Hitman 3: Alle 84 Uitdagingen in Chongqing

Deze gids laat zien hoe je alle uitdagingen (beheersingsniveau 20) in Hitman 3 Chongqing, China, kunt voltooien. 
De missie heet End of an Era en bevat 84 uitdagingen.

Het bereiken van Mastery Level 20 in Chongqing ontgrendelt de Hack the Planet-trofee of -prestatie. Ongeveer 85% van de uitdagingen is nodig om niveau 20 meesterschap te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Moorden (15)
 • Houd mijn haar vast: Je kunt dit doen tegen Hush op verdieping 05. Rust Emetic Syring uit in je uitrusting voor de missie (ontgrendeld vanaf Chongqing Mastery Level 5). Wacht tot Hush naar het computerbureau loopt, dan volgt zijn bodyguard> schakel de bodyguard uit> gooi een munt om Hush af te leiden> verberg het lichaam van de bodyguard in de kamer erachter> en injecteer Hush met de braakspuit. Dan gaat hij op dezelfde verdieping naar het toilet en kun je hem verdrinken in de toiletpot. Je kunt dit ook tegen Royce doen: verwijder alle personen op niveau -2 tussen Royce’s kantoor en de badkamer in de linker benedenhoek. Anders zorgen ze voor uw afleiding. Als ze allemaal weg zijn, kun je met haar apporteren en haar naar de toiletten leiden. Als je dichtbij bent, injecteer haar dan met de braakspuit (ontgrendeld vanaf Chongqing Mastery Level 5).
 • Veelzijdige sluipmoordenaar:  voltooi “Piano Man”, “Iemand kan zichzelf pijn doen”, “Houd mijn haar vast”, “Straight Shot”, “Tasteless, Traceless”.
 • Smakeloos, Traceless: het volgen van de missie van het zekerheidsprincipe en doorgaan met Royce zal uiteindelijk leiden naar haar kantoor, zonder enige bewakers erin. Gebruik de functie om het glas te bevriezen en haar te injecteren met een dodelijke spuit.
 • Straight Shot:  Schiet met een willekeurig wapen op een van de doelen in het hoofd.
 • Piano Man:  Rust glasvezeldraad uit in je uitrusting, benader een doel van achteren en schakel ze ermee uit.
 • Iemand kan zichzelf pijn doen:  automatisch van uitdaging Medium Zeldzaam.
 • Stick It to the Man: Wurg gewoon Hush van achteren terwijl je vermomd bent als een dakloze. De daklozen zijn te vinden op straatniveau (verdieping 00) aan het einde van de weg (achter het Arcade-gebouw), schakel een van hen uit als vermomming.
 • Wat stress wegnemen: Breng wat dodelijk gif naar het level en ga naar de Break Room van de ICA Facility (verdieping -2). Gebruik de camera om het glas te bevriezen en de airconditioning buiten de kamer in te schakelen. Onderdruk het personeelslid en verberg haar in de kamer in de buurt. Herhaal dit nog een keer om de tweede persoon ook de kamer te laten verlaten en eventueel zijn vermomming aan te nemen. Ga nu naar de analyseruimte op dezelfde verdieping en gebruik de camera om de drie pc’s van “uw collega’s” uit te schakelen. Ze hebben helemaal bovenaan een klein paneel, dat eruitziet als het andere dat je met je camera kunt activeren. Nu zullen ze een gedwongen pauze nemen en de Break Room binnengaan. Als Royce doorgaat met haar routine, zal ze zien dat ze vermist zijn en gaat ze zelf naar de Break Room en zegt ze dat ze weer aan het werk moeten gaan. Als ze eenmaal vertrokken zijn, gaat ze zelf zitten om wat vrije tijd te nemen.
 • Ontbering: het apparaat in de therapieruimte (niveau 5, deurcode 2552) heeft een ontbrekende zekering, die twee verdiepingen lager in hetzelfde gebouw kan worden opgehaald. Het zal duidelijk zichtbaar zijn als je naar beneden gaat, maar het bevindt zich achter een hek met kettingschakels, dus je moet een beetje rondlopen. Als het eenmaal is ingevoerd, gaat Hush in de stoel zitten, de volgende keer dat hij de voortgang van het onderhoud controleert. Als hij gaat zitten, schiet hem dan neer of gooi een dodelijk voorwerp naar hem. Je kunt ook gewoon het bewusteloze lichaam van Hush op de stoel slepen en hem vervolgens neerschieten. De stoel moet meneer Hush beginnen te begroeten als je zijn lichaam dichtbij genoeg sleept.
 • Mnemonic: na het Impulse Control Missie verhaal, ga je tegenover Hush zitten en maak je een test. Als het experiment wordt stopgezet en hij even pauze heeft, wil je de onderzoeksassistent achter de computerschermen uit de weg ruimen, want zij is degene die de voortgang vertraagt. Als het experiment doorgaat, zal de andere assistent progressiever zijn en zal Hush overbelast raken en ter plekke overlijdt.
 • Big Bada Boom: Volg de China Sniper Assassin Walkthrough tot het einde, waar onze twee doelen elkaar ontmoeten op de Lotus Passage. In plaats van ze neer te schieten, schiet je op de grote gasfles naast hen om ze meteen op te blazen.
 • Een schok voor het systeem: de eenvoudigste methode is om Imogen Royce te verslaan. Sleep dan haar bewusteloze lichaam naar de Break Room (verdieping -02, binnen ICA Facility). Er is daar een watertank en een stopcontact eronder. Zet Royce’s lichaam daar neer, schiet op de watertank om een ​​lek te creëren, en schiet dan op het stopcontact om Royce te elektrocuteren.
 • Cooling Down: Ontdoe de bewakers die Royce volgen, doe hun vermomming aan en volg haar tot ze weer de Core binnengaat. Zodra ze tegen de reling leunt, duw je haar naar beneden om deze uitdaging aan te gaan.
 • Bullet Points: voltooi de verhaallijn All-Seeing Eyes . Dit verhaal laat je naar een Sniping-plek gaan en beide doelen ontmoeten elkaar aan het einde. Als Royce achter Hush loopt schiet je ze allebei met 1 kogel.
 • Medium Rare: Finish verhaallijn Zekerheid Principe . Aan het einde leidt Royce je naar een kamer met een computerterminal waar je 3 medewerkers kunt ontslaan. Vuur “Alicia Reynolds” (rechtsboven)> snel vuur “Jeremy Bolt” (linksonder, bewaker). Jeremy zal zijn post verlaten zodat Alicia vrij de kern kan betreden. Dan zet Alicia de schakelaar om die het beveiligingsmechanisme deactiveert. Zodra Royce de kern binnenkomt (rechtsonder computerscherm), moet je onmiddellijk “Sharon Reed” afvuren. Ze zal een schakelaar omdraaien om de kern te reinigen. Omdat Alicia het beveiligingsmechanisme heeft uitgeschakeld, zal Royce levend in de kern worden verbrand. Telt ook als dodelijk ongeval.
Ontdekking (18)
 1. Shortcut – Liftschacht van faciliteit:  Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 2. Hard trainen: exfiltreer de missie via het treinstation, dat je standaard startlocatie is.
 3. The Beat: vermom je als Street Guard. Gevonden in de straten buiten de ICA Container-ingang, verdieping 00.
 4. Block Buster:  Gevonden in “The Block” -gebouw (het gebouw waar Hush is). Ze dragen blauwe pandemische pakken en hebben pistolen.
 5. Shortcut – Binnenplaats: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 6. Nogal een luik: Betreed de Arcade vanaf de straten (verdieping 00, aan het einde van de straat). Op de binnenplaats van de Arcade (omheind terrein) staan ​​twee Street Guards rond. Aan de muur is hier een toetsenbord, voer code 2552 in om het geheime luik en deze uitdaging te ontgrendelen.
 7. De bedrijfsladder beklimmen: automatisch vanuit verhaallijn Zekerheidsprincipe . Hierbij vermom je jezelf als het bestuurslid, die je in het Restaurant (verdieping 01) vindt.
 8. Scoot Over: exfiltreren via de scooter. Dit is de uitgang aan het einde van de straat, verdieping 01, bij de Onelectrics Store.
 9. Super Special Door: Hack de kern nadat je beide doelen hebt gedood en exfiltreer via de ontsnappingsdeur in de ICA-faciliteit (nabij de kern).
 10. The Downtrodden: Vermom jezelf als dakloze. De daklozen zijn te vinden op straatniveau (verdieping 00) aan het einde van de weg (achter het Arcade-gebouw).
 11. Laatste redmiddel: je moet 3 folders vinden, die allemaal in dezelfde kamer zijn. In het Recruitment Station (verdieping 02 van “The Block” gebouw waar Hush is), kun je 3 flyers vinden in de kamer. Een op het mededelingenbord bij de ingang, een bij de tafel met een wetenschapper, een op een tafel met een paar computers aan het eind van de kamer.
 12. Appartement Safe House: exfiltreren via het appartement Safehouse. Dit is de dichtstbijzijnde uitgang na de verhaallijn All-Seeing Eyes  (op dezelfde daken waar de sluipvlek zich in deze verhaallijn bevindt). Het bevindt zich op verdieping 04 en is toegankelijk via de deur in de wasserette op verdieping 01 (deurcode: 0118).
 13. Shortcut – The Block Ladder: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 14. Dumplings Cook:  vermom je als een Dumpling Cook. Gevonden in het restaurant op verdieping 01 en ook in de straten.
 15. Door het konijnenhol: exfiltreer via een mangat. Je hebt een koevoet nodig om mangaten te openen (bijv. Een koevoet wordt gevonden waar de daklozen zijn, achter “The Block” gebouw op straatniveau / verdieping 00). Een mangat is te vinden vlakbij diezelfde plek, in de steeg achter “The Block” gebouw (het gebouw waar Hush in zit).
 16. Hack the Planet: er zijn 3 niveaus met toegangsdongles. Ze zijn allemaal te vinden in de ICA-faciliteit. Tier 1 Dongle is te vinden in “Tier 1 Security” op verdieping -01. Tier 2-dongle is te vinden in “ICA Employee Vetting” op verdieping -01. Tier 3 Dongle wordt gedropt door Royce, plunder het van haar lichaam.
 17. Ontdek Chongqing:  Zie de Hitman 3 Chongqing – Alle Niet Ontdekte Gebieden Locaties (Binnenkort Online)
 18. Kameleon: Verkrijg alle 11 vermommingen in Chongqing.
  • Mr. Pritchard: automatisch uit verhaallijn Zekerheidsprincipe . Hierbij vermom je jezelf als het bestuurslid, die je in het Restaurant (verdieping 01) vindt. – Het beklimmen van de bedrijfsladder
  • Street Guard: Gevonden in de straten buiten de ICA Container-ingang, verdieping 00 – The Beat.
  • Block Guard: Gevonden in “The Block” -gebouw (het gebouw waar Hush is). Ze dragen blauwe pandemische pakken en hebben pistolen. – Block Buster
  • Dakloze: De daklozen zijn te vinden op straatniveau (verdieping 00) aan het einde van de weg (achter het Arcade-gebouw). – De onderdrukten
  • Dumplings Cook: vermom je als een Dumpling Cook. Gevonden in het restaurant op verdieping 01 en ook in de straten. – Dumplings Cook
  • Onderzoeker: Op de bovenste verdiepingen van gebouw “The Block” (het gebouw waar Hush is).
  • Perfect testonderwerp: gevonden op verdieping 05 (bovenste verdieping) van “The Block” -gebouw (waar Hush is), in de badkamer.
  • Faciliteitsingenieur: Gevonden in de ICA-faciliteit, gekleed in rode bescherming tegen biologisch gevaar (alleen mannelijke kunnen worden geplunderd om zich te vermommen).
  • Beveiliging van de faciliteit: gevonden in de ICA-faciliteit, met een wit overhemd en een groene hoed.
  • Facility Guard: Gevonden in de ICA-faciliteit, met zwarte kleding en een rode hoed.
  • Faciliteitsanalist: Gevonden in de ICA-faciliteit, in een zwart pak met gele stropdas (heeft geen wapens).
Prestaties (16)
 1. Vengeance: Je kunt een Hammer vinden op verdieping 03 van het “The Block” -gebouw (het gebouw waar Hush in staat, vlakbij waar het “Derelict Apartments” op de kaart zegt). Gebruik de hamer om 5 bewakers in dit gebouw uit te schakelen (gewapende mannen in blauwe pandemische pakken).
 2. Menselijke fout: voltooi verhaallijn Zekerheidsprincipe . Aan het einde leidt Royce je naar een kamer met een computerterminal waar je 3 medewerkers kunt ontslaan. Vuur “Alicia Reynolds” (rechtsboven) af en vuur dan snel “Jeremy Bolt” af (linksonder, bewaker). Jeremy zal zijn post verlaten zodat Alicia vrij de kern kan betreden. Dan zet Alicia de schakelaar om die het beveiligingsmechanisme deactiveert. Kan worden gecombineerd met challenge Medium Rare (waarbij je Royce in de kern moet verbranden met een accidentele kill).
 3. Ease of Pain: Op verdieping 04 van “The Block” -gebouw (het gebouw waar Hush is), zijn er enkele pods met mensen erin. Communiceer met de toetsenborden naast deze pods om ze uit te schakelen.
 4. Lei Me to Sleep: Je vindt de Cowboy Bust in het trappenhuis van het “The Block” -gebouw tussen verdieping 01 en verdieping 02 (het gebouw waar Hush is). Gebruik deze buste om de vrouwelijke hoofdwetenschapper boven te verslaan. Ze zit op verdieping 04 of verdieping 05 (bovenste twee verdiepingen), draagt ​​een witte laboratoriumjas met een paars overhemd en een zwarte broek.
 5. A Hair in My Soup: Ga naar het restaurant (waar het Certainty Principle Missie Verhaal begint) en bereid het eten voor in de keuken, voeg braakmiddel toe (er is wat in de badkamer in de buurt).
 6. Mission Story – All-Seeing Eyes: complete verhaallijn All-Seeing Eyes.
 7. Denken! Tank!: De Toy Tank is te vinden in de Arcade (Level 0). Ga nu het gebouwencomplex van Hush binnen en schakel een wetenschapper op niveau 4 uit voor deze uitdaging.
 8. Post gaan: haal het pakket op in het ICA Entrance Checkpoint-gebied (verdieping -1) en gebruik het om een ​​specifieke analist op verdieping -2 uit te schakelen. Hij heeft een klein extra kantoor rechtsboven zijn collega’s in de Analyse Area.
 9. Killing the Past: je zult automatisch de bestanden uit de ICA Datacore moeten verwijderen tijdens je eerste playthrough, het is een verplicht hoofddoel en wordt voor je gemarkeerd.
 10. Wat een heerlijk gevoel … : Voor deze uitdaging moeten we eerst een paraplu pakken. (Kanttekening: momenteel is het een illegaal item om de moeilijkheidsgraad Casual te dragen; speel op Professional om problemen te voorkomen). We kunnen er een vinden in Zhao’s appartement (verdieping 1). Ga nu naar het gebied waar het missieverhaal All-Seeing Eyes begint. Het icoon zal zijn met twee bewakers op een dak dicht bij de wasserette. Er is een enkele bewaker op een dak, een trap eronder (verdieping 1). Gebruik de paraplu om hem knock-out te slaan.
 11. Missieverhaal – Impulscontrole:  complete verhaallijn Impulscontrole .
 12. Big Sister: automatisch voltooid tijdens verhaallijn All-Seeing Eyes . Tijdens deze verhaallijn schiet je 5 drones neer met een sluipschuttersgeweer.
 13. … Ik ben weer gelukkig: volg wat een heerlijk gevoel… en wacht tot de knock-out bewaker is gevonden en ze allemaal terugkeren naar hun normale niet-vijandige posities. Zodra de bewaker begint te dansen in de regen, sla je hem nog een keer met je paraplu.
 14. Contact: Op de “Northeastern Rooftop” (naam kaartgebied, verdieping 04) is een antenne. Breek in het afgesloten hekwerk (lockpick / koevoet) en zet deze antenne uit met de schakelaar ernaast. Dit maakt de uitdaging compleet.
 15. Missieverhaal – Zekerheidsprincipe: volledige verhaallijn Zekerheidsprincipe .
 16. The Show Must Go On : Ga naar het Benchmark Lab (niveau 4) en knoei met alle vier de apparaten / pods met proefpersonen erin. Om dit efficiënt te doen, zou je alle wetenschappers in de buurt kunnen onderwerpen, want ze zullen ze weer aan het werk brengen. Als er met alle vier is geknoeid, zal Hush naar beneden komen en een reboot-reeks starten, waarmee deze uitdaging wordt ontgrendeld.
Doelen (2)
 1. Elimineer Hush:  Automatic om je belangrijkste doelwit te doden.
 2. Elimineer Imogen Royce:  Automatic om je belangrijkste doelwit te doden.
The Classics (5 + 10 Cross-Mission)
 1. Silent Assassin: Zie de Hitman 3 Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 2. Suit Only: Zie de Hitman 3 Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 3. Silent Assassin, Suit Only: Zie de Hitman 3 Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 4. Sniper Assassin: Zie de Hitman 3 Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin Walkthrough
 5. De klassiekers: voltooi alle bovenstaande klassieke uitdagingen “Silent Assassin” + “Silent Assassin, Suit Only” + “Sniper Assassin” + “Suit Only”.
Escalatie – Track 1 (6 Cross-Mission)
 1. Escalatiespoor 1, niveau 1-6:  voltooi 15 escalaties op verschillende kaarten.
Escalatie – Track 2 (11 Cross-Mission)

Escalatietrack 2, niveau 1-11:  voltooi 28 escalaties op verschillende kaarten.

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in End of an Era (Chongqing, China).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 85 Uitdagingen Dartmoor
Volgend artikelHitman 3: Alle 65 Uitdagingen in Berlijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here