Guardians of the Galaxy: Hoofdstuk 1: A Risky Gamble

Guardians of the Galaxy Hoofdstuk 1: A Risky Gamble bevat 11 verzamellocaties. Deze walkthrough leidt je in chronologische volgorde naar alle verzamelobjecten in hoofdstuk 1. Alles wat nodig is voor trofeeën en 100% voltooiing is inbegrepen: outfits, Guardian Collectibles, Compendium Items, Archives.

Alle verzamelobjecten zijn te missen, de reden is dat je voortgang in Chapter Select terugkeert naar de voortgang die je had toen je het Chapter voor de eerste keer speelde (behalve Outfits die wel blijven). Als je ontbrekende items vindt in Chapter Select, worden ze later in het spel niet toegevoegd aan je savegame. Met andere woorden, wat je via Chapter Select vindt, wordt niet opgeslagen en telt niet mee voor trofeeën. Daarom is het aan te raden om aan het begin van elk hoofdstuk in een ander handmatig slot op te slaan. Als je iets mist, kun je de save opnieuw laden om het hoofdstuk meteen opnieuw af te spelen. Zorg ervoor dat je elke keer in een ander slot opslaat, want de autosave blijft automatisch het actieve Save Slot overschrijven.

Archief: Teamkostuums
Nadat je Peter’s kamer hebt verlaten, ga je naar rechts en ga je de kamer (Rocket’s kamer) aan je rechterkant binnen om deze Collectible op de grond te vinden.

Archief: Nano-Resin Incident Report
Onmiddellijk na het bereiken van de Quarantaine Zone (grote planeet met roze slijm), kijk je naar links om dit op een gele kist te vinden.

Outfit – Rocket: Guardians of the Galaxy (2014)
Ongeveer 3 minuten later glijd je van metaal naar beneden en bereik je een splitsing in het pad waar Rocket zegt: “vrij zeker dat die weg een doodlopende weg is”. Volg de doodlopende weg naar rechts, maar in plaats van helemaal naar het einde te gaan, sla je rechtsaf om op een blauw metaal te lopen en in het gat naar beneden te vallen om een ​​paarse container met dit kostuum-verzamelobject te vinden.

Archive: Pride and Fall
Volg nu Rocket naar het linkerpad, en nadat je gehurkt bent, ga je naar links om dit op de grond te vinden.

Archief: QZ Disposal
Nadat je de parasieten hebt neergeschoten en Rocket de schietuitdaging activeert, ga je verder in het schip en kijk je naar rechts op de grond. Dit is voordat je over het kleine obstakel springt.

Guardian Collectible: Ravager Comm Bracelet
Laat je vanaf het laatste Collectible naar het volgende gebied zakken en kruip onder de containers, en schiet dan in het volgende gedeelte op het “Brittle Material” (grijze smurrie). Dit onthult de Guardian Collectible onder de Goo.

Archief: Failed to Send Message
Nadat je met de eerste groep vijanden (groene ronde vijanden) hebt gevochten, klim je het enige pad naar voren op en je vindt dit tegenover het broze materiaal (grijze smurrie).

Archief: Unthinkable
Nadat je het oog van het grote robotgezicht bent binnengegaan, bevind je je in een gebied met veel doelen die je kunt schieten als onderdeel van Peter’s schietweddenschap met Rocket. Nadat je er zoveel mogelijk hebt vernietigd, ga je de kooi op de bovenste verdieping in, in het midden van het gebied om deze op de grond te vinden.

Outfit – Groot: Guardians of the Galaxy (2014)
Ongeveer 10 minuten later ren je op het dak van je ruimteschip en ga je een kamer binnen met een filmpje waarin Rocket & Groot herenigen. Kijk na het filmpje naar rechts om een ​​gat in de smurrie te vinden waar je onder kunt hurken. Daar vind je een paarse container met dit kostuum-verzamelobject.

Guardian Collectible: Spinal Control Unit
Kort nadat je de eerste wapenupgrade-werkbank hebt gevonden, zak je naar een gebied waar nieuwe soorten vijanden je aanvallen. Nadat je ze hebt verslagen, spring je op het enige pad naar voren, draai je dan om en vernietig de grijze Brittle Goo achter je (geel gemarkeerd in je vizier). Onder die goo is de Collectible.

Archief: A Miracle!
Nadat je bent herenigd met Drax en Gamora en hun vaardigheden hebt gebruikt om een ​​pilaar te plaatsen die je kunt beklimmen, ga je een kamer binnen waar de drie bespreken hoe het monster eruit zal zien. Kijk naar de stalen buizen in het midden van de kamer.

Dit zijn alle collectibles die je kunt vinden in Hoofdstuk 1: A Risky Gamble

Guardians of the Galaxy – Alle Hoofdstukken Collectible Guide
Guardians of the Galaxy Wiki Guide

Vorig artikelGuardians of the Galaxy: Alle Outfits Showcase
Volgend artikelGuardians of the Galaxy: Hoofdstuk 6: Between a Rock and a Hard Place

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here