Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 12: Nowhere to Run

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 12: Nowhere to Run bevat 14 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 12. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Galactic Compendium Item: Mourning Candle
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in de kamer van Drax en alle dialogen uitputten om dit toe te voegen aan je Compendium Items. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 10 hebt gevonden.

Galactisch Compendium-item: Meditation Stone
Terwijl je op je ruimteschip bent, kun je ermee communiceren in Gamora’s kamer en alle dialogen uitputten om dit aan je Compendium-items toe te voegen. Alleen beschikbaar als je het in hoofdstuk 10 hebt gevonden.

Outfit – Drax: Thanos Imperative
Nadat je aan het begin van het hoofdstuk de allereerste groep vijanden hebt verslagen, staat er een pilaar in het midden van het gebied die je Drax kunt laten bewegen. Doe dit en klim dan het platform op om de paarse kist bovenaan te vinden.

Archief: Knowhere Safe
Klim vanaf het laatste verzamelobject terug naar beneden en volg de andere bewakers. Aan de linkerkant van het pad bevindt zich dit archief. VOORDAT je bij de grote ronde lift komt.

Archief: A Prophetic Convergence
Gebruik de grote ronde lift vanaf het laatste verzamelobject. Dit leidt tot een brandend marktgebied. In een kraam aan de rechterkant ligt dit archief op de grond.

Outfit – Rocket: The Smuggler
In hetzelfde gebied als het laatste verzamelobject. Nadat je met een groep vijanden hebt gevochten, moet je door een opening knijpen. VOORDAT je er doorheen knijpt, draai je naar de rechterkant en gebruik je Wind Element-geweer om aan een muur te trekken, waardoor de outfitkist erachter zichtbaar wordt.

Archief: Egghead Recensies: That’s More Like It
Van het laatste verzamelobject, knijp je door de opening tegenover de outfitkist, gebruik je windkanon om een ​​muur neer te halen, geef Gamora opdracht om op een muur te springen en je op te tillen. Laat je aan de andere kant naar beneden vallen en gebruik het windelement van je geweer om de poort te openen voor je mede-bewakers. Nadat je dit hebt gedaan, kijk je met je gezicht naar de poort die je zojuist hebt ontgrendeld, naar links om dit verzamelobject op een aantal houten kisten te vinden.

Archief: Reageer: Missing Persons Report
Van het laatste verzamelobject, interactie met de volgende barricade om het opzij te schuiven. Ga dan rechtdoor tot je bij enkele automaten komt, op de verdieping daar vind je het archief.

Guardian Collectible: Glarnot Mask
Schuif vanuit het laatste archief de helling links van de automaten af. Klim dan de gele richels op en je zult wat giftig gas voor je zien. Gebruik je ijspistolen om de lekken op de gifpijp te bevriezen. Op het platform waar het gif was, staat deze Guardian Collectible.

Outfit – Groot: Impaler
Ga vanaf het laatste verzamelobject terug naar waar je vandaan kwam en geef Gamora de opdracht om de draden bij de automaten door te snijden. Schuif dan langs twee richels. In dit nieuwe gebied, VOORDAT Drax wat puin uit de weg helpt duwen, links van waar Drax staat, bevindt zich een groen windelement van een muur. Gebruik je windkanonnen om het eruit te trekken en geef Groot opdracht om een ​​brug te maken. Dit leidt naar een gesloten poort, schiet op het paneel erboven en gebruik een elektrisch elementpistool om de deur te openen. In het volgende gebied schiet je op de ventilatieopening aan de linkerkant en geef je Rocket het commando om er doorheen te gaan om de elektriciteit in het water uit te schakelen. Nu kun je de Outfit-kist aan de rechterkant van het gebied vinden.

Outfit – Gamora: Casual Kill
Veel later in het Chapter, na enkele ontmoetingen met vijanden, moet je Drax vragen om de grond open te scheuren om van een helling af te glijden. Als je de bodem hebt bereikt, draai je 180° om en je vindt een opening in het puin waar je onder kunt hurken. Bereik de andere kant om een ​​paarse container te vinden met dit kostuum-verzamelobject.

Outfit – Star-Lord: Apocalypse-Lord
Later in het hoofdstuk, na nog wat vijandelijke ontmoetingen, kom je bij een zanderig cirkelvormig gebied en moet je Drax bevelen om een ​​grote pilaar te verplaatsen om verder te gaan. Nadat je de pilaar hebt gebruikt om op de richel te klimmen, kijk je naar rechts om een ​​muur te zien waarmee Gamora kan communiceren. Anker Gamora halverwege de muur en spring dan naar haar toe, zodat ze je een boost kan geven. Gebruik het boostmomentum om over de opening aan je rechterkant te komen en een nieuw gebied te bereiken. Hier vind je een paarse container met dit kostuum-verzamelobject.

Archive: Investigating the Hand
Ga vanaf het laatste verzamelobject naar beneden en ga verder op het hoofdpad, maar in plaats van de trap af te gaan, activeer je je viziervisie en zie je een platform waarmee Groot kan communiceren. Ga op het platform staan ​​en laat Groot het helemaal omhoog tillen en je zult dit zien op een krat bij enkele blauwe vaten.

Archief: Work-Related Death Report
Ga vanaf het laatste verzamelobject terug naar waar Groot je op het platform heeft getild. Loop langs de werkbank en ga rechtdoor, spring de kapotte trap af en kijk dan in de linkerhoek voor dit archief. Voordat je door de opening wurmt waar Drax staat te wachten.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 12: Nowhere To Run

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 6: Between a Rock and a Hard Place
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 2: Busted

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here