GTA 3 Definitive Edition Alle Unieke Jump Locaties

GTA 3 Definitive Edition heeft 20 unieke springlocaties. Deze gids laat zien waar je ze allemaal kunt vinden (bijgewerkt voor GTA 3 Trilogy Remaster op PS5). Unieke sprongen zijn specifieke sprongen van geïmproviseerde hellingen waarvoor je in een specifieke zone of gebied moet landen om te voltooien. Wanneer je een Unique Jump start, zal je camera vertragen en in de filmische modus gaan, en als je succesvol bent, zal er een tekstmelding op het scherm verschijnen om dit aan te geven. Ze zijn te vinden op alle drie de eilanden met verschillende moeilijkheidsgraden. Dit kan het beste met sportwagens zoals de Banshee, Cheetah of Infernus. Tijdens de sprongen hoef je niet netjes op je wielen te landen. Zolang je in de juiste zone landt, telt het nog steeds, zelfs als je op je dak landt.

Na elke succesvolle unieke sprong ontvang je $ 5.000, vermenigvuldigd met het aantal voltooide sprongen, wat betekent dat je door alle 20 sprongen te voltooien een totaal van $ 1.000.000 ontvangt, evenals voortgang naar 100% voltooiing en de Wheels Up trofee. Als je deze voltooit, is het raadzaam om regelmatig op te slaan vanwege de neiging van het spel om te crashen. Voltooide sprongen worden niet opgeslagen als het crasht, omdat het spel alleen automatisch wordt opgeslagen bij het starten of beëindigen van een genoemde missie.

Er zijn 8 Unique Jumps beschikbaar op Portland, 4 beschikbaar op Staunton Island en 8 beschikbaar op Shoreside Vale.

Unieke Jumps kaart

De rode stippen en nummers op onderstaande kaart geven de locaties aan.

Portland

Unieke Jump 1
Gelegen nabij de metro ingang op de Wallen, moet je op de treinrails springen om je te registreren.

Unieke Jump 2
Gelegen op de grasstrook aan de westkant van Portland, iets ten zuidwesten van je safehouse. Als je naar het noorden gaat, moet je de oprit gebruiken om de treinsporen vrij te maken.

Unieke Jump 3
Gelegen in de Portland Docks, moet je de opleggers leegmaken om het te voltooien. Pas op dat je er niet overheen schiet, want je kunt in het water vallen.

Unieke Jump 4
Gelegen aan Atlantic Quays, moet je het magazijn ontruimen. Gebruik de pier als aanloop om voldoende ruimte te krijgen.

Unieke Jump 5
Gelegen aan Atlantic Quays, net ten westen van #4. Gebruik de hoop vuil om het water te zuiveren. Zorg voor voldoende aanloop zodat je niet verdrinkt.

Unieke Jump 6
Gelegen net ten zuiden van Joey’s Garage in Trenton. U moet het gebouw ontruimen om het te registreren.

Unieke Jump 7
Gelegen onder de Callahan-brug. Er is een grote grasheuvel, je moet jezelf lanceren naar de weg naar het oosten. Zolang je de steunbalken op de brug vrijmaakt, telt het.

Unieke Jump 8
Gelegen op Callahan Bridge zelf. In de richting van Portland, waar de wegen zich splitsen, is er een zwart-gele oprit. Land op het gras tussen de wegen om te registreren.

Staunton Island

Unieke Jump 9
Gelegen op de kade onder de Callahan-brug, ten zuiden van Asuka’s appartement. Gebruik de vuilhoop om het water te zuiveren en land op de volgende kade. Je wilt hier niet te snel gaan, want je kunt gemakkelijk doorschieten en in het water landen als je op volle snelheid gaat.

Unieke Jump 10
Iets ten zuidoosten van Belleville Park ligt het TW@ Cafe, met aan beide zijden glazen ramen en in het midden een trap. Ga deze trap op en land buiten. Deze stuntsprong kan erg kieskeurig zijn en wordt misschien helemaal niet geregistreerd, blijf het gewoon proberen met iets andere snelheden/afstanden en het zou uiteindelijk moeten registreren.

Unieke Jump 11
Gelegen op het Newport Viaduct. Ga naar het middelste gedeelte van het viaduct en er is een steile grasheuvel aan het einde. Ga hier omhoog en land op de Callahan-brug om het te voltooien.

Unieke Jump 12
Gelegen op de bovenste verdieping van de parkeergarage in Newport. Ontruim de binnenplaats en land op de weg zodat deze kan tellen.

Shoreside Vale

Unieke Jump 13
Gelegen net binnen Francis International Airport. Er is een trap die naar een vliegtuig leidt bij de hangars. Ontruim het vliegtuig om het te voltooien.

Unieke Jump 14
Naast de vliegtuigen is een set van drie hellingen. Ga naar het noorden, ontruim de hangar. Je hebt een behoorlijke aanloop nodig om het op te ruimen.

Unieke Jump 15
Iets ten zuiden van #14 is er nog een set van drie hellingen. Ga naar het oosten, ontruim de hangar.

Unieke sprong 16
Iets ten oosten van #15, nog een set van drie hellingen. Ga naar het oosten en ontruim de hangar weer.

Unieke Jump 17
Buiten de ingang van Francis International Airport is een onverhard pad dat naar een gedraaide houten oprit leidt. Maak het water schoon en land op de weg om dit te voltooien.

Unieke Jump 18
Net ten zuiden van de toegangsweg naar de lagere dam, is er een grasheuvel bij de klif. Ga hier omhoog en land op de ringweg over het water.

Unieke Jump 19
Op de kavel in het noordwesten van Pike Creek. Neem de helling naar beneden achter de gebouwen eronder om het te voltooien.

Unieke sprong 20
Terug in hetzelfde perceel als #19, behalve in het steegje rechts ervan. Je moet op het verste garagedak landen om dit te verwijderen, wat een beetje lastig kan zijn. Cheetah is hier het beste voor.

GTA III Definitive Edition Wiki Guide

Vorig artikelGTA 3 Definitive Edition Alle Rampage Locaties
Volgend artikelGTA 3 Definitive Edition Alle Hidden Package Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here