God of War Ragnarok – Alle Chaos Flame Locaties

God of War Ragnarok heeft 8 Chaos Flame-locaties. Ze worden gebruikt om het niveau van de Blades of Chaos, een van je wapens, te upgraden. De Blades beginnen op niveau 1, met behulp van 8 Chaos Flames wordt het geüpgraded naar niveau 9, wat het maximum is (niveau 1 startniveau + 8 chaosvlammen = niveau 9).

Je kunt de Chaos Flames bij de smid gebruiken om de Blades of Chaos te upgraden. Dit verhoogt ook je gemiddelde uitrustingsniveau, zoals te zien is in de linkerbovenhoek van het wapenmenu. Hoe hoger je algemene niveau, hoe krachtiger je wordt. Elk niveau verhoogt ook de schade van de messen.

Je krijgt alle Chaos Flames automatisch terwijl je voor 100% Voltooiing gaat. Het merendeel wordt gedropt door verplichte verhaalbazen. Als je er een bent vergeten te plunderen, wordt het item automatisch in de blauwe kist bij de smid geplaatst en kan het van daaruit worden opgehaald.

Andere materialen voor wapenupgrades:

Alle 8 chaosvlammen

Chaos Flame #1
Automatisch uit het verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Dreki- baas in Mission 02: The Quest for Tyr. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Chaos Flame #2
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Forest Ancient-baas in Mission 06: The Reckoning. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Chaos Flame #3
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Frost Phantom- baas in Mission 09: The Word of Fate. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Chaos Flame #4
Automatisch uit het verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Double Dreki-baas in Mission 13: Creatures of Prophecy. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Chaos Flame #5
Automatisch uit verhaal, kan het niet missen. Gedropt door Double Soul Eater- baas in Mission 16: The Summoning. Als je het niet hebt geplunderd, wordt het item in de blauwe kist bij de smid geplaatst.

Chaos Flame #6
Beloning voor het doen van de eerste 6 Muspeheilm Trials. Daarna kun je de Nornir-kist in The Crucible openen om deze als beloning te krijgen.

Chaos Flame #7
Beloning van Berserker Grafsteen in Vanaheim – The Sinkholes.

Chaos Flame #8
Beloning voor het doen van alle 6 Draugr Holes. Elk geeft een Chaos Spark, de 6 Chaos Sparks vormen samen 1 Chaos Flame.

Dat zijn alle 8 Chaos Flames om de Blades of Chaos volledig te upgraden.

God of War Ragnarok Wiki Guide
God of War Ragnarok Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelGod of War Ragnarok – Alle Gale Flame Locaties
Volgend artikelGod of War Ragnarok – Alle Frozen Flame Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here