Hitman 3: Dartmoor – Means, Motive and Opportunity

Means, Motive and Opportunity is een missieverhaal in Hitman 3 Dartmoor, Engeland (Death in the Family-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 Means, Motive en Opportunity. Leer hoe u het moordmysterie kunt achterhalen, onderzoek alle interessante locaties en vind de juiste verdachte.

Volg de privé-detective

Klim eerst over de gebroken muur aan de rechterkant en volg de onderzoeker het landhuis in (verstop je in de struiken en klim door het raam rechts van de hoofdingang).

Vermom jezelf als privédetective

Schakel hem stilletjes uit als hij in de gang stopt. Je kunt zijn lichaam opbergen in een kast aan het einde van de gang, hou gewoon de deuren aan de zijkant van de gang dicht zodat niemand je ziet slepen.

Ontmoet Alexa Carlisle in de Foyer

Ga Alexa ontmoeten in de Foyer (vermomd als de onderzoeker).

Volg meneer Fernsby

Volg meneer Fernsby the Butler. Hij leidt je naar boven, naar Zachary’s kamer, de man die stierf.

Onderzoek Zachary’s slaapkamer

Onderzoek alle aanwijzingen in deze kamer (rust ook je camera uit om foto’s te maken van het lijk in het bed en de glazen op het nachtkastje rechts van het bed). U kunt foto-aanwijzingen op de kaart zien (druk op Touchpad).

Vraag de heer Fernsby voor meer informatie

Als je klaar bent met het onderzoeken van de kamer, keer dan terug naar meneer Fernsby die beneden in de hal zou moeten zijn.

Vraag verdachten en zoek locaties die van belang zijn

Alle verdachten ondervragen:

Dit is het gecompliceerde gedeelte. Je moet mensen rondom het huis interviewen, ze zijn allemaal te vinden op de begane grond (niveau 0 op de kaart). Je kunt zien hoe ze eruit zien en wie je hebt geïnterviewd onder “Intel Tab”> “Verdachten” (onthoud wat ze dragen om ze gemakkelijk te herkennen).

Er zijn 5 verdachten: Gregory Carlisle, Edward Carlisle, Rebecca Carlisle, Emma Carlisle, Patrick Carlisle.

Ga gewoon door alle kamers op de begane grond. De mensen die u kunt ondervragen, hebben een groen pictogram boven hun hoofd, dit zijn de gezinsleden. Patrick zit in de bibliotheek, Gregory in de zitkamer, Edward in de eetkamer, Rebecca loopt tussen de trofeeënkamer en de zitkamer. Emma is de lastigste, ze komt wel eens opdagen in de zitkamer waar je met Gregory praat. Wacht maar bij Gregory tot ze komt opdagen en bij hem klaagt.

Interessante locaties zoeken:

De “Locaties van interesse” worden allemaal bijgehouden onder het tabblad “Intel”. Voltooi ze gewoon allemaal. De kamernamen worden op de kaart gemarkeerd wanneer u ze bereikt. Een gemakkelijke manier om afgesloten kamers binnen te gaan, is door de koevoet van achter de kas (buiten) te pakken en vervolgens de koevoet op gesloten deuren te gebruiken.

Hint: onthoud dat camera-scan-aanwijzingen op de kaart zijn gemarkeerd met een camerapictogram! Als je een kamer met aanwijzingen bent binnengegaan, open je de kaart om deze camera-aanwijzingen gemakkelijker te vinden.

Zachary’s Bedroom (6 Hints)  – de kamer waar de Butler je in de vorige stap bracht:

 • Zachary’s Body (scan met camera)
 • Whiskyglas en fles (scannen met camera)
 • Zachary’s zelfmoordbrief
 • Zachary’s laptop
 • Geheime kamer
 • Landhuis plattegrond

Emma and Gregory’s Room (4 Hints)  – op Level 1 in de noordwestelijke vleugel, gebruik Crowbar om de deur te openen:

 • Brief van Emma’s moeder
 • Greenhouse sleutelhanger
 • Bulldog Cane
 • Schoenen en voetprins (scan met camera, op de vloer)

Rebecca’s kamer (2 Hints)  – gebruik op niveau 1 in de zuidoostelijke vleugel de koevoet om te openen of ga via een geheime kamer binnen via een klein kantoor:

 • Rebecca’s Notebook (scan met camera, op tafel)
 • Rebecca’s laptop

Mr.Fernsby’s Office (3 Hints)  – op Level 0, rechts (oost) van de Foyer:

 • Zachary’s Half-Burnt Diary
 • De lijst van meneer Fernsby
 • De pillen van meneer Fernsby

The Greenhouse (2 Hints)  – buiten de tuin, gebruik Crowbar om de deur open te breken:

 • Lab-apparatuur
 • Gifdoseringstabel (scan met camera, rechts van de laboratoriumapparatuur op tafel)
Rapporteer aan de heer Fernsby

Nadat je met alle verdachten hebt gepraat en alle bovenstaande aanwijzingen hebt onderzocht, zou het doel in de linkerbovenhoek moeten veranderen en moet je terugkeren naar de Butler in de Foyer. Praat met hem om te zeggen dat u klaar bent met uw onderzoek.

Volg meneer Fernsby

De Butler zal je nu naar Alexa naar boven in haar kantoor leiden. U kunt de bewakers veilig passeren terwijl hij u begeleidt. Het verhaallijn “Middelen, motief en kansen” is hier al compleet.

Ga nu voor Alexa in de stoel zitten om je bevindingen te rapporteren.

Er zijn 3 dialoogkeuzes:

 • Beschuldig Emma> zij is de echte moordenaar
 • Beschuldig meneer Fernsby
 • Beschuldig Zachary

Daarna kun je om een ​​beloning vragen. De eenvoudigste optie is om het dossier voor uw beloning te vragen. Daarna opent ze automatisch de kluis voor je. Pak het dossier en wacht tot ze naar buiten loopt naar het balkon. Loop achter haar aan en duw haar over de reling voor een “dodelijk ongeval”.

Als alternatief kunt u het dossier krijgen door op de schakelaar op de armleuning van haar stoel te klikken. Dit onthult een kluis achter een schilderij, in dezelfde kamer. De veilige combinatie is 1975  (normaal zou je dit moeten uitzoeken door naar de 4 symbolen boven de opslag te kijken en de klok, telescoop, vuur, eland rond het landhuis te vinden die elk een nummer aan de muur hebben).

Ontsnap uit het gebied om je playthrough af te maken.

Hiermee is het pad naar het middel, het motief en de kansmissie in Hitman 3 Dartmoor voltooid en is het moordmysterie opgelost.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dartmoor – Her Final Resting Place
Volgend artikelHitman 3: Alle 45 Gebieden In Mendoza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here