Godfall Trofee Guide & Roadmap

Geschatte trofee-moeilijkheidsgraad: afgezien van aan Tower of Trials gerelateerde trofeeën is al het andere 4/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: hoofdverhaal 10-20 uur, de rest is afhankelijk van Tower of Trials
Offline trofeeën: 0
Online trofeeën: 46 (1X , 2X , 9X , 34X ) – Spel is alleen online, kan single player of coöp worden gespeeld, maar een constante internetverbinding is vereist
Aantal te missen trofeeën: 0
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Hogere moeilijkheidsgraden bij missies leveren betere beloningen op, maar zijn niet vereist voor trofeeën of voortgang
Minimale playthroughs: 1 verhaal + veel Tower of Trials runs
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Je kan de missies zo vaak opnieuw spelen als je wilt.
Releasedatum: 12 november 2020

Introductie:
Welkom bij de Godfall Trofee Guide & Roadmap! Godfall is een nieuw origineel IP van Counterplay Games, uitgebracht als lanceringstitel voor de PS5. Deze game maakt deel uit van het plunderaarsgenre, maar is volledig gericht op melee gevechten van derden. De game kan solo worden gespeeld of met maximaal twee andere spelers in coöp via herhaalbare missies en een challenge toren voor steeds betere buit en uitdaging. Het grootste deel van de lijst met trofeeën is alleen bedoeld voor het spelen van het spel met alle soorten wapens en de meeste vaardigheden, en de meeste trofeeën zullen onderweg zijn met experimenteren en een hoger niveau bereiken voordat je bij de uitdagende Tower of Trials-gerelateerde trofeeën komt, die de meeste van de game zijn eindspel setup.

Stap 1: voltooi het hoofdverhaal
De eerste stap is om het hoofdverhaal van het spel te spelen, dat je door alle missietypen leidt en alle overworld-gebieden ontgrendelt. Je moet proberen te experimenteren met verschillende wapens terwijl je ze verkrijgt, en de belangrijkste vaardigheden ontgrendelen en ervoor zorgen dat je ze op vijanden gebruikt wanneer je kunt, zodat je naar alle diverse “doe iets X keer” -trofeeën toe werkt. De meeste trofeeën kunnen worden gevolgd in het menu verdiensten in de game, en je zou toch moeten proberen om de meeste verdiensten te behalen voor de beloningen die ze geven. Als je vastloopt op een baasmissie of vindt dat vijanden te hard slaan, kun je er altijd een aantal malen in de “Explore the Realm” -missies in elk gebied, want hoewel die zeggen dat ze een specifiek niveau hebben wanneer je ze op de kaart selecteert, wordt het spel geschaald alle vijanden en beloningen naar je huidige niveau.

Stap 2: Speel Dreamstones, bereik de levelcap, verkrijg verschillende trofeeën.
Nadat je het hoofdverhaal hebt voltooid, ontgrendel je meer missies die je kunt doen, genaamd Dreamstones. Concentreer je op het bereiken van de level cap en het opruimen van meer van de overige trofeeën terwijl je nog steeds vaak van wapen wisselt. Nadat je de level cap van 50 hebt bereikt, wil je gaan kijken naar specifieke uitrusting die past bij de build die je wilt gebruiken terwijl je door de Ascended Tower of Trials werkt.

Stap 3: Ascended Tower of Trials
De laatste stap in het platina is het voltooien van de Ascended Tower of Trials trofeeën. Je moet specifiek level 50 bereiken in de Ascended Tower of Trials, die begint met vijanden op level 52 en 20 sleutels kost om te starten, vergeleken met de 5 sleutels van de normale Tower of Trials. Je zult jezelf willen laten toewerken naar een gespecialiseerde build hiervoor en gewend zijn aan veel soorten vijanden.

TROFEEËN LIJST:

Highlord of Aperion
Verdien alle beschikbare trofeeën in Godfall.

Verdien alle andere trofeeën in Godfall om de platina trofee te ontgrendelen.

Solaris
Versla Solaris.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend zodra je Solaris hebt verslagen, wat in feite de tutorial baas is aan het begin van het spel.

Zamora
Versla Zamora.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend zodra je Zamora hebt verslagen in de hoofdmissie “Zamora the Far-Seeing”. Deze missie beveelt minimaal niveau 9 aan.

Zamora is een voornamelijk op magie gebaseerde vijand, die van afstand toverspreuken naar je zal uitspreken en meestal grote aanvallen voor zichzelf uitvoert. Kijk uit voor de Area-of-effect-markeringen op de grond tijdens spreuken en ontwijk weg wanneer je dichtbij bent. Als ze ongeveer half gezond is, zal ze een paars schild opzetten en een ritueel gaan uitvoeren. Wanneer dit gebeurt, worden er 3 totems in de arena gespawnd die je moet breken om het schild te laten vallen, en dan gratis schade kan krijgen totdat ze een AOE-aanval uitvoert aan het einde van het ritueel. Kijk uit voor wanneer ze van je wegtrekt, ze een paar kleine zwakke mobs uitzet, die je kunt doden om mogelijk wat gezondheidspunten te krijgen.

Lunara
Versla Lunara.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend zodra je Lunara verslaat in de hoofdmissie “The Silver Moon”. Deze missie beveelt een minimumniveau van 18 aan. De missie die je van tevoren ontgrendelt met behulp van de aarde- en watersigils, is niet het eigenlijke baasgevecht zoals dat plaatsvond in de Earth Realm, maar de missie erna.

Lunara is een grote vijand die een zwaard en schild hanteert, dus als je hem aanvalt, moet je ofwel aan een kant staan ​​waar hij zijn schild niet vasthoudt, of in feite onder zijn benen staan. Je kunt geen van zijn zwaardaanvallen afweren, dus probeer altijd naar beide kanten te ontwijken om het te ontwijken. Het roept orbs op die er omheen cirkelen, of vuurt rechtstreeks op je, maar je kunt de orbs erop afweren om het te beschadigen. Als je niet pareert of geraakt wordt door de orbs, blijven ze een tijdje in de arena en veranderen ze in spookvijanden die je ook zullen aanvallen, dus als je een orb mist, is het een goed idee om ernaar toe te rennen en hem aanvallen om hem te vernietigen of hem richting de baas te slaan.

Zodra hij de helft van zijn gezondheid heeft bereikt, roept hij een groot aantal ballen tegelijk op en vuurt ze door de arena. Je zou moeten proberen om er zoveel mogelijk van te vernietigen, zodat je minder geesten hebt om mee om te gaan. Het zorgt ervoor dat een groter aantal orbs zichzelf rondcirkelt, waardoor het moeilijker wordt om te beschadigen. Het krijgt geen andere aanvallen, maar afgezien van een groot AOE-veld zal het opstaan ​​waar het je grijpt en een bol op je afvuren.

Grieves Sunsteel
Versla Grieves Sunsteel.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt uitgereikt zodra je Grieves Sunsteel hebt verslagen in de hoofdmissie “First of the Godsmiths”. Deze missie beveelt een minimum niveau van 25 aan.

Grieves Sunsteel hanteert een grote hamer en behandelt bijna alle op vuur gebaseerde aanvallen, dus als je op dit moment vuurbestendige items hebt, zullen ze hier helpen. Hij voert voornamelijk vegende aanvallen uit met de hamer terwijl hij dichtbij is, maar zal soms ook projectielen rechtstreeks naar voren / achteren en naar elke kant sturen. Hij zal soms aanvallen doen door grote stukken vuur op de vloer om hem heen te laten liggen, dus let op die en blijf erbuiten tot ze weggaan.

Wanneer je de segmenten in zijn gezondheidsbalk bereikt, zal hij naar een kant van de arena rennen en delen van de vloer een tijdje in brand steken. Terwijl dit gebeurt, zal hij vuurballen naar je gooien, terwijl zwakke vuurvijanden die ontploffen als ze dichtbij je komen, van de arena rennen. Wanneer dit gebeurt, kun je het beste proberen de vijanden te raken voordat ze je bereiken, waardoor ze niet ontploffen, of je concentreren op het ontwijken van zoveel mogelijk vijanden terwijl je wacht tot de baas klaar is met het gooien van zijn vuurballen en terugkeert naar normaal, waar je kunt dan blijven vechten zoals voorheen.

Gilden Knight
Versla Gilden Knight.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend zodra je Gilden Knight verslaat in de hoofdmissie “The Crucible of Souls”. Deze missie beveelt een minimumniveau van 28 aan.

Gilden Knight begint het gevecht met twee zwakke Bound vijanden, die je eerst moet verslaan voordat je hem kunt beschadigen. Hij doet niet zoveel als de andere bazen anders lijken te doen, en als je hem begint te beschadigen, lijkt zijn schild te verdwijnen en raakt hij behoorlijk verbluft, dus je kunt behoorlijk wat schade aanrichten zonder veel gevaar totdat er meer vijanden worden opgeroepen. Hij zal uiteindelijk de Bound-vijanden opnieuw oproepen om zichzelf te beschermen, en Air Ripplers zullen continu beginnen te spawnen, waardoor er gebieden met een langzame tijd in de arena zijn. Probeer de vijanden tijdens dit gevecht onder controle te houden, en deze zal waarschijnlijk gemakkelijker lijken dan de vorige twee bazen.

Macros
Versla macros.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt toegekend zodra je Macros verslaat in de hoofdmissie “Godfall”, de laatste missie van het hoofdverhaal. Deze missie beveelt een minimum niveau van 30 aan.

De melee-verplaatsingsset van Macros lijkt relatief veel op die van jou, omdat hij dezelfde wapens gebruikt als een Valorplate. Voor de eerste fase zijn zijn melee-aanvallen gebaseerd op Longsword, en zijn enige hoofdbeweging die hij tijdens het hele gevecht zal gebruiken, is rondzwaaien en paarse afstandsgolven uitwerpen die Void-schade aanrichten. Als je hierdoor wordt geraakt, draagt ​​het bij aan een corruptie-debuff voor je, en als het maximaal is, zul je tijdelijk verbluft zijn.

Wanneer je de gezondheidsbalksegmenten bereikt, zullen macro’s in de lucht springen en een reeks lege bouten neerschieten, met aan het einde een grote bal. Blijf hierbij opzij, probeer niets anders te doen. Wanneer hij na elke sectie valt, begint hij eerst Polearm-aanvallen toe te voegen en vervolgens Warhammer aanvallen. Pas op als hij ooit verbluft raakt, want je kunt Takedowns op hem uitvoeren voor een zeer grote hoeveelheid schade.

Slayer
Versla 2000 vijanden.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 2000 vijanden van elk type hebt verslagen. Je kunt dit door het verhaal heen krijgen, afhankelijk van hoeveel extra missies en verkenningen je doet, maar je zult dit zeker krijgen terwijl je aan de Tower of Trials werkt, wat gewoon vijandige gauntlets zijn met alle soorten vijanden.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> VALORIAANSE RIDDER. Je krijgt de trofee zodra je het GOUD-niveau bereikt voor die verdienste.

Salt the Earth
Versla 200 Vargul.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 200 vijanden van het type “Vargul” hebt verslagen. Dit zijn alle hagedisachtige vijanden die in het Aardrijk verschijnen.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> ZOUT DE AARDE. Je krijgt de trofee zodra je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Shatter the Bastions
Versla 200 Crimson Wind.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 200 vijanden van het type “Crimson Wind” hebt verslagen. Dit zijn alle menselijke pantserdragende vijanden die in het Aardrijk verschijnen.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> DE BASTIONS VERBINDEN. Je krijgt de trofee zodra je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

End the Deep Ones
Versla 200 Abessianen.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 200 vijanden van het “Abessische” -type hebt verslagen. Dit zijn allemaal hagedisachtige vijanden die in de Water Realm verschijnen.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> EIND DE DIEPEN. Je krijgt de trofee zodra je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Pierce the Heavens
Versla 200 Nyak.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 200 vijanden van het type “Nyak” hebt verslagen. Dit zijn alle menselijke vijanden die in de Air Realm verschijnen.
U kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> PIERCE THE HEAVENS. Je krijgt de trofee zodra je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Punish the Traitors
Versla 200 Blacktide.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 200 vijanden van het type “Black Tide” hebt verslagen. Het zijn de menselijke vijanden die allemaal zwarte harnassen en mantels dragen. Deze zijn niet specifiek voor één gebied, maar verschijnen tijdens verhaalmissies in de Water Realm en verschijnen vervolgens in gebieden, afhankelijk van de missie die je aan het doen bent.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> DE TRAITORS STRAFFEN. Je krijgt de trofee zodra je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Master of Elements
Veroorzaak 300 keer een aandoening.

Deze trofee wordt toegekend voor het toebrengen van een van de statuskwalen Ignite, Chill, Shock, Poison of Bleed in totaal 300 keer. Er is geen specifieke verdienste om deze trofee mee te volgen, want het komt gewoon door alle onderstaande soorten verdiensten te doen, dus als je aan de onderstaande 6 trofeeën werkt, krijg je deze trofee.

Disciple of Alazxt
Ontsteek 100 keer een vijand.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer aan een vijand toebrengen van de statuskwaal “Ignite”. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Phoenix” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Ignite toe te brengen door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Ignite / Fire-schade.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> DISCIPEL VAN ALAZ. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Frost Brand
Chill 100 keer een vijand.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer aan een vijand toebrengen van de statuskwaal “Chill”. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Typhon” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Chill toe te brengen door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Chill / Waterschade.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> FROST BRAND. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Stormbringer
Shock een vijand 100 keer.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer toebrengen van de statuskwaal “Shock” aan een vijand. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Vertigo” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Shock toe te brengen door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Shock / Air schade.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHT> STORMBRINGER. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Child of the Earth
Vergiftig een vijand 100 keer.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer aan een vijand toebrengen van de statuskwaal “Poison”. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Mesa” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Poison toe te brengen door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Poison / Earth-schade.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> KIND VAN DE AARDE. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

The Razor’s Edge
Bleed een vijand 100 keer.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer aan een vijand toebrengen van de statusziekte “BLEED”. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Bulwark” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Bleed te veroorzaken door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Bleed en meer schade aanrichten aan vijanden die zijn geïnfecteerd met Bleed.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHT> DE RAND VAN DE RAZOR. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Kosmera’s Embrace
Curse 100 keer een vijand.

Deze trofee wordt toegekend voor het in totaal 100 keer aan een vijand toebrengen van de statuskwaal “Curse”. Als je hier specifiek aan wilt werken, moet je de “Moebius” Valorplate uitrusten, die een verhoogde kans geeft om Curse toe te brengen door normale aanvallen en zijn Archon Fury is gebaseerd op het toebrengen van Curse / Void-schade.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> KOSMERA’S OMHELZING. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Ultimate Warrior
Activeer Archon Fury 40 keer.

Archon Fury is een vaardigheid waartoe je toegang krijgt nadat je je eerste nieuwe Valorplate in the Sanctuary hebt gemaakt na de tutorial. Het wordt geactiveerd als je op: L3 + R3 drukt als je Archon Fury meter vol is (de gele balk direct onder de gezondheidsbalk).
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> LEGACY OF THE ARCHONS. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Shield Captain
Raak een vijand 200 keer met een schildworp.

Je maakt kennis met schildworp tijdens de tutorial, en dat is wanneer je L1 vasthoudt om je schild op te trekken, richt en raak met R2 om het naar een vijand te gooien. Je zou het werken aan deze verdienste kunnen versnellen door het knooppunt linksonder in het vaardigheidsraster te ontgrendelen, waardoor je op L1 + Rondje kunt drukken om het schild in een boog voor je te gooien en meerdere vijanden kunt raken.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> DE BESTE VERDEDIGING. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER hebt bereikt, maar vóór het niveau GOUD met die verdienste.

Archon of War
Voer 100 Takedowns uit.

Tijdens de tutorial maak je kennis met takedowns, en wanneer vijanden een bepaalde hoeveelheid schade hebben opgelopen en verbluft, zullen ze een R3 pictogram boven zich hebben, dan kun je omhoog gaan en vervolgens op de knop drukken om een groot aantal te delen van schade aan hen.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> BRUTE. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Versatile Warrior
Voer 100 keer een polariteitsschokgolf uit.

Polarity Shockwave is een vaardigheid waartoe je toegang krijgt als je het knooppunt “Polarity Attacks” rechtsboven in het skill-rooster selecteert. Hiermee kun je polariteitsaanvallen uitvoeren, wat betekent dat je de balk rechtsonder in het scherm op de wapen-overlay oplaadt en vervolgens van wapen wisselt, wat een schokgolf om je heen ontketent en de wapenbeschadiging voor een beperkte tijd vergroot.

Er is geen verdienste om deze trofee mee te volgen, dus het wordt aanbevolen om deze vaardigheid vroeg en zo vaak als je beschikbaar hebt te gebruiken totdat je deze trofee hebt verdiend.

Dervish
Activeer 100 keer Innerlijke Focus.

De mogelijkheid om wapentechnieken uit te voeren wordt ontgrendeld wanneer je het knooppunt linksboven in het vaardigheidsraster selecteert. Ze worden dan uitgevoerd door te drukken op: L2 + R1 of L2 + R2 wanneer je wapenvaardigheidsladingen beschikbaar hebt (de gele balken boven je wapenpictogrammen rechtsonder in het scherm).
Er is geen manier om een van deze 5 trofeeën voor wapentechnieken te volgen, maar je kunt deze bewegingen gewoon buiten de strijd om spammen om deze trofeeën te verdienen, je hoeft geen vijanden te raken.

Inner Focus is specifiek de Northern Technique (L2 + R1) voor het Dual Blade type wapens. Als u ten minste één balk in de techniekmeter heeft, krijgt u een ingeschakelde status voor een beperkte tijd.

Dragoon
Voer 100 keer een Polearm wapentechniek uit.

De Polearm Northern-techniek is een slam-aanval recht voor je neus. De Polearm Southern-techniek gooit de polearm direct naar voren.

Sword Saint
Voer 100 keer een langzwaard wapentechniek uit.

De Longsword Northern techniek is een reeks zwaaiende zwaardzwaaien op de vijand waarop je mikt. De Southern-techniek zorgt ervoor dat je door de vijand heen snijdt waarop je mikt en achter hen terechtkomt.

Berserker
Voer 100 keer een Greatsword wapentechniek uit.

De Greatsword Northern techniek is een reeks draaiende aanvallen die je voortstuwen waar je op mikte. De Southern-techniek is een aanval op afstand naar waar je op mikte.

Earthshaker
Voer 100 keer een Warhammer wapentechniek uit.

De Warhammer Northern techniek is een grote slam aanval direct voor waar je staat. De Southern techniek is in feite hetzelfde, behalve dat je eerst achteruit springt, zodat de slam in principe direct plaatsvindt waar je stond en er is een korte schadegolf die ook verder naar voren gaat.

Defender
Parry 100 aanvallen.

Tijdens de tutorial maak je kennis met pareren, en dit wordt uitgevoerd wanneer je op L1 drukt om te blokkeren vlak voordat een aanval toeslaat, wat de aanvallende vijand tijdelijk verdooft.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHTEN> ONROEREND OBJECT. Je krijgt de trofee nadat je het GOUD-niveau voor die verdienste hebt bereikt.

Deflector
Parry 30 projectielen.

Naast het afweren van fysieke aanvallen, kun je ook projectielen afweren die zijn neergeschoten door vijanden op afstand. Er is geen verdienste om dit bij te houden, maar je kunt dit doen op een zwakke afstandsvijand zoals de Crimson Marksman waarmee je in de tutorial vocht, en laat er gewoon eentje op je schieten en het keer op keer afweren totdat het sterft, en herhaal met een andere vijand.

Soul Reaper
Verpletter 500 keer een vijand.

Soulshatter is een monteur die je in de tutorial leert kennen, waarbij sommige vijanden wanneer je ze schade toebrengt met: r1: en het begint een gedeelte van hun gezondheidsbalk af te markeren, en wanneer al hun resterende gezondheidsbalk is gemarkeerd, raak je ze met een R2 aanval, waardoor ze exploderen.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder JACHT> TERUG NAAR DE LEEGTE. Je krijgt de trofee nadat je het GOUD-niveau voor die verdienste hebt bereikt.

S-Rank Duelist
Raak 200 vijandelijke zwakke punten.

Om vijandelijke zwakke punten te raken, moet je eerst het knooppunt “Zwakke punten” ontgrendelen, tweede van rechts op de onderste rij van het vaardigheidsraster. Wanneer het ontgrendeld is, zie je een rode gloed op vijanden na enkele aanvallen of nadat je met succes een parry hebt uitgevoerd, en als je ze raakt terwijl deze gloed van heel dichtbij is, zal er een oranje cirkel omheen flitsen en zal je meer schade aanrichten .

Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder GEVECHT> DUELIST. Je krijgt de trofee nadat je het BRONZE-niveau hebt bereikt, maar vóór het ZILVER-niveau met die verdienste.

Assassin
Voer 40 Deathblows uit.

Een doodsteek is wat er gebeurt als je een vijand verslaat door een zwak punt te raken, dus om deze uit te voeren moet je ook het knooppunt “Zwakke punten” in het vaardigheidsraster ontgrendeld hebben.
Er is geen manier om deze trofee te volgen, aangezien er geen verdienste aan verbonden is, dus je kunt het beste de zwakke punten vroegtijdig ontgrendelen en vervolgens proberen om de zwakke punten van vijanden te raken voor schade. Je kunt echter zien of je met succes een deathblow hebt uitgevoerd, omdat je de tekst “DEATHBLOW” in het midden van het scherm laat verschijnen als je op die manier een vijand verslaat.

Als je dit wilt proberen, zijn de gemakkelijkste vijanden om het uit te proberen de zwakke afstanden in elk gebied, omdat ze altijd een zwakke plek hebben na het nemen van een schot.

Egalitarian
Versla 75 elite vijanden.

Elite vijanden zijn degenen die je kunt vinden in de gamewereld met gele gezondheidsbalken en het woord ‘Elite’ in hun vijandnaam.

Ze zijn te vinden tijdens het verkennen van de gamewereld buiten missies en verschijnen meestal samen met groepen andere vijanden. Je zult meer kans te krijgen dit gedaan tijdens het werken aan de toren van Trials hoewel, zoals je in de vloeren die een paar Elite Enemies paaien op een rij.

Hunter
Versla 40 middenbazen.

Mid-Bosses zijn de unieke vijanden die je meestal tegenkomt tijdens hoofdverhaalmissies.

De jachtmissies zijn ook opgezet waarbij je vecht tegen nieuwe Mid-Boss-varianten of verhaalbazen opnieuw bestuurt, en zo zul je deze trofee waarschijnlijk verdienen.

Armor of the Gods
Verzamel 30 Valorplate Cores van Fallen Soldiers.

Fallen Soldiers zijn een specifiek type verzamelobject in de gamewereld dat Valorplate Cores geeft wanneer ze worden verzameld. Ze zien eruit als harnassen die op de grond liggen, meestal uit de weg, dus je moet ze zoeken.

Ze verschijnen als grote gouden pilaren van licht wanneer je Spirit Vision gebruikt met links, dus je moet er zeker van zijn dat je dat vaak gebruikt wanneer je de belangrijkste bovenwereldse gebieden verkent om deze te vinden. Er is geen specifieke verdienste die bijhoudt hoeveel van deze je hebt verkregen, dus je moet er gewoon voor zorgen dat je ernaar uitkijkt en ze grijpt wanneer je ze ziet. Deze verschijnen weer op dezelfde manier als Motherlodes altijd op dezelfde plek doen, elke keer dat je een nieuwe missie in een gebied start.

Scavenger
Raap 250 onderdelen op.

Uitrusting wordt gevonden in bollen die van vijanden of kisten zijn gevallen. Deze trofee telt elk item dat in het arsenaalmenu wordt weergegeven, ongeacht de bron. Je zult dit zeker na verloop van tijd krijgen tijdens het spelen, aangezien dit een buitgame is en vaak apparatuur krijgen is hoe het werkt.

U kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder VERKENNING> VERZAMELAAR. Je krijgt de trofee nadat je het BRONZE-niveau hebt bereikt, maar vóór het ZILVER-niveau met die verdienste.

Awakening
Pak een legendarisch stuk uitrusting op.

Deze trofee wordt uitgereikt zodra je je eerste legendarische uitrusting hebt oppakt.
Zie de trofee Geared Up voor meer informatie.

Gold, Silver, and…
Pak 100.000 electrum op.

Electrum is de basisvaluta in Godfall, door vrijwel alles gedropt en ook toegekend bij het voltooien van niveaus op basis van verdiensten. Deze trofee is speciaal voor electrum die van de grond wordt opgepikt, dus wanneer hij uit kisten, van vijanden valt of bij het breken van objecten. Het elektrum dat is verkregen door verdiensten of het demonteren van uitrusting, telt hier niet voor.
U kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder VERKENNING> MATERIALIST. Je krijgt de trofee nadat je het niveau ZILVER voor die verdienste hebt bereikt.

Raider
Open 50 kisten.

Kisten zijn overal in de wereld van Godfall te vinden. Ze bevatten middelen en beloningen voor apparatuur op gemiddeld niveau.

U kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder VERKENNING> RAIDER. Je krijgt de trofee nadat je het BRONZE-niveau hebt bereikt, maar vóór het ZILVER-niveau met die verdienste.

Gatherer
Verzamel van 50 Motherlodes.

Motherlodes zijn pickups van wereldbronnen die je kunt pakken en waarmee je knutselmateriaal kunt maken. Er zijn drie verschillende soorten, een in elk van de hoofdspelgebieden. Je kunt deze in de omgeving markeren door op links te drukken om Spirit Vision te gebruiken, die dit soort verzamelobjecten toont met een gouden lichtkolom. Deze respawnen telkens wanneer je terugkeert naar het heiligdom, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van er een op specifieke plekken, maar pas op ze terwijl je speelt en missies doet.
Je kunt dit volgen in het menu VERDIENSTEN onder VERKENNING> Verzamelaar. Je krijgt de trofee nadat je het BRONZE-niveau hebt bereikt, maar vóór het ZILVER-niveau met die verdienste.

Earth Realm: geeft Infused Jasper

Water Realm: Grants Crystalline Tear

Air Realm: Grants Aetheric Filament

Geared Up
Pak 5 legendarische uitrustingen op.

Deze trofee wordt toegekend zodra je in totaal 5 legendarische uitrusting hebt verzameld. Legendarische uitrusting is wat er in de oranje buitbollen valt, meestal van grote bazen als beloningen in de late game.

De eerste keer dat je waarschijnlijk legendarische drops krijgt, is wanneer je de hoofdverhaalbaas Zamora verslaat, waar je meestal een paar drops tegelijk ontvangt.

Keymaker
Verdien 200 sleutels in Tower of Trials.

Sleutels worden gebruikt in de Tower of Trials om beloningen te krijgen als je bepaalde verdiepingen voltooit. Je verkrijgt de sleutels tijdens een run door tijdritkamers binnen een bepaalde tijdslimiet te voltooien, met meer sleutels, hoe sneller je de verdieping kunt voltooien. Er is geen manier om bij te houden hoeveel sleutels je hebt verkregen en ze worden gereset elke keer dat je de Tower of Trials verlaat, dus je moet dit handmatig bijhouden of gewoon blijven spelen totdat je het vereiste aantal hebt bereikt.

Rise Up
Bereik proef 10 in de Ascended Tower of Trials.

Deze trofee wordt uitgereikt zodra je proef 10 hebt bereikt in de Ascended Tower of Trials.

Ascendant
Bereik proef 50 in de Ascended Tower of Trials.

Deze trofee wordt uitgereikt zodra je proef 50 hebt bereikt in de Ascended Tower of Trials. De Ascended Tower is de versie op een hoger niveau van de Tower of Trials, waarvoor 20 Coins of Valor nodig is om binnen te komen en vijanden op level 52 begint. Dit is in feite de topactiviteit van Godfall in het eindspel en er moet worden gewerkt aan een specifieke build, dus dat je het kunt bereiken.
Potentieel idee: Hinterclaw-build, gebaseerd op kritieke hitschade.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in de PS5 game Godfall.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelCall Of Duty Cold War: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelAstro’s Playroom: Video Guides

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here