Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 4: The Monster Queen

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 4: The Monster Queen bevat 10 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 4. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Afhankelijk van of je in hoofdstuk 3 hebt besloten om Groot of Rocket te verkopen, krijg je totaal verschillende paden van dit hoofdstuk. Je kunt de Outfits / Guardian Collectibles op beide paden vinden, maar ze hebben verschillende locaties. De archieven zijn op elk pad verschillend, maar er zijn er evenveel. Als je Groot probeert te verkopen, zal de onderhandeling met Lady Hellbender altijd slagen, ongeacht je dialoogkeuzes. Als je Rocket probeert te verkopen, zal de onderhandeling met Lady Hellbender altijd mislukken, welke dialoogkeuzes je ook kiest. Dus de keuzes in hoofdstuk 4 maken niet uit welk pad je kiest, het is volledig gebaseerd op wie je eerder in hoofdstuk 3 hebt gekozen om te verkopen.

Verkoop Groot Pad:

Archief: Do not Do It
Nadat je langs de slapende bewakers bent geslopen, bevindt het zich in Lady Hellbender’s Throne Room. Vanaf de manier waarop je binnenkwam, controleer je de rechterkant.

Outfit – Drax: Guardians of the Galaxy (2014)
In Lady Hellbender’s Throne Room, links van waar je binnenkwam, staat een paarse container met dit kostuum verzamelobject.

Outfit – Rocket: Five Horsemen of the Apocalypse
Nadat je met de lift naar beneden bent gereden vanuit de Troonkamer, kom je in een andere eetzaal met veel slapende bewakers. In plaats van naar rechts te gaan en de andere bewakers te volgen, spring je voorzichtig over de lege houten tafel en ga je vooruit terwijl je niet struikelt over de flessen of vijanden. Je komt uiteindelijk bij een opening waar je onder kunt hurken. In dit gedeelte staat een paarse container met dit kostuum-verzamelobject.

Guardian Collectible: Assassin’s Ring
Van de laatste Collectible, sluip langs alle slapende bewakers en betreed het volgende gebied. Daar vind je enkele kooien. Ga de kamer links in waar Drax aan het verkennen is, achter een paar rode kisten rechts van de ingang ligt de Collectible op de vloer.

Archief: Care of our Charges
Ga vanuit het laatste verzamelobject de kamer binnen waar Rocket aan het verkennen is, de kamer waar Groot is opgesloten. Aan de rechterkant van deze kamer op enkele hooistapels bevindt zich het Archief.

Verkoop Rocket Pad:

Archief: Drones
Na de onderhandeling met Lady Hellbender glijd je naar beneden en sta je tegenover een rode laserdrone. Vernietig het bouwwerk aan de linkerkant en spring erover, klim over het volgende obstakel en draai naar rechts om het op een krat te vinden.

Outfit – Drax: Guardians of the Galaxy (2014)
Knijp uit het laatste verzamelobject door de opening en ga rechtdoor. Volg de andere bewakers NIET door de tunnel naar links. Je moet in plaats daarvan naar sommige platforms springen. Helemaal aan het einde van dit gedeelte staat deze Outfit-collectible in een paarse container.

Outfit – Rocket: Five Horsemen of the Apocalypse
Dit is te vinden in de donkere riolen. Sla bij de eerste splitsing in het pad linksaf om deze paarse kist te vinden.

Archief: Unknown Ghilaron Species
in de kluis (automatisch verhaalgerelateerd). Er is een grote schedel in het midden van de kluis, recht achter de schedel aan het einde van de kluis is dit archief.

Guardian Collectible: Assassin’s Ring
Ook in de Vault, aan de rechterkant van het vorige verzamelobject.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 4: The Monster Queen

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 13: Against All Odds
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 14: Into the Fire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here