God of War Ragnarok – Alle Locaties met Relikwieën

God of War Ragnarok bevat 14 relikwielocaties, ook wel Sword Hilts genoemd. Als je alle relikwieën en gevesten vindt, ontgrendel je de Collector trofee. Relics en Hilts zijn hetzelfde, de game noemt ze alleen anders.

Het wordt aanbevolen dat je eerst de God of War Ragnarok – Collectible Locatie Guide volgt voor 100% voltooiing. Daar krijg je automatisch alle relikwieën van. Als je er een over het hoofd hebt gezien tijdens je zoektocht naar 100% voltooiing, raadpleeg dan de onderstaande lijst. Je hebt de Lost Pages (Lore Scrolls) nodig om sommige ervan te ontgrendelen om te knutselen, evenals unieke materialen die door specifieke vijanden zijn gedropt. Als je 100% voltooiing had, zou je deze allemaal automatisch hebben gekregen. Geen van de relikwieën kan worden gemist, je kunt ze allemaal nog steeds krijgen na het verhaal in free roam. Als je er geen hebt opgepikt die door een vijand is gedropt, wordt deze automatisch in de blauwe kist bij de smid geplaatst. Je kunt het daar op elk moment ophalen, dus niets ontbreekt.

Je kunt controleren welke je hebt gevonden onder Wapens > Relikwieën. Je kunt ze in de strijd gebruiken door op L1 + Cirkelknop te drukken. Elke relikwie geeft je een krachtige aanval, maar ze hebben een lange cooldown. Er kan slechts één relikwie tegelijk worden uitgerust. Deze gids somt ze op in dezelfde volgorde als het menu in het spel, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken met je lijst nadat je ze voor 100% hebt voltooid.

Voor de unieke knutselmaterialen kun je onder Codex > Resources > Unique Resources kijken of je ze hebt gekregen. Maar vergeet niet dat je voor de craftables ook de Lost Pages Lore Collectibles nodig hebt, anders komen ze niet opdagen om te craften bij de smid.

Alle relikwieën en zwaardhandvatten

Relikwie #1: Gevest van Dainsleif gemaakt
met Svefnthorn (Gedropt door “Ormstunga” miniboss aan het einde van Alberich Hollow). Vereist ook de verloren pagina’s om deze beschikbaar te maken in de smidse.

Relikwie #2: Gevest van Skofnung
Gedropt door optionele baas “Hrolf” in  Midgard, King’s Grave. Je kunt alleen tegen deze baas vechten nadat je alle Berserker Gravestones hebt voltooid.

Relikwie #3: Gevest van Angrvadall
Gemaakt met Skirnir’s Gambanteinn (gedropt door “Gravel Belly” baas in The Desert Door Favor). Vereist ook de verloren pagina’s om deze beschikbaar te maken in de smidse.

Relikwie #4: Gevest van Ridill
vervaardigd met Crackle of Bilskirnir (Gedropt door “Olaf Nautson” miniboss in Animal Instincts Favor). Vereist ook de verloren pagina’s om deze beschikbaar te maken in de smidse.

Relic #5: Glaive of Dodher
Automatische verhaalbeloning, gedropt door Story Boss “Fiske” in Main Quest 06: The Reckoning.

Relikwie #6: Huldra Project #9
Gemaakt in een smederij, onder Speciale items > Relikwieën. Kost 10.000 Hacksilver.

Relikwie #7: Mystiek erfstuk
gevonden in Midgard, regio Lake of Nine. Het is achter een vernietigbare ijsmuur, moet de speer erop gooien. Dan ligt de relikwie op de grond naast een Lore Scroll en een bevroren lijk.

Relic #8: Hilt of Forsbrandr
Je moet alle 48 Odin’s Raven vinden om de 6 legendarische kisten in Niflheim, The Raven Tree, te openen . Na het openen van alle 6 kisten spawnt een baas, genaamd “The Raven Keeper”. Volg deze de heuvel af en sla rechtsaf, de arena in. Versla deze baas, hij laat de relikwie vallen.

Relic #9: Hilt of Tyrfing
Crafted with Nar’s Cup (Gedropt door “Blatonn” miniboss in The Abandoned Village, gemarkeerd door een rood pictogram op de kaart). Vereist ook de verloren pagina’s om deze beschikbaar te maken in de smidse.

Relic #10: Talisman of Meign
Automatische verhaalbeloning, moet deze oppakken tijdens Main Mission 02: The Quest for Tyr  om verder te komen. Het is de eerste Relic/Hilt die je krijgt.

Relikwie #11: Gevest van gram
uit een legendarische kist in Alfheim, Tempel van Licht.

Relic #12: Hilt of Hrotti
Gedropt van de tweede van drie Oath Guard-minibazen die je doodt in Vanaheim, The Plains. Er zijn 3 van deze minibazen in de regio, het zijn gepantserde ridders op optionele zijpaden. Het maakt niet uit welke twee je doodt. De tweede die je verslaat, laat deze Relikwie altijd vallen.

Relikwie #13: Motsognir’s oproep
opgepikt in Niflheim, Aesir Prison Wreckage. Links van de legendarische kist in deze regio, op de bovenste verdieping van de gevangenis. Het wordt niet bijgehouden in het regio-overzicht voor 100% voltooiing, dus het kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien, maar je kunt op elk moment teruggaan om het te pakken. De regio is pas beschikbaar na het verhaal, via een nieuw pad dat zich links van The Raven Tree in Niflheim opent.

Relic #14: Hilt of Hofud
Automatische verhaalbeloning, gedropt door Story Boss “Heimdall” in Main Quest 13: Creatures of Prophecy.

Dat zijn alle 14 relikwieën (Hilts) in God of War Ragnarok. Nadat je de laatste hebt gekregen, verdien je de Collector trofee.

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod of War Ragnarok – Alle Schild Locaties
Volgend artikelGod Of War Ragnarok – Verhaal lengte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here