God of War Ragnarok – Alle Frozen Flame Locaties

God of War Ragnarok heeft 8 Frozen Flame locaties. Ze worden gebruikt om het level van de Leviathan Axe, een van je wapens, te upgraden. De Leviathan Axe begint op niveau 1, met behulp van 8 bevroren vlammen wordt hij geüpgraded naar niveau 9, wat het maximum is (niveau 1 startniveau + 8 bevroren vlammen = niveau 9).

Je kunt de Frozen Flames bij de smid gebruiken om de bijl te upgraden. Dit verhoogt ook je gemiddelde uitrustingsniveau, zoals te zien is in de linkerbovenhoek van het wapenmenu. Hoe hoger je algemene niveau, hoe krachtiger je wordt. Elk niveau verhoogt ook de schade van de bijl.

Je krijgt alle Frozen Flames automatisch terwijl je voor 100% Voltooiing gaat. Het merendeel wordt gedropt door verplichte verhaalbazen. Als je er een bent vergeten te plunderen, wordt het item automatisch in de blauwe kist bij de smid geplaatst en kan het van daaruit worden opgehaald.

Andere materialen voor wapenupgrades:

Alle 8 Frozen Flames

Frozen Flame #1
Automatisch uit het verhaal, kan het niet missen. Gedropt door The Huntress- baas in Mission 01: Surviving Fimbulwinter. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #2
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Alva baas in Mission 04: Groa’s Secret. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #3
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Nidhogg- baas in Mission 06: The Reckoning. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #4
Beloning voor het sluiten van alle 6 Hel Tears. Elk geeft een Frozen Spark, alle 6 samen vormen 1 Frozen Flame.

Frozen Flame #5
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door een ridder (geen benoemde baas) in Mission 12: Reunion. Je moet hem verslaan voordat je aan een wiel draait om een ​​poort te openen, je kunt het niet missen. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #6
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Flame Phantom- baas in Mission 16: The Summoning. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #7
Beloning voor het voltooien van de Berserker-grafsteen in Alfheim – The Barrens. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Frozen Flame #8
Gedropt door baas The Crimson Dread (draak) tijdens Favor: For Vanaheim! , in Vanaheim: De vlakten.

Dat zijn alle 8 Frozen Flames om de Leviathan Axe volledig te upgraden.

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod of War Ragnarok – Alle Chaos Flame Locaties
Volgend artikelGod of War Ragnarok – Bestiary: Alle Monsters en Vijanden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here