Hitman 3: Mendoza – Closing Statement

Closing Statement is een missieverhaal in Hitman 3 Mendoza, Argentinië (The Farewell-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 Slotverklaring.

Hoe De Missie te onthullen

Dit is een geheime Story Branch die wordt geactiveerd na het voltooien van “The Tour” Story Branch. Zodra je daarmee klaar bent (wanneer Don Tamara ontmoet in Barrel Room), laat ze weglopen en wordt de “Closing Statement” direct aan je logboek toegevoegd. De specifieke trigger is wanneer Don zijn bewaker aan het einde van de tour vertelt om een ​​fles wijn van de sommelier te halen.

Vermom jezelf als de sommelier

In de Barrel Room kun je langs de zijkanten naar beneden de tunnels in. Loop gewoon langs alle randen van de Barrel Room totdat je een punt vindt met de (Cirkel) Drop Down-prompt. Er is een ventilatieopening aan de zijkant van de tunnel die het dichtst bij de sommelier ligt. U heeft een schroevendraaier nodig om deze ventilatieopening te openen. Als je er geen hebt, kun je een schroevendraaier vinden in de Tech Room (genoemd gebied op de kaart). Het is direct links van de Barrel Room op de kaart (gebruik R1 om naar de schroevendraaier in de hoek van die kamer te zoeken).

Nadat je de ventilatieopening hebt geopend, heb je toegang tot de wijnkoelkast waar de sommelier is. Wacht tot hij bij de tunneluitgang staat, klim naar de richel en trek hem naar beneden. Je kunt ook het wandpaneel in deze kamer gebruiken om de ramen te bevriezen, zodat de mensen buiten niet naar binnen kunnen kijken. Dan kun je de sommelier en de andere man in de kamer ongemerkt knock-out slaan.

Schakel de lasers uit

De code voor de lasers is 1945 . Achter de lasers vind je de wijnfles.

Verwerf de Grand Paladin uit 1945

Haal de dure wijnfles op.

Volg het hoofd van de beveiliging

Breng de fles naar de bewaker die erom vroeg. Hij zal in de Barrel Room zijn.

Presenteer de 1945 Grand Paladin (optioneel)

Volg de bewaker naar boven. Onderweg word je gefouilleerd, dus gooi alle illegale items (wapens) weg om door te gaan. Je wordt naar een kelder geleid waar Don een vergadering houdt. Zet de wijn op tafel en vertel de mensen wat geschiedenis over de wijn.

Observeer de vergadering

Doe een stapje achteruit en laat de bijeenkomst spelen Het duurt een paar minuten. Don wil Diana vermoorden. Tamara is het hier niet mee eens, dus Don beveelt zijn bewakers om haar neer te schieten (telt mee voor Murder by Proxy Challenge).

Ga naar Diana

Wacht tot de bewakers Diana de trap op lopen naar de slaapkamer boven.

Haal de beschermers op de bovenste verdieping eruit

Schakel nu de 3 bewakers uit. Een bij de trap, twee op de balkons. Verberg hun lichamen snel! Don en zijn bewakers staan ​​op het punt te komen, je kunt geen lichamen in zicht achterlaten.

Praat met Diana

Maak snel een praatje met Diana. Ze zegt dat je op de stoel moet gaan zitten.

Wacht op Yates

Wacht maar in de kamer tot Don Yates arriveert. Het zal even duren.

Bekijk de confrontatie / schakel beveiliging uit

Diana zal Don Yates neersteken. Schakel snel de twee bewakers in de kamer uit nadat dit is gebeurd.

Schakel Yates uit

Diana heeft de kill opgezet, maar je moet nog steeds het mes induwen. Communiceer met Don’s lichaam op de vloer (driehoek).

Verberg het lichaam

Verberg het lichaam hier in de slaapkamer of de aangrenzende badkamer.

Vermom uzelf op gepaste wijze

Nog steeds in dezelfde kamer kun je het Agent 47 pak van de kapstok in de hoek bij de open haard halen. U bent nu helemaal klaar, dat was de laatste stap.

Hiermee is het Closing Statement Missie in Hitman 3 Mendoza voltooid en wordt de Evil Wine Club trofee ontgrendeld
(woon de geheime Providence-bijeenkomst bij).

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3 Mendoza – The Tour
Volgend artikelHitman 3: Mendoza – Eyes On Target

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here