Hitman 3: Dubai – How the Mighty Fall

How the Mighty Fall een missieverhaal is in Hitman 3 Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (On Top of the World-zoektocht). 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 How the Mighty Fall.

Zorg ervoor dat je dit volgt vanuit het Mission Stories-menu om waypoints te krijgen waar je heen moet.

Infiltreer het personeelsgebied

De ingang van het personeelsgedeelte bevindt zich direct een niveau boven het startpunt van deze kaart. Het is vergrendeld door een code (4706).

Volg de instructies van Gray

Lucas, die de torensystemen hackt, laat ons een videofeed van een camera zien met de code op een whiteboard. Typ 4706 om het gebied te betreden.

Zoek de schilderachtige route

Om door de gangen te navigeren, moet 47 een vermomming voor het personeel aantrekken. Gelukkig staat er iemand in de buurt, met een kast om hem op te ruimen, bijna naast hem. De stofzuiger kan worden gebruikt als afleiding.

We moeten door de gang lopen naar een opslagruimte aan de buitenkant van de toren. Binnen zullen twee personen zijn, die kunnen worden afgeleid en uitgeschakeld.

Scan de raamsensor met je camera, zodat Gray hem op afstand kan ontgrendelen. Klim uit het raam en schuif naar de rechterkant de pijp op. Scan het raam aan het einde en klim naar binnen.

Zoek de serverruimte

Nu hebben we een nieuwe vermomming nodig, want de huidige is niet toegestaan ​​op deze verdieping. Ga de opslagruimte binnen, de tweede deur links. Het heeft een onderhoudsmedewerker, die ideaal zou zijn voor een frisse set kleding. Deze kamer leidt ook rechtstreeks door naar de serverruimte waar we naartoe moeten.

Gebruik de Access Terminal

Communiceer met de console in het midden van de kamer.

Activeer de procedure voor handmatige overschrijving

Lucas vertelt ons dat we een van de serverrekken moeten verwijderen om door te gaan. Het maakt niet uit aan welke je trekt, want alle 4 zullen een alarm activeren, wat op dit moment normaal is.

Verbergen!

Na het trekken aan een van de serverrekken, komen er bewakers op onderzoek uit. Ga achter een van de servers staan ​​en gebruik deze als dekking, zodat je niet opgemerkt wordt.

Zorg voor een sleutelkaart voor een serverruimte

Verlaat de Server Room door de andere deur en ga de smalle gang in. Aan het einde wordt een andere stafmedewerker gemarkeerd – we moeten hem knock-out slaan en zijn keycard bemachtigen. Naast hem staat een kast, dus daar kun je hem kwijt.

Swipe Keycard

Ga terug en gebruik de Keycard op de kleine kolom die naast de hoofdconsole verschijnt.

Verkrijg beheerdersrechten

Nu zal het serverrek dat u moet trekken een gele displaytekst weergeven in plaats van een groene tekst. Het is willekeurig welke dat is. Slechts één van de vier rekken is correct (afhankelijk van welke de gele tekst heeft). Als u aan een rek trekt met een groene displaytekst, veroorzaakt dit opnieuw een alarm.

Bestel het schema opnieuw

Gebruik de console om een ​​afspraak te maken met onze twee doelen.

Vermom jezelf als een Penthouse Guard

Als we klaar zijn, staat er een Penthouse Guard naast de kamer om de drankautomaat te bekijken. Sla hem eruit, verberg zijn lichaam en pak zijn kleren.

Infiltreer de penthouse-verdieping

We moeten nog twee verdiepingen omhoog. Met onze huidige vermomming zijn we grotendeels veilig; er zijn niet veel handhavers die het doorzien.

Zoek de lounge

De Lounge bevindt zich midden in het penthouse.

Zorg ervoor dat de doelen alleen zijn in de lounge

De doelen zullen de bewakers vertellen om de kamer uit te komen. Niets te doen aan onze kant.

Activeer Secure Meeting

Werk samen met het paneel achter de toonbank om de kamer af te sluiten. Hiermee is deze verhaaltak voltooid. Nu kunt u ermee doen wat u wilt. Verberg hun lichamen en interactie met dezelfde console om de kamer te openen en weg te lopen.

Hiermee is het How the Mighty Fall Missie in Hitman 3 Dubai voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dubai – (In)Security
Volgend artikelHitman 3: Dartmoor – Hoe een dossier te verkrijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here