Hitman 3: Alle 32 Uitdagingen in Carpathian Mountains

Deze gids laat zien hoe je alle uitdagingen (Mastery Level 5) in Hitman 3 Carpathian Mountains, Roemenië, kunt voltooien. 
De missie heet Untouchable en bevat 32 uitdagingen.

Beheersingsniveau 5 bereiken in de Karpaten ontgrendelt de Last Stop-trofee of -prestatie. Ongeveer 75% van de uitdagingen is nodig om beheersing van niveau 5 te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Moorden (2)
 1. Straight Shot:  Schiet het doelwit in het hoofd met een willekeurig wapen.
 2. Alles verliezen: Wanneer je je doelwit helemaal aan het einde van de trein tegenkomt, staat er een serumspuit in dezelfde kamer op het bureau. Pak het op, benader het van achteren en injecteer het serum.
Ontdekking (11)
 1. Shortcut – Passenger Car Door:  Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 2. I’m the Conductor Now: vermomt u als de leider van het commando. Hij is gevonden aan het einde van de trein, na de eerste groep Commando Guards (jongens met witte en zwarte camouflage waar je een lont kunt gebruiken om ze te verblinden). De Commando Leader zal zijn rug naar jou hebben gekeerd en een andere bewaker salueert hem en verlaat de kamer.
 3. Heavy Duty: vermom je als Commando Guard. Dit zijn de jongens met witte en zwarte camouflage die gewapend zijn met Shotguns en SMG’s aan het einde van de trein (ze bevinden zich buiten).
 4. 47, Ph.D .: Schakel een van de doktoren uit aan het begin van het level waar je wakker wordt, pak een van hun vermommingen op (Providence Doctor).
 5. Mall Cop: Beveiligers dragen zwarte kleding en een zwarte baseballpet op hun hoofd. Je kunt er bijvoorbeeld aan het begin in de kamer een vinden nadat je wakker bent geworden in de stoel (naast een dokter in een witte laboratoriumjas). Ze verschijnen regelmatig in de trein.
 6. Spray and Slay:  Je vindt een SMG in de eerste snelkoppeling “Passenger Car Door”. Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 7. Chameleon: Vind alle 7 vermommingen in het level.
  • Providence Doctor (zie 47, Ph.D.)
  • Bewaker (zie Mall Cop).
  • Commando Leader (zie I’m the Conductor Now)
  • Commando Guard (zie Heavy Duty)
  • Elite Guard (zie Je hebt een aantal vaardigheden)
  • Kantoorpersoneel (gevonden op een pakrek aan het einde van de trein, in het personeelsgedeelte van het kantoor, net na de laatste groep Commando Guards in dit niveau)
  • Providence Security Guard # 2: Deze jongens lopen helemaal aan het einde van de trein rond in de personeelsruimte van het kantoor. Ze hebben zwarte pakken, maar in tegenstelling tot het eerste type bewaker dragen deze jongens geen baseballpet.
 8. Je hebt wat vaardigheden: vermom jezelf als een elite-bewaker. Ze lijken op beveiligers en dragen zwarte kleding. Maar in plaats van een baseballpet dragen ze een zwarte helm. Ze worden vroeg in de trein gevonden.
 9. Forbidden Pineapple: Ongeveer halverwege de trein kom je in een kamer met twee patrouillerende Elite Guards en veel wapens en munitie op de tafels (Shotgun, SMG, Grenades). Raap hier de fragment granaten op. Het is duidelijk te zien als je door de treincoupes gaat en er niet overheen klimt. Niets verborgen. Later in de trein komen er meer frag-granaten bij.
 10. Got My Boomstick: Je vindt een shotgun in de eerste snelkoppeling “Passenger Car Door”. Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 11. Shortcut – Containerdeur: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
Prestaties (6)
 • Sneeuwengel: In de buitenste delen van de trein kom je op bepaalde punten bewakers tegen. Wacht gewoon tot een van hen aan de rand staat en duw ze omver. Dit is het gemakkelijkst aan het einde waar de Commando Guards zijn (jongens met witte en zwarte camouflage).
 • The Gun Muffler: Ongeveer halverwege de trein zie je een knuttafel. Door ermee samen te werken, wordt een normaal pistool in een tot zwijgen gebracht pistool gemaakt.
 • Tentoonstellingsopnamen: terwijl u zich in de buitentreinsecties bevindt, kunt u naar boven richten en uitkijken naar enkele treinsignalen. De trein passeert deze elke 10 seconden (het zijn slechts enkele bordjes met lampjes boven de trein). Schiet een van hen neer om de uitdaging te voltooien.
 • Soda Slinger: In de trein kun je veel frisdrankblikjes vinden. Raap 3 blikjes frisdrank op (er zijn er meer dan dat) en gooi ze naar 3 bewakers tijdens de missie om ze uit te schakelen.
 • Button Masher: Voer aan het begin van het level Code 1979 in op het toetsenbord bij de gesloten deur (de code is ook te zien op de poster direct links van de deur).
 • Een nieuwe vader:  Helemaal aan het einde van de trein waar je je doelwit “Arthur Edwards” ontmoet, zal er een serum op een tafel liggen. Pak het serum op en houd het 1 minuut in uw handen (injecteer Arthur er niet mee!). Na een minuut zegt Arthur iets en kun je jezelf ermee injecteren (R2). Doe dit om van deze uitdaging een geheim einde te krijgen!
Doelen (1)
 1. Elimineer The Constant:  Automatic van het doden van je belangrijkste doelwit.
The Classics (3 + 9 Cross-Mission)
 1. Silent Assassin: Zie de Hitman 3 Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough
 2. Silent Assassin, Suit Only: Zie de Hitman 3 Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough
 3. Suit Only: Zie de Hitman 3 Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in Untouchable (Karpaten, Roemenië).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 67 Uitdagingen in Mendoza
Volgend artikelHitman 3: Alle Shortcut Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here