Hitman 3: Alle 67 Uitdagingen in Mendoza

Deze gids laat zien hoe je alle uitdagingen (beheersingsniveau 20) in Hitman 3 Mendoza, Argentinië, kunt voltooien. De missie heet The Farewell en bevat 67 uitdagingen.

Door Mastery Level 20 te bereiken in Mendoza, wordt de Vineyard Virtuoso-trofee of -prestatie ontgrendeld. Ongeveer 85% van de uitdagingen is nodig om niveau 20 meesterschap te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Moorden (16)
 1. Aantekeningen van Hemlock: neem wat dodelijk gif mee of haal het op bij de Villa-badkamer (niveau 5). Daarnaast wil je een fles Pinot Noir bemachtigen, die onder andere in de Wijnkoelkast (Niveau 1) te vinden is. Verkleed je als ober, ga naar de Tasting Room (Level 2), plaats de fles, vergiftig het glas en serveer het aan Tamara zodra ze de kamer binnenkomt.
 2. Binnenlandse overlast: eerst moet je de kluis in de kelder van Don Yates’s Villa (verdieping 03, Villa kelder) openen. De kluiscode is 2006. Pak het bestand uit de kluis. Geef dan, verkleed als Huurling, het dossier aan de vrouw van Don Yates. Wacht maar een paar minuten en ze zal Don Yates ontmoeten en hem over het balkon duwen. Dit geldt ook als een van de moorden in de richting van Murder by Proxy .
 3. De redenaar: Eerst moet je de microfoon vinden. Het is in de bioscoop (verdieping 01, rechtsonder op de kaart). De microfoon zit op een zwarte doos op de bovenste verdieping van de bioscoop (waar twee arbeiders in blauwe kleren staan). Ga nu naar het gebied genaamd “Asado” op de kaart (verdieping 04, feestgebied). Er is daar een microfoonstandaard. U wilt de microfoon uitschakelen met degene die u hebt opgepakt. Gebruik vervolgens de spanningsbox achter de microfoon om de spanning te verhogen. Dit zet de val die Don Yates zal doden wanneer hij de microfoon gebruikt. Maar om hem hier te laten komen en het te gebruiken, moet je nu de feat Asdaor voltooien(pak een fakkel van verdieping 03 voor de villa en gebruik dan de fakkel op de barbecue met geslachte varkens op verdieping 03 om de Asador Fire Pit aan te steken). Een paar minuten later zal Don arriveren en de microfoon gebruiken die hem doodt.
 4. Pencil Pusher: Op de parkeerplaats belt een advocaat naar ons doelwit Yates. Hij wordt gemakkelijk opgemerkt door een aktetas en een kaal hoofd – net als de onze. Na het telefoontje gaat hij de kleine cirkel in het midden in, wat onze kans is om zijn vermomming en koffer te pakken. Laat je wapen vallen, als je er een hebt meegebracht, want we staan ​​op het punt te fouilleren op het pad dat naar de Villa leidt. Praat bij de Black Iron Gate met de Security en hij zal je naar binnen leiden, de Guest Room in. Schakel hem uit en verstop hem in de kast. Leg nu je bestanden op tafel en wacht tot ons doelwit de kamer binnenkomt. Uiteindelijk zal hij recht voor de tafel gaan staan, en dat is het moment waarop we hem tegen de pen kunnen slaan.
 5. Ontdoe je van het lichaam: De Shredder bevindt zich buiten het landhuis, direct naast de logeerkamer. Het van bovenaf volgen van de Potloodduwer is een goede manier om wat tijd met hem door te brengen, heel dicht bij waar we hem willen hebben. Als je eenmaal alleen bent met hem in de kamer, bedwing hem en de bewaker die buiten de deur staat, sleep de Don om de hoek de Shredder in en zet hem aan.
 6. Firebrand: Rondom de gastenverblijven komen veel tuinslangen in de buurt van kleine lampen op de vloer. Draai de kranen open om een ​​waterlek rond de staande lampen te creëren. Sla Tamara dood en sleep haar bewusteloze lichaam naar een van die lampen. Stap achteruit en schiet op de lamp om haar te elektrocuteren (werkt alleen als er een plas water rond de lamp zit). Of wacht gewoon tot Tamara in de buurt van zo’n lamp komt en schiet erop om haar te bakken. Voor een visuele gids, bekijk onze Silent Assassin, Suit Only Walkthrough .
 7. Pulp Friction: terwijl je het Tour Mission Story doet , leg je de Grape Crusher uit terwijl je in de Fermentation Room bent. Duw Tamara naar binnen, zodra ze dichtbij komt.
 8. Murder by Proxy: voor deze uitdaging moeten we het doden van onze doelen overlaten aan andere NPC’s. Combineer de volgende twee uitdagingen in één run om dit te krijgen: Domestic Disturbance & Missie – Eyes on Target .
 9. Koelhartig: terwijl je het Tour Mission Story doet , leg je de Freezer uit terwijl je in de Production Room bent. Tamara stapt naar binnen en je kunt de deur van buitenaf sluiten.
 10. Aan loyaliteit: Rust dodelijk gif uit in je uitrusting (van Berlin Mastery Level 10) of haal het op van de Villa-badkamer (Level 5). Je moet naar de Villa Basement gaan (Level 3) en het dodelijke gif in het glas van de Don doen, voordat hij met Diana en Tamara gaat zitten. Volg hierna de afsluitende verklaring en de Don zal de vergiftigde Paladin-wijn drinken.
 11. Straight Shot: Dood elk doelwit met een Headshot voor deze uitdaging. Pencil Pusher geeft wat leuke tijd alleen met de Don.
 12. Smaakloos, spoorloos: er is een gif-kill-uitdaging voor elke Tamara (zie Notes of Hemlock ) en de Don (zie To Loyalty hierboven) die ook deze uitdaging ontgrendelt.
 13. Somebody Could Themselves: Er zijn meerdere dodelijke ongelukken bij ongevallen tijdens het doen van The Tour Mission Story , bijvoorbeeld van Challenge Pulp Friction .
 14. Houd mijn haar vast: De gemakkelijkste manier zou zijn om een ​​braakspuit uit te rusten (vanaf Chongqing Mastery Level 5) en deze toe te dienen aan de Don op de bovenste verdieping van zijn Villa, aangezien er een badkamer naast de deur is. Hij gaat naar het toilet om te kotsen en je kunt hem van achteren verdrinken. Don zal af en toe de bovenverdieping bezoeken – een zekere manier is om de “Shrine” als je startpunt te kiezen en rechtstreeks naar de villa te gaan, Don zal aan het begin van de missie naar zijn kamer gaan.
 15. Piano Man: Rust je Fibrewire uit in de uitrusting voor de missie en wurg elk doelwit van achteren.
 16. Veelzijdige sluipmoordenaar: voltooi “Piano Man”, “Iemand kan zichzelf pijn doen”, “Houd mijn haar vast”, “Straight Shot”, “Tasteless, Traceless”.
Ontdekking (20)
 1. De verborgen hand: The Providence Herald is een van de mensen op de bijeenkomst in de Villa Basement aan het einde van de verhaallijn Closing Statement. Als onderdeel van deze verhaallijn komen zowel je doelwitten als enkele mensen in blauwe pakken samen voor een geheime ontmoeting. Een van de mannen in een blauw pak, zittend aan de rand van de hoek van de vergadertafel, heeft deze vermomming.
 2. Lago Lurker: zodra je beide doelen hebt uitgeschakeld, ga je naar de Boatdock helemaal bovenaan de kaart. De sleutel staat in de schuur ernaast.
 3. Shortcut: kelderdeur: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 4. Cuckoo’s Nest: The Sniper’s Spot is bij de Silos (Level 3). Leid de bewaker aan de linkerkant af met een munt en pak het geweer terwijl hij onderzoekt. Zijn maatje met de verrekijker zal er niets van merken.
 5. A Vintage Year: Zie de Walkthrough van de Closing Statement
 6. The Cave: Om op deze positie te exfiltreren (die je ook passeert tijdens de Closing Statement Mission), moet je het Tactical Wetsuit uitrusten, dat te vinden is in de Armory (Level 2) niet te ver weg.
 7. Grand Theft Auto: om Don’s auto te gebruiken voor een uitje, pakt u de sleutel op in de Villa Bedroom (Level 5)
 8. Smaakmaker: Er lopen veel obers rond; probeer er een uit het zicht te kiezen, zoals in de loopbrug tussen Asado en Villa Basement (Level 3) en vermomd.
 9. Druivenplukker: in de Staff Locker Room (Level 0) wacht deze vermomming op je. Als alternatief zijn de meeste arbeiders beneden in de druivenvelden te vinden, dus je kunt er net zo goed een persoon pakken.
 10. Oogstseizoen: Pak het speciale mes uit de druivenschuur (niveau 0) en snijd enkele van de grote wijnstokken om. De Malbec-druiven bevinden zich op het bovenste deel van het veld.
 11. Shortcut: achterdeur: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 12. One Last Tango: Het standaard exfiltratiepunt tijdens je eerste playthrough op de dansvloer, mag dit niet missen.
 13. Kameleon: Mendoza heeft in totaal 15 vermommingen.
  • Tactisch wetsuit (arsenaal, niveau 2; nodig voor The Cave )
  • Advocaat (spawnt op de parkeerplaats, wit overhemd, kaal hoofd; nodig voor potloodduwer)
  • Herald (zie The Hidden Hand)
  • Ober (zie Tastemaker)
  • Wijnmakerij (zie druivenplukker)
  • Chief Winemaker
  • Gaucho (zie Hallo, Cowboy)
  • Corvo Black (Hij is de man in zwart pak die met Tamara Vidal loopt tijdens de verhaallijn van The Tour)
  • Bodyguard (eigenlijk overal in de gastenverblijven)
  • Asado Chef (zie The Famous Llosa Brothers)
  • Sommelier (je moet zijn vermomming aannemen tijdens de  verhaallijn van de afsluitende verklaring in de wijnkoelkast)
  • Hoofd van de beveiliging (je moet met hem praten tijdens de  verhaallijn van de afsluitende verklaring in de Barrel Room nadat je je hebt vermomd als de sommelier)
  • Huurling (eigenlijk overal in de Villa van Don)
  • Tangomuzikant (dansvloer, niveau 2, de jongens in blauwe pakken spelen muziek bij de piano)
  • 47’s Signature Suit with Gloves (Helemaal aan het einde van de afsluitende verhaallijn krijg je het doel om je op de juiste manier te vermommen. Dan kun je dit pak pakken uit de kapstok in Don Yates ‘slaapkamer, verdieping 05 in zijn Villa waar de verhaallijn eindigt )
 14. Into the Sunset: dit exfiltratiepunt bevindt zich helemaal onderaan de kaart, onder de druivenschuur (niveau 0)
 15. Ontdek Mendoza: Zie de Hitman 3 – Alle Gebieden in Mendoza
  Landgoedwijnen: Als je alle drie de flessen tegelijk wilt pakken, ga dan naar de wijnkoelkast op niveau 1. Je gaat automatisch naar de wijnkoelkast tijdens de afsluitende verklaring van de verhaallijn  .
 16. Schandaal: Open de kluis in de villakelder (niveau 3) om wat informatie te krijgen. De code is 2006.
 17. Hallo, Cowboy: De Gaucho’s zwerven veel rond in de Fields en de Gardens, hoewel vaak in paren. Leid er een af ​​en schakel ze uit voor deze uitdaging
 18. The Famous Llosa Brothers: The Asado Chef bevindt zich op niveau 3, naast het grote barbecuescherm.
 19. Shortcut: Onderhoudsdeur: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
Prestaties (15)
 1. Grapes of Wraith: Pak het speciale mes uit de Grape Shed (Level 0) en snijd enkele van de grote wijnstokken om. Benader iemand van achteren en kalmeer hem met de druiven.
 2. Missie Verhaal – The Tour: zie The Tour Walkthrough
 3. Boven gaan: Ga naar de Security Room (niveau 2; met uitzicht op de Barrel Room) en gebruik de console om de deuren van de Wine Fridge te ontgrendelen, die meestal gesloten zijn. Dit start een timer van een minuut waarin je naar binnen moet, wat erg gul is.
 4. Afsluitende verklaring: Zie Overzicht van afsluitende verklaring
 5. Primaire gisting: sla een willekeurige arbeider naast een gistingstank uit of dood hem (niveau 01, bovenste verdieping van de gistingstank).
 6. Missieverhaal – Eyes on Target: zie Eyes on Target walkthrough
 7. Asador: Het vuur van de Asado (niveau 3) kan worden aangestoken met een fakkel, die te vinden is op de parkeerplaats van de bestelwagen voor de ingang van de villa, of als alternatief met een propaantank die van veraf kan worden afgeschoten.
 8. Secundaire gisting: dit vergt enige voorbereiding. Raap het dodelijke gif op uit de Villa-badkamer (verdieping 05) of rust het uit in je missie-uitrusting (ontgrendeld vanaf Berlin Mastery Level 10). Verwijder nu de twee personen in de Tech Room (verdieping 01). Maak uzelf vertrouwd met de weg van het ventilatiesysteem naar het Beveiligingsbureau hierboven, want later moet u wat snel zijn. Volg  The Tour Storyline tot het einde, dat is wanneer de Don de Barrel Room binnengaat, terwijl Tamara er nog is. Je wilt iets als afleiding gooien, zodat Tamara je niet volgt. Als beide doelen zich in de Barrel Room bevinden, moet je snel teruggaan naar de Tech Room (verdieping 01), het ventilatiesysteem vergiftigen en inschakelen en naar boven rennen naar de console in de Security Room (verdieping 02) om de luchtstroom om te leiden. in de Barrel Room.
 9. Meloenkop: Zie de Eyes on Target Walkthrough
 10. Gids: Zie de rondleiding door de tour
 11. Onderaan:  Zoek een schroevendraaier, bijvoorbeeld in de Tech Room (niveau 1). Ga naar de Barrel Room (Level 1, naast Tech Room) en laat je langs de zijkant van de kamer de tunnels in. In de hoek kan je een deksel aan de muur losschroeven. Hiermee kun je de wijnkoelkast binnensluipen en de Challenge ontgrendelen.
 12. De getalenteerde meneer Rieper: infiltreer het feest in je pak (ontvang bijvoorbeeld de uitnodiging van Diana bij de standaard spawn en laat het zien aan de mensen bij de ingang, of pak de uitnodiging van de parkeerplaats). Volg Tamara en Diana nu door het feest en praat met Diana bij elke mogelijkheid (moet een pak dragen, niet een andere vermomming). Je stelt jezelf voor als “Mr. Rieper ”. In totaal kun je 3 keer met Diana praten, allemaal op verdieping 03 (Asado). Na de derde keer met haar te hebben gepraat (nadat Diana en Tamara bij een reling staan), zal Tamara vragen om privé te praten op een afgelegen plek. Ze zal je dan naar de bioscoop op verdieping 01 brengen. De uitdaging is voltooid wanneer je klaar bent met wandelen met haar.
 13. Missieverhaal – Over the Top: zie Over the Top Walkthrough
 14. QR-codes: Rondom de wijngaard zijn er in totaal 7 QR-codes die u kunt scannen met uw camera. Zie je ingame-map en minikaart voor camerapictogrammen (ze worden allemaal automatisch op de kaart gemarkeerd).
 15. A Think Must: Terwijl je The Tour Mission Story doet , laat je Tamara de Grape Presser zien terwijl je in de Fermentation Room bent. Tamara stapt naar binnen en kan verpletterd worden, als je de console ernaast bedient. Een gemakkelijk alternatief is om haar knock-out te slaan en haar bewusteloze lichaam in de Grape Crusher te slepen en het vervolgens te activeren.
Doelen (2)
 1. Tamara Vidal: Automatisch van het doden van je belangrijkste doelwit.
 2. Don Archibald Yates: Automatisch om je belangrijkste doelwit te doden.
The Classics (4 + 10 Cross-Mission)
 1. Silent Assassin:  Zie de Hitman 3 Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 2. Suit Only: Zie de Hitman 3 Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 3. Silent Assassin, Suit Only: Zie de Hitman 3 Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 4. Sniper Assassin:  Zie de Hitman 3 Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in The Farewell (Mendoza, Argentinië).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 65 Uitdagingen in Berlijn
Volgend artikelHitman 3: Alle 32 Uitdagingen in Carpathian Mountains

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here