Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 2: Busted

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 2: Busted bevat 3 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 2 in chronologische volgorde. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Opmerking: één paarse kostuumkist is onbereikbaar tijdens je hoofdstuk 2 bezoek aan dit gebied (ondergelopen gebied beneden wanneer Nikki je laat kiezen tussen Goed/Slecht Nieuws, de kist die je door de pijpen kan zien), deze kan alleen later in Hoofdstuk 7 worden verzameld wanneer je hier terug komt.

Outfit – Starlord: Nova Lord
Als je Nikki volgt, kun je verschillende gesprekslijnen kiezen. Voor een van hen kun je kiezen voor “Stimuleer haar” of “Take Control”. Als je dat doet, kijk dan in plaats van Nikki te volgen naar links om een ​​opening te vinden tussen een paar gele pijpen waar je onder kunt hurken. Ga naar het einde van dit nieuwe gebied om dit kostuumverzamelobject in een paarse container te vinden.

Guardian Collectible: Broken Translation Device
Na het bereiken van Nikki’s geheime schuilplaats, kan deze worden gevonden achter enkele kratten bij de roze monitoren, op de grond.

Galactisch Compendium Item: Nikki’s Personal Device
Tijdens de liftrit met Ko-Rel en Nikki, altijd aan de kant van Nikki. Maak geen back-up van Ko-Rel! Hierdoor zal Nikki je vertrouwen en geeft ze je haar persoonlijke apparaat om toegang te krijgen tot deuren rond dit niveau. Kies de volgende dialogen: Lift opnieuw activeren > Probeer Nikki te helpen > Neem de schuld op zich.
BELANGRIJK: je hebt dit item later in hoofdstuk 7 nodig om toegang te krijgen tot sommige verzamelobjecten! Als je Nikki’s persoonlijke apparaat niet krijgt, loop je die verzamelobjecten later mis.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 2: Busted

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 12: Nowhere to Run
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 7: Canine Confusion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here