Hitman 3: Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Carpathian Mountains (Roemenië). Dit vindt plaats in missie “Untouchable”.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelen, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je standaard startoutfit zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden).

Uitrusting
  • Startlocatie: buitenshuis
  • Pak: proefpersoon 47
Walkthrough

Samenvatting: Je kunt maar in één richting naar het einde van de trein gaan. Klim altijd uit de ramen en ren over het dak om vijanden te omzeilen. Gebruik in de latere secties zekeringen om de bewakers te verblinden en langs hen te rennen. In het laatste treingedeelte met burgers gebruiken ze afleiding en gooien ze niet-dodelijke items naar hun hoofd om ze knock-out te slaan.

Stap 1: Kies het startpunt “Buiten” om tijd te besparen. In het eerste treincoupé waar vijanden zijn, klim je uit het raam naar rechts, voor de vijandelijke groep. Klim het dak op en ga naar de andere kant. Hang naar beneden, schuif naar links en trek jezelf aan het einde omhoog. Dan kun je over het dak van de trein lopen.

Stap 2: Ga op het dak van de trein zo ver als je kunt. Laat je dan aan de rechterkant vallen en klim door het raam. Sluip door de bar achter de twee bewakers in dit treincoupé. Ga door de ramen aan de rechterkant, schuif zo ver naar rechts als je kunt en klim door het raam waar een slapende bewaker zit (hij merkt het niet).

Stap 3: Ren snel naar het raam tegenover de kamer met de slapende bewaker en klim eruit. U moet van tevoren een handmatige opslag maken. De bewakers in de gang kunnen je zien als je te traag bent! Zoek van tevoren naar het raam ( R1) om de gele omtrek eromheen te zien.

Stap 4: schuif naar links> val aan het einde van het dak naar beneden> klim de ladder op naar het volgende dak> hang de linkerkant naar beneden> schuif naar links> klim naar het dak> bereik het uiteinde van het dak en laat je vallen.

Stap 5: Loop door de container, pak de zekering  en schroevendraaier aan het andere uiteinde. Schakel de enkele bewaker hier niet-dodelijk uit zonder gezien te worden. Klim nu het volgende dak op en laat je aan het einde vallen.

Stap 6: Steek Fuse in Fusebox om alle vijanden te verblinden. Ren snel langs ze allemaal naar de volgende kamer. Sluit de deur achter je. Er zijn twee bewakers met hun rug naar je toe. Wacht tot er een salueert en vertrek, en wurg dan de enige bewaker die over is (berg hem op in de doos aan de linkerkant).

Stap 7: Pak de Rusty Crowbar  en de hamer en schroevendraaier in dit treincoupé. Open het paneel aan de rechterkant om er een zekering uit te trekken! Verlaat dit treincoupé en gebruik de lont op de volgende zekeringenkast om alle vijanden te verblinden (terwijl ze wegkijken). Ren dan langs ze allemaal naar het volgende treincoupé.

Stap 8: Er loopt een enkele bewaker door deze gang. Negeer de pakken uit het pakrek, gebruik deze vermomming niet. Wacht tot de bewaker met zijn rug naar je toe naar het einde van de gang loopt, ga dan een van de kamers aan de linkerkant waar geen mensen zijn en sluit de deur achter je. Wacht tot de bewaker terug patrouilleert door de gang, verlaat hem achter hem en ga verder naar het volgende treincoupé.

Stap 9:  Gebruik de schroevendraaier op het waterreservoir aan de rechterkant om een ​​lek te creëren. De bewaker zal komen onderzoeken. Sluip achter hem als hij komt (schakel hem niet uit). Ga het volgende treincoupé binnen.

Stap 10: Je zit nu in een coupé met 3 burgerpersoneel. Gooi een hamer naar het hoofd van de first lady. Gooi een hamer naar de volgende man die met zijn rug naar je toe zit. Voor de derde persoon gooi de hamer in de hoek achter haar en als ze het onderzoekt, wurg je haar eruit.

Stap 11: Gebruik de hendel om de treinwagons los te maken. Ga nu de laatste treincoupé binnen waar Arthur Edwards wacht. Hij zal je altijd opmerken in een tussenfilmpje als je binnenloopt, dit maakt niets ongeldig omdat het een onvermijdelijk filmpje is. Pak de serumspuit van zijn bureau en injecteer hem van achteren om deze missie heimelijk te voltooien.

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only in één keer.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin
Volgend artikelHitman 3: Alle 83 Uitdagingen in Dubai

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here