God of War Ragnarok – Alle Gale Flame Locaties

God of War Ragnarok heeft 4 Gale Flame locaties. Ze worden gebruikt om het niveau van de Draupnir speer, een van je wapens, te upgraden. De Draupnir speer is ontgrendeld in Mission 10: Forging Destiny en is al niveau 5 als je hem krijgt. Als je 4 stormvlammen gebruikt, wordt het geüpgraded naar niveau 9, wat het maximum is (niveau 5 startniveau + 4 stormvlammen = niveau 9).

Je kunt de Gale Flames bij de smid gebruiken om de speer te upgraden. Dit verhoogt ook je gemiddelde uitrustingsniveau, zoals te zien is in de linkerbovenhoek van het wapenmenu. Hoe hoger je algemene niveau, hoe krachtiger je wordt. Elk niveau verhoogt ook de schade van de speer.

Je krijgt alle Gale Flames automatisch terwijl je voor 100% Voltooiing gaat. Als je er een bent vergeten te plunderen, wordt het item automatisch in de blauwe kist bij de smid geplaatst en kan het van daaruit worden opgehaald.

Andere materialen voor wapenupgrades:

Alle 4 stormachtige vlammen

Gale Flame #1
Automatisch uit het verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Hrist & Mist- baas in Mission 16: The Summoning. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Gale Flame #2
Beloning voor het vinden van alle 6 Lindwyrms. Elk geeft één Gale Spark, alle 6 samen vormen 1 Gale Flame.

Gale Flame #3
beloning uit Favor: Nocturnal Predator in Vanaheim – The Plains. De Flame Phantom-baas in die zoektocht zal het laten vallen.

Gale Flame #4
Beloning voor het voltooien van Berserker Grafsteen in Svartalfheim – Jarnsmida Pitmines.

Dat zijn alle 4 Gale Flames om de Draupnir-speer volledig te upgraden.

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod Of War Ragnarok – Verhaal lengte
Volgend artikelGod of War Ragnarok – Alle Chaos Flame Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here