God of War Ragnarok – De Wensput goed uitgelegd

De Wensput is een geheim gebied in God of War Ragnarok. Het belangrijkste doel is om gele kristallen in de put te gooien, die je beloont met verschillende knutselmaterialen, pantserstukken en hacksilver.

Deze gids legt alles uit wat je moet weten over dit gebied.

Waar vind je de wensput?

Het bevindt zich in de regio “The Plains” van het Vanaheim-rijk. Dit maakt deel uit van het kratergebied in het uiterste noorden van Vanaheim, je komt er door Favor: Scent of Survival te voltooien. De Wishing Well is dan toegankelijk via The Jungle  of The Sinkholes. Als je door The Jungle gaat, moet je eerst Favor: Return of the River doen om het gebied onder water te zetten, vervolgens twee ogres verslaan die stenen gooien, dan kun je communiceren met de kettingen van een poort. Als je door The Sinkholes gaat moet je een Drake Boss verslaan, volg het pad erachter om de Wishing Well te bereiken.

Dit is de exacte locatie terwijl je in de wensput staat. Het gebied heet eigenlijk “Wishing Well” wanneer je het voor het eerst betreedt, maar op de wereldkaart maakt het deel uit van de regio “The Plains”. Als je daar eenmaal bent, ga je naar de top van het gebied en laat je de gouden ketting zakken, deze leidt terug naar de Mystic Gateway aan het begin van de krater. Je kunt deze ketting gebruiken om snel terug te klimmen vanaf de Mystic Gateway.

Wat te doen in De Wensput?

Wat dit gebied zo speciaal maakt, is dat het een beloningsgebied is waar je gele kristallen kunt ruilen voor verschillende unieke pantserstukken en uniek knutselmateriaal. Het levert je ook grote hoeveelheden hacksilver op.

Rondom de put is een interactiepunt:

Door hiermee te werken, kun je alle verzamelde kristallen in de put gooien. Het leegt automatisch je hele inventaris in één keer en geeft je een aantal beloningen voor elk kristal dat je had. Hoe meer kristallen je had, hoe meer materialen je krijgt.

Je hebt de gele kristallen nodig die overal in het kratergebied van Vanaheim te vinden zijn:

Welke beloningen geeft de wensput?

Blijf gewoon meer gele kristallen in de wensput gooien om meer beloningen te krijgen:

  • Asgardian Ingot
  • Luminous Alloy
  • Petrified Bone
  • Purified Crystalline
  • Gleaming Crystal
  • Shining Crystal
  • Sparkling Crystal
  • Fallen Stars Armor Set (Plackart of Fallen Stars, Bracers of Fallen Stars, Waist Guard of Fallen Stars)
  • Hacksilver (currency)

Sommige van deze kristalmaterialen zijn verplicht om uitrustingsstukken en pantserstukken volledig te upgraden. Je zult dit dus minstens een paar keer moeten doen om niveau 9 te bereiken, het maximum.

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod of War Ragnarok – Hoe krijg je de Steinbjorn pantserset
Volgend artikelGod of War Ragnarok – Untamed Fury Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here