Hitman 3: Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Chongqing (China). Dit vindt plaats in missie “End Of An Era”. We zullen het in deze gids ook combineren met de Sniper Assassin Challenge.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelen, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je pak zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden). Voor “Sniper Assassin” moet je je doelen doden met een Sniper Rifle die mooi gecombineerd kan worden in deze missie!

Uitrusting
  • Startlocatie: River-Side Walkway (zorg ervoor dat je dit kiest, begin niet bij het treinstation) – met dit startpunt kun je het hacken van de kern overslaan
  • Gesmokkeld item: geen
  • Versnelling 1: Munt
  • Pak: kenmerkend pak uit de jaren 47
  • Verborgen wapen: maakt niet uit, zal dit niet gebruiken
  • Gear 2: Maakt niet uit, zal dit niet gebruiken
  • Overige voorwaarden: geen
Walkthrough

Samenvatting: Simpel gezegd, alles wat je hier doet, is de verhaallijn All-Seeing Eyes spelen . Dit brengt je naar een snippunt en beide doelen zullen elkaar in het volle zicht ontmoeten. Wacht tot Royce achter Hush loopt en dood beide met 1 kogel. Exfiltreer vervolgens (kies het startpunt “River-Side Walkway” zodat je de kern niet hoeft te hacken).

Stap 1:  Begin bij River-Side Walkway. Om de een of andere reden wordt het hoofddoel om de kern te hacken ‘optioneel’. U kunt dus meteen exfiltreren nadat u uw doelen hebt geëlimineerd zonder ooit een voet in de ICA-faciliteit te hoeven zetten. Met de standaard startlocatie (treinstation) zou het je dwingen de kern te hacken om de missie te voltooien (wat we niet willen omdat het alles ingewikkelder zou maken).

Stap 2: Ga naar de wasserette (verdieping 01)> Voer code 0118 in op het deurtoetsenbord> Ga naar boven naar het balkon (sluip langs de bewakers in het trappenhuis, doe ze geen pijn)> wurg de enige bewaker op het dak en grijp zijn sluipschuttersgeweer. Bewaar zijn lichaam hier in de doos.

Stap 3: Bereik de bovenkant van het dak en scan de kapotte drone met je camera.

Stap 4: Gebruik het Sniper Rifle om de 5 drones die in de verte vliegen neer te schieten. Druk op : omhoog:om in te zoomen met de sniper scope. De drones vliegen naar links en rechts. Wanneer ze het einde bereiken, zullen ze langzamer gaan rijden voordat ze een bocht maken, dus blijf gewoon op hun keerpunt richten en wacht tot ze tegen je vizier vliegen. Dit is gemakkelijker dan ze te volgen met de scoop.

Stap 5: Sommige bewakers zullen spawnen en het dak opkomen. Hang aan een van de richels van het dak en blijf daar tot de bewakers vertrekken.

Stap 6: Nu spawnen er nog 2 drones op een dak beneden. Schiet ze.

Stap 7:  Royce wordt boos. Ze denkt dat Hush degene is die haar drones neerschiet. Ze eist een ontmoeting op de Lotus Passage. Goed voor jou, want deze brug is duidelijk zichtbaar vanuit je uitkijkpunt. De perfecte mogelijkheid om te Snipen! Wacht tot Royce achter Hush loopt en dood beide met 1 kogel.

Stap 8: Exfiltreer door de deur op het dak, slechts een paar meter van je sluipschutter. Gooi een munt of een ander item om de bewakers op het dak af te leiden. Je kunt het hacken van de kern overslaan, wat tijd bespaart en het veel gemakkelijker maakt (je kunt het alleen overslaan als je bent begonnen bij de River-Side Walkway).

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je alle klassieke uitdagingen in één keer. Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only + Sniper Assassin + The Classics voor 20.000XP (4 Mastery Levels). Je krijgt ook de Challenge “Bullet Points” voor het doden van beide doelen met 1 sniper rifle shot.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Berlijn – Silent Assassin, Suit Only
Volgend artikelHitman 3: Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here