Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 9: Desperate Times

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 9: Desperate Times bevat 5 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 9. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Galactisch Compendium-item: Drax’ Rap Sheet
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in de kamer van Drax en alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium-items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 7 hebt gevonden.

Galactic Compendium Item: Collector’s Emporium Doll
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in Gamora’s kamer en alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium Items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in de cadeauwinkel in hoofdstuk 6 hebt gekocht.

Galactisch Compendium-item: Galactic War Commendation
Terwijl je op je ruimteschip bent, moet je ermee communiceren in de kamer van Star-Lord en alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium-items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 7 hebt gevonden.

Galactisch Compendium-item: Deep Mine-apparaat
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in de kamer van Rocket en alle dialogen uitputten om dit toe te voegen aan je Compendium-items. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 8 hebt gevonden.

Galactisch Compendium-item: Cold Case-bestand
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in Groots leefruimte en alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium-items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 5 hebt gevonden.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 9: Desperate Times

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 8: The Matriarch
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 10: Test of Faith

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here