Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 3: The Cost of Freedom

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 3: The Cost of freedom bevat 9 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 3. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Galactisch Compendium-item: Spinal Control Unit
Aan het begin van hoofdstuk 3 op je ruimteschip, ga je Rocket’s kamer binnen, interactie met dit item, dan zal Rocket verschijnen en je moet alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium-items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 1 hebt opgepikt. Het wordt alleen aan je items toegevoegd nadat je ermee hebt gewerkt, wat verplicht is om 65% compendium-items in alle categorieën te krijgen. Doe dit dus altijd voor alle Guardian Collectibles.

Algemene opmerking over interactie met Guardian Collectibles: pak dit zodra je op het ruimteschip gaat voordat je met iemand praat, want dit zou het verhaal vooruit helpen. Als je per ongeluk in het verhaal bent gevorderd, kun je bij het volgende bezoek aan het ruimteschip nog steeds communiceren met de andere Guardian Collectibles. De items blijven daar en kunnen later worden gebruikt. Je keert in de loop van het verhaal meerdere keren terug naar het ruimteschip – in de hoofdstukken 5, 6, 9, 10, 12, 13, 14.

Galactic Compendium Item: Ravager Comm Bracelet
Ga helemaal aan het begin van hoofdstuk 3 op je ruimteschip de kamer van Star-Lord binnen en maak contact met de armband bij de spiegel. Gebruik alle dialogen om dit aan je items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 1 hebt opgehaald.

Galactic Compendium Item: Broken Translation Device
Helemaal aan het begin van hoofdstuk 3 op je ruimteschip, ga je naar beneden in de hangar en pak je het apparaat direct links van de trap op, op een gele kist met een bloempot. Dan komt Groot opdagen, put alle dialogen met hem uit om dit aan je Items-database toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 2 hebt opgehaald.

Archief: Collateral Damage
Na het vechten tegen de eerste groep vijanden in Hoofdstuk 3 (Jellies), moet je Rocket het commando geven om een ​​console te gebruiken die een platform neerhaalt om verder te gaan. In plaats van rechtdoor te gaan waar je zou moeten gaan, ga je naar links in plaats van een rode helling op en dan weer links om dit op de grond te vinden bij een neergestort ruimteschip.

Outfit – Gamora: Guardians of the Galaxy (2014) Herenig
vanaf de locatie van het vorige verzamelobject met de andere Guardians. In plaats van het centrale hoofdpad af te gaan, ga je naar rechts om een ​​optioneel pad te vinden dat naar een opening in de muur leidt. Buig onder en ga vooruit om een ​​grot binnen te gaan. Vernietig de goo in de grot (geel weergegeven in het vizier) om toegang te krijgen tot een nieuw gebied met enkele Jelly-vijanden. Nadat je de Jellies hebt verwijderd, vernietig je het broze materiaal (grijze smurrie). Ga verder om door een smalle opening te knijpen en dan zie je een paarse container met dit kostuumverzamelobject op een richel.

Guardian Collectible: Chitauri Sear-Cuffs
Na het vechten tegen een nieuw monstertype genaamd “Slakebeast” (Tijgerlichaam met Inktvisgezicht en Gamora snijdt zijn staart af), bevind je je in een gebied waar je Gamora moet bevelen een muur te beklimmen en je op te tillen omhoog om een ​​pilaar neer te schieten die Drax kan dragen. Geef Drax het bevel om de pilaar bij de richel tegenover de vleugel van het ruimteschip te plaatsen. Klim omhoog en spring dan naar beneden naar het platform beneden om dit op de grond te vinden.

Archief: Off the Grid
Klim vanaf het laatste verzamelobject terug naar het gebied waar de andere Guardians zijn, zeg tegen Drax dat hij de pilaar aan de linkerkant moet plaatsen (blauwe omlijning voor waar de pilaar hoort te komen), en geef Gamora opdracht om de pilaar door te snijden. kabels boven op het ruimteschip (geel aangegeven in Visor Vision). Hierdoor valt de vleugel van het ruimteschip op de grond. Loop naar boven en vind dit Archief aan de linkerkant van de vleugel. Eigenlijk recht boven waar je Gamora gebood om de kabel door te knippen.

Archief: Stupid Job
Nadat je het Ice Element voor Star-Lord’s blasters hebt ontgrendeld, moet je twee platforms bevriezen en Gamora opdracht geven om door een muur te snijden. Kijk onmiddellijk daarna naar links op de grond om dit te vinden. Zorg ervoor dat je het ophaalt voor je naar beneden gaat.

Trofee:Slakebuster
Als je de volgende twee grote Slakebeasts (blauwe tijgers met inktvisgezichten) bevecht, kun je deze trofee proberen. Je moet ze een lage gezondheid geven en/of ze verdoven. Dan verschijnt er met een beetje geluk een  knop prompt. Druk erop om een ​​van je teamgenoten zijn oproep tot actie te laten uitvoeren. Voor deze trofee moet je geluk hebben en Drax zijn Call to Action laten uitvoeren, wat neerkomt op geluk. Je kunt ook je andere teamleden laten uitschakelen, of als Drax de Call to Action niet doet, herstart het checkpoint en herhaal totdat hij het doet.

Outfit – Groot: Five Horsemen of the Apocalypse
After fighting the two big Slakebeasts (tigers with squid faces), you will have to command Groot to build a bridge to move on to the waterfalls. After going over Groot’s bridge, head left and destroy the grey goo, then use your Ice Element blasters to freeze the waterfall in the cave and jump up to find this Costume chest.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 3: The Cost Of Freedom

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 7: Canine Confusion
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 13: Against All Odds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here