Hitman 3: Alle 65 Uitdagingen in Berlijn

Deze gids laat zien hoe je alle uitdagingen (Mastery Level 20) in Hitman 3 Berlijn, Duitsland, kunt voltooien. 
De missie heet Apex Predator en bevat 65 uitdagingen.

Het bereiken van Mastery Level 20 in Berlijn ontgrendelt de Warehouse Veteran-trofee of prestatie. Ongeveer 85% van de uitdagingen is nodig om niveau 20 meesterschap te bereiken, dus je kunt er een paar overslaan.

Uitdagingen zijn alleen beschikbaar tijdens het online spelen. Als je uitdagingen voltooit, wordt je beheersingsniveau op deze kaart verhoogd, waardoor je nieuwe uitrusting en startlocaties krijgt. De ontgrendelde uitrusting kan vervolgens op alle kaarten worden gebruikt. U kunt tijd besparen door handmatig op te slaan vóór belangrijke punten (bijv. Voordat u een doel verslaat). Voer een uitdaging uit, herlaad, doe de volgende uitdagingen en voltooi de missie. Het zal je voortgang bijwerken met alle uitdagingen die je hebt voltooid, inclusief die van herlaadbeurten.

Opmerking: deze missie is een beetje verwarrend bij de eerste playthrough. Er zijn 10 ICA-agenten op de kaart en je moet er 5 doden, maar ze zijn niet standaard gemarkeerd. Schiet gewoon alle vijanden op de kaart neer en je zult er vroeg of laat 5 doden (het zijn allemaal vijanden met contouren in scanmodus, geen burgers). Bij de 2e playthrough worden ze op de kaart gemarkeerd en kun je hun rode contouren zien, wat de uitdagingen veel gemakkelijker maakt.

Moorden (13)

Assassinations 1, 2 & 5 zijn nodig voor de Partied Out Trofee.

 1. Kraantrauma:  Agent Thames loopt naar buiten in het gebied genaamd “Achteringang” (verdieping 00). Na je eerste playthrough van de missie kun je alle doelen zien die zijn gemarkeerd met een rood kruisdraadpictogram op de kaart (inclusief hun namen wanneer je eroverheen scrolt). Er is een kraan waar Thames loopt. Plaats een lont in de console onder de kraan (een bevindt zich in een gele container naast twee bewakers vlakbij tussen de achteringang en de motorrijder). Klim dan de ladder achter de kraan op en je kunt zijn beweging controleren. Wacht tot Thames recht voor de kraan loopt en laat dan de lading los. De plek waar het kraanlicht schijnt, is het “doden” -gebied van de impact.
 2. Hoe de draaitafels: In het midden van de club op niveau -1 is een loopbrug (met een van onze doelen erop). Daarnaast kunt u een schroevendraaier gebruiken om de Light Tree Installatie kort te sluiten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je naar Level -2 en krijg je een DJ-Disguise van de reserve-DJ bij het podium. Ga de stand binnen en stuur je collega weg om het over te nemen. Elke paar minuten krijgt de agent op de loopbrug gezelschap van een andere agent op zijn gebruikelijke patrouilleroute. Dit is wanneer je het systeem wilt overbelasten en ze allebei tegelijk wilt bakken (bij de DJ-desk moet je HYPE UP> OVERLOAD CLIMAX kiezen om de explosie te activeren).
 3. Drive it Home: Nadat je 5/10 doelen hebt uitgeschakeld, beginnen de overgeblevenen het gebied te exfiltreren. Dood een van de doelen, zodra hun evacuatie begint. Na je vijfde kill worden ze niet meer rood gemarkeerd in Instinct-Mode. Ze zijn echter nog steeds gemakkelijk te herkennen, als je hun algemene gebieden kent, omdat ze wegrennen terwijl alle anderen om hen heen hun routine voortzetten. Je kunt ook buiten de club wachten op verdieping 00 in de gebieden genaamd “Achteringang” of “Club Hölle” omdat de overgebleven agenten zullen exfiltreren via een van deze paden.
 4. Rule of Threes: Makkelijkst gedaan door een Lockpick en Sniper Rifle mee te nemen (rust ICA Briefcase MK III uit en zet Sniper erin) en begin bij de Radio Tower. Klim omhoog en schakel drie doelen uit met je geweer.
 5. De 47e truc in het boek: Agent Tremaine bevindt zich op niveau 2 van het motorclubhuis en heeft een sluipschuttersgeweer naast hem gemonteerd. Pak het en schiet hem ermee neer.
 6. Veelzijdige sluipmoordenaar: voltooi “Piano Man”, “Iemand kan zichzelf pijn doen”, “Houd mijn haar vast”, “Straight Shot”, “Tasteless, Traceless”.
 7. Suck a Bag of Bricks: Je kunt een zak met stenen vinden op verdieping 02 van de Biker Hideout (scan ernaar met de instinctmodus voor de gele omtrek). Sla daar een van je doelen uit en sleep ze naar verdieping 01 onder de zak met stenen. Duw dan de zak met stenen naar beneden om te doden.
 8. Waaagh !: Tussen de Juice Bar en de waterweg zijn er een paar grote brandstoftanks. Daartussen vind je het Scrap Sword. Gebruik het om een ​​doelwit te doden, maar pas op dat je het misschien niet in de meeste vermommingen draagt. Spelen als motorrijder zou veilig zijn.
 9. Straight Shot: Schiet met een willekeurig wapen op een van de doelen in het hoofd.
 10. Smakeloos, spoorloos: voor de Challenge Juiced Up kun je een doelwit een drankje aanbieden. Doe er een dodelijk gif in voordat je dit doet (je ontgrendelt Lethal Poison van Berlin Mastery Level 10).
 11. Iemand kan zichzelf pijn doen: verschillende uitdagingen zijn dodelijke ongevallen, zoals kraantrauma.
 12. Hold My Hair: voor de Challenge Juiced Up kun je een doelwit een drankje aanbieden. Doe er een braakmiddel in voordat je dit doet en volg hem naar de toiletten in de buurt, en verdrink hem in het toilet.
 13. Piano Man: Rust glasvezeldraad uit in je uitrusting, benader een doel van achteren en schakel ze ermee uit.
Ontdekking (15)
 • The Golden Ticket: Dit item is te vinden in Hirschmüller’s Office op Level -2
 • The Wurst Getaway: Haal de Food Delivery Guy tevoorschijn en hij zal de scootersleutel laten vallen (man in rode kleren die alleen in de hoek tussen Biker Hangout & Juice Bar hangt). Gebruik dan de scooter om de missie te exfiltreren. Het staat tussen Achteringang en Biker Hangout
 • Shortcut: Entrance Backdoor: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 • Scavenger: tussen de Juice Bar en het Canal (verdieping 00) zijn er een paar grote tanks. Daartussen vind je het Scrap Sword.
 • The Candy Man: The Drug Dealer is te vinden op Level -2, meestal staande in de Basement Bar. Hij wordt gemakkelijk in instinct-modus opgemerkt door zijn silhouet tussen alle andere NPC’s. Bovendien draagt ​​hij een opvallende hoed. Neem zijn vermomming aan voor deze uitdaging.
 • Ontdek Berlijn: Zie de Hitman 3 Berlijn – Alle Niet Ontdekte Gebieden Locaties (Binnenkort Online)
 • Vol gas: de motorsleutel is te vinden in de Biker Hangout. Gebruik het om de missie te exfiltreren. De motorsleutel bevindt zich op dezelfde verdieping (verdieping 00), in de bar / zithoek met pooltafel (de kamer genaamd “Biker Hangout” op de kaart).
 • Chameleon: Berlin heeft in totaal 10 vermommingen, waarvan er 5 op zichzelf al Discovery-Challenges zijn.
  • Clubbeveiliging (overal in de club en buiten de club, met groene jas aan)
  • Club Crew (overal in de club en buiten de club, met zwarte kappen)
  • Rave On Suit (standaard startkleding met Club Entrance-locatie)
  • Barman (rond de Juice Bars buiten de club, verdieping 00)
  • Biker (in Biker Hangout en ook op Level -01 & -02 in de club)
  • Dealer (zie The Candy Man)
  • DJ (zie The Party Starter)
  • Florida Man (zie Der Ami)
  • Food Delivery Guy (zie The Wurst Disguise)
  • Rolf Hirschmüller (zie De clubeigenaar)
 • Shortcut: Biker Basement Door: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 • The Party Starter: drie DJ’s zijn te vinden in en rond de Booth op Level -02. Breng iedereen tot bedaren en neem de vermomming aan voor deze uitdaging.
 • Shortcut: Dakraamladder: Zie de Hitman 3 Alle Shortcuts
 • Der Ami: Florida Man zwerft rond Level -02 en komt regelmatig door de Basement Bar. Hij wordt gemakkelijk in instinct-modus opgemerkt door zijn silhouet tussen alle andere NPC’s. Bovendien draagt ​​hij een opvallende Zebra-broek. Neem zijn vermomming aan voor deze uitdaging
 • The Wurst Disguise: The Delivery Guy dicht bij de Juice Bar en is gemakkelijk te herkennen aan het felrode jasje. Hij hangt alleen in de hoek tussen Juice Bar en Biker Club (verdieping 00).
 • De clubeigenaar: Rolf Hirschmüller is de eigenaar van de club en is te vinden in het kantoor van Hirschmüller op niveau -02.
 • Devil’s Dandruff: Een blokje cocaïne kan worden opgehaald in het Bikers Clubhouse, op een tafel van de Drug Packaging (Level 0).
Prestaties (12)
 • The Wurst Delivery: Verkrijg de vermomming van de Delivery Guy’s (The Wurst Disguise) en pak de scootersleutel die hij laat vallen. Ga naar de scooter bij de ingang van het clubhuis en druk op de bel. Pak het eten van de scooter en geef het af. De uitdaging wordt voltooid zodra de motorrijder gaat zitten om te eten.
 • White-out: Eerst moet je de Cocaine Brick pakken, te vinden in de Biker Hangout (Drug Packaging area, Floor 00). Ga nu naar de dansvloer (verdieping -02, in de club, waar mensen dansen). Aan het einde van de dansvloer, links van de DJ Booth, staat een ventilator (propeller die lucht blaast). Je kunt er een gele markering op zien in de instinct-modus. Wacht nu tot Agent Chamberlin (een van je doelen) dichtbij komt. Je kunt hem op de kaart volgen via het rode kruisdraadpictogram en hij is ook rood gemarkeerd in de instinctmodus. Hij is de enige van je doelwitten die op de dansvloer patrouilleren. Gooi een munt of een ander voorwerp voor de waaier om hem te lokken. Gooi dan de Cocaine Brick in de waaier om Agent Chamberlin in een wolk cocaïne te omhullen.
 • T-47: Dit is het gemakkelijkst als je de startlocatie “Biker Hangout” gebruikt (ontgrendeld op Mastery Level 18). Hierdoor start je in de Biker Hideout met de Biker-vermomming. Ga nu naar verdieping 01 in de Biker Hideout en pak het geweer uit de geweerkist achter het Grow House. Gebruik het jachtgeweer om 5 ICA-agenten (je doelen) te doden. Exfiltreer dan met behulp van de motorfiets, die te vinden is in de garage op verdieping 00 van de motorschuilplaats, de sleutel ervoor is te vinden op verdieping 00 in de bar met pooltafel (op een kleine tafel in de zithoek).
 • Dr. Greenthumb oproepen: Buiten het kweekhuis (niveau 1 van het motorclubhuis) is er een groot geel apparaat (sproeiereenheid). Dichtbij, op een plank, is een kalmerend insecticide. Steek hem in het apparaat en zet hem aan zodra de agent in de kamer is.
 • Er was een vuurgevecht !: Verkrijg de vermomming van Hirschmüller (de clubeigenaar) zonder bewakers te doden. Pak het telefoonboek dat hij laat vallen en gebruik het systeem in het kantoor van Hirschmüller (verdieping -02) om een ​​van de agenten de kamer binnen te roepen. Ga aan het bureau zitten en als de andere ICA-agenten zijn gearriveerd, moet je het bureau omgooien en ze doden.
 • Herr Ziegler Plus One: Vlakbij de hoofdingang belt een man met een broek met flap zijn vriend en zegt dat hij op zoek is naar zijn pillen. Na het telefoontje praat hij met ons en zegt dat hij ons naar binnen zou brengen als we ze zouden vinden. Ze staan ​​in de mand van zijn groene fiets, die aan de rechterkant tegen het grote hek leunt; net voordat het verboden gebied begint. Geef ze terug en we zullen ons inderdaad binnen krijgen, om de rij heen.
 • Juiced Up: Verwijder de drie roze staven achter de Juice Bar (Level 0) en doe hun vermomming aan. Als hij eenmaal dichtbij is, bied je agent Swan een drankje aan. Goed te combineren met Tasteless, Traceless & Hold My Hair Challenges door het te vergiftigen met dodelijk en braakmiddel.
 • Sweet Dreams: Pak de cocaïnesteen uit de medicijnverpakking (niveau 0) en sla ermee op de dealer die in de kelderbar (niveau -2) hangt.
 • Spree Party: ga naar de waterkanalen (niveau 0) en gooi iemand in het water voor deze uitdaging.
 • Concrete Ornithology:  Er zijn 7 vogelgraffiti rond het level waar je foto’s van moet maken.
 • Trophy Au Naturel: Maak een foto van de halfnaakte man die danst boven de dansvloer (Floor -01), naast de Projection Bar (mogelijke startlocatie).
 • Coconut Ball Surprise:  Gooi een kokosnoot naar de Florida Man (zie Der Ami). Een kokosnoot is te vinden in het gebied achter de sapbar waar je een gouden kaartje nodig hebt om binnen te komen.
Doelen (11)

Bij je eerste playthrough worden de doelen niet gemarkeerd op je kaart; alleen als je dicht bij iemand komt. Vanaf je tweede playthrough worden ze op de kaart getoond en worden hun rode silhouetten getoond door op R1 te drukken.

 1. De veteraan: Agent Rhodes bevindt zich op niveau 1, in het kweekhuis
 2. The Swan Song: Agent Swan bevindt zich op niveau 0, zwervend tussen de Juice Bar en de Chill Out-secties
 3. The Wall: Agent Banner bevindt zich op niveau -1, stationair op de loopbrug boven de dansvloer
 4. The Sniper: Agent Tremaine bevindt zich op niveau 2, in het Sniper Nest van het Bikers Clubhouse
 5. The Scout: Agent Green bevindt zich op niveau 2 en patrouilleert op het dak van de club
 6. De Professional: Agent Thames bevindt zich op niveau 0, rond de achteringang
 7. The Joker: Agent Chamberlain bevindt zich op niveau -2, dicht bij het kantoor van Hirschmüller
 8. De leider: Agent Montgomery bevindt zich op niveau -1 en loopt in cirkels rond de omtrek
 9. De Engelsman: Agent Lowenthal bevindt zich op niveau 0 en dwaalt door het Bikers Clubhouse
 10. The Rookie: Agent Davenport bevindt zich op niveau 0, vlakbij de clubingang
 11. Clean House: Dood alle tien bovenstaande doelen minstens één keer voor deze uitdaging
The Classics (4 + 10 Cross-Mission)
 1. Silent Assassin:  Zie de Hitman 3 Berlijn – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough
 2. Suit Only: Zie de Hitman 3 Berlijn – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough
 3. Silent Assassin, Suit Only: Zie de Hitman 3 Berlijn – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough
 4. Sniper Assassin: Selecteer in je missie-uitrusting de uitrusting “ICA Briefcase MK III” en plaats er een Sniper Rifle in. Dan kun je het tijdens de missie uitpakken. Dood ofwel 5 doelen vanaf de Radio Tower & Level 02 Rooftops, of volg de Hitman 3 Berlijn – Silent Assassin, Suit Only Walkthrough  en schiet je doelen neer met een sluipschuttersgeweer in plaats van ongelukken te gebruiken of ze te verstikken.

Dat zijn alle Hitman 3 uitdagingen in Apex Predator (Berlijn, Duitsland).

Hitman 3 – Alle Challenges Guide
Hitman 3 – Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Alle 84 Uitdagingen in Chongqing
Volgend artikelHitman 3: Alle 67 Uitdagingen in Mendoza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here