Hitman 3: Alle Deur en Kluis codes

Deze gids toont alle combinaties van deur codes en kluis codes in Hitman 3. Alle sleutelcodes in het spel zijn vast en zullen bij elke playthrough hetzelfde zijn voor alle spelers. Als u deze kent, bespaart u wat tijd.

Dubai-codes
 • 4706 (Door, Staff Area) – Deurcode naar Staff Area op verdieping 00, die je kunt betreden vanuit het Atrium (achter de bar). U kunt de code zien op een whiteboard in de vergaderruimte op verdieping 00.
 • 4706 (Door, Atrium)  – Door Code tussen Atrium en Staff Area op verdieping 00. Dit is de deur in de onderste kaarthoek van het Atrium (dezelfde code als de andere deur). U kunt de code zien op een whiteboard in de vergaderruimte op verdieping 00.
 • 6927 (Safe, Security Room Floor 02) – Safe Code Floor Level 02, Security Room. Bevat een evacuatiesleutelkaart die u op twee panelen op de 5e en 4e verdieping van het penthouse kunt gebruiken om de evacuatieprocedure van de twee doelen te activeren. Dezelfde code als de beveiligingskamer op de 3e verdieping.
 • 6927 (Safe, Security Room Floor 03) – Safe Code Floor Level 03, Security Room. Bevat een evacuatiesleutelkaart die u op twee panelen op de 5e en 4e verdieping van het penthouse kunt gebruiken om de evacuatieprocedure van de twee doelen te activeren. Dezelfde code als de beveiligingskamer op de 2e verdieping.
 • 7465 (kluis, penthouse-logeerkamer) – Kluis in de logeerkamer in het penthouse, verdieping 05. Bevat een tablet met Intel. De code staat op een blauwe plaknotitie op het computerscherm in dezelfde kamer (met dank aan Angelweaver voor het delen van dit in de comments ).
Dartmoor-codes
 • 1975 (Safe, Case File) – Safe Code met de Case File. In het kantoor van Alexa Carlisle op de 2e verdieping. Druk op de knop op haar bureaustoel en er verschijnt een kluis achter een fotolijst. Normaal gesproken zou je deze code te weten komen door naar de 4 symbolen boven de kluis te kijken (klok, telescoop, vuur, eland) en deze objecten te vinden rond het landhuis met nummers op de muren ernaast. De code is altijd hetzelfde, dus u kunt dat allemaal overslaan en direct invoeren.
Berlijn Codes
 • 1989 (Safe, Hirschmüller’s Office) – Safe Code for Floor -02 Hirschmüller’s Office, bevat Cocaïne Brick en Gold Idol buste. Je krijgt de code door twee werknemers te horen praten en te zeggen dat de code hetzelfde jaar is dat de Berlijnse muur werd neergehaald (dat was in 1989) – met dank aan Osiris voor het delen van dit in de commentaren .
Chongqing-codes
 • 0118 (Door, Container) – Container Door Code to the ICA Facility Entrance. U kunt dit achterhalen door enkele mensen voor de container erover te horen praten en een van hen zal ook de code invoeren om de faciliteit binnen te gaan en deze hardop zeggen. Dezelfde codecombinatie als het appartement met het P41-formulier.
 • 0118 (Deur, ICA-appartement) – Deurcode naar het ICA-appartement dat het P41-formulier bevat, op verdieping 02 van een appartementengebouw. U kunt deze code achterhalen door vanaf het dak hetzelfde appartement binnen te klimmen en naar het antwoordapparaat te luisteren. Dezelfde codecombinatie als de Container Entrance to ICA Facility.
 • 0118 (Door, Laundromat) – Door Code in the Laundromat, op verdieping 01. Leidt naar het dak voor het allesziende ogenverhaal.
 • 2552 (Door, Benchmark Lab) – Door Code to the trap in the Benchmark Lab, Floor Level 04 (gebouw waar “Hush”, het missiedoel is). U kunt dit achterhalen door te kijken naar een whiteboard op de bovenste verdieping (5e verdieping) van hetzelfde gebouw.
 • 2552 (Door, Hush’s Private Lab) – Door Code to Therapy Room die je opent door naar het balkon te gaan vanuit Hush’s Private Lab. Dat kom je te weten door naar een whiteboard op dezelfde verdieping te kijken, achter een muur waar Royce graag rond staat bij een patiënt in een stoel.
 • 2552 (Door, Arcade) – Door Code in de Arcade on Floor Level 00.
 • 2552 (Secret Hatch)  – In het omheinde gebied achter de Arcade zijn twee Street Guards en een toetsenbord aan een muur (Floor Level 00). Voer code 2552 in om het geheime luik te openen. Hiermee is ook de Discovery Challenge “Quite a Hatch” voltooid.
Mendoza-codes
 • 1945 (Lasersysteem) – Deurcode om het lasersysteem naar de wijnkoelkast op verdieping 01 (wijnkelder waar de sommelier is) uit te schakelen. De code is hetzelfde als het jaar waarin de wijn mode was, namelijk het jaar 1945 Grand Paladin. Een bewaker die met de sommelier praat, zegt ook dat de code “het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog is”.
 • 2006 (Safe, Villa Basement) – Safe Code voor de Villa Basement, bevat belangrijke Intel en voltooit een Challenge. Normaal gesproken zou je de code te weten komen door twee bewakers af te luisteren buiten de Yateses Villa bij de klifwand. Ze vermelden dat de code het huwelijksjaar van de Yateses is. Boven in hun villa hangt een kalender aan de muur uit het jaar 2021 met hun huwelijksverjaardag omcirkeld als “Kristallen jubileum”. Kristal betekent 15 jaar en 2021 – 15 = 2006, wat de code is.
Karpatencodes
 • 1979 (Door) – Door Code aan het begin van de missie (getoond op de poster direct links van de deur).

Dat zijn allemaal bekende codes en combinaties in Hitman 3.

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Mendoza – Over The Top
Volgend artikelHitman 3: Alle 22 Gebieden in Dartmoor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here