Hitman 3: Alle 85 Uitdagingen Dartmoor

Deze guide laat zien hoe je alle uitdagingen (Mastery Level 20) in Hitman 3 Dartmoor, Engeland, kunt voltooien. 
De missie heet Death in the Family en bevat 85 uitdagingen.

Als je Mastery Level 20 bereikt in Dartmoor, wordt de trofee of prestatie van The Great Outdoors ontgrendeld. Ongeveer 85% van de uitdagingen is nodig om niveau 20 meesterschap te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Moorden (12)
 • Nog een dood in de familie: vermom je als privédetective, repareer een gifmachine in de kas (met behulp van een moersleutel, een is te vinden op de tuinfontein), voltooi je onderzoek en ontmoet Alexa in haar kantoor. Beschuldig dan Fernsby (Butler) en wacht in de zitkamer (begane grond). Alexa zal een familiebijeenkomst houden in de zitkamer, dan gaat Emma naar de kas om Poison te maken. Emma zal dan de drank in de zitkamer vergiftigen. Wacht maar tot Alexa terugkomt om het te drinken en ze zal sterven. Gebeurt misschien niet tijdens haar eerste lus, maar blijf wachten en het zal gebeuren.
 • One for the Ages:  Finish verhaallijn A Day to Remember . Dit zal ertoe leiden dat Alexa met haar familie samenkomt voor een foto. Voordat de familie arriveert, moet u het stopcontact bij de put losschroeven en het water openen om een ​​elektrische val te maken. Het zal haar elektrocuteren als ze gaat zitten.
 • Ik vind dit geweldig: in Alexas Office op verdieping 02 is er een grote kroonluchter gemaakt van gewei. Af en toe zal ze er recht onder gaan staan, en dat is wanneer je de ketting moet schieten. Je kunt haar bewusteloze lichaam er ook onder slepen om gemakkelijk te doden.
 • Ernstige fout:  voltooi verhaallijn  Haar laatste rustplaats . Aan het einde staat Alexa voor een graf. Duw haar van achteren en gebruik de nabijgelegen schop om wat vuil op het graf te leggen.
 • Blijf kalm en richt je: Eerst moet je een Sniper Rifle meenemen (ontgrendeld vanaf hoge Mastery-niveaus). Rust voor de missie “ICA Briefcase MK III” uit in je uitrusting en plaats de Sniper daarin. Selecteer de Aktetas uit je inventaris en druk op Vierkantje om de Sniper eruit te trekken. Nu moet je de 3 kraaiennesten in de bomen van het kerkhof achter het landhuis schieten. Het is de eerste stap in verhaallijn Her Final Resting Place. Breng de Undertaker GEEN pijn en waarschuw hem niet! Na het neerschieten van de 3 kraaiennesten, roept de Undertaker automatisch Alexa (je doelwit) op. Ga nu naar het dak. Je komt het binnen vanaf de 3e verdieping in het kantoor van Alexa. Er is een open raam bij de trap, je kunt de richel opklimmen en schuifelen naar het raam. Zie de eerste afbeelding hieronder met de rode pijlen. Vanaf daar moet je wachten tot Alexa de Undertaker op het kerkhof ontmoet en haar neerschiet met het Sniper Rifle.
 • Sweet Dreams: Alexa heeft een privékamer direct naast haar kantoor op verdieping 02 (ziet eruit als een geluiddichte kamer met rode vulling aan de muren). Je kunt haar gewoon bewusteloos slaan en haar naar binnen slepen voordat je de moord doet. Of je kunt een paar minuten wachten tot ze alleen de kamer binnenkomt.
 • Veelzijdige sluipmoordenaar: voltooi “Piano Man”, “Iemand kan zichzelf pijn doen”, “Houd mijn haar vast”, “Straight Shot”, “Tasteless, Traceless”.
 • Iemand kan zichzelf pijn doen: elk dodelijk ongeval telt voor deze uitdaging, zoals I Find This Amoosing hierboven.
 • Houd mijn haar vast: vergiftig een van haar dranken met braakmiddel of injecteer haar met “ICA Pen Syring Emetic” (beloning van Chongqing Level 5 Mastery). Zodra ze is geraakt met braakmiddel, gaat ze naar een toilet om te kotsen. Verdrink haar in het toilet. De snelste manier is om haar te vergiftigen in “Alexa Carlisle’s Bedroom” (verdieping 02), ofwel braakmiddel rattengif in haar thee te doen of te wachten tot ze de kamer binnenkomt en haar dan af te leiden met de muziekspeler in de badkamer en haar te vergiftigen met een braakspuit. Het toilet is daar in haar badkamer.
 • Straight Shot: gebruik een pistool om Alexa te doden met een Headshot.
 • Piano Man : Rust glasvezeldraad uit in je uitrusting, benader een doelwit van achteren en schakel ze ermee uit.
 • Smakeloos, Traceless : vergiftig een van haar dranken met dodelijk gif. Een pillendoos is te vinden in het kantoor van de Butler. In de Challenge Poison Ivy kun je je eigen dodelijke gif produceren.
Ontdekking (19)
 1. Tuppence: Rebecca en de Butler hebben elk de helft van deze munt. Onderdruk of dood ze, dus laten ze die vallen. Beiden dwalen rond op de begane grond van het landhuis. Je zult beide personages ontmoeten tijdens verhaallijn Middelen, Motief en Kans .
 2. Huis schoonmaken: voltooi verhaallijn Middelen, motief en kansen .
 3. The Bridge on the Thornbridge River: deze uitgang bevindt zich aan de rechterkant van de kaart. Het wordt mogelijk niet weergegeven tijdens het bekijken van de in-game-kaart.
 4. Magie is echt: de afgebroken hoorn is te vinden in Alexas Secret Room op Floor 03 (de geheime doorgang achter Alexa’s privékamer).
 5. Thornbridge Manor Keys: One Key bevindt zich in Fernsby’s Office en vier andere zijn op Fernsby zelf, Emma, ​​Rebecca & Gregory. Je moet ze knock-out slaan of ze doden, zodat ze de sleutels op de grond laten vallen
 6. Shortcut – Balkonladder: zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 7. Elementair, mijn beste Diana: automatisch tijdens verhaallijn Middelen, motief en kansen .
 8. Ontdek Dartmoor  zie de Hitman 3 Dartmoor – Alle Gebieden.
 9. Chameleon: Verkrijg alle 8 vermommingen in Dartmoor.
  • Private Investigator (verdieping 00, spawnt op de hoofdweg waar je begint en loopt dan het landhuis binnen)
  • Undertaker (Floor 00, zwerft buiten rond Graveyard)
  • Fotograaf (verdieping 00, tuin bij de fontein)
  • Advocaat (verdieping 01, klein kantoor)
  • Bodyguard (verdieping 01 & verdieping 02, jongens in zwarte pakken)
  • Mansion Staff (Floor 00 & Floor 01, mannen met wit overhemd en zwart vest)
  • Mansion Guard (verdieping 00, patrouillerend op het terrein buiten het landhuis, gekleed in jassen met opdruk “Security”)
  • Tuinman (verdieping 00, tuin)
 10. Shortcut – Onderhoudsladder: zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 11. Hondengeheimen: automatisch terwijl je naar alle onontdekte gebieden gaat (zie Hitman 3 Dartmoor – Alle gebieden). Pak de wandelstok uit Gregory’s Room (verdieping 01). Je kunt een koevoet (te vinden achter de kas) gebruiken om in de kamer in te breken, of er via het raam in klimmen. Als je de wandelstok in je hand draagt, kun je communiceren met een van de boekenplanken van de bovenste bibliotheek op verdieping 01. Dit onthult een geheime doorgang achter de boekenplank.
 12. Verlies de focus niet: voltooi de verhaallijn A Day to Remember .
 13. Don’t Rock the Boat:  De bootsleutel bevindt zich in de Greenhouse. Dan moet je aan het einde van de missie exfiltreren via de boot, die te vinden is in het water achter de Greenhouse.
 14. D’ya Like Dogs: automatisch tijdens Challenge: Dogs Secrets.
 15. Gerechtigheid voor een prijs: de advocaat bevindt zich in het kleine kantoor op verdieping 01. Neem zijn vermomming aan voor deze uitdaging.
 16. Let’s Go Hunting: Pak een Rifle uit de Locker tussen de Foyer en de Staff Room (verdieping 00).
 17. Top Gear: ga  terug naar de standaard missiestart en gebruik de motor om te ontsnappen.
 18. Breng je doden naar buiten: automatisch tijdens het spelen van verhaallijn Haar laatste rustplaats .
 19. Last Responder: Escape with the Hearse, geparkeerd naast het landhuis.
Prestaties (22)
 1. Dicht bij de kist: Als je in Alexa’s kantoor (verdieping 02) bent, klik je op de knop op haar bureaustoel en gebruik je de code 1975 op de kluis om het bestand te krijgen.
 2. Voyeurisme: de twee flirtende medewerkers zijn te vinden op verdieping 01 in de gang tussen de bovenste bibliotheek en Emma en Gregory’s kamer. Er is een vrouwelijke bediende (witte bediende kleren) en een bodyguard (zwart pak) die soms samen bij de muur staan. Als ze dicht bij elkaar zijn, moet u een foto van ze maken met de camera van het itemwiel.
 • Trotse Undertaker: raak de 3 raafnesten op het kerkhof ( The Raven ) kwijt , maar doe de Undertaker geen kwaad! Laat hem in plaats daarvan Alexa door de afspraken leiden. Te combineren met Keep Calm en Aim Challenge.
 • Peeping 47: Er zijn verschillende kijkgaten in het landhuis, vooral in de Secret Rooms. Gebruik er een, terwijl Alexa in de buurt is. Ga bijvoorbeeld op verdieping 02 de geheime doorgang in vanuit Alexa’s privékamer. Wacht dan een paar minuten tot ze haar kantoor of haar privékamer binnenloopt en door de kijkgaatjes kijkt.
 • A Matter of Justice: beschuldig Emma na afronding van het onderzoek
 • Niets zoals het lijkt:  voltooi de verhaallijn A Day To Remember,  maar breng Alexa of haar familie geen schade toe (maak geen elektrische valstrik). Een paar minuten na de fotoshoot verzamelt de familie zich in de zitkamer en houdt Alexa een toespraak. Kan haar daar tijdens de toespraak fotograferen.
 • Elton zou trots zijn: Edward speelt piano in de eetkamer. Stel hem gerust voor deze uitdaging.
 • Mission Story – A Day To Remember: Complete verhaallijn A Day To Remember.
 • Tweedehands nieuws: Gregory gaat op een bank in de zitkamer zitten. U vindt een krant in de bibliotheek (verdieping 00) op de balie. Gebruik de krant om Gregory uit te schakelen. Dit zal je waarschijnlijk in gevaar brengen, aangezien er verschillende bewakers in de buurt zijn, maar je de save daarna opnieuw kunt laden.
 • Cue Balled: Een poolbal is te vinden in een van de pooltafelspockets. Gebruik dit om Patrick, die vaak in de kamer is, knock-out te slaan.
 • Missieverhaal – Means, Motive and Opportunity : complete verhaallijn Means, Motive and Opportunity.
 • A Matter of Guilt: beschuldig Zachary na afronding van het onderzoek
 • Mission Story – Her Final Resting Place : voltooi de verhaallijn Her Final Resting Place.
 • Dood de boodschapper niet: inspecteert de computer van de advocaat in het kleine kantoor op verdieping 01.
 • Ding Ding Ding: De zitkamer (verdieping 00) heeft een bel aan de rechterkant. Bel het zodra Alexa (je doelwit gemarkeerd in het rood) dichtbij is.
 • Een kwestie van loyaliteit: beschuldig Fernsby na afronding van het onderzoek
 • Say Cheese: Pak een Fuse (een zou buiten de Trophy Room zijn, als je hem onderaan zou laten staan) en plaats hem in de Fusebox in de Garden, waar de fotograaf is. Wacht dan tot hij een foto van de familie maakt (het duurt een paar minuten voordat de familie bij elkaar is).
 • Een privémoment: Alexa gaat naar Zachary’s kamer en gaat op een stoel naast zijn lijk zitten om een ​​paar woorden te zeggen. Moet haar daarbij fotograferen.
 • The Percival Passage (1):  Voltooi alle niveaus in dit escalatiecontract.
 • De Percival Passage (2):  Start gewoon voor de eerste keer het escalatiecontract.
 • The Raven: automatisch tijdens verhaallijn Her Final Resting Place . Moet de 3 kraaiennesten op het kerkhof neerschieten.
 • Poison Ivy: Ga naar binnen in de Greenhouse (bijv. Met Lockpick of Crowbar, je kunt er een vinden achter de Greenhouse) en gebruik de uitrusting met de bloemen om dodelijk gif te produceren.
Doelen (1)
 1. Elimineer Alexa Carlisle: Automatic om je belangrijkste doelwit te doden.
The Classics (4 + 10 Cross-Mission)
 1. Sniper Assassin:  Zie de Hitman 3 Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 2. Silent Assassin:  Zie de Hitman 3 Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 3. Silent Assassin, Suit Only:  Zie de Hitman 3 Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 4. Suit Only:  Zie de Hitman 3 Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in Death in the Family (Dartmoor, Engeland).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 83 Uitdagingen in Dubai
Volgend artikelHitman 3: Alle 84 Uitdagingen in Chongqing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here