Hitman 3: Alle 83 Uitdagingen in Dubai

Deze guide laat zien hoe je alle uitdagingen in Hitman 3 Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, kunt voltooien. 
De missie heet On Top of the World en bevat 83 uitdagingen.

Door Mastery Level 20 te bereiken in Dubai, wordt de Stair Master trofee ontgrendeld. Ongeveer 85% van de uitdagingen is nodig om niveau 20 meesterschap te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Moorden (15)
 1. Piano Man: Rust glasvezeldraad uit in je uitrusting, benader een doel van achteren en schakel ze ermee uit.
 2. Veelzijdige sluipmoordenaar: voltooi “Piano Man”, “Iemand kan zichzelf pijn doen”, “Houd mijn haar vast”, “Straight Shot”, “Tasteless, Traceless”.
 3. Smaakloos, spoorloos: automatisch door het doen van de “Pick Your Poison” -uitdaging.
 4. Houd mijn haar vast: moet een van uw doelwitten braakvergiftiging geven (doe het in een drankje of gebruik de ICA-penspuit). Dan worden ze ziek en gaan ze naar een toilet om te kotsen. Benader van achteren en verdrink ze in de toiletpot. Er zijn talloze manieren om dit te doen. Persoonlijk gebruikte ik de “ICA Pen Syring Emetic” (beloning van Chongqing Level 5 Mastery), ging naar Penthouse Floor 05, gooide wat spullen om de bewakers bij Ingram af te leiden en injecteerde hem van achteren met de injectiespuit terwijl alle bewakers wegkeken. Daarna ging hij naar het toilet op penthouse verdieping 05. Maar er zijn veel andere methoden. Volg bijvoorbeeld de stappen voor de uitdaging “Kies je gif” en doe rattengif in Ingram’s voedsel in plaats van dodelijk gif. Of doe wat gif in zijn glas in de Study op Penthouse Floor 04 en wacht tot hij daarheen gaat om het op te drinken.
 5. Straight Shot: Schiet met een willekeurig wapen op een van de doelen in het hoofd.
 6. Iemand zou zichzelf pijn kunnen doen: automatisch bij het uitvoeren van uitdaging “Verticale benadering“, zie hierboven (een doelwit over een richel / reling duwen).
 7. Kies je gif:  eerst heb je dodelijk gif nodig. De man wiens vermomming je moet krijgen in de eerste stap van de verhaallijn Bird of Prey zal dodelijk gif laten vallen (Floor 01 Garden Area, Assassin in zwart pak met groen shirt). Je kunt ook dodelijk gif krijgen van niveau 10 meesterschap in Berlijn en het in je lading uitrusten. Ga nu naar het Penthouse, verdieping 04. De chef-kok zal in de keuken op deze verdieping zijn. Gooi een munt (sommige staan ​​op het aanrecht) in de kamer achter de chef om hem te lokken. Schakel hem uit en pak zijn vermomming. Communiceer nu met het bord op het aanrecht om het eten te bereiden, voeg het dodelijke gif toe en druk op de bel op het aanrecht om aan te geven dat het eten klaar is. Wacht nu maar tot Ingram het komt eten. Werkt alleen met dodelijk gif.
 8. Verticale aanpak: complete verhaallijn (on) beveiliging . Op het einde stuurt Stuyvesant zijn lijfwacht weg en gaat vlak bij de rand van het dak staan, hem van achteren duwen.
 9. Angry Birdy:  Eerst moet je de Explosive Golf Ball ontgrendelen door Mastery Level 10 in Dubai te bereiken. Het kan op het dakterras bij de golfset op verdieping 04 van het penthouse worden geplaatst. Volg daarna Disturbing the Peace hieronder om hem te laten golfen en de explosieve bal te raken.
 10. Black Gold Eye: complete verhaallijn Bird of Prey . Aan het einde heb je een besloten ontmoeting met Carl Ingram in zijn kamer. Hij zal iedereen in de kamer wegsturen behalve zijn 1 lijfwacht. Als hij voor de tafel in de 1e kamer staat, kun je hem van achteren op het kleine gouden booreiland op zijn bureau duwen. Dit zal zijn ogen doorboren. Schakel daarna gewoon zijn lijfwacht uit. Dit vereist een exacte timing omdat Carl daarna naar de 2e kamer zal verhuizen, hij staat maar een paar seconden voor het bureau met het booreiland. Maak hiervoor een handleiding.
 11. Impactful Art: complete verhaallijn  How The Mighty Fall . Aan het einde bevinden beide doelen zich in dezelfde kamer met een kroonluchter boven hun hoofd. Schakel ze uit (dood ze nog niet). Sleep dan hun lichamen onder de chandellier. Schiet met het touw van de kroonluchter om het op de bewusteloze lichamen te laten vallen.
 12. Mile High Drop: Haal de Evacuation Keycard uit de kluis in de Security Room op verdieping 03 (Safe Code: 6927). Gebruik dan de evacuatiekaart op de wandpanelen in het penthouse Floor 04 & Floor 05. Dit zal een ontsnappingssequentie van je doelen activeren. Ze zullen eerst verzamelen op het helikopterplatform. Daarna gaan ze terug naar het Penthouse om parachutespringende pakken aan te trekken en van het dak te springen. Nadat ze eraf zijn gesprongen, schiet je met hun parachutes. Volg ze gewoon tot ze eraf springen, schakel ook de bewakers uit. Je kunt hun Assault Rifles pakken om de parachutes gemakkelijk in de lucht te schieten.
 13. Ammunitie besparen: complete verhaallijn  How The Mighty Fall . Aan het einde zullen beide doelen in dezelfde kamer zijn. Zet ze op een rij voor een dubbele foto als ze samen voor de tv staan.
 14. Steile taak: Wanneer de missie begint, haast je je heel snel naar de top van het penthouse (verdieping 05) (gebruik de vermomming van de penthouse-bewaker). Ingram loopt hier het balkon rond en leunt af en toe op de reling. Duw hem van achteren.
 15. Icarus: Zodra het level begint, ga je rechtstreeks naar de kunstgalerie op verdieping 02. Op de wereldkaart is er een gang rechts van de kunstgalerie. Dit is de gang waar je heen moet. Er is een paneel met de tekst “Override Safe Zone”. Om het te gebruiken moet je eerst een koevoet krijgen (te vinden op het dak op verdieping 02). Gebruik dan de koevoet om een ​​zekeringkast open te wrikken (een bevindt zich op verdieping 02 in de gang tussen kunstgalerie en dak, of alternatief op verdieping 03 controlekamer). Klim nu de ladder op achter de “zon”, links van het paneel dat de zekering nodig heeft. Op die ladder kun je de lont in een stoppenkast steken. Klim weer naar beneden en je kunt nu communiceren met het vak “Override Safe Zone”. Wacht tot Stuyvesant bij de kunstgalerie komt en als hij er dichtbij is, overschrijf je de veilige zone. Je moet al deze stappen meteen uitvoeren zodra de missie begint! Anders zou hij op andere paden terecht kunnen komen en lange tijd niet naar de kunstgalerie gaan. Als je het startpunt “Kunstinstallatie” al hebt ontgrendeld, spawn je waar je moet zijn en kun je alle stappen heel snel uitvoeren. Wacht vervolgens tot je doelwit na een paar minuten arriveert.
Ontdekking (22)
 1. Ontdek Dubai: bekijk Dubai alle gebieden
 2. Easy Breezy: gebruik je camera om alle 6 vensters in het level te openen. 1 venster op het standaard startpad waar je landt met het parachutespringende pak. 2 ramen op verdieping 00 in de onderhoudsruimte (bij de personeelsruimte). Klim uit die twee ramen en schaal de buitenkant van het gebouw naar de derde verdieping en je moet het derde raam bovenaan scannen (waypoints die je volgt voor  How The Mighty Fall  verhaallijn). De laatste 2 ramen bevinden zich op verdieping 01, Art Installation Backtstage.
 3. Rotor Man: Je vindt de piloot op verdieping 03, Helipad.
 4. Shortcut – Penthouse Terrasladder: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 5. Wet Worker: automatisch uit verhaallijn Bird of Prey .
 6. Rotor Ready:  u moet de helikoptersleutel vinden. Ga naar het helikopterplatform op verdieping 03. Vooraan in het midden van het helikopterplatform is een ladder die naar beneden leidt (meestal staan ​​daar twee bewakers). Schuif die ladder naar beneden en op het looppad onder aan de ladder zit de sleutel (verdieping 02, waar de slingerende meswerpende doelen zijn).
 7. Shortcut – Ventilatiegebiedladder:  zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 8. Elite Heat: Je vindt Penthouse Guards op verdieping 03. Versla er een en neem hun vermomming aan.
 9. Hot One: Vermom jezelf als de chef, te vinden op Penthouse Floor 04. Kan een munt in de kamer achter hem gooien om hem weg te lokken van de bewakers, en hem dan stilletjes uitschakelen.
 10. Tandenstoker: Pak het kromzwaardzwaard op dat je in de Study, Penthouse Floor 04 vindt. Je kunt het ook laten vallen door de Sheikh.
 11. Ober Cater: U vindt Event Staff Members op verdieping 00 rond de Meeting Room. Versla er een en neem hun vermomming aan.
 12. Shortcut – Atrium Lobby Door:  zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 13. Here Goes Nothing: Nadat je beide doelen hebt gedood, loop je naar de rand van het dak en spring je eraf (uitgangen worden gemarkeerd).
 14. Grand Connection: Volg de verhaallijn  How The Mighty Fall  om een ​​console op verdieping 03 te vinden waarmee je de liften in het hele gebouw kunt openen. Na het verslaan van beide doelen, ontsnap je door de lift op verdieping 03 onder het penthouse.
 15. Empire in zakformaat: het miniatuurmodel van de wolkenkrabber bevindt zich in de woonkamer van het penthouse, verdieping 04. Je gaat er aan het einde van de verhaallijn How The Mighty Fall .
 16. Shortcut – Helpiad Ladder:  zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 17. Begane grond, alstublieft:  volg verhaallijn  How The Mighty Fall  om een ​​console op verdieping 03 te vinden waarmee je de liften in het hele gebouw kunt openen. Na het verslaan van beide doelen, ontsnap je door de lift op verdieping -01, Atrium.
 18. Sleutel tot de scepter: de sleutel wordt door het personeelslid in de opslagruimte op niveau 04 gedropt.
 19. Servant Exit:  Volg verhaallijn How The Mighty Fall  om een ​​console op verdieping 03 te vinden waarmee je de liften in het hele gebouw kunt openen. Na het verslaan van beide doelen, ontsnap je door de lift op verdieping 02 personeelsgebied.
 20. Up and Away: Verkrijg helikoptersleutels van uitdaging “Rotor Ready” en exfiltreer via de helikopter (Floor 03 Helipad).
 21. Alleen voor noodgevallen: zie moord “Mile High Drop“. U vindt de evacuatiesleutelkaart in de beveiligingskamer op verdieping 03 in een kluis (kluiscode: 6927).
 22. Chameleon: Vind alle 11 vermommingen in het level.
  • Evenementbeveiliging (verdieping 00 personeelsruimte, jongens in witte kleren met blauwe hoed)
  • Event Staff (Floor 00 Staff Area, mensen met gouden vesten)
  • Kitchen Staff (Floor 00 Staff Area)
  • Onderhoudspersoneel (Verdieping 03 Onderhoudsruimte, ook in kleedkamer in de keuken, arbeiders in blauwe kleren)
  • Assassin (in Garden met zwart pak en groen shirt)
  • Art Crew (controlekamer verdieping 03)
  • Penthouse Guard (verdieping 03, 04, 05)
  • Penthouse Staff (verdieping 03, 04, 05)
  • Beroemde chef-kok (penthouse verdieping 04)
  • Ingram’s Bodyguard (de twee bodyguards die met Ingram lopen in Penthouse Floor 04, 05)
  • Piloot (verdieping 03, helikopterplatform)
Prestaties (17)
 1. Maak kennis met de Stuyvesants: ga naar de Private Bar op verdieping 1 en raak de vrouw in donkerblauw kwijt (het is haar tentoonstelling naast de deur), mogelijk door haar te laten braken met braakmiddel. Nu zal de dochter van Stuyvesants altijd alleen in de buurt zijn, waardoor haar vader de bar binnenkomt als hij langskomt.
 2. Passende kleding: Je vindt het parachutespringende pak op verdieping -01, Atrium. Communiceer met het pakrek waar je het gebouw voor het eerst binnenkwam. Gebruik dan een willekeurige uitgang (nadat beide doelen dood zijn).
 3. Kostbare momenten: volg Meet the Stuyvesants en maak een foto van beide, zodra ze samen zijn.
 4. Mission Story – (On) Security:  Complete verhaallijn  (On) Security.
 5. Geronimo: Zie Assassination “Mile High Drop”, dit komt automatisch gedurende die tijd.
 6. Chip en Dip:  Ga naar verdieping 03, serverruimte. In plaats van interactie met de server en de serverrekken te trekken, moet je naar de gang achter de serverruimte gaan waar je 2 arbeiders in blauwe kleding vindt. Schakel ze uit en ze zullen een keycard laten vallen. Ga terug naar de serverruimte en er zal een platform van de grond komen. Gebruik de keycard en een van de 4 servers schakelt het scherm van groene tekst naar gele tekst. Trek het rack van de server met gele tekst op het scherm (bij elke playthrough is het willekeurig welke van de 4 correct is).
 7. Uitbetalen:  Gebruik direct aan het begin van het level een Koevoet om de kluisjes op verdieping -01 Atrium in de receptie open te wrikken. Een van die dozen bevat een goudstaaf. Rust het uit en ga direct naar het midden van het Atrium waar de Sheikh een toespraak houdt. Gooi de goudstaaf naar zijn hoofd om hem knock-out te slaan. Het is het beste om dit meteen te doen, anders zal hij beginnen te bewegen en kan hij moeilijk te vinden zijn (hij kan een koevoet vinden op het dak van verdieping 02 achter de kunstgalerie).
 8. Nachtcrawler: De Sheik (die in het begin de toespraak in het Atrium zal houden) zal door het gebouw dwalen nadat hij klaar is met de toespraak. Uiteindelijk zal hij een dutje doen in de logeerkamer op verdieping 5. Maak een foto van hem, zodra hij dat doet.
 9. Mission Story – Bird of Prey: complete verhaallijn Bird of Prey.
 10. De vrede verstoren: wanneer Ingram in zijn dictafoon praat in de studie op niveau 4, zet je de radio aan – hij wordt boos en gaat naar boven. Als hij zijn dictafoon weer gebruikt, zet je de stofzuiger buiten de kamer aan. Nu zal hij ontsnappen door wat golf te spelen, wat kan worden gecombineerd met Angry Birdie.
 11. Mission Story – How The Mighty Fall: complete verhaallijn How The Mighty Fall.
 12. Flying Monkey Business: Haal de Evacuation Keycard uit de kluis in de Security Room op verdieping 03 (Safe Code: 6927). Gebruik dan de evacuatiekaart op de wandpanelen in het penthouse Floor 04 & Floor 05. Dit zal een ontsnappingssequentie van je doelen activeren. Ze zullen eerst verzamelen op het helikopterplatform. Daarna gaan ze terug naar het Penthouse om parachutespringende pakken aan te trekken en naar hun startpunt op het dak te gaan. Je moet wat bananenschillen op de grond leggen om ze te laten glijden (doe dit net waar ze eraf springen). Je kunt een banaan vinden in dezelfde beveiligingskamer op verdieping 03 waar je de evacuatiesleutelkaart krijgt. Een andere banaan is te vinden in de stafvergaderruimte op verdieping 00. Met de banaan uitgerust, houd L1+R1 ingedrukt en druk op Driehoek om de schillen op de grond te leggen (niet gooien). Wanneer een van de doelen erin loopt, zullen ze uitglijden en worden uitgeschakeld. Sla handmatig op voordat je de bananenschillen plaatst, zodat je ze kunt herladen en aanpassen.
 13. Bijzonder palet: Koop een obers-vermomming en een fles whisky – een fles is te vinden in een kluisje op niveau -1. Ga naar de balkonbar (niveau 2) en serveer wat whisky. Als Stuyvesant dichtbij komt, bied hem dan een glas aan. Kan worden gecombineerd met dodelijke of braakbare gifstoffen.
 14. High Rise Drop:  Volg de verhaallijn How The Mighty Fall  om een ​​console op verdieping 03 te vinden waarmee je de liften in het hele gebouw kunt openen (Atrium Floor -01, Floor 02 Staff Corridor, Floor 03 voor Penthouse). Sla iemand uit, sleep zijn lichaam naar de liftschacht en gooi hem naar beneden.
 15. The Phoenix Ascension: Voltooi alle niveaus in dit escalatiecontract.
 16. The Asmodeus Waltz (1): Voltooi alle niveaus in dit escalatiecontract.
 17. De Asmodeus Waltz (2): Start gewoon voor de eerste keer het escalatiecontract.
Doelen (2)
 1. Elimineer Carl Ingram: Automatic om je belangrijkste doelwit te doden.
 2. Schakel Marcus Stuyvesant:  Automatic uit om je belangrijkste doelwit te doden.
The Classics (4 + 10 Cross-Mission)
 1. Sniper Assassin: Zie de Hitman 3 Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 2. Silent Assassin:  Zie de Hitman 3 Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 3. Silent Assassin, Suit Only: zie de Hitman 3 Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 4. Suit Only:  zie de Hitman 3 Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
Escalatie – Track 1 (6)
 1. Escalatietrack 1, niveau 1-6: Selecteer de escalatie van dit niveau in het hoofdmenu en speel alle escalatieronden door (deze waren op het moment van schrijven nog niet live en worden later toegevoegd).
Escalatie – Track 2 (7)
 1. Escalatietrack 2, niveau 1-7: Selecteer de escalatie van dit niveau in het hoofdmenu en speel alle escalatieronden door (deze waren op het moment van schrijven nog niet live en zullen later worden toegevoegd).

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in On Top of the World (Dubai, Verenigde Arabische Emiraten).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only
Volgend artikelHitman 3: Alle 85 Uitdagingen Dartmoor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here