Hitman 3: Berlijn – Silent Assassin, Suit Only

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Berlijn (Duitsland). Dit vindt plaats in missie “Apex Predator”.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelen, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je pak zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden).

Opmerking: voor de “Sniper Assassin” -uitdaging kun je dezelfde route volgen die hier wordt beschreven, maar je zult de doelen moeten uitschakelen met een sluipschuttersgeweer in plaats van chokeholds / ongelukken (dood alle 5 doelen met een Sniper Rifle en doe dat niet) gecompromitteerd raken).

Uitrusting

  • Startlocatie: Radiotoren
  • Gesmokkeld item: geen
  • Uitrusting: munt
  • Pak: kenmerkend pak uit de jaren 47
  • Concealed Weapon: ICA19 (Silenced Pistol)
  • Gear 2: Lockpick (maakt niet echt uit, het is niet nodig om het te gebruiken)
  • Overige voorwaarden: geen
Walkthrough

Opmerking: de 5 gemakkelijkste / snelste doelen waar we voor gaan zijn: Agent Thames, Agent Green, Agent Swan, Agent Rhodes, Agent Tremaine . Nadat je Apex Predator voor de eerste keer hebt voltooid, worden alle 10 mogelijke ICA-doelen weergegeven met rode contouren en worden ze op de kaart gemarkeerd met hun exacte namen. Als je ergens over twijfelt, raadpleeg dan de in-game map voor de naam van het doel, zodat je ze gemakkelijker kunt opsporen.

Stap 1: Ga vanaf het begin langs de linkerkant van de nachtclub (ga niet naar binnen / ga niet naar rechts). Dit linkerpad heeft twee bewakers op de weg. Voor de 2 bewakers ga je rechtsaf en je kunt over de muur klimmen om achter hen te komen. U bevindt zich nu in het gebied achter de nachtclub, maar vóór de Biker Hangout.

Stap 2: Sluip achter het lange rode metalen object aan de linkerkant langs de twee vijanden die in dit gebied staan. Pak hier de koevoet op (belangrijk), we hebben hem later nodig! Aan het einde van het gebied vind je Agent Thames (1/5) bij een kraan. Gooi een munt in de struiken helemaal aan het einde van het pad, uit het zicht van andere vijanden. Dit lokt hem naar de struiken en je kunt hem er gemakkelijk uithalen. Sleep zijn lijk de bosjes in om het te verbergen.

Stap 3: Sluip door de struiken naar de Biker Hangout. Ga door het gat in het hek zodat de twee bewakers je niet opmerken. Klim dan rechts de containers op (tegenover de motorclub, de blauwe container achter een geparkeerde auto). Blijf klimmen tot je de top van een ladder hebt bereikt en je ziet twee vijanden op het dak voor je patrouilleren. 
Een van hen is Agent Green (2/5) . Gebruik de zekeringenkast aan de linkerkant om de eerste bewaker af te leiden. Wacht dan tot Agent Green zijn rug naar je toe heeft en dood hem.

Stap 4: Ga terug naar de Biker Hangout waar je vandaan kwam (klim weer naar beneden). Klim nu over de muur naar de Party Area (Juice Bar genoemd op de kaart). Agent Swan (3/5) patrouilleert in dit gebied. Er zijn een paar manieren om hem uit te schakelen: wanneer hij stopt naast een rode explosieve propaantank, kun je erop schieten met je gedempte pistool om een ​​ongeluk te doden (zolang niemand je ziet schieten is het prima en zal de explosie niet ongeldig worden. Sluipmoordenaar). Of je zou op de lichten kunnen schieten als hij eronder loopt voor een ander ongeluk. Of wacht tot hij naar de porta potties gaat (niemand kijkt hier), gooi een munt om hem af te leiden en dood hem van achteren, bewaar dan zijn lichaam in de doos bij de porta potties. Onthoud gewoon dat de uitkomst van een ongeval prima is, zelfs als mensen het lichaam vinden (omdat ze denken dat het een ongeluk is), maar je kunt niet per ongeluk een niet-doelwit doden!

Stap 5: Beklim de containers om verdieping 01 van de Biker Club te bereiken (een rode container met graffiti erop, in het gebied waar een bezorger in rode kleren rondloopt). Nu ben je in de Biker Club waar onze laatste 2 doelen zullen zijn.

Stap 6: Op verdieping 01 van de Biker Club loopt onze volgende Target Agent Rhodes (4/5) rond in het “Grow House” -gebied. Activeer de sprinklerunit net buiten het kweekhuis als hij er dichtbij komt. Dit zal hem naar buiten lokken. Of gooi een munt naar de uitgang van het Grow House als hij in de buurt is. Als hij het geluid komt onderzoeken, schakel hem dan uit. Sleep gewoon zijn lichaam achter de sprinklerunit (als je hem hebt geactiveerd, zet hem dan uit zodat het geluid geen anderen aantrekt). Het is niet nodig om zijn lichaam op te bergen, niemand mag daarheen komen.

Stap 7: Ga naar verdieping 02 van Biker Hideout. Onderdruk de twee bewakers en dood dan Agent Tremaine (5/5) , hij is de man met het sluipschuttersgeweer.

Stap 8: Ga terug naar de hele weg waar u vandaan kwam. Als je zichtbare wapens op je rug hebt, gooi ze dan weg voordat je langs de menigte bij de uitgang loopt (anders zien ze het pistool en ben je gecompromitteerd). U kunt de fiets gebruiken bij de disco-ingang om te exfiltreren.

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only in één keer. Het is het beste om hier een aparte run te doen voor “Sniper Assassin”, wat gemakkelijk is door alle doelen neer te halen met een Sniper Rifle van de Radio Tower en Rooftops, of volg dezelfde stappen opnieuw en gebruik gewoon een Silenced Sniper om alle vijanden te doden ( in dit geval wil je het derde doelwit naar de porta potties lokken in plaats van een ongeluk te doden).

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Dartmoor – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin
Volgend artikelHitman 3: Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here