Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 13: Against All Odds

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 13: Against All Odds bevat 11 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 13. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Galactic Compendium Item: Glarnot Mask
Nadat je je ruimteschip in de sneeuw hebt gecrasht, kun je om het ruimteschip heen lopen. Ga de kamer van Rocket binnen, communiceer met het masker op zijn bureau en put de dialogen uit om dit aan je items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 12 hebt opgehaald.

Outfit – Gamora: Black Vortex
Na de eerste ontmoeting met de vijand in dit hoofdstuk (2 grote vijanden met sporen op hun huid), is er een muur waar Gamora tegen de rechtermuur kan klimmen. Beveel haar om je daar een boost te geven. Aan de bovenkant is de paarse kist. ALVORENS Gamora opdracht te geven een paar ijspegels door te snijden.

Outfit – Groot: Five O’Clock Sprouts
Nadat je over een richel bent geslingerd, kom je in een donkere grot en deze kist bevindt zich direct rechts van de ingang, om de hoek.

Guardian Collectible: Xatar’s Blade
Vanaf het laatste collectible verlaat je de grot en ga je door een ijstunnel met gifgas, en versla dan enkele tentakelvijanden. Na de vijandelijke ontmoeting zal Groot automatisch een brug maken voor alle Guardians. Steek deze over en je ziet aan je rechterkant een muur voor Gamora. Laat haar je een boost geven en je zult deze Collectible op de grond vinden.

Outfit – Star-Lord: War-Lord
Nadat je het plasma-element voor Peter’s blasters hebt ontgrendeld, moet je door een grot gaan en onderweg wat ijs smelten. Aan het einde van de grot, nadat je ijs aan het plafond hebt gesmolten en over een dinosaurusskelet bent gesprongen, kijk je weer omhoog om meer ijs te zien dat je kunt schieten. Dit zal een pad voor Groot onthullen. Laat Groot ermee communiceren en til het platform halverwege op om toegang te krijgen tot een verborgen nis met een paarse container. Dit is net aan de linkerkant voor de uitgang van de grot.

Guardian Collectible: Deeproot Plant
Na het vorige collectible kom je op een locatie met giftige sporen. Aan de rechterkant van dit gebied staat deze Guardian Collectible, helemaal aan de rand van het gebied, dat eruitziet als een kleine bloempot.

Archief: The End of My Hunt
Hetzelfde gebied als hierboven, direct links van waar je het gebied binnenkwam, is er een rots met 3 gifsporen. Op die rots ligt een jachtsteen met daarnaast een archief.

Outfit – Rocket: The Stinger
Hetzelfde gebied als hierboven, recht vooruit van waar je het gebied binnenkwam, aan het einde van het gebied (3 gifsporen hier).

Archief: Wendigone!
Nadat je de Alpha Wendigo hebt verslagen, gebruik je Groots hulp om een ​​platform op te tillen. Daar vind je het archief recht voor je op de grond. Het is op het hoofdverhaalpad en in het volle zicht.

Archief: Unsent: Major Setback
Nadat je de overlevende in het brandende kamp hebt ontmoet, ga je de heuvel links van de overlevende op om deze rechtdoor te vinden, in feite op het pad van het hoofdverhaal.

Outfit – Drax: Katathian Monk
Net nadat je het brandende kamp hebt verlaten, maak je een lange ijsglijbaan . Daarna zijn er nog wat gifsporen aan de linkerkant. Klim omhoog waar ze zijn om de outfitkist bovenaan te vinden.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 13: Against All Odds

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 3: The Cost of Freedom
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 4: The Monster Queen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here