Hitman 3: Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Dit vindt plaats in de missie “On Top of the World”. We zullen het in deze gids ook combineren met de Sniper Assassin Challenge.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelen, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je pak zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden). Voor “Sniper Assassin” moet je je doelen doden met een Sniper Rifle die mooi gecombineerd kan worden in deze missie!

Uitrusting
  • Startlocatie: Atrium
  • Gesmokkeld item: Penthouse Ventilation, kies een Sniper Rifle (ontgrendeld vanuit Mastery Levels) – als alternatief kun je ICA Briefcase MK III uitrusten en het sluipschuttersgeweer erin plaatsen
  • Uitrusting: munt
  • Pak: kenmerkend pak uit de jaren 47
  • Verborgen wapen: maakt niet uit, gebruikt geen vuurwapens
  • Versnelling 2: Lockpick MK III
  • Andere vereisten: had de shortcut voor ventilatiegebieden van dit niveau moeten openen .
Walkthrough

Stap 1: Ga de trap op in het Atrium, sla linksaf en vind een toetsenbord aan het einde van het pad. Voer code 4706 in om de personeelsgang te betreden. Loop langs de bediende aan de telefoon. Gooi een munt in de gang rechts van de twee bewakers om ze af te leiden, sluip dan door de deur links van hen (Onderhoudskamer).

Stap 2: Gebruik je camera om de ramen te openen (richt er met de camera op). Wacht tot de 2 mensen de kamer verlaten, klim uit het raam en loop langs de richel helemaal naar rechts. Klim dan het gebouw op en ga door het raam naar binnen. U bevindt zich nu op verdieping 03.

Stap 3: Schakel de enkele Penthouse Guard (zwarte kleding, rode hoed) uit met een niet-dodelijke melee-takedown van achteren. Hij slaat linksaf met zijn rug naar je toe, gebruik deze gelegenheid om hem te wurgen (niet-dodelijk). Leg zijn lichaam in de kast in de onderhoudskamer (negeer de 1 arbeider in die kamer, hij merkt niets).

Stap 4: Dezelfde plek waar je de bewaker hebt neergehaald, is een deur, ga er doorheen. Er zullen twee arbeiders (blauwe kleren) in die gang zijn. Als de vrouwelijke aan het bellen is, kun je langs sluipen en de mannelijke eruit wurgen (niet-dodelijk). Hij zal een keycard laten vallen en oppakken. Leg zijn lichaam in de kast. Als de vrouw niet aan de telefoon is, moet je haar ook wurgen en haar in de kast verstoppen.

Stap 5: Ga vanuit dezelfde gang de deur naar de serverruimte binnen. Gebruik de keycard op het perron naast het centrale scherm. Hierdoor verandert de schermtekst van 1 van de 4 serverracks van groen naar geel. Degene met gele schermtekst is de juiste (willekeurig bij elke playthrough). Trek niet aan de verkeerde, want dan gaat er een alarm af!

Stap 6: Nadat je aan het rek hebt getrokken, maak je interactie met de console. Kies optie 01: bijeenkomst opnieuw organiseren en optie 02: liftdeuren openen. De eerste zorgt ervoor dat beide doelen elkaar ontmoeten in het penthouse, zodat ze samen in dezelfde kamer worden opgesloten. De 2e opent de liften voor uw ontsnapping, wat de exfiltratie een beetje gemakkelijker en sneller maakt.

Stap 7: Ga naar het einde van de gang op de 3e verdieping en ga het helikopterplatform op. Laat het uiteinde van het helikopterplatform zakken en klim de Ventilatie Area Shortcut op  (je moet het in een vorige run hebben ontgrendeld).

Stap 8: Onder de eerste kleine trap in het ventilatiegebied bevindt zich de gesmokkelde itemdoos met je Sniper Rifle! Raap het op. Als je bent vergeten hem toe te wijzen voor de missie, moet je hem herstarten, of je kunt de ICA Briefcase MK III in de uitrusting uitrusten en de Sniper erin plaatsen en vanaf het begin bij je dragen.

Stap 9:  Ga door de 2e deur aan de achterkant van de ventilatieruimte (NIET door de eerste deur waar de itemdoos was). Sla onmiddellijk linksaf en klim naar het balkon (je kunt communiceren met enkele beklimbare delen aan de zijkant van de muur). Ga door de eerste deur aan de linkerkant. Dit is waar de Lockpick in je uitrusting van pas komt! Dit leidt naar de logeerkamer.

Stap 10: Verlaat de gastenkamer. Wacht nu tot je beide doelen zich in de woonkamer hebben verzameld.

Stap 11: Maak op dit punt een handmatige opslag. Nu komt het lastige gedeelte. Nadat de bewakers de woonkamer hebben verlaten, wil je naar beneden gaan. Er zullen veel bewakers zijn, maar als je dicht bij de muur blijft en de knop cirkel “dekking zoeken” ingedrukt houdt, kun je door de bloempot achter een bewaker (waar het brandalarm aan de muur hangt) persen. Je moet de knop ingedrukt houden! Gewoon erop tikken werkt niet om er doorheen te persen. Soms is het gewoon pech en kunnen de bewakers je opmerken. Als je dicht genoeg bij de muur blijft, komt het goed. Ik kreeg het ongeveer 60% van de tijd aan het werk. Laad gewoon de handmatige opslag opnieuw als deze de eerste keer niet werkt. Je kunt ook proberen munten te gooien om de bewakers af te leiden, maar dat is niet echt nodig.

Stap 12: Ga de woonkamer binnen. Druk nu op de schakelaar aan de achterkant van het aanrecht. Hierdoor wordt de hele kamer vergrendeld. Niemand buiten kan iets horen. Wacht tot de twee doelen opstaan, haal je sluipschutter tevoorschijn, richt je doel op een lijn met hun hoofden, maak een dubbele headshot-kill. Dit is nodig voor de “Sniper Assassin” -uitdaging, maar maakt het ook heel gemakkelijk om niet op de ene plek de andere te vermoorden.

Stap 13: Bewaar beide lichamen in de doos aan de linkerkant. Communiceer weer met het paneel achter de toonbank om de kamer te ontgrendelen.

Stap 14: Wurg de enkele bewaker in de gang die naar de 3e verdieping leidt. Leg zijn lichaam in de 2e opbergdoos in de kamer (die aan de rechterkant). Ga dan dat pad af en je komt uit voor de serverruimte. Loop naar de ontgrendelde lift aan het einde van de 3e verdieping. Missie geslaagd!

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je alle klassieke uitdagingen in één keer. Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only + Sniper Assassin + The Classics voor 20.000XP (4 Mastery Levels).

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle Challenges Guide (Masteries)
Volgend artikelHitman 3: Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here