Hitman 3: Chongqing – All-Seeing Eyes

All-Seeing Eyes is een missieverhaal in Hitman 3 Chongqing, China (Einde van een tijdperk-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 All-Seeing Eyes.

Hoe Mission Story te onthullen

Volg het zoals gewoonlijk vanuit het menu Mission Stories nadat je het level hebt gestart. De waypointmarkering bevindt zich op een dak links van de standaard spawn-positie. Om daar te komen moet je de wasserette betreden . Er is een toetsenbord bij een gesloten deur. Voer code 0118 in om deze te openen. Je vindt de wasserette op verdieping 01 op de kaart. 
Zie de locatie hieronder.

Ga nu naar boven en hoor de bewakers praten om het eerste doel te bereiken. Pak ook het Sniper Rifle op het dak op.

Vind de kapotte drone

De kapotte drone staat op het dak. Vanaf de plek waar je het Sniper Rifle hebt gevonden, ga je de trap op naar de top van het dak. Het is op de rand van het dak.

Hack de drone met je camera

Gebruik je camera om de drone te scannen.

Schiet een drone neer / Schiet meer drones neer

Nu komt het lastige gedeelte. Ga op het uitkijkpunt direct links van de kapotte drone staan. Kijk dan waar de afbeelding hieronder te zien is (zie de rode cirkel).

In de verte zie je 5 drones naar links en rechts bewegen. Je moet alle 5 de drones neerschieten! Maar je hebt beperkte munitie. Maak een handmatige save tussen elke drone. Als je meer dan 4 kogels per drone mist, kun je de opslag het beste opnieuw laden. Hiermee is ook de prestatie-uitdaging ‘Big Sister’ voltooid en wordt Royce uit haar schuilplaats gehaald. Onthoud dat u kunt inzoomen op de scope met : omhoog:.

Je zult even willen kijken waar de drone “stopt” om je om te draaien. Ze vliegen allemaal links en rechts op vaste paden, maar ze stoppen even aan elke kant om zich om te draaien. Je hoeft alleen maar te blijven richten op het punt waar de drone zijn ommekeer maakt, want daar is hij het langzaamst. Probeer de drone niet te volgen met je telescoop, maar houd hem gecentreerd op dat ene punt waar de drone altijd ronddraait.

Hieronder staan ​​de beste plekken om op te richten voor elke drone (van links naar rechts)

Drone #1

Drone #2

Drone #3
zelfde plek als Drone #4 (tussen schoorstenen)

Drone #4
zelfde plek als Drone #3 (tussen schoorstenen)

Drone #5

Schiet de resterende drones neer

Er zullen nog twee drones spawnen, maar deze zijn eenvoudig. Ga naar het dak beneden waar je de Sniper vond. Deze drones zijn niet ver weg, dus het is gemakkelijker om je pistool te gebruiken om ze neer te schieten.

Drone #6

Drone #7

Luister naar Royce

Royce en Hush zullen ruzie hebben. Royce denkt dat het Hush is die haar drones neerschoot en wil hem ontmoeten bij de Lotus-passage om hem te confronteren.

Wacht op de bijeenkomst in de Lotus Passage

Beide doelen zullen nu samenkomen bij de Lotus Passage, waarnaar je vrij kunt richten vanaf het uitkijkpunt waar je de drones hebt neergeschoten. Het missieverhaal wordt hier voltooid. Hoe je ze doodt, is aan jou, maar er zijn een paar uitdagingen, zoals het doden van beide met 1 kogel van een Sniper Rifle. Loop door je Challenge List en probeer er zoveel mogelijk te combineren. Bewaar een Manual Save van voordat je ze doodt.

Hiermee is het alziende missieverhaalpad in Hitman 3 China Chongqing voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missieverhalen (Walktrough).

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 29 Gebieden in Chongqing
Volgend artikelHitman 3: Alle Missie Verhalen / Hoofdstukken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here