Hitman 3: Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Dartmoor (Engeland). Dit vindt plaats in de missie “Death in the Family”. We zullen het in deze gids ook combineren met de Sniper Assassin Challenge.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelwit, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je pak zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden). Voor “Sniper Assassin” moet je je doelwit doden met een Sniper Rifle die mooi gecombineerd kan worden in deze missie!

Uitrusting
  • Startlocatie: hoofdweg
  • Gesmokkeld item: geen
  • Uitrusting 1: ICA-koffertje MK III + Sniper Rifle (willekeurig)
  • Pak: kenmerkend pak uit de jaren 47
  • Verborgen wapen: maakt niet uit, gebruikt geen pistolen
  • Versnelling 2: Munt
  • Andere vereisten: had de Onderhoudsladder-shortcut van dit niveau moeten openen  .
Walkthrough

Stap 1: Meteen wanneer het level begint, selecteer je de ICA Briefcase van het itemwiel en pak je het Sniper Rifle uit dat je via je uitrusting in de koffer hebt gestopt. We hebben dit nodig om onze Silent Assassin, Suit Only-run te combineren met de “Sniper Assassin” -uitdaging.

Stap 2: Ga rechts door de struiken, klim over de muur. In plaats van naar het landhuis te gaan, volg je het pad naar links tot je de achterkant van het landhuis bereikt (achter de Trofeeënkamer is waar je wilt zijn).

Stap 3: Er gaan enkele pijpen langs de muren buiten de ingang van de trofeeënkamer. Klim via de pijpen omhoog en schuif langs de richels naar rechts tot je bij een andere pijp komt die omhoog gaat. Beklim deze buis, die naar de Onderhoudsladder-shortcut leidt  . Je moet deze snelkoppeling hebben ontgrendeld in een vorige playthrough (en de playthrough hebben voltooid / een nieuwe run hebben gestart om deze permanent te ontgrendelen). Beklim deze ladder om het dak op de 3e verdieping te bereiken.

Stap 4: Klim door het raam naar het kantoor van Alexa Carlisle. Er zou hier maar één bewaker moeten zijn. Gooi een munt om hem af te leiden, wurg hem van achteren (niet-dodelijk) en berg zijn lichaam op in de doos in deze kamer. Als er iemand anders in de kamer is, wacht dan tot ze weg zijn voordat je de munt gooit.

Stap 5: In dezelfde kamer kun je het dossier pakken. Klik eenvoudig op de knop op de armleuning van de bureaustoel, dan beweegt een fotolijst (naast het bureau) om een ​​kluis te onthullen. Voer combinatie 1975 in om de kluis te openen.

Stap 6: Ga Alexa’s privékamer binnen, die zich aan de linkerkant van haar kantoor bevindt. Het ziet eruit als een geluiddichte kamer met wat rode vulling over de muren. Aan het einde van de kamer zit een knop die een deur naar een geheime gang opent. Ga deze geheime doorgang binnen.

Stap 7: Wacht een paar minuten in de geheime doorgang tot Alexa naar haar privékamer komt. Het kan gemiddeld 5-10 minuten duren.

Stap 8: Als ze deze kamer binnenkomt, laat ze haar bodyguard buiten staan. Ze zal alleen zijn en wat vloekwoorden schreeuwen. Dan gaat ze op een stoel zitten en huilt in een kussen. Je kunt haar bekijken door het kijkgaatje. Als ze in haar kussen huilt, zal ze je niet opmerken. Wurg haar van achteren. Niemand zal het merken.

Stap 9: Sleep haar bewusteloze lichaam naar de geheime doorgang. Doe de deur achter je dicht. Nu kun je haar in het hoofd schieten met het sluipschuttersgeweer om de “Sniper Assassin” -uitdaging te volbrengen. Als je in de geheime doorgangshoek staat die het verst van Alexa’s lijfwacht is, zal hij het schot niet horen. Vergeet niet om Alexa’s lichaam te verbergen in de doos van de geheime doorgang.

Stap 10: Verlaat de geheime kamer via de andere deur (die leidt naar de gang op de 2e verdieping). Sla meteen rechtsaf en klim door het open raam aan het einde van de gang.

Stap 11:  Ga terug op dezelfde manier als je kwam. Shimmy helemaal naar links totdat je het balkon boven de Trophy Room bereikt. Hang de richel naar beneden en schuif de pijp bij het balkon naar beneden. Ga terug door de tuinen en vertrek via de uitgang waar de missie begon. Er zijn veel struiken die je onderweg kunt verstoppen.

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je alle klassieke uitdagingen in één keer. Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only + Sniper Assassin + The Classics voor 20.000XP (4 Mastery Levels).

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dubai – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin
Volgend artikelHitman 3: Berlijn – Silent Assassin, Suit Only

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here