God of War Ragnarok – Hoe krijg je de Steinbjorn pantserset

De Steinbjorn pantserset is een geheim pantser in God of War Ragnarok. Deze gids laat zien hoe je het kunt ontgrendelen. Je moet 4 verborgen Troll Statues vinden en de Mystical Heirloom Relic gebruiken om ze te activeren, de Trolls laten materialen vallen die je gebruikt om het pantser te maken.

Stap 1: Zoek en gebruik de Mystical Heirloom Relic

Voordat je dit kunt doen, moet je de Draupnir-speer ontgrendelen, een automatische verhaalontgrendeling van Main Mission 10: Forging Destiny.

Zodra je de speer hebt, ga je naar Midgard – Lake of Nine. In het zuiden van het bevroren meer ligt een geelgloeiend ijsblok dat je kunt opblazen met de speer. Hierachter bevindt zich het mystieke erfstuk, in de sneeuw. Zorg ervoor dat je het uitrust onder Wapens > Relikwieën > Mystiek erfstuk. Je kunt het activeren met + om Troll Statues te activeren. We moeten de 4 trollen van de standbeelden verslaan om de knutselstukken voor het pantser te krijgen.

Stap 2: Activeer de 4 Troll Statues, versla de Trolls

Je moet in de buurt van de Troll Statues gaan en de Mystical Heirloom activeren met + . Dan verandert het beeld in een echte trollenbaas, versla ze alle 4. Elk laat een knutselitem vallen met de naam “Slumber Stone”. Je hebt ze alle 4 nodig om de volledige pantserset te maken (2 voor het borststuk, 1 voor pols- en heuppantser).

Troll Statue # 1
Gelegen in Midgard – The Derelict Outpost.

Troll Statue #2 + #3
Twee Troll-standbeelden staan ​​naast elkaar in Vanaheim – Noatun’s Garden. Je moet dit gebied per boot betreden, de rivier die ernaartoe leidt is alleen overdag open (kan overdag veranderen bij Hemelse Altaren).

Troll Statue #4
Gelegen in Alfheim – The Forbidden Sands.

Stap 3: Maak de Steinbjorn pantserset

Nadat je de 4 Slumber Stones van de Trolls hebt gekregen, ga je terug naar een smidse en maak je de pantserstukken. Als je er een bent vergeten te plunderen, worden de materialen in de blauwe kist bij de smid geplaatst, zodat je ze niet kunt missen.

En hiermee ben je klaar en heb je de Steinbjorn Armor ontgrendeld. Je kunt het blijven upgraden met andere materialen om het sterker te maken. Zo ziet het pantser eruit:

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod of War Ragnarok – Hoe Hacksilver snel te krijgen
Volgend artikelGod of War Ragnarok – De Wensput goed uitgelegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here