Hitman 3: Dartmoor – Hoe een dossier te verkrijgen

Het Death in the Family-niveau (Dartmoor, Engeland) in Hitman 3 vereist dat je een Case File vindt. In deze gids wordt uitgelegd hoe u het dossier kunt krijgen.

  • Het dossier bevindt zich in een kluis in het kantoor van Alexa Carlisle op de 2e verdieping. Je kunt er meteen naartoe gaan, je hoeft Alexa niet te verslaan of aanwijzingen te verzamelen!
  • De 2e verdieping vereist een Bodyguard-vermomming. Je kunt een geïsoleerde Bodyguard vinden in de Trophy Room op de begane grond, hij is gemakkelijk uit te schakelen in stealth. Er zijn ook enkele lijfwachten op de balkons op de 2e verdieping.
  • Nu kun je langs de bewakers op de bovenste verdieping lopen. Ga de eerste deur rechts van het grote kantoor in.
  • Druk op de knop op de bureaustoel. Dit onthult een kluis achter een foto aan de linkerkant.
  • Voer de kluiscode 1975 in om de kluis te openen.
  • Pak het Case-bestand uit de kluis. Dat is de locatie van het dossier, klaar.

Als alternatief kun je het moordmysterie oplossen (zie Means, Motive and Opportunity doorlopen ), en nadat je je bevindingen aan Alexa hebt gerapporteerd, kun je om het casusdossier als beloning vragen. In dit scenario opent ze de kluis voor je.

Normaal gesproken kun je de veilige code achterhalen door naar de 4 symbolen boven de kluis te kijken (klok, telescoop, vuur, eland). Dan zou je die 4 objecten rond het landhuis moeten vinden, elk met het overeenkomstige nummer op een muur. De code 1975 is vast en hetzelfde voor elke speler bij elke playthrough.

En daar vind je het dossier in Hitman 3 Dartmoor. Schakel nu Alexa uit en exfiltreer het missiegebied.

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dubai – How the Mighty Fall
Volgend artikelHitman 3: Chongqing Certainty Principle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here