Hitman 3: Chongqing Certainty Principle

Certainty Principle is een missieverhaal in Hitman 3 Chongqing, China (Einde van een tijdperk-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 Certainty Principle.

Hoe De Missie te onthullen

Volg het zoals gewoonlijk vanuit het menu Mission Stories nadat je het level hebt gestart. De aanwijzing die deze verhaallijn activeert, is te vinden in het restaurant. Luister naar de vrouw die met het bestuurslid praat. Zie de locatie hieronder.

Luister naar het gesprek

Blijf naar ze luisteren.

Zoek het P41-formulier

U moet nu het P41-formulier vinden. Het bevindt zich in het appartementengebouw aan de overkant van de straat. Een waypoint markeert de plek. De deur is vergrendeld met een toetsenbord. De code is 0118 .

Als alternatief kun je ook via het dak naar binnen klimmen (aan de rand van het dak hangen en naar beneden klimmen).

Vermom jezelf als bestuurslid

Ga terug naar het restaurant waar je het gesprek hebt afgeluisterd. Haal de vermomming van het bestuurslid. Je kunt iets gooien om de kok in de buurt af te leiden, dan snel het bestuurslid knock-out slaan en jezelf vermommen zonder dat iemand het merkt.

Praat met de gids / Volg de gids

De gids zou in het trappenhuis achter de keuken van het restaurant moeten wachten. Praat met haar terwijl je verkleed bent als bestuurslid.

Volg haar dan naar de ICA-faciliteit. Ze zal automatisch communiceren met het toetsenbord door een container die de ICA-ingang opent. Onthoud voor toekomstige playthroughs dat de code hiervoor ook 0118 is (het is dezelfde code voor alle ICA-gerelateerde keypads in dit level).

Benader de bewakers om gefouilleerd te worden

In de faciliteit begint de gids met uw veiligheidsmachtiging. Je moet je laten fouilleren door de bewakers – als je illegale items (vuurwapens) in je inventaris hebt, laat ze dan vallen waar niemand ze kan zien. Alleen dan kun je fouilleren.

Volg de gids / Hack een computer om Olivia in het systeem te laten komen

Blijf de gids volgen naar de faciliteit. Op een gegeven moment start een timer van 60 seconden en moet je een computer vinden om de timer te stoppen. Dezelfde kamer waar de timer start, heeft een pc aan de linkerkant. Pak de Access Dongle van het bureau in die kamer en richt je camera op het paneel bij het raam voor de pc. Hierdoor wordt het venster donkerder, zodat de persoon aan de andere kant u niet kan zien met de pc.

Blijf de gids daarna volgen totdat ze je aan Royce voorstelt.

Volg Royce

Volg Royce door het hele gebouw. Ze zal je door de kern leiden en je uiteindelijk naar haar kantoor leiden met een grote console om mee te communiceren.

Luister naar Royce

Royce zal je vertellen dat haar algoritmen het gedrag van mensen kunnen voorspellen. Voor een demonstratie hiervan geeft ze je de keuze uit 3 ICA-medewerkers die je kunt ontslaan en ze heeft voorspeld wat ze allemaal zullen doen.

Nadat Royce klaar is met praten, zal deze missietak eindigen. Je kunt haar nu uitschakelen zoals je wilt. Het is een goed idee om hier een Manual Save te maken, zodat je deze later opnieuw kunt laden voor verschillende uitdagingen.

Hiermee is het Mission Story Path in Hitman 3 China Chongqing voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dartmoor – Hoe een dossier te verkrijgen
Volgend artikelHitman 3: Impulse Control

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here