Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 5: Due or Die

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 5: Due or Die bevat 8 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 5 in chronologische volgorde. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Galactic Compendium Item: Chitauri Sear-Cuffs
Kijk op je ruimteschip helemaal aan het begin van het hoofdstuk in Star-Lord’s kamer, maak gebruik van dit item en put alle dialogen ervoor uit. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 3 hebt opgehaald.

Galactisch Compendium-item: Assassin’s Ring
Kijk op je ruimteschip aan het begin van het hoofdstuk in Gamora’s kamer, gebruik dit item en put alle dialogen ervoor uit. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 4 hebt opgehaald.

Archief: “The Golden Force”
Kort na de start van het Chapter kom je in een wachtruimte met 4 balies voorin. Ga door de linkerdeur om dit op een bureau te vinden.

Outfit – Drax: Nova Corps
Onmiddellijk na het laatste verzamelobject moet je op de ventilatieopening in dezelfde kamer schieten en Rocket er doorheen sturen. Hij zal een raster activeren dat je kunt gebruiken om de kracht in viziervisie om te leiden. Open hiermee de deur aan de linkerkant (kamer naast waar de 1e collectible was). Dit heeft een paarse container met het kostuum-verzamelobject erin.

Guardian Collectible: Cold Case File
Open vanaf het laatste collectible de grote poort aan de rechterkant door de stroom om te leiden, ga door de gang en ga de 2e deur binnen, die leidt naar het Control Center (kamer met 5 computerconsoles). Aan de linkerkant van deze kamer staat de Guardian Collectible.

Archief: Lift A23
Vanaf het laatste verzamelobject verlaat je de kamer en ga je de volgende gang in. Er is een rood verlicht gebied, kijk bij de leuningen aan de rechterkant om dit op de vloer te vinden.

Archief: Memo: Suit Protocol
In de blauwe kamer met slechts één Centurion Armor. Het is bij de console.

Archief: Als iemand dit vindt…
Je zult een aantal Nova Corps moeten verslaan in een groot, wijd, open gebied. Daarna heb je nog een Nova Corps-ontmoeting in een gang. Zodra je ze in de gang hebt verslagen, controleer je de blauwe serverruimte aan de linkerkant om dit archief op de grond te vinden.

Outfit – Groot: Nova Corps
Kort na het laatste archief bereik je een geel verlichte kamer met een gele vorkheftruck in het midden waar de andere bewakers naar boven klimmen. De paarse outfitkist staat achter de vorkheftruck in de hoek (voordat je omhoog klimt).

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 5: Due or Die

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 10: Test of Faith
Volgend artikelGuardians of the Galaxy Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here