God of War 100% Walkthrough Guide

INTRODUCTIE:

Deze gameplaygids is bedoeld om je op een geoptimaliseerde manier alles te bieden wat je moet weten om de weg naar de platina trofee zo makkelijk mogelijk voor je te maken. In plaats van je te vertellen wanneer je moet lopen, staan ​​en ademen, wordt er alleen een gedetailleerde lijst gegeven van wat er langs de weg moet worden gedaan, verzameld, gemaakt enz. In een poging om je algehele plezier in het spel niet te verminderen.
 
Terwijl je het verhaal doorloopt (op welke manier je maar wilt), kun je het relevante gedeelte hier met betrekking tot je huidige missie en doel in de gaten houden. Dit zorgt ervoor dat u niets belangrijks mist en minimaliseert later het backtracken. Onderweg kunnen bepaalde acties worden uitgevoerd of uitrusting worden verzameld die mogelijk NIET rechtstreeks verband houdt met trofeeën, maar dit is om bepaalde trofeeën later gemakkelijker te maken.
 

De basisroute die deze geoptimaliseerde gids volgt voor de weg naar platina is:

 1. De helft van het verhaal verzamelt eerst alleen verzamelobjecten langs de route (verkennen buiten het verhaalpad leidt tot onnodige backtracking en ook het vermijden van verzamelobjecten die je van nature passeert, vergroot de moeilijkheidsgraad).
 2. Verkenning, zijmissies en verzamelobjecten zodra we alle vaardigheden hebben ontgrendeld (maar geen Valkyries of beproevingen).
 3. De laatste helft van het verhaal.
 4. Valkyries en de trials (moeilijkste deel).
Bovenal is deze gids bedoeld om de ervaring voor u te verbeteren in plaats van te verminderen, daarom is deze ‘lijst’-benadering gebruikt. Geniet gewoon van het spel en volg dit tijdens het spelen als je backtracking wilt minimaliseren, de moeilijkheidsgraad wilt verminderen en de platinaroute wilt optimaliseren.

GIDS EN BASISPRINCIPES VAN HET SPEL

Missie Doelstellingen

Deze gids gebruikt de daadwerkelijke namen van missies/doelstellingen in de game als referentiepunt om gemakkelijk te kunnen bepalen waar we ons op de reis bevinden. Als je ooit niet zeker weet welk missiedoel of gunst enz. We momenteel volgen, kun je al deze informatie vinden door op te drukken  om de inventarisinterface te openen.

 

Gebruik vanaf hier de knoppen of  om van tabblad te wisselen en markeer het tabblad GOALS. Hier kun je de details van je missie (reis) vinden, evenals voltooide en huidige doelstellingen, plus gunsten (sidequests), arbeid (uitdagingen) en meer. Raadpleeg dit altijd als u niet zeker weet wat u nu moet doen of waar we zijn.

Verzamelobjecten

Alleen vaste pick-ups en kisten worden in deze gids genoemd, willekeurige drops van vijanden worden om voor de hand liggende redenen niet opgenomen, deze zullen hoe dan ook onbeduidend zijn in het grote geheel.

 

Met behulp van de meer gedetailleerde verzamelobjecten kun je detecteren waar je bent, dus als je iets niet hebt verzameld dat eerder is vermeld, ben je er waarschijnlijk langs geweest. Meestal kun je iets teruglopen om iets te pakken dat je per ongeluk hebt gemist, maar af en toe zul je dat pas veel later in het verhaal kunnen doen, dus het is aan te raden om alles te pakken als je het passeert, dit zal je later allemaal helpen.

 
BELANGRIJKE NOTITIE
De volgende items hieronder zijn afhankelijk van RNG en dus kan de GELUK statistiek ze beïnvloeden en dus kunnen jouw verkregen nummers verschillen van de mijne;

 

 • Hacksilver verworven.
 • XP verkregen.
 • Verworven middelen en hoeveelheden.
 • Betoveringen verkregen (veel betoveringen zijn vaste buit, maar sommige zijn RNG-verworven).
  • Enchantment-voordelen ook.

Afbeelding:

Naam:

Details:

Floor Loot

De kleuren van de buit geven aan hoe zeldzaam het is. Gedropte buit zal uiteindelijk verdwijnen. Je kunt alle belangrijke gemiste drops in een winkel vinden onder het tabblad ‘Lost Items”.

Small Chest

Bevat voornamelijk hacksilver en basismaterialen.

Coffin

Bevat meestal een materiaal, pantser of betovering die relevant is voor je build op het moment in het verhaal dat je het normaal gesproken zou ontdekken. Het is sterk aan te raden om deze ALLEMAAL te plunderen.

Nornir Chest

Je moet 3 zegels vernietigen of deactiveren om deze te openen, meestal in de directe omgeving. 11 kunnen je gezondheid verbeteren, de andere 10 kunnen je woede verbeteren. Eenmaal volledig geüpgraded, bevatten de resterende kisten een willekeurige betovering.

Legendary Chest

Bevat voornamelijk runen en unieke betoveringen.

Cipher Chest

Er zijn er in totaal 14, 7 zijn ingesteld om een ​​Muspelheim cijfer te geven, de andere 7 zijn ingesteld om een ​​Niflheim cijfer te geven. Zodra je alle cijfers hebt, zullen de resterende kisten willekeurige betoveringen geven. Met de cijfers kun je de relevante rijken bereiken en de taal van bepaalde Lore-runen lezen.

Jotnar Shrine

Bevat kennis van de wereld, je moet ze alle 11 lezen voor een trofee.

Odin’s Raven

Een kleine groene gekristalliseerde kraai, deze kan soms moeilijk te zien zijn als de achtergrond helder is. Vernietig er 51 met je bijl voor een trofee, er zijn er een paar meer dan nodig.

Treasure Map

Als je deze verzamelt, wordt ergens in Midgard een opgravingsplek onthuld en je moet deze allemaal opgraven voor een trofee, er zijn er in totaal 12.

World Tree Dew

Je vindt deze rond de meren en elk geeft een kleine permanente boost aan een specifieke stat.

Floating Barrell

Deze drijven in de meren, vaar er gewoon overheen om er wat hacksilver of basis materialen uit te halen.

Floating body/debris

Deze drijven in de meren, vaar er gewoon overheen om er wat hacksilver of materialen uit te halen.

Water mist

Dit is te zien over kleine stukjes water, vaar er gewoon overheen en druk op de knop om wat hacksilver of materialen te krijgen.

Mystic Gateway

Je kunt deze gebruiken om naar andere delen van de wereld te warpen, deze worden ontgrendeld zodra je ze tegenkomt. Hoewel je hier pas later in het spel volledig gebruik van kunt maken, is het gebruik in het begin beperkt.

Vaardigheden en upgrades

Hier zijn geen trofeeën of voltooiingspercentages aan verbonden, dus koop of upgrade gewoon wat je wilt wanneer je wilt. 
 
Voor vaardigheden zul je zeker meer dan genoeg XP krijgen om alles te kopen, dus maak je geen zorgen over selectief gebruik. Maar raadpleeg eerst het gedeelte over het bouwen van personages en zorg ervoor dat je geen XP nodig hebt om binnenkort iets te upgraden. Als je eenmaal het hoogste ‘Blades of Chaos’-wapenniveau hebt bereikt, komen er een paar vaardigheden beschikbaar die je statistieken permanent verbeteren. Koop altijd vaardigheden als je XP over hebt.

En voor upgrades zul je veel materialen aanschaffen als je alles verzamelt wat deze gids adviseert, dus wees niet verlegen om je uitrusting te upgraden als je dat wilt. Hoewel sommige materialen die nodig zijn voor upgrades schaars zijn, is het dus zeer aan te raden om ervoor te zorgen dat je ALTIJD de materialen hebt die nodig zijn voor de belangrijkste uitrusting in het personagebouwgedeelte, want dat is de belangrijke uitrusting. Controleer eerst de karakteropbouw voordat je iets upgradet dat niet wordt geadviseerd, alleen om er zeker van te zijn dat je het je kunt veroorloven om de materialen te gebruiken.

KARAKTEROPBOUW

In deze sectie vind je informatie over de geadviseerde build tijdens het spel. U krijgt instructies over wat u moet uitrusten, upgraden en wanneer u dit moet doen.

Hoewel deze build is gemaakt en getest op de laagste moeilijkheidsgraad, zou deze op alle moeilijkheidsgraden effectief moeten zijn. De redenering hiervoor is dat, indien correct gebruikt, deze build je in staat zal stellen om ELKE valkyrie de eerste keer te doden, inclusief de koningin. Voor iedereen die de valkyrie’s elders heeft onderzocht, je weet dat zelfs op gemakkelijke spelers het moeilijk is, dus een build die alle valkyries zonder ervaring kan verslaan, is een enorm pluspunt!

Deze build bereikt zijn volledige potentieel pas bijna aan het einde van het spel wanneer je centimeters verwijderd bent van het platina, maar je kunt hier al vroeg mee beginnen plannen en een deel van de belangrijkste uitrusting halverwege het spel krijgen, dan is het gewoon een kwestie van fijn afstemmen het naarmate je vordert. Je vindt hier knutselvereisten, details over hoe en wanneer elk stuk beschikbaar komt, statistieken, voordelen, afbeeldingen en meer.

Het belangrijkste doel van deze build is om de voorkeur te geven aan runen en voordelen en daarom zijn de belangrijkste statistieken waaraan je zult werken;

 • Runen.
 • Geluk.
 • Kalmeer.

Meer informatie over de constructie en technieken om deze het beste in gevechten te gebruiken, wordt aan het einde van dit gedeelte uitgelegd, maar eerst is de lijst met uitrustingen met de details, verstrekt in de volgorde waarin u ze aanschaft (als u deze gids volgt). In het begin, totdat je de aanbevolen uitrusting hier hebt verkregen, rust je alles wat je vindt uit met het hoogste niveau en de beste statistieken.

 
BELANGRIJKE NOTITIE
Om te beginnen zul je merken dat alleen uitrusting voor bepaalde uitrustingstypes wordt genoemd, voor elk uitrustingstype dat nog niet is genoemd, rust je gewoon de beste uitrusting uit die je voor dat type verzamelt terwijl je door het spel gaat. Als later in de build opnieuw een specifiek uitrustingstype wordt genoemd, vervang dan de huidige uitrusting door de nieuw aangeschafte uitrusting.

 

 

Alle informatie die hier niet wordt vermeld met betrekking tot een specifiek uitrustingsstuk, klik gewoon op de naam van het uitrustingsstuk en een in-game afbeelding ervan verschijnt op een nieuw tabblad, samen met de statistieken, zeldzaamheid, niveau, voordelen en andere nuttige informatie.

 

Fixed Gear

De hier vermelde uitrusting is standaard en kan niet worden gewijzigd. De beschikbaarheid van upgrades hiervoor wordt ontgrendeld naarmate je verder komt in het spel en de benodigde materialen verkrijgt.

Early Game (Start – Ch.10)

Equipment type Naam/Foto Regio Upgrade Kosten
(hs=hacksilver)
Waarom Guide Locatie
Axe Light Runic Hel’s Touch Wildwoods 1. 1000xp.
2. 4000xp.
Snelste Cooldown Hoofdstuk 2 – Step 13
Axe Heavy Runic Thiazi’s Talon Alfheim 1. 1500xp.
2. 6000xp.
Snelste Cooldown Hoofdstuk 4 – Step 9
Atreus Runic Boar Stampede Thamur’s Corpse
1. 3250xp.

2. 13000xp.

Snelste Cooldown Hoofdstuk 7 – Step 34
 

Mid Game (Ch.10 – Ch.13 part 2)

Equipment Type Naam/Foto Regio Upgrade Kosten Waarom Guide Locatie
Axe Pommel
Muspelheim Tower
1. 4200hs, World Serpent Scale x 5.
2. 9000hs, World Serpent Scale x 10.
Geweldige Pommel, gemakkelijk te verkrijgen en gaat bijna tot het eindspel mee.
Exploration Leg 1 – Step 17
Atreus Armour Legendary Runic Vestment Shop 60000hs, Hardened Svartalfheim Steel x 1. Beste voordelen. Hoofdstuk 11 – Step 40
Enchantment Eye of the Outer Realm (misbaar) Helheim N/A Goede statistieken. Hoofdstuk 12 – Step 12
Enchantment Andvari’s Soul
Voltooi de favour; Deus Ex Malachite.
N/A
Goede statistieken en een goed voordeel.
Exploration Leg 6 – Step 38.
Talisman Shattered Gauntlet of Ages Northri Stronghold 1. 55000hs, Dust of Realms x 18, Dragon Tear x 2.
2. 90000hs, Dust of Realms x 25, Dragon Tear x 3.
De enige talisman met 3 x betoveringsslots en heeft een speciale vaardigheid. Exploration Leg 6 – Step 63.
Enchantment Tyr’s Shard Complete the Time Heals All favour. N/A Goede statistieken. Exploration Leg 6 – Step 82.
Atreus Summon Bitter Squirrel Light Elf Outpost 1. 3250xp.
2. 13000xp.
Alleen ondersteuning
Exploration Leg 7 – Step 48.
 

Late Game (Ch.13 part 2 – Ch.17)

Equipment Type Naam/Foto Regio Upgrade Kosten Waarom Guide Locatie
Chest Armour Sindri’s Royal Dwarven Breastplate Shop (Voltooi Favour: Hail to the King) 1. 20500hs, Ultimate Scrafice x 1.
2. 75000hs, Pristine Ore of the Realm x 1, Asgardian Steel x 2.
3. 150000hs, Pristine Ore of the Realm x 1, Mist Echoes x 1500, Smouldering Ember x 100.
Goede statistieken en een goed voordeel. Hoofdstuk 13, part 2 – Step 1.
Wrist Armour Sindri’s Royal Dwarven Gauntlets Shop
(Voltooi Favour: Hail to the King)
1. 15400hs, Screams of the Innocent x 1.
2. 50000hs, Pristine Scales of the Realm x 1, Asgardian Steel x 2.
3. 100000hs, Pristine Scales of the Realm x 1, Mist Echoes x 1200, Smouldering Ember x 50.
Goede statistieken voor deze bouw. Hoofdstuk 13, part 2 – Step 1.
Waist Armour Sindri’s Royal Dwarven Waist Guard Shop (Voltooio Favour: Hail to the King) *VOER NU GEEN UPGRADE UIT* Goede statistieken, Is geweldig totdat het later wordt vervangen. Hoofdstuk 13, part 2 – Step 1.
Blades Heavy Runic Hyperion Grapple Tyr’s Temple 1. 3250xp.
2. 13000xp.
Lage cooldown. Hoofdstuk 13, part 2- Step 4.
Blades Light Runic Wrath of Artemis Daudi Munr boss drop. 1. 1500xp.
2. 6000xp.
Lage cooldown. Hoofdstuk 14 – Step 1.
 

Post Game (Ch.17 – End)

Equipment Type Naam/Foto Regio Upgrade Kosten Waarom Guide Locatie
Blades Pommel Grips of the Forgotten Flame Muspelheim Shop 1. 10000hs, Smouldering Ember x 14.
2. 20000hs, Smouldering Ember x 16, Crest of Flame x 8.
3. 70000hs, Smouldering Ember x 30, Greater Crest of Flame x 5, Crest of Surtry x 1.
Goede statistieken en een goed voordeel. Muspelheim sectie – Stap 24.
Enchantment Eye of Niflheim Niflheim N/A Alleen gebruikt voor Nilfheim omdat het bestand is tegen mist. Niflheim sectie – Stap 11.
Axe Pommel Blightbringer
Niflheim
1. 35000hs, Niflheim Alloy x 5, Mist Echoes x 2000.

2. 70000hs, Haze Weave x 3. Mist Echoes x 2500.

Goede statistieken en een goed voordeel. Niflheim sectie – Stap 12.
Enchantment Asgard’s Shard of Existence
Helheim – Valkyrie Rota.
N/A
Geweldig voordeel.
Valkyrie sectie.
Enchantment Ivaldi’s Corrupted Mind Alfheim – Valkyrie Olrun. N/A Goed voordeel en statistieken. Valkyrie sectie.
Waist Armour Waist Guard of the Valkyrie Alfheim – Valkyrie Olrun. 1. 68250hs, Asgardian Steel x 2, Perfect Asgardian Steel x 1.
2. 110000hs, Crest of Flame x 5, Pristine Dust of the Realm x 1, Nilfheim Alloy x 5.
Goede statistieken en een goed voordeel. Valkyrie sectie.
Enchantment Heart of Vanaheim
Foothills – Valkyrie Geirdriful.
N/A
Goed voordeel.
Valkyrie sectie.
Enchantment Njord’s Temporal Stone
Council of Valkyries – Valkyrie Queen Sigrun.
N/A
Goede statistieken en goed voordeel, maar lage proc.
Valkyrie sectie.
 
BELANGRIJKE OPMERKING
Shattered Gauntlet of the Ages
Deze talisman heeft een speciale vaardigheid die alleen kan worden gebruikt als je 3 van een bepaalde 6 betoveringen hebt. De aanval zal altijd een kleine radiale energiegolf voor je veroorzaken, maar de speciale vaardigheid voegt er homing-projectielen aan toe en vergroot de schade aanzienlijk.

Zorg er dus altijd voor dat ten minste 3 van de volgende betoveringen naar deze talisman gaan. 

 • Andvari’s Soul.
 • Asgard’s Shard of Existence.
 • Eye of the Outer Realm (misbaar, het is belangrijk dat je deze verzamelt).
 • Ivaldi’s Corrupted Mind.
 • Muspelheim Eye of Power.
 • Njord’s Temporal Stone.

Hoe de opbouw te gebruiken

Wat je met deze build kunt doen, is in feite gewoon doorgaan met het spammen van de runenaanvallen en tussendoor blokkeren, hoewel het zijn volledige potentieel pas bereikt als een paar van de Valkyrie’s zijn verslagen, zelfs voordat er een wordt aangevallen, de build op dat punt zal nog steeds goed genoeg zijn om de eerdere Valkyrie’s eerste keer te verslaan.
 

Deze build maakt niet alleen gebruik van runen, maar maakt ook gebruik van voordelen die zijn verleend door verschillende apparatuur. De meeste voordelen die het gebruikt, zijn voordelen die verband houden met runen en gegeven of opgelopen schade, dus alle voordelen zijn op de een of andere manier effectief. Er is hier zelfs een voordeel dat een bepaalde bonus toekent, alleen al door aanvallen te blokkeren!!

Vanwege het gebruik van extraatjes zijn runen en de cooldown-statistieken niet alleen een vereiste om hier behoorlijk hoog te stijgen, maar moet ook de geluksstatistiek worden verhoogd. Deze statistieken werden aan het begin van deze sectie kort genoemd, maar hier gaan we er wat dieper op in om het voordeel ervan verder uit te leggen.

 • Geluk Dit moet minimaal 100 zijn, hoger verhogen levert matige winst op, dus dit is een goed aantal om te halen. Als er iets is, wil het hoger zijn, niet lager.
 • Cooldown Hetzelfde als geluk, dit moet minimaal 100 zijn, hoger verhogen levert matige winst op, dus dit is een goed aantal om te halen. Als er iets is, wil het hoger zijn, niet lager. Het verschil tussen het verhogen van een extra 20 boven een 100 is letterlijk een seconde of twee, dus het is het niet waard als die statistieken elders beter kunnen worden gebruikt.
 • Runic Zodra je geluk/cooldown hebt op 100 of iets meer, wil je alle andere betoveringen hierop richten om je dmg-output te verhogen.

Als u zich op het bovenstaande concentreert, betekent dit niet dat u de uitrusting die in de bovenstaande tabellen wordt geadviseerd, moet verwijderen, u hebt nog steeds de uitrusting nodig voor hun extraatjes of andere voordelen. Dit betekent alleen dat ‘na’ het inzetten van de geadviseerde betoveringen, je de favoriete statistieken en cijfers hierboven gebruikt om te beslissen welke willekeurige betoveringen je in reserve slots plaatst. Het mooie van de build is dat je met de geadviseerde uitrusting sowieso de meeste nummers haalt, en dat er extra’s worden gebruikt om net dat beetje verder te gaan.

Een bepaalde Atreus-runen in de tabel boven Bitter Squirrel is alleen bedoeld als ondersteuning buiten de strijd. Het is niet algemeen bekend omdat deze runen over het hoofd worden gezien, maar het gebruik van deze runen levert woede-/gezondheidsproducten op en dat is het enige doel. Alles wat je na gebruik hoeft te doen, is wachten tot het is afgekoeld en dan kun je het opnieuw gebruiken, en nog een keer enz. Zorg ervoor dat je dit gebruikt zodra je het hebt verkregen om woede / gezondheid aan te vullen buiten de strijd en dan kun je woede vaker gebruiken en maak je niet zoveel zorgen over de gezondheid.

De build gebruiken in gevechten

Je moet je op een bepaalde manier gedragen in gevechten om het meeste te profiteren van de voordelen. Hieronder staat een ruwe uitsplitsing van de aanvalsvolgorde die je zult gebruiken, vanuit het perspectief van Valkyrie-gevechten;
 

 Voor elk gevecht;

 • Zorg ervoor dat je volledige woede hebt voor een gevecht. 
 • Atreus-pantser zorgt voor wat extra gezondheid tijdens het gevecht, evenals enkele van je voordelen.
 • Als je de dood nadert, gebruik dan woede en gebruik herhaaldelijk een lichte aanval, omdat dit meer gezondheid geeft en je minder snel woede verspilt met missers.
 • Je hebt ook je opstandingssteen om je weer tot leven te wekken met volledige woede als back-up voor het geval je sterft.
 • Je moet snel schakelen tussen de aanvallen in de onderstaande gevechtsstijl, de Valkyries herstellen snel en daarom is het absoluut noodzakelijk dat je snel bent. Daarom wordt verderop geadviseerd om elk onderdeel van de bouwuitrusting te gebruiken wanneer u het aanschaft; om vertrouwd te raken met de aanvallen.
 

De gevechtsstijl;

 1. Atreus roept ‘Boar Stampede’ op –  terwijl de Valkyrie aan het animeren is, werp je deze eerst terwijl hij op het doelwit voor je mikt.
 2. Axe light runic ‘Hel’s Touch’ – je werpt dit direct daarna en het zal de Valkyrie verdoven.
  • Een van je voordelen geeft je onoverwinnelijkheid gedurende 3 seconden na het uitvoeren van een runenaanval, hoewel dit niet stapelt.
 3. Bijl zware runen ‘Thiazi’s Talon’  –  je werpt dit direct na het bovenstaande, dit is een beetje moeilijker om je doelwit te raken en daarom verdoof je de vijand eerst met aanval #2.
  • Deze runen activeren het ‘Sindri’s Chest Armour’-voordeel zodra je de aanval begint op te laden. Hierdoor kun je de runen snel opladen voor het maximale aantal treffers zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je wordt onderbroken!
 4. Blades light runic ‘Wrath of Artemis’ – dit is weer een gebiedsaanval die zwaar verdooft en je raakt bijna gegarandeerd de Valkyrie als deze dichtbij is.
  • Je onoverwinnelijkheid zou nu weer geactiveerd moeten worden, zo niet dan bij de volgende runenaanval.
 5. Blades heavy runic ‘Hyperion Grapple’ – Hetzelfde als met de bijl, deze runic is een beetje moeilijker te raken, daarom werp je de eenvoudigere eerst op #3, om de vijand te verdoven.
 6. Talisman ‘Shattered Gauntlet of the Ages’  – Je voert nu deze speciale aanval uit, omdat je moeilijk te onderbreken bent tijdens het werpen en dus zou je dit goed moeten kunnen gebruiken in combinatie met de runen vlak ervoor.
 7.  Blokkeren –  nu blokkeer je gewoon totdat de runic is afgekoeld en herhaal je #3 –  #5 en #7  tussendoor, gebruik dan de Atreus-oproep en de talismanaanval wanneer ze beschikbaar komen.
  • Je hebt een extraatje dat een bonus toekent na een korte periode van blokkeren.
 

Er zijn enkele andere handige voordelen in de build die hierboven niet zijn genoemd, de hierboven genoemde voordelen zijn de nuttigste, kijk naar de afbeeldingen van de apparatuur voor meer informatie. Als je er gewoon voor zorgt dat je ongeveer de build en strategie hierboven volgt, zou je in staat moeten zijn om alle Valkyrie’s eerste keer te verslaan als je de laagste moeilijkheidsgraad hebt.

Wil je liever onze video guide volgen tot platina? Klik Hier voor de playlist! 
 

Voordat u aan uw reis begint

Ga op het titelscherm eerst naar instellingen > toegankelijkheid en wijzig het volgende in:
 • Herhaaldelijk indrukken van knoppen:
  • Verander naar HOLD.
 • beitel deuren:
  • Verander naar ENKELE KNOP.
Het bovenstaande is alleen bedoeld om de bovenstaande acties veel eenvoudiger te maken. Je kunt ze desgewenst als standaard laten staan, maar persoonlijk zijn dit acties die je niet kunt vermijden en die niet echt iets toevoegen aan de gameplay (behalve misschien de beiteldeuren) en dus waarom zou je ze niet zo eenvoudig mogelijk maken? !
 
Als je klaar bent, ga je terug naar het titelscherm, selecteer je een nieuw spel en ga voor het verhaal moeilijkheidsgraad. Als je op een hogere moeilijkheidsgraad wilt spelen, kun je dit later doen op NG+, deze playthrough zou moeten gaan over het vertrouwd raken met het spel en alles verzamelen. als het echt moet, kies dan een hogere moeilijkheidsgraad, maar het is aan te raden om het hier rustig aan te doen en dat voor later te bewaren (er zullen nog enkele moeilijke taken zijn).
 

Tijdens het spel kunnen er ook 1 of 2 doodskisten/emmers/kleine kisten zijn die niet in de gids worden genoemd. Dit komt slechts in een paar gevallen voor en er wordt hier meer dan genoeg vermeld, dus maak je geen zorgen als je een van deze kleine containers niet vermeldt!

 

Volg de rivier stroomafwaarts

Niets te vinden of te doen, eigenlijk alleen de proloog.

Jagen met Atreus

Zodra u de controle weer oppakt

1. Artefact 1/45  je vindt dit langs de muur aan de rechterkant.

 • Lost & Found 1/4.

Voordat je de trap op gaat

2.  Hacksilver los in de buurt van de sneeuw.
3.  Kleine kist onder de brug.
4.  Artefact 2/45 –  net links van de trap.

 • Lost & Found 2/4.

Nadat je het hert ziet, maar voor de touwbrug, volg je de rechter muur

5.  Hacksilver naast een grote rots bij de sneeuw in het midden.
6.  Kleine kist –  aan de rechterkant.
7.  Hacksilver bij de touwbrug.

Op de kruising na het verslaan van de eerste groep vijanden

8. OOSTPAD;

 1. Kleine kist.
 2. Hacksilverop de bevroren rivier.
 3. Hacksilverbeklim de oostelijke muur van de bevroren rivier.
 4. Artefact 3/45na langs de ketting te zijn geklommen.
  • Lost and Found 3/4.
 5. Doodskistdoor het bovenstaande artefact.
  • Hackzilver.

9. NOORDPAD;

 • Nornir Chestde 3 seals zijn in de directe omgeving.
  • Idunn Appel 1/9.

In de oude tempel, na het verslaan van de vijanden in het centrum, neem je de noordelijke deur om wat wolven en een bevroren vijver te vinden

10. Artefact 4/45.

 • Lost and Found 4/4.

11. Hackzilver.
12. Doodskist.

 • Hackzilver.

Terug in de oude tempel;

13. Hangende emmer  hoog boven de zuidelijke poort.

14. Doodskist door een poort naar het westen na het bevriezen van de zuidelijke poort.

 • Hackzilver.

Hoe de hoofdpoort te openen:

Trek de ketting naar beneden om het hek te openen en gooi dan je bijl om het apparaat te bevriezen. Nadat je de kist hebt geplunderd, ga je erdoor en roep je de bijl terug.

Zodra je de oude tempel verlaat, ga je naar links langs de achterkant

15. Hacksilver links na het verlaten, voordat je de ketting beklimt.
16. Doodskist naar links na het verlaten, voordat je de ketting beklimt.

 • Hackzilver.

  Klim nu op de ketting achter de tempel

17. Suspended Bucket boven de geblokkeerde poort in het oosten.
18. Deze 3 bevinden zich allemaal achter de geblokkeerde poort, om het puin te verwijderen, gooi je je bijl naar het gloeiende zwakke punt van de ketting door de opening in het plafond.

 1. Hackzilver.
 2. Hackzilver.
 3. Kleine Kist. 

19. Jotnar-schrijn 1/11 –  de trap op. 

 • Skoll en Hati.

Versla Daudi Kaupmadr

20. Hacksilverde baas laat dit vallen.

Keer terug naar het huis

21. Hacksilver In het gebied waar je de eerste vijanden tegenkomt.

Versla de vreemdeling

Niets van belang.

Keer terug naar het huis

Niets van belang.

Zie hieronder de volgende 3 delen van onze platina video gids. Sla deze over als je het liever op de text guide wilt doen. 

HOOFDSTUK 2: PAD NAAR DE BERG

Reis naar de berg

In de grot bij het eerste puzzelgebied

1. Hacksilver – op de begane grond bij de zuidoostelijke muur.
2. Hacksilver – op de begane grond per wiel.
3. Hangende emmer – in de hoek bij het wiel.
4. Kleine kist – nadat je de ketting hebt beklommen, ga je de andere kant op naar de brug en spring je naar deze brug.

Puzzel oplossing:

Draai aan het wiel en gooi, terwijl je het vasthoudt, je bijl naar het runentandwiel voor je om het apparaat te bevriezen.

Ga nu naar Atreus die bij de muur aan de rechterkant is en volg de knopprompt zodra deze verschijnt om hem een ​​boost te geven.

Zodra Atreus de brug is overgestoken, kijk hem aan en druk op de knop om hem de ketting te laten laten vallen.

In het grote open gebied waar je de eerste groep vijanden tegenkomt

5. Hacksilver bij de ingang.
6. Hacksilverbij de rots met de runen erop geëtst.
7. Hangende emmer – boven het midden van het gebied.
8. Hangende emmer – in dezelfde ruimte als hierboven.
9. Hacksilver – bij de muur moet je klimmen.
10. Rune Read op de rots bij de beklimbare muur.
*Reuzen!

Ga verder richting de berg

Zodra je de muur hebt beklommen en het doel verandert

11. Hacksilver – net aan de linkerkant.
12. Hacksilver dichtbij waar je de 1e vijand tegenkomt.
13. Legendarische kist net na de eerste vijandelijke ontmoeting.  

 • Hel’s Touch (lichte runenaanval).

Ontsnap aan de ruïnes

Na in de ruïnes te zijn gevallen en de vijandelijke hinderlaag te zijn tegengekomen

14. Rune Read – hoge rots in het noorden met runen erin geëtst.

 • Jotnar Marktplaats.

15. Odin’s Ravens 1/51hoog op een tak in de zuidwestelijke hoek, kan moeilijk te zien zijn.

Na het beklimmen van de muur na de hinderlaag

16. Hacksilver –  achter een houten barrière aan de rechterkant nadat je bent gevallen.
17. Hacksilver achter een houten barrière aan de linkerkant na een val.

 

Nadat je de Revenant hebt verslagen, spring je naar de muur en klim je naar de benedenverdieping

18. Hangende emmerhoog boven het midden, je moet deze van de vloer erboven raken.
19. Hangende emmer dicht bij de kist.
20. Doodskist – onderste verdieping.

 • Aegirs goud x 10.
 • Hackzilver.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

Klim nu naar de top van de muur

21. Doodskistnet rechts na het klimmen.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

Volg vanuit de kist erboven het enige pad, spring over het gat en ga naar links voor een vijandelijke ontmoeting

22. Jotnar-schrijn 2/11in de hoek van het hinderlaaggebied.

 • Hrungnir.

23. Rolbij de oostelijke muur recht tegenover de Jotnar-schrijn.  

 • Svartalfheim verzegeld.

24. Kleine kist beklim de noordelijke richel.

Volg nu het pad terug om een ​​Nornir-kist te vinden

25. Nornir-kist –  zie de afbeeldingen hieronder voor de nabijgelegen zegel locaties.

 • Idunn Apple 2/9.

Na het oversteken van de brug

26. Kleine kist klim aan de rechterkant net na de brug omhoog om deze te vinden.

Na het oversteken van de 2e brug

27. Doodskist –  direct na de brug.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

28. Hacksilver vlak voor de brug.

Vecht tegen de Reavers

Niets van belang.

Ontsnap aan de ruïnes

Niets van belang.

Ga verder richting de berg

Voordat je verder gaat, open je de nabijgelegen kist en klim je langs de ketting naar beneden

29. Doodskistbijna bovenaan de ketting.

 • Zacht svartalfheim staal x 1.

30. Artefact 5/45aan het einde van het pad na langs de ketting te zijn geklommen.

 • Gezichten van magie 1/9.

Gooi je bijl naar de bomen

31. Frozen Flame 1/5verhaal gerelateerd, van Brok.

 • Broks winkel.
  • Terwijl je de Leviathan Axe upgradet , upgrade je ook de Talon Bow , maar niets anders.
  • Ga, met het winkelmenu nog open, naar het tabblad ‘verkopen’ en verkoop al je artefacten.
  • Doe geen moeite met iets anders.

Ga door de poort naar de berg

Gebruik de winkel van Brok als kompascentrum of oriëntatiepunt voor de onderstaande aanwijzingen

32. Artefact 6/45ten zuiden van de winkel langs een richel.

 • Gezichten van magie 2/9.

33. Kleine kist – ten noorden van de winkel, laat de brug vallen en klim naar beneden.
34. Odin’s Ravens  2/51 ten zuidoosten van de kleine kist op nummer 33 hierboven.

35. Doodskist klim langs de ketting bij de kist op #33 hierboven om dit te vinden.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

Ga verder naar de berg

Nadat je door de tunnel bent gekropen en de spijkerdeuren hebt geopend

36. Doodskist blijf de 2e spijkerdeur raken om een ​​verborgen nis te onthullen.

 • Zacht svartalfheim staal x 1.

37. Kleine kistonder de puntige plafondval in een nis.
38. Kleine kistaan het einde van een kleine doorgang die toegankelijk is vanaf het dak van de puntige plafondval.
39. Nornir-kistop het dak van de spijkerval, zie de zeehondenlocaties in de afbeeldingen hieronder.

 • Hoorn van Bloed Mede 1/9.

40. Artefact 7/45naast een lijk na de val net voordat je de grot verlaat.

 • Gezichten van magie 3/9.

Zodra je de grot met puntige plafondval verlaat

41. Artefact 8/45sla linksaf zodra je de grot verlaat en deze is te vinden bij een lijk op een lichte heuvel.

 • Gezichten van magie 4/9.

Draaiende schijf puzzel

Je moet de binnenste cirkels bevriezen en ze vervolgens loslaten zodra de runen in een rij staan.

Om ze te bevriezen, moet je je bijl door de gaten naar de tandwielen gooien zodra ze zichtbaar zijn. Bevries eerst de binnenste schijf en vervolgens de buitenste schijf totdat ze op één lijn liggen.

Nadat je de grot bent binnengegaan, heb je de draaiende muurschijfpuzzel opgelost

42. Artefact 9/45 kort nadat je de grot bent binnengegaan, zodra het pad zich splitst, neem je het linkerpad om dit op een richel te vinden.

Gezichten van magie 5/9.

43. Odin’s Ravens  3/51 in het gedeelte waar het dak is ingestort, als je de grot verlaat, ben je te ver gegaan, zie afbeeldingen hieronder.

Jagen met Atreus

In de baasarena

44. Brenna Daudi laat vallen (baasgevecht).

 • Ivaldi’s aambeeld (zware runenaanval).
 • Zacht svartalfheim staal x 2.
 • Hackzilver.

45. Kleine kist beklim de richel in de buurt van de grot die je hebt verlaten, deze is aan de linkerkant als je naar de grot kijkt.
46. ​​Odin’s Ravens 4/51 –  op het puntje van een gebogen bot boven het midden van de arena.

47. Hacksilver – je zult een richel vinden die je naar het zuiden kunt beklimmen, gewoon bij een waterval.
48. Nornir Chest in het uiterste noorden van de arena, deze zegels zijn getimed en hangen aan hoge houten frames. 2 vind je naast de kist, de andere 1 is terug naar het zuiden.

 • Idunn-appel 3/9.

49. Lore Marker is te vinden op de ketting ten westen van de Nornir-kist. Breek het bovenste paneel met je bijl, duw Atreus omhoog en hij zal de ketting loslaten. 

 • Gebed tot Odin.

50. Hacksilver in een grot ten oosten van de Nornir-kist.

Zodra je het verwoeste dorp bereikt, is dit alles voordat je de stenen pilaar optilt

51. Odin’s Ravens 5/51 – boven de voordeur van de noordwestelijke hut.

52. Kleine kist onder het houten platform waar je vanaf viel toen je het dorp binnenkwam.
53. Hacksilverbreek de voordeur in de noordwestelijke hut.
54. Hacksilver in de hut die het dichtst bij de brandende staat.
55. Artefact 10/45 – achter de brandende hut.

 • Gezichten van magie 6/9.

56. Hacksilver in de geïsoleerde hut in het noorden, van waaruit de vijand aanvalt.

Vind Atreus

Niets van belang.

Volg de heks

Niets van belang.

Verzamel de bloem met witte bloemblaadjes

Niets van belang.

Keer terug naar Atreus

Niets van belang.

Keer terug naar de heks

Niets van belang.

Ga naar de boot

Na het verlaten van het heksenhuis, voordat je over de gaten springt

57. Hangende emmer onderaan de houten trap.
58. Hangende emmer – 2e onderaan de houten trap.
59. Hacksilver door de zuidelijke doorgang bij de hangende emmers, net links van het rode sap.
60. Doodskist – laat je vallen bij de hacksilver erboven, verplaats dan de grote blokken om een ​​kleine nis te onthullen.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

61. Artefact 11/45blijf het grote blok naar het oosten duwen vanaf de trede erboven totdat het in het water valt, spring er dan overheen.

 • Gezichten van magie 7/9.

Nadat je over de 2 grote gaten bent gesprongen op weg naar de boot

62. Legendarische kist net na het oversteken van de 2 openingen. 

 • Talisman van geconcentreerde vitaliteit.

Boot richting daglicht

Niets van belang.

Onderzoek het gloeiende beeld

Niets van belang.

Dok bij de brug

Niets van belang.

Onderzoek de tempel en de brug

Praat met Brok

63. Sleutel van Yggdrasil verhaal gerelateerd, geschenk van Brok.
 • Hierdoor kun je ontdekte mystieke poorten gebruiken, maar ALLEEN  om naar Brok’s winkel te reizen.

64. Brok’s winkel.

 1. Verkoop al je artefacten.
 2. Upgrade de Talon Quiver zo veel als je kunt.

Ga naar de toren

Naast de grote deur moet je naar binnen

65. Kleine kist links van de deur.
66. Kleine kist rechts van de deur.

Ga door de toren en grotten

Na de vijandelijke ontmoeting

67. Jotnar-schrijn 3/11 –  ga na het gevecht naar het noordoosten.
 • Meer dan mythe.
68. Hacksilvernabij het begin van de 1e gifmist.
69. Hacksilveraan het einde van de 1e gifmist.
70. Zwevende emmer boven in de grot na de 2e gifmist.
71. Muspelheim Cipher Chest 1/7 –  in de gifmist op de benedenverdieping, bij de houten ladder.
 • Het rijk van vuur 1/4 (gunst).
  • Muspelheim  cijferstuk x 1.

Ga verder richting de berg

Van Sindri’s Shop, dit alles is voordat je de muur beklimt

72. Mark of the Dwarves x 1  Sindri geeft dit automatisch aan je.

 • Runen + 4.

73. Doodskist ga rechts van Sindri’s tent staan ​​en kijk naar het oosten om een ​​giflamp te zien. Gooi je bijl ernaar en ga dan rond de rotsen en de lift naar de lamp om deze kist te vinden.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

74. Hacksilver –  ten zuiden van de lift, naast een boom.
75. Zwevende emmer in de takken van dezelfde boom die hierboven is genoemd.

 • Hackzilver.

76. Doodskistten westen van Sindri’s Shop, de giflamp bevindt zich net achter de kist aan de zijkant.

 • Arcane polsbeschermer.

77.  Hacksilver bij de kist hierboven.
78.  Nornir Chest –  ten zuidwesten van de winkel, een heuvel op en naar rechts.

 • Hoorn van Bloed Mede 2/9
Elk zegel moet het symbool tonen dat in de onderstaande afbeeldingen wordt weergegeven om bij de borst te passen.

79. Zwevende emmer – in een boom bij de Nornir Chest.
80. Hacksilver – ten zuiden van de winkel, iets een heuvel op die naar links naar een klimmuur leidt.
81. Kleine kist – bij de klimmuur op een richel.

 • Hackzilver.

Na het beklimmen van de muur

82. Hacksilver – blijf naar het oosten gaan na het beklimmen van de muur, dit is naast een omgevallen boom.
83. Doodskist – vlakbij het hacksilver erboven, de giflamp bevindt zich rechts van de doodskist.

 • Arcane Bracers.

84. Hacksilverals je naar het zuiden gaat, is dit net voordat je een kleine tunnel binnengaat.
85. Hacksilverga naar het zuidwesten nadat je door de kleine tunnel bent gegaan om een ​​doodlopende grotpassage te bereiken, deze is binnen.
86. Hacksilver – bij een lijk vlak voor de hoge klif die je moet beklimmen.

Na het beklimmen van de klif

87. Doodskistonderaan de oprit naar de grote rode deur.

 • Arcane schouderbanden.

88. Legendarische kist ten noorden van de kist hierboven, moet je de 2 rode explosieve potten rond het puin vernietigen, en dan de 1 achter de noordelijke giflamp.

 • Last van de Witte Beer (lichte runenaanval).

89. Hangende emmerboven de onderkant van de oprit naar de grote rode deur.
90. Ogre Bossfight begint.

 • Hackzilver.
 • Frozen Flame 2/5.
 • Symbool van waarheid.
 • Zacht svartalfheim staal x 4.

Volg de heks

Op weg naar de lift

1. Hacksilver neem de linker splitsing net voordat je de trap afdaalt, dit is aan de linkerkant bij een rots.
2.  Hacksilver –  ga verder naar het zuidoosten vanaf de hacksilver erboven om dit te vinden nabij de rand van de klif bij een houten frame.
3. Odin’s Ravens  6/51 –  op de klif boven de lift.

Lijn de brug opnieuw uit

Niets van belang.

Volg de heks

Niets van belang.

Reis naar Alfheim

Niets van belang.

Vind een weg naar het Licht

Net na het vernietigen van de 2e geïnfecteerde vegetatie, voordat de vijand hem ontmoet

1. Hacksilver naast het 1e standbeeld aan de rechterkant.
2. Rune leest  op een rots naast het 2e standbeeld aan de rechterkant.

 • De eeuwige oorlog.

3. Kleine kist dood achter het 2e standbeeld rechts naast de Rune de geïnfecteerde vegetatie om hem los te laten.

 

Na het vernietigen van de twee geïnfecteerde sappen, direct na de eerste vijandelijke ontmoeting

4. Muspelheim  Cipher Chest 2/7 (sla direct rechtsaf nadat je door de grote deuropening bent gegaan waar de tweelingsappen waren);

 • Het rijk van vuur 2/4 (gunst).
  • Muspelheim  cijferstuk x 1.

Maak de boot vrij

Voordat u de boot vrijmaakt

5. Sindri’s Shop –  doe het volgende; 

 • Upgrade je Leviathan Axe naar ‘axe upgrade 3’.

Ga naar de geringde tempel

Direct na het instappen in de boot

6. Yggdrasil’s Dew of Cooldown kan worden gezien gloeiend op een tak direct naar het oosten.  

 • Cooldown +2.

Vind een weg naar de tempel

Niets van belang.

Activeer de Ringed Temple-brug opnieuw

Ga na de eerste ontmoeting met de vijand de kamer in de zuidelijke hoek binnen

7. Hangend puin boven de zuidelijke deur, vastgemaakt aan vegetatie.

8. Hacksilver –  in de zuidoostelijke cel.
9. Legendarische kist  – in de begroeide zuidelijke cel moet je je bijl vanuit de westelijke cel gooien en hem dan terugroepen als je bij de celdeur bent.
 • Thiazi’s Talon (zware runenaanval).

Ga nu naar het noordoosten waar je nog meer Dark Elves zult tegenkomen

10. Zwevend puin boven de westelijke deur, vastgemaakt aan vegetatie.

Na de ontmoeting zie je een Nornir-kist en een half wiel dat je kunt draaien

11. Doodskistin de kleine nis waar het 3e zegel beneden is, ga binnen staan ​​en roep je bijl terug.

 • Runenonderarmbracers.

12. Nornir-kist zie de afbeeldingen hieronder.

 • Idunn Apple 4/9.

Draai het wiel slechts twee keer, bevries het dan en melee deze rune en de onderste rune in de grotere afbeelding hieronder.

Draai het wiel helemaal naar beneden en draai je dan om om toegang te krijgen tot deze nis. Terwijl je binnen bent, roep je je bijl om de kist te bereiken in de grotere afbeelding hieronder.

Ga door de tunnel onder de Nornir-kist om een ​​kleine kamer en nog een halfwiel te bereiken

13. Doodskist –  draai het wiel 4 keer om een ​​doodskist te zien zoals je kwam, bevries dan het apparaat.

 • Gefragmenteerd hart van Alfheim (zeldzame betovering).

Na de hinderlaag waar Atreus kort wordt gegrepen en je gedwongen wordt om Spartaanse woede te gebruiken

14. Hacksilver door een lijk langs de helling naar het zuidwesten.
15. Doodskist –  aan het einde van een brug naar de noordoostelijke muur, het is omgeven door vegetatie, zie onderstaande afbeeldingen.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

Gooi de bijl ruw naar het groen gemarkeerde gebied hiernaast.

Ga dan hierheen, ga op ongeveer dezelfde plek staan ​​en roep de bijl terug. Het zou beide sappen moeten breken, kan een paar pogingen kosten.

Na het verslaan van de Stone Ancient-baas

16. Stone Ancient –  baas laat vallen;
 • Zacht Svartalfheim-staal x 4.
 • Hackzilver.
 • Gefragmenteerd hart van Alfheim (zeldzame betovering).
 • Oud puin x 5.
 • Ancient’s hart x 1.

17. Legendarische kist  –  in de noordhoek van het baasgebied.

 • Njord’s Tempest (lichte runenaanval).

Ga terug naar de Ringed Temple-brug

Direct na de objectieve updates

18. Artefact 12/45 –  volg Atreus niet, neem in plaats daarvan de linker (zuidelijke) brug en deze is aan het einde bij een lijk.

 • Oorlogsbuit 1/6.

Ga de tempel binnen

Niets van belang.

Zoek een andere weg naar de tempel

Zodra het doel wordt bijgewerkt wanneer je de grote blauwe deur bereikt, vóór de kruipruimte

19. Nornir Chestten noordwesten van de blauwe deur, zie de afbeeldingen hieronder.

 • Hoorn van Bloed Mede 3/9.

20. Sindri’s Shop je hebt de materialen niet, maar open de winkel om de arbeid hieronder te voltooien.  

 • Hearts of Stone  (ontgrendelt het recept van de Ancient Armor-set in de winkel).

21. Jotnar-schrijn 4/11 –  naast de winkel van Sindri.

 • Meer dan mythe.

Als je eenmaal door de kruipruimte bent gegaan en de vijanden hebt verslagen, kun je dit allemaal doen voordat je een richel moet beklimmen en naar een klimmuur moet springen om verder te gaan

22. Hangend puinnet naast de richel waar je vandaan kwam.
23. Doodskistbij de noordelijke muur waar de eerste vijanden aanvielen, de gloeiende sappen bevinden zich in het midden boven de borst.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

24. Hangend puin voorbij de kist, net voor de 2e vijandelijke ontmoeting.
25. Rune leest  net voordat je over de opening springt, kijk omhoog naar de noordoostelijke muur.

 • Houd het licht veilig.

26. Suspended Rubble net ten noorden van de hierboven gelezen rune.
27. Doodskist oost recht tegenover het hangende puin erboven, je moet over de 2 openingen springen om de 3 x gloeiende sappen erachter te bereiken en het te bevrijden.

 • Runenoorlogsriem.

Vind een weg naar de korf

Na het gevecht en je hebt de lichtbrug geactiveerd

28. Zwevend puin naar het noorden, iets van de bijenkorfwortel die je zojuist hebt vernietigd.
29. Zwevend puin naar het westen iets van de 2e bijenkorfwortel die je verderop vernietigt.

Breek in de korf

Puzzel oplossing:

Raak deze 3 samen.

Breek deze 3 vervolgens.

Gevolgd door deze laatste 3, de laatste is in de deuropening verderop,

Onderzoek de bijenkorf

Niets van belang.

Vernietig de korf en claim het licht

30. Lichte pijlen  deze krijg je op natuurlijke wijze als onderdeel van de reis.

Zoek een uitweg uit de tempel

 Na het oversteken van de eerste lichte brug

31. Doodskist –  plaats het kristal op de vloer in de gleuf in het zuidwesten en schiet om toegang erboven te krijgen.

 • Gefragmenteerd hart van Alfheim (zeldzame betovering).

Na het oversteken van de tweede lichtbrug

32. Kleine kist –  draai links/noord en vernietig de 2 x gloeiende sappen aan het einde om dit te onthullen.
33. Legendarische kist voor de lichtdeur moet je openen.  

 • Staking van de Utgard (lichte runenaanval).

Na het openen van de lichte deur

34. Lore Marker leg direct na het openen van de deur het kristal in de gleuf ernaast en schiet erop.

 • Het licht van Alfheim.

35.Nornir Chest –  ten noordwesten van de blauwe deur, zie de afbeeldingen hieronder.

 • Hoorn van Bloed Mede 4/9.

36. Hacksilver door een lijk ten noordwesten van de Nornir Chest.

Raak snel eerst de 2 zegels hieronder, eerst de linkerzegel gevolgd door de dichtstbijzijnde aan de rechterkant, draai je dan snel om en raak die in de kleinere afbeelding hierboven.

Verhaal puzzel
Vernietig de 3 gloeiende sappen rond de kristallen gleuf eronder. Plaats dan het kristal in de gleuf en bekijk de runenmarkering boven de gesloten lichtdeur rechts. Geef tenslotte Atreus een boost in het kleine gaatje aan de linkerkant en hij zal de deur voor je openen.

Keer terug naar de boot

Niets van belang.

Gebruik de zandbaklift

Na het afdalen van de lift

37. Artefact 13/45 –  in de pas geopende westelijke cel bij de lift.

 • Oorlogsbuit 2/6.

38. Kleine kist –  in de pas geopende noordelijke cel bij de lift.

Zodra het dak sluit en het gebied in duisternis hult, vallen 2 x Revenant’s hinderlaag je ook aan

39. Artefact 14/45 – door de zuidoostelijke doorgang, in de middelste cel.

 • Oorlogsbuit 3/6.

40. Doodskist –  neem het kristal door de noordwestelijke doorgang, plaats het en los de puzzel op, zie onderstaande afbeeldingen.

 • Runen geschubde Paulders.

De groen omcirkelde lichten vertegenwoordigen de timer en de 4 draaiende runen moeten overeenkomen met de deurrunen.

Draai van links naar rechts de 1e rune eenmaal naar links, de 2e rune eenmaal naar links, de 3e rune twee keer naar links en de 4e rune eenmaal naar links.

Na het passeren van de lichte brug die terug leidt naar de zandbaklift waar je voor het eerst de tempel binnenging

41. Artefact 15/45 –  draai aan het halve wiel om de vloer te laten zakken, ga dan door de noordwestelijke tunnel om de cellen te vinden die nu open zijn, dit is in de middelste.

 • Oorlogsbuit 4/6.

42Hacksilver –  in een westelijke cel bij de zandbaklift.
43. Svartaljofurr – baas laat vallen;

 • Gepolijst Crest of Defiance/Perseverance x 1.
 • Wrath of the Wolf (runenoproep voor Atreus).

Keer terug naar de tempel van Tyr

Niets van belang.

Realm reist terug naar Midgard

Nadat je de boot hebt verlaten, ga je naar de winkel van Sindri in het noorden

44. Fafnir’s Hoard –  druk aan de tafel om dit te accepteren.

 • Fafnir’s toegangssteen (speciaal voorwerp).

Keer terug naar de berg

Zodra je de reiskamer verlaat, kom je een scène tegen met Brok

45. Mark of the Dwarves x 1 Brok geeft dit automatisch aan je.  

 • Runen +4.

46. Second Hand Soul –  druk aan de tafel van Brok om dit te accepteren.

 • Volunder Entry Stone (speciaal item).

Ga terug door de toren

Niets van belang.

Keer terug naar de berg

In de torengrot, voordat je de brede houten ladder beklimt

47. Lore Marker  zodra je naar het lagere niveau bent gezakt, plaats je het kristal in de gleuf bij de inactieve marker en schiet je erop.

 • Pas op Seior.

Verdrijf de zwarte adem

Niets van belang.

Beklim de berg

Niets van belang.

Doorkruis de donkere grotten

Nadat hij onder een rots was gekropen, maar voordat hij een gevallen pilaar optilde en enkele vijanden aanviel

1. Doodskist draai naar links om een ​​kristallen lantaarn te zien en ga de trap erachter op.
 • Geschaalde Bracers van Focus.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

2. Zwevende emmer –  naast de kist erboven.

Na de vijandelijke ontmoeting, maar voordat je de richel beklimt

3. Odin’s Ravens 7/51 (kijk onder de brug naar het noordwesten en door het gebroken gedeelte).

Na het beklimmen van de richel

4. Nornir-kistvolg de linker klifrand om een ​​breekbare barricade te bereiken over een opening naast een runenmarkering en een los kristal, zie afbeeldingen hieronder.

 • Hoorn van Bloed Mede 5/9.

5. Hacksilver –  door een lijk op de brug bij de Nornir-kist.
6. Lore Marker over de brug vanaf de Nornir-kist, breng het losse kristal.  

 • De grote berg.

7. Suspended Bucket x 3 –  ga op de brug staan ​​bij de Nornir-kist en kijk naar het noordwesten, deze staan ​​naast een kristallen lamp.
8. Artefact 16/45 –  achter de beschadigde hoge houten deur ten zuidoosten van de Nornir-kist, achter een tafel in de kamer.

 • Bodems omhoog 1/6.

9. Doodskist –  toegankelijk vanaf de benedenverdieping, maar je moet het kristal van de verdieping erboven schieten, het is onder het kapotte platform.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Na het passeren van de lange kruipruimte en het bereiken van de achterkant van het Deer Statue

10. Rune leest –  op de achterkant van het hertenstandbeeld. 
 • Durapror het hert.
11. Kleine kist vlak voor het hertenstandbeeld.

12. Scrolls –  breek de beschadigde hoge houten deur achter het Deer Statue.

 • De slang.

Nadat je door de deur bent gegaan ten noordoosten van het Deer Statue, maar voordat je de grote deur bereikt

13. Doodskist –  door een kruipruimte vlak voor de hoge grotmuur moet je klimmen.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

14. Rune leest op de grotmuur terwijl je deze beklimt. 

 • Berg terreur.

15. Suspended Bucket net boven waar je naar beneden springt vanaf de grotmuurklim.
16. Kleine kist er loopt een ketting naar beneden die verborgen is achter een kleine kist op de helling die naar het deurapparaat leidt.

Beklim de grotschacht

In het grote schachtgebied waar de grote klauw is

17. Kleine kist –  achter een kleine houten barricade ten noordoosten van de grote klauw.

18. Hacksilver klim op het platform in de zuidoostelijke hoek en dit is achter een houten barrière.
19. Rune leestgeschreven aan de oostkant van de grote kapotte vrachtcontainer ten oosten van de grote klauw.

 • Reuzen en dwergen.

20. Doodskist precies rechts van de gesloten verborgen kamerdeur is een nauwe opening verborgen in de muur.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Maak de ketting vrij

Nadat je door de doorgang bent gegaan waar de vijanden verschijnen vanuit het noordoosten

21. Brok’s winkel

 • Verkoop al je artefacten.
 • Upgrade de Talon Bow naar
  • Talon Bow-upgrade 3.

22. Odin’s Raven 8/51 –  vliegend in de open schacht ten oosten van Brok’s Shop.

23. Hacksilver –  bij de rand van de klif ten oosten van Brok’s winkel.
24. Kleine kist beklim het platform naast Brok’s winkel en ga de verborgen kruipruimte binnen.
25. Doodskist de helling af naast de kleine kist erboven.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Ingeschreven wapen van sluwheid.

Na het passeren van de puntige muurvallen en het ontmoeten van enkele vijanden

26. Tatzelwurm vijandelijke druppels;

 • Wereldslangenschaal x 6.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.
 • Geëtst wapen van sluwheid x 1.

27. Artefact 17/45 –  als je de kar eenmaal hebt verplaatst, zul je erachter een puntige deur vinden, dit is daarachter.

 • Bodems omhoog 2/6.

Nadat je de kar hebt gebruikt om omhoog te klimmen in de zuidwestelijke hoek, bevindt dit zich allemaal in dit gebied, niet terug in de oorspronkelijke Grottenschacht

28. Doodskist –  nadat je de 1e brug bent gepasseerd, is dit in een klein verlicht gat net voor de 2e brug.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

29. Odin’s Raven 9/51 –  gelegen in een schacht in het noorden net voor de 3e brug.

30. Zwevende emmer aan het einde van de 3e brug.
31. Doodskist over de 3e brug, beklim de richels naar het zuiden.

 • Geschaalde taillebeschermer van focus.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Eenmaal terug in de eerste grotschacht

32. Legendarische kist –  nadat je de kar door de deur hebt getrokken, bevindt deze zich op het platform waar je de kar moet gebruiken om naar toe te springen.

 • Falcon’s Dive (runenoproep).

33. Suspended Bucket boven de legendarische kist.

Vind een manier om te stijgen

Doe dit allemaal voordat je het halve wiel gebruikt om de klauw naar beneden te roepen om de kar aan het einde van zijn baan te grijpen

34. Jarn Fotr baas laat vallen;
 • Bevroren Vlam 3/5.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • The River of Knives (zware runenaanval).
 • Hackzilver.

35. Brok’s Shop  dit is een omweg om te upgraden.

 • Upgrade je Leviathan Axe nu heb je nog een Frozen Flame;
  • Bijl-upgrade 4.

Bereik De top

Na het filmpje kom je eenmaal uit de klauwlift, maar voordat je de rotsen van de grote lift verder omhoog duwt

36. Kleine kist draai en kijk naar de klauwlift, deze is te vinden achter enkele kratten aan de linkerkant.
37. Hacksilver net links van de helling moet je omhoog om verder te gaan.
38. Hacksilver –  er is een kleine beklimbare richel net ten zuiden van de draaiende vuurval.
39. Hacksilver –  bij een lijk naast de draaiende vuurval.
40. Doodskist net voorbij de draaiende vuurval is een halfwiel, draai dit naar beneden om de val te laten zakken en toegang te krijgen tot deze aan de bovenkant.  

 • Vergulde Pauldrons van Focus.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

41. Inventaris rust dePlated Pauldrons of Focus uit die je zojuist hierboven hebt verzameld en bevestig er een betovering aan omdat het een socket heeft. Bij voorkeur een van je sterkste betoveringen.

Nadat je één steen van de grote lift hebt geduwd

42.  Hacksilver druk op de eerste steen van de lift en je komt op een klein platform, dit is in de hoek.
43.  Kleine kist –  in de tegenovergestelde hoek van het hacksilver hierboven.

Zodra je beide rotsen van de lift hebt geduwd

44. Ogre onderbaasgevecht, tijdens de liftreeks.

 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.
 • Symbool van Moed x 1.

Na het ontmoeten van de Draak

45. Hraezlyr –  baas laat vallen;

 • Drakenscheur x 1.
 • Drakentand x 1.

46. Schokpijlen (deze krijg je op natuurlijke wijze als onderdeel van de reis).

Zodra je de grot binnengaat, voordat je de Nornir Chest bereikt

47. Legendarische kist gebruik aan het einde van een korte doorgang net voor de ladder je schokpijlen om hem vrij te geven.  

 • Tyr’s Revenge (lichte runenaanval).
48. Kleine kist –  direct nadat je de ladder hebt beklommen, draai je om en spring je ernaartoe.

49. Artefact 18/45 –  achter het eerste boomsap dat je vernietigt, recht vooruit vanaf de halfwielhendel.

 • Bodems omhoog 3/6.

In het puzzelgebied waar de Nornir-kist is

50. De Viken vijand valt;

 • Geëtste Crest of Perseverance x 1.
 • Hackzilver.

51. Jotnar-schrijn 5/11 –  achter het rode sap in de donkere doorgang net voor de nornir-borst.

 • Meer dan mythe.

52. Lore Marker net over de brug vanaf de Nornir-borst, is het bedekt met rood sap.

 • De lange, wrede oorlog.

53. Doodskist –  de vijand binnenin laat deze vallen, nadat je de brug bent overgestoken, draai je het halve wiel ernaast om de brug hoger te brengen, bevries dan het tandwiel en ga er weer overheen, misschien moet je het sap vernietigen om de obstructie te vernietigen.

 • Geëtste Crest of Perseverance x 1.
 • Hackzilver.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.

54. Nornir-kist –  een zegel bevindt zich in de buurt van de jotnar-schrijn, de 2e is boven bij de kist en de 3e is ten westen van de brug tussen enkele rotsen.

 • Idunn Apple 5/9.

Zodra je de grot verlaat

55. Artefact 19/45 –  voordat je de muur beklimt, ga je de zuidoostelijke helling aan de overkant af en deze is aan de linkerkant.

 • Bodems omhoog 4/6.

Breng Mimir’s hoofd naar de heks

Zodra u de controle hervat, voordat u de Mystic Gateway gebruikt

 1. Muspelheim Cipher Chest 3/7   langs het pad naar beneden vanaf de top, voor de grotpassage. 
 • Het rijk van vuur 3/4 (gunst).
  • Muspelheim  cijferstuk x 1.

2. Kleine kist wanneer het pad zich splitst nadat je de kleine grot doorgang verlaat, is de mystieke poort aan de rechterkant, dit is aan de linkerkant.

Na aankomst bij Brok’s Shop

3. Mark of the Dwarves x 1  een geschenk van Brok, verhaalgerelateerd. 

 • Runen + 4.

Keer terug naar de grot van de heks

Niets van belang.

Praat met de heks in haar huis

Nadat je de lift bij het dok in de heksengrot hebt gebruikt

4. Muspelheim Cipher Chest 4/7 –  schiet het rode sap aan de rechterkant na het verlaten van de lift, en dit is binnen om de hoek.

 • The Realm of Fire 4/4 (gunst voltooid).
  • Muspelheim  cijferstuk x 1.

5.Rune leest –  op de muur van de put die je moet beklimmen om het huis van de heks te bereiken, de put bevindt zich naast de cijferkist erboven.

 • Blijf buiten.

Na het verlaten van de put

6. Lore Marker –  het kristal bevindt zich achter de put, dit is aan de zijkant ervan. 

 • Gebed tot Frigg.

7. Artefact 20/45 –  net de helling af van de put.

 • De gezichten van magie 8/9.

Keer terug naar de boot

8. Mystic Gateway –  In plaats van aan boord van de boot te gaan, begeef je je naar de kade en gebruik je in plaats daarvan de mystieke poort naast de boot. Ga dan naar Brok’s winkel in Tyr’s Temple, deze route is veel sneller!

Ga naar de Serpent’s Horn

Zodra je in Brok’s Shop verschijnt, voordat je nog meer reisdoelen voltooit

9. Realm Travel Room  ga hier naar binnen en warp naar Muspelheim.

Zodra je in Muspelheim verschijnt

10. Brok’s winkel –  open zijn winkel en markeer alle nieuwe items zodat ze allemaal ontdekt worden.

 • Je zult een legendarische betovering opmerken genaamd ‘Glowing Gem of the Nine‘, als je niet naar deze specifieke winkel komt voordat je de huidige reismissie hebt voltooid, zal deze betovering uit deze playthrough verdwijnen. Als u het nu ontdekt, zorgt u ervoor dat het vanaf dit moment in de winkel blijft, klaar om later te kopen.

11. Realm Travel Room –  ga terug naar Midgard en ga verder met de reis.

Praat met de Wereldslang

Niets van belang.

Volg de instructies van Mimir naar de beitel

Eenmaal in je boot begin je te roeien naar de objectieve markering

1.  Yggdrasil’s Dew of Strength  terwijl je richting de 2 grote schippersstandbeelden gaat, is dit aan de rechterkant te zien.

 • St + 2.

Nadat je je boot heeft aangemeerd bij ‘The Mason’s Channel’

2.  The Anatomy of Hope  –  praat met de eigenzinnige geest om dit te verwerven, te zien in het westen van waar je aanmeert.

 Ogre –  sub-baas valt, valt je aan na het openen van de poort.

 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.

Onderzoek de dode Reus

Direct na het verlaten van de boot

4.  Odin’s Raven 10/51 –  noordwaarts voorbij de Mystic Gateway, aan de rand van een verwoeste muur.

Hacksilver bij het lijk waar de 1e vijand zich tegoed aan doet.
6. Doodskist achter de grote ijspegels rechts van de ontploffende ring.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

7. Suspended Bucket op de benedenverdieping, waar je naar beneden valt bij de 1e ketting.
8. Doodskist net voorbij de 2e ketting voordat je deze beklimt.

 • Runen Wyrmskin Pauldrons.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Pak een stuk van de beitel

Na de vijandelijke hinderlaag, voordat je de gevallen rots optilt

9. Ice Ancient sub-baas valt, val de ijsklomp in het midden aan bij een begraven hut.

 • Frost Sigil of Defense (betovering).
 • Massief Svartalfheim-staal x 5.
 • Oud puin x 5.
 • Ancient’s hart x 1.
 • Hackzilver.

10. Doodskist –  in het midden van het gebied waar je in een hinderlaag liep.

 • Vergulde Runeweaver Bracers.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

11. Rune Reads –  op sommige ruïnes net ten zuidoosten van waar je in eerste instantie in het gebied bent geklommen.

 • Njord van de Vanir.

12. Hacksilver door een lijk ten oosten van waar je aanvankelijk naar boven klom.
13. Kleine kist –  net ten oosten van het hacksilver hierboven.
14. Realm Tear 1/18  plaats het kristal in de kristalsleuf, het kristal zit vast aan de ruïnes waar de rune op # 11 staat, je moet een verbrijzeld kristal gebruiken.

 • Stof van rijken.

15. Hacksilver naast een tent naast de kristallen gleuf.
16. Kleine kist –  bij de meest noordelijke zeehond bedekt met rood sap.
17. Hacksilver bij de Nornir-poort.
18. Hacksilver door de Nornir-poort.
19. Doodskist –  binnen de Nornir-poort.

 • Mark of the Ranger (betovering).
 • Hackzilver.
 • Massief Svartalfheim-staal x 4.

Vind een manier om het ijs te breken

Na de hinderlaag, voordat je de ketting beklimt

20. Ogre x 2 –  onderbazen vallen weg;

 • Massief Svartalfheim-staal x 9.
 • Hackzilver.
 • Symbool van Doorzettingsvermogen x 1.

Praat met Sindri

Niets van belang.

Ga naar de hamer

Zodra u de controle hervat

21. Mark of the Dwarves x 1  een geschenk van Sindri, verhaal vertellen.

 • Runen + 4.
22. Hacksilver –  bij een lijk net ten zuiden van de winkel.

23. Kleine kist –  net nadat je vanuit de winkel naar de overkant bent gesprongen, voordat je het gebouw binnengaat.

Allemaal in het gebouw waar je de Traveller-vijand tegenkomt

24. Reiziger onderbaas dropt in het gebouw.

 • Hackzilver.
 • Reizigers Grisly Trophy x 6.
 • Reizigers pantserscherf x 2.

25. Kleine kist –  verplaats de rots helemaal naar het oosten, klim erop en spring door de gebroken muur.

 
fe22c4.png
 

26. Legendarische kist plaats de rots in de buurt van het grote zwaard dat naar beneden hangt, draai dan het zwaard en spring ernaar toe, klim dan omhoog en spring naar deze kist (als het zwaard niet in de juiste hoek staat, kun je niet spring naar de richel). 

 • Zegeningen van de Frost (zware runenaanval).

172a99.png

Als je eenmaal naar de muur springt waar je omheen moet klimmen

27. Kleine kist –  wanneer je je voor het eerst aan de muur vastklampt, schuifel je eerst naar links, dan naar beneden en je zult dit vinden in een verborgen nis.

Ga de hamer op

Voordat je naar de riem springt

28. Doodskist –  schiet het verbrijzelde kristal op de riem waar het bezinkt om enkele ijspegels te vernietigen.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Maak de riem los

Niets van belang.

Vind een weg naar de kop van de hamer

Voordat je de grote deur opent

29. Hacksilver –  bij een lijk net buiten de deur.

Na het passeren van de deur

30. Doodskist net binnen de ingang.

 • Runeweaver oorlogsgordel.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 
Puzzel oplossing
Van links naar rechts moeten de inscripties lezen;
 Herfst, zomer , lente  en winter.
4412b7.png
 

Duw de hamer

Voordat je gaat klimmen

31. Hacksilver –  door een lijk bij de klimprompt.

Ga naar de beitel

Zodra je de muur begint te beklimmen, maar voordat je er vanaf springt

32. Doodskist –  als een deel van de sneeuw op de muur loslaat, klim je naar beneden en naar rechts om dit in een verborgen nis te vinden.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Zodra je de deur bereikt

33. Hacksilver –  op een kleine richel net voor de deur.

In de bevroren eetzaal

34. Stonebeard King –  gebruik een Shatter Crystal achter de middelste ijsmuur.

 • Boar Stampede (runenoproep).
 • Massief Svartalfheim-staal x 5.
 • Hackzilver.

35. Fierce ogre sub-baas valt achter de rechter ijsmuur.

 • Hackzilver.
 • Symbool van Moed x 1.
 • Massief Svartalfheim-staal x 4.

36. Hacksilver –  net bij de ingang van de linkertunnel.
37. Hacksilver net voordat je Sindri’s Shop bereikt.
38. The Road Less Traveled  –  communiceer met het Favor -pictogram aan Sindri’s crafting-tafel (je hebt nu het Travellers Armor Set-recept verkregen omdat je eerder de traveller-matten hebt verzameld).
39. Sindri’s Shop –  open zijn winkelmenu.

 1. Verkoop al je artefacten.
 2. Upgrade de Talon Bow naar;
  • Talon Bow-upgrade 4.
 3. Upgrade de Talon Quiver naar;
  • Quiver-upgrade 4.

40. Kleine kist –  vlakbij de winkel van Sindri.
41. Zwevende emmer boven de kleine kist.
42. Doodskist net na de deuropening ten oosten van Sindri’s winkel. Je springt door een klein gaatje en moet een gebroken kristal van onderaf gebruiken om de kist te bevrijden.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Symbool van doorzettingsvermogen x 1.

Pak een stuk van de beitel

Na het verslaan van de bazen

43. Magni baas laat vallen;

 • Leiptr-legering x 1.
 • Bevroren Vlam 4/5.

Keer terug naar de boot

Beitel deuren
ec4133.png
Je kunt deze openen nu je de Chisel Piece hebt . Als u ze veel gemakkelijker wilt openen, gaat u naar het volgende venster en doet u dit; 
 • Opties;
  • Instellingen;
   •  Toegankelijkheid;
    • Beiteldeuren   Verander van ‘ Precisie  naar ‘ Single Button  .
 
 

Nadat je door de beiteldeur bent gegaan en de Nornirpoort hebt bereikt, maar voordat je de ketting afdaalt

1.  Hacksilver vlakbij de ketting.
2.  Doodskist –  net rechts van de Nornir-poort, je moet het verbrijzelde kristal van de vloer naar boven schieten om het naar beneden te laten vallen);

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Symbool van doorzettingsvermogen x 1.

3.  Kleine kist door de Nornir-poort, zie onderstaande afbeeldingen);
4.  Glacial Catalyst x 1 op de grond door de Nornir-poort, zie afbeeldingen hieronder).

 

Terug in de eetzaal

5. Sindri’s Shop –  open zijn winkelmenu.

 • Upgrade je Leviathan Axe naar; 
  • Bijl-upgrade 5.

Na het passeren van de beiteldeur op de benedenverdieping van de eetzaal

6. Doodskist aan je linkerhand net door de gang, het benodigde verbrijzelingskristal is iets verder naar binnen.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

7. Realm Tear 2/18  gebruik het verbrijzelingskristal op het rode sap net boven de centrale gang om een ​​blauw kristal te krijgen, plaats dit dan in de gleuf.

 • Stof van rijken.

In de grote open ruimte met de Reuzenduim op de westelijke muur

8.  Kleine kist –  aan de zijkant van de onderste stoppositie voor de lift.

Keer terug naar het Meer van Negen

Terug in het dokgebied ga je naar de Hidden Chamber in de noordelijke muur, maar ga NIET in gevecht met de Valkyrie

9. Jotnar-schrijn 6/11 net voorbij de beiteldeur bij de westelijke muur binnenin.
 • Meer dan mythe.

10.  Mystic Gateway onderaan de lift.

 • Verborgen Kamer.

11. Kleine kist bij de poort erboven.
12. Doodskist de trap op bij de poort.

 • Stevig Sigil of Defiance (betovering).

13. Kleine kist in de kleine kamer net voor de Valkyrie-arena.
14.  Odin’s Raven 11/51 zat op de boom boven de Valkyrie.
5199c8.png
15. Mystic Gateway –  gebruik nu de nabijgelegen mystieke gateway en warp naar Brok’s Shop om de boottocht over te slaan.

Ga naar Tyr’s Vault

Terwijl je de oostelijke trap buiten Brok’s Shop afdaalt op weg naar de objective marker

16.  Artefact 21/45 –  aan de voet van de eerste trap.

 • Schip verlaten 1/9.

17.  Hacksilver –  ga naar het noorden vanaf het Artefact hierboven met je lichte pijlen en je zult dit vinden naast een lijk).

Verken de kluis

Niets van belang.

Vraag Freya om hulp

Niets van belang.

Gebruik Freya’s boot om naar huis terug te keren

Niets van belang.

Ga terug naar Tyr’s reiskamer

Niets van belang.

Rijksreis naar Helheim

Bereik de Brugwachter

Nadat je de winkel van Brok hebt verlaten, maar voordat je over het gevallen beeld springt

1.  Artefact 22/45 –  ga rechts/oost rechtdoor na het verlaten van de winkel en dit is in de hoek.

 • Familie-erfstuk 1/5.

2. Legendarische kist –  vlak voor de eerste braamstruik moet je ontsteken/vernietigen. 

 • Spartan Charge  (lichte runenaanval).

3.  Odin’s Raven 12/51 –  net boven de legendarische kist.836a39.png
4. Kleine kist aan de rechterkant kort na het verbranden van de 1e braam. 

Na door de smalle opening te hebben geperst

5.  Kleine kist –  rechts achter een braamstruik.

Na langs de gebroken pilaar te zijn geklommen

6.  Kleine kist ingeklemd tussen de 2 pilaren waar je net naar beneden bent geklommen, je moet de verhoogde braamstruik verbranden om hem los te laten, voor en achter.
7.  Hacksilver –  zit vast achter een braamstruik hoog op de muur, direct vanaf de kapotte pilaarmarkeringen waar je net naar beneden bent geklommen.
8.  Artefact 23/45 –  bevindt zich hoog achter een braamstruik aan de noordwestkant van een gebroken pilaar in de noordwestelijke hoek.

 • Familie-erfstuk 2/5.

9a324a.png

 

Nadat de vloer iets is ingestort en je in een hinderlaag wordt gelokt, maar voordat je de oostelijke muur beklimt

9.  Odin’s Raven 13/51 –  klim de noordelijke muur op en je vindt dit op wat sneeuw verderop.4e7580.png
10.  
Odin’s Raven 14/51 –  kijk naar beneden in de afgrond naar het zuidoosten, je ziet dit beneden vliegen.f53b00.png

Na het beklimmen van de oostelijke muur met de 2 standbeelden bovenaan en het passeren van de korte tunnel erachter

11.  Artefact 24/45 –  kijk naar het noorden en omhoog en dit zit gevangen in een braamstruik onder de brug erboven.

 • Familie-erfstuk 3/5.

f5c8f4.png

Versla de Brugwachter

Niets van belang.

Ga terug naar Tyr’s reiskamer

Na het gevecht

12.  Mattugr Helson baas laat vallen.

 • Chaos Vlam 1/5.

13.  Kleine kist noordoostelijke hoek van de baasarena, bedekt met braamstruiken.

 • Hackzilver.
 

ae43c6.png

 

Nadat je door de 1e grote deur bent gegaan waar je de wind van de hel op moet gebruiken

14. Doodskist –  je moet de winden van hel gebruiken op de 3e kleine deur net voor de braamtunnel, zie onderstaande afbeeldingen.

 • Geëtste Crest of Providence x 1 (betovering).
 

Na het passeren van de kruipruimte en het openen van de grote deur

15.  Kleine kist Naast de uitgang van de kruipruimte.
16. Doodskist –  gebruik de winden van de hel op de windvanger tombe net ten oosten van de grote deuren.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

17.  Reiziger –  vijand valt, hij knielt neer op de brug niet ver ten zuiden van de grote deur, je moet hem aanvallen.

 • Dodelijke oorlogshandgrepen (zeldzame bladen pommel).
 • Reizigers pantserscherf x 2.
 • Hackzilver.
 • Reizigers Grisly Trophy x 6.

18.  Legendarische kist  je moet een storm van hel nemen van de grote deur helemaal terug naar het begin van het gebied en naar het graf de trap af. Zie onderstaande afbeeldingen voor de locaties van de windvangers.

 • Cycloon van Chaos  (lichte runenaanval).
 

Realm reist terug naar Midgard

Niets van belang.

Lever het hart aan Freya

Binnen Brok’s winkel

19.  Brok’s Shop –  upgrade het volgende.
 • Messen van Chaos.
  • Blades-upgrade 2.
20.  Mystic Gateway  –  gebruik nu de mystieke gateway bij de winkel en warp naar de volgende gateway om het doel sneller te bereiken;
 • Heksengrot Bovenste Verdieping.

Keer terug naar de boot

Gebruik in de Witch’s Cave Lower Level   de lift NIET 

1.  Doodskist onder het centrale gebied, het verbrijzelde kristal bevindt zich in de buurt van de nornir-kist, zie onderstaande afbeeldingen.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 

2.  Hacksilver –  langs de helling ten oosten van de Nornir-kist.
3.  Nornir-kist –  zie onderstaande afbeeldingen voor zeehondenlocaties, één zeehond bevindt zich naast de kist hierboven.

 • Hoorn van Blood Mead 6/9.
 

4.  Doodskist  – in dezelfde kamer als de verborgen kamerdeur.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

5.  Schatkaart 1/12 –  naast de kist hierboven.

 • Het eerbetoon van de schildpad.

6.  Kleine kist  naast de verborgen kamerdeur.
7. Hangende emmer boven de beiteldeur.
8.  Hacksilver –  door de poort bij de verborgen kamerdeur, dit is op de grote rots die je kunt verplaatsen.
9.  Legendarische kist   gebruik de zandbak, onderzoek de runen op de boog erboven voor de juiste volgorde. 

 • Murder of Crows  (runenoproep).

3f623d.png
10. Legendarische kist  achter de windvaldeur boven de legendarische kist op #9 , is de wind van hel in de doorgang naar de put bij de lift.  

 • Rampage of the Furies  (lichte runenaanval).

Ga nu de Hidden Chamber binnen, maar ga  NIET  in gevecht met de Valkyrie

11.  Mystic Gateway –  onderaan de lift.

 • Verborgen Kamer.

12. Doodskist de trap op bij de poort.

 • Stevig overblijfsel van doorzettingsvermogen (betovering).

13. Kleine kist x 2 de trap af in de kleine kamer net voor de Valkyrie-arena.
14.  Odin’s Raven 15/51 –  hoog op de muur aan de zuidkant van de Valkyrie-arena.
d74eb8.png

Ga nu terug naar het hoofdgedeelte van de Heksengrot en beklim de put door de doorgang met de lift om de oppervlakte te bereiken

15.  Graafplek 1/12 –  bij de kop van de schildpad, zie onderstaande afbeeldingen.

 • Het eerbetoon van de schildpad.
  • Vergetelheid steen.
  • Stone Frost Mastery (zeldzame betovering).
  • Hackzilver.
  • Zacht Svartalfheim-staal x 5.
 

16.  Rune leest   op een muur ten noordwesten van de opgravingsplek erboven.

 • Een Seidr-vloek.

17.  Rune leest  –  op een muur bij een ketting ten oosten van de hierboven gelezen rune.

 • Weg met Odin.
18.  Odin’s Raven 16/51  (de ketting op, net voorbij een Nornir-kist, op een richel).

b3742e.png
19.  Artefact 25/45 –  net ten oosten van de Nornir-kist, zie onderstaande afbeelding.

 • De gezichten van magie 9/9.

efa7ab.png
20.  Legendarische kist –  je moet de zandkom aan de oostkant van de schildpad gebruiken, je kunt de runenreeks leren van de richel erboven, gebruik de eerdere ketting om er te komen.

 • Storm of the Elks (runenoproep).

7ffd49.png
21.  Nornir-kist –  zie afbeeldingen hieronder voor zeehondenlocaties en juiste volgorde.

 • Idunn Appel 6/9.
 

Ga de boot in

Niets van belang (de nabijgelegen mystieke poort is momenteel vergrendeld).

Keer terug naar de kluis van Tyr

Niets van belang.

Gebruik de zandbak

Lees de inscriptie op de muur ten noordwesten van de zandbak voor de juiste rune voor Atreus tonus erop.

Haal de zwarte rune op

Niets van belang.

Deactiveer de verdediging van de Vault

89c0c5.png
 

In het Vault-verdedigingsgebied

22.  Hacksilver bij een lijk aan het begin van de oostelijke doorgang.

Neem nu de winden van de hel van de buitenste ring van de bol en plaats deze in de windval door de oostelijke doorgang. Draai vervolgens aan de halfwielige slinger die verschijnt

23.  Doodskist aan het einde van de oostelijke doorgang bij het krukwiel.

 • Massief Svartalfheim-staal x 2.

Zodra je de 2e windvanger hebt geactiveerd en aan het krukwiel hebt gedraaid dat verschijnt

24.  Nornir Chest dit is aan het einde van de noordelijke doorgang bij het krukwiel, door aan het wiel te draaien wordt dit geopend.

 • Idunn Appel 7/9.
 
Nornir Seal-locaties
 
In de SW-handschoen, bovenaan de eerste zuiger die naar beneden komt.
fb3497.png
 

In dezelfde ruimte als het krukwiel.
831149.png

Draai je vanaf de nornir-kist om en je ziet dit in de zijkant van de zuiger.1c2737.png
 

25.  Hacksilver halverwege de zuidwestelijke doorgang is er een nis waar je doorheen moet om de vallen te omzeilen.

Zodra je de 3e windval hebt bereikt en terug bent in de centrale Vault-kamer, beklim je de muur rechts van de zuidelijke doorgang

26.  Rune Read op een buitenmuur op de bovenste verdieping.

 • Rune Vault-aanwijzing.
 
Voor de 3e windval moet je de wind van de hel van de binnenring naar de buitenring overbrengen, daarna kun je deze naar de 3e windval brengen.
7837e1.png
 

Ontsnap aan de val

De volgorde moet worden gewijzigd in de onderstaande afbeelding, de exacte volgorde voor interactie met de puzzel is;
Midden / links links / midden / rechts / links / midden / rechts
3e48ed.png
 

Haal de zwarte rune op

Na het verslaan van de 2 bazen

27. Grendel of the Ashes baas laat vallen.

 • Hackzilver.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 2.

29. Grendel of the Frost baas laat vallen.

 • Chaos Vlam x 1.
 • Tartarus Rage (zware runenaanval).

30. Legendarische kist door de nieuw onthulde doorgang naar het westen.

 • Gewichtloze grepen van bescherming.

Verlaat Tyrs Vault

Voltooi deze missie en stap dan in je boot, waarna we het volgende reisdoel voorlopig zullen verlaten en verder gaan met wat verkenning in het volgende gedeelte hieronder, nu we alle mogelijkheden hebben.

VERKENNING – ETAPPE 1

 

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zij missies). Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.
 

Uitkijktoren

851777.pngZodra je aanmeert

1. Hacksilver vlakbij het dok.
2. Zwevende emmer –  boven het hacksilver.
3. Hangende emmer –  boven de mystieke poort.
4.  Niflheim Cipher Chest 1/7 vlakbij het dok, de hendel voor de spijkerval bevindt zich op een rots bij de boot.

 • The Realm of Fog 1/4 (gunst).
  • Niflheim cijferstuk x 1.

dffcd8.png
5. Hacksilver vlakbij de 2e muur die je moet beklimmen, nadat je over de opening bij de mystieke poort bent gesprongen.
6.  Kleine kist achter wat hout ervoor direct na het beklimmen van de 2e muur.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

7.  Odin’s Raven 17/51 vliegt boven je naar het noordoosten.
e50eff.png

 

Op dit punt heb je 2 paden; je kunt hier klimmen of de ketting afdalen, allereerst de ketting afdalen.

8.  Schatkaart 2/12 –  bijna onderaan de ketting.

 • Jagers Koninkrijk.

9. Zwevende emmer boven de nornir-kist.
10.  Nornir-kist de 3 zeehonden zijn in de buurt van de nornir-kist, gebruik de hendel hierboven om de spikes te verwijderen.

 • Idunn Apple 8/9.

e73bc9.png
11.  Artefact 26/45  naast de Nornir-kist.

 • Schip verlaten 2/9.
 

Klim nu terug de ketting op, beklim de nabijgelegen muur en rijd dan met de tokkelbaan.

12.  Jotnar-schrijn 7/11 voor je aan de voet van de tokkelbaan.

 • Meer dan mythe.

13.  Muspelheim Cipher Chest 5/7 – spring over de opening bij de jotnar-schrijn en beklim de gebroken ladder om deze te bereiken (nu heb je alle muspelheim-cijferstukken, deze zullen nu een willekeurige betovering geven).

 • Willekeurige betovering.

Als je eenmaal door de grote deur bent en de toren bereikt

14.  Reizigersgevecht valt door de grote deur bij de cijferkist.

 • Taveller’s pantserscherf x 2.
 • Griezelige trofee van de reiziger x 9.
 • Hackzilver.

15.  Light of the World 1/8  steek de vuurpotten hier aan door de runen erop te onderzoeken.
16.  Mystic Gateway in de hoek bij de grote deur.

 • Muselpheim Rijkstoren.

17.  Realm Tear 3/18 – volg de stappen in de onderstaande afbeeldingen.

 • Verboden greep der eeuwen
Verboden greep der eeuwen
e01081.png
Ga in de groene cirkel op de gele ring staan/blijven staan, houd dan zoom ingedrukt  en kijk naar het midden van de volgende punten in de aangegeven volgorde. Beweeg snel tussen elk punt en pauzeer een seconde op elk punt;
 1. Tempel.
 2. Linker komfoor.
 3. Tempel.
 4. Juiste komfoor.
 5. Linker komfoor.
 

Je zou nu een ‘gong’-  geluid moeten horen als je het goed hebt gedaan. Wanneer dit wordt geactiveerd, verplaats dan NIET uw cursor van de linker komfoor, met uw cursor nog steeds daar, begin nu met de volgende stappen hieronder;

 1. Tempel.
 2. Grijs embleem.
 3. Juiste komfoor.
 4. Linker komfoor.
 5. Tempel.
 

Als je het goed doet, verschijnt er een Realm Tear  in het midden bij de rand verderop die de legendarische pommel‘Forbidden Grip of Ages’ zal bevatten , een zeer goede pommel voor dit punt in het spel.

 

Als je op enig moment faalt of als het niet voor jou werkt, laat je de grote gele ring op de grond liggen, stap je terug in het gebied met de groene cirkel en probeer je het opnieuw, terwijl je de ring laat resetten. Je moet beide reeksen stappen samen doen, maar het maakt niet uit hoe lang je ertussen pauzeert, zorg er gewoon voor dat de 2e stap begint waar je de 1e hebt geëindigd.

 

Tempel.
8e86c9.png

 

Grijs embleem.
f56037.png

 

Linker komfoor
ca751f.png

 

Juiste komfoor
489a21.png

 

18.  Hacksilver –  gebruik de lift tegenover de mystieke poort en deze is onderaan bij het dok.

 

Volunder-mijnen

47bf44.png
 

Op weg naar het dok per boot

19.  Yggdrasil’s Dew of Strength op de hoek als je de Volunder Mines nadert, naast de ‘Cliffs of the Raven’-dok, weergegeven op de afbeelding hierboven.

 • Kracht + 2.

Zodra u aanmeert

20.  Hacksilver –  vlakbij het dok.

 

Neem de lift naar boven, voordat je de grot ingaat

21.  Zwevende emmer boven de lift.
22.  Mystic Gateway om de hoek bij de lift.

 • Volunder-mijnen.

23.  Odin’s Raven 18/51 –  vliegend boven de mystieke poort en lift.
045b0f.png

 

Aan de voorkant van de grot, voordat je je door de nauwe opening wurmt

24. Hacksilver –  graaf een plek in de buurt van een muur.
25. Hacksilver –  bij de smalle opening.

Na door de smalle opening te hebben geperst

26. Doodskist naast het gat waar je net doorheen bent geperst.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

27. Lore Marker net voor het gat waar je net doorheen bent geperst.

 • Andvari’s uitvinding.

28. Suspended Bucket net voor de 1e opening moet je er overheen springen.

Zodra u de winkel van Brok bereikt

29. Rune leest net rechts van de deur.

 • Een onheilspellende waarschuwing.

Ga naar ‘Favours’ en kies ervoor om ‘Second Hand Soul’ te volgen, open dan de deur, ga de mijn in en ga verder met deze SQ

30. Hacksilver als je de mijn binnengaat, vernietig je de rode explosieve vaas die je bereikt voordat je over het gat springt om een ​​verborgen nis te onthullen.
31. Doodskist naast de hacksilver hierboven.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

Wanneer je het eerste open gebied bereikt waar de Soul Eater verschijnt

32. Hacksilver dit is achter het bos in het oosten op een opgravingsplek, voordat je naar beneden valt.
33. Hacksilver op de grond bij de poort.
34. Hacksilver bij de waterval tegenover de poort.

Nadat je door de poort bent gegaan en de Revenant-vijand hebt ontmoet

35.  Kleine kist in een spleet in de westelijke muur, achter wat hout.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

36. Hacksilver de helling op vanaf de kleine kist, bij een kapotte brug.
37. Doodskist klim langs de ketting bij de brug.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

38. Schatkaart 3/12 naast de kist hierboven.

 • Dood en opgeblazen.

39. Hacksilver net om de hoek van de kist, breek wat hout onder de brug en je zult een rode explosieve vaas in het zuiden zien die hier naartoe zal leiden.
40. Zwevende emmer boven een houten wiel nabij de open grond in de noordoostelijke hoek, te zien op de afbeeldingen van de nornirzeehond hieronder.
41. Doodskist door de poort in de noordoostelijke hoek.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

42. Nornir Gate– je moet deze openen om verder te komen, zie afbeeldingen hieronder voor de 3 zeehondenlocaties.

 

Na het passeren van de Nornirpoort

43. Hacksilver rechts na het passeren van de poort.
44. Soul Eater baasgevecht valt weg.

 • Fire Sigil of Protection (zeldzame betovering).
 • Zacht Svartalfheim-staal x 2.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Hackzilver.
 • Ring van de alchemist.
45.Legendarische kist in de arena voor baasgevechten.
 • Fury of the Ice Troll (lichte runenaanval).

46. Rune leest op de muur net na het beklimmen van de ketting trapt de Atreus naar beneden.

 • In het juweel?

Na het naar beneden rijden met de zipline

47. Kleine kist kijk naar de tokkelbaan waar je net naar beneden kwam en dit is naar het zuiden.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

48. Hacksilver beklim de muur ten noorden van waar de tokkelbaan je liet vallen en loop deze naar het oosten, dit leidt je terug naar de top van de tokkelbaan.
49. Hacksilver vlak voor de ketting die je naar beneden trapt en die naar de ingang leidt waar je de Soul Eater voor het eerst zag.
50. Kleine kist dezelfde plaats als de hacksilver hierboven.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

Terug bij Brok’s winkel buiten de mijn

51. Second Hand Soul geef deze ‘dwarven favor’ aan Brok.

 • Greep van Volunder.

52. Deus Ex Malachite – wacht even, accepteer dan deze gunst van Brok zodra de prompt op zijn tafel verschijnt.
53. Brok’s Shop ga zijn winkel binnen en upgrade het volgende;

 • Bijl Pommel.
  • Verboden greep der eeuwen.
   • Upgrade dit naar max.
 • Messen van Chaos.
  • Opwaarderen 3.
 

Klippen van de Raaf

c716eb.png

In het aanleggebied

54. Hacksilver door een lijk.

 

Na het beklimmen van de muren, maar voordat je over de opening moet springen die naar de Nornir-kist leidt

55. Hacksilver bij een lijk op de richel waarvandaan je over de opening springt.
56. Suspended Rubble ten noorden van de hacksilver hierboven, je kunt dit nu neerhalen, maar je zult het later verzamelen.

Spring over de opening naar het Nornir Chest-gebied, spring dan naar de muur bij de Nornir Chest, klim omhoog en volg dit pad

57. Hacksilver nabij de basis van de 1e ketting.
58. Kleine kist bovenaan de 1e ketting.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

59.  Odin’s Raven 19/51 –  nabij de top van de 1e ketting, kijk naar het noorden om deze op een richel verderop te zien.
dc26c1.png
60. Kleine kist in de buurt van de 2e ketting kun je naar beneden trappen.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Na het doden van de vijanden in het grote open gebied

61. Rune leest –  bovenaan het open gebied.

 • Eiland Braziers.

62. Unfinished Business – verschijnt naast de hierboven gelezen rune.

 • Veelzijdig krijgershandvat.

63. Dig Spot 2/15 –  bij het middel van de dode reus.

 • Dood en opgeblazen.
  • Vergetelheid steen x 1.
  • Hackzilver.
  • Zacht Svartalfheim-staal x 5.
  • Gepolijste top van sluwheid x 1.

50235a.png
64. Muspelheim Cipher Chest 6/7 in de muur ten noorden van het hoofd van de reus zijn enkele houten planken, breek ze, stuur Atreus omhoog en klim dan op de ketting die hij naar beneden trapt om dit te vinden.

 • Willekeurige betovering.

65. Artefact 27/45 –  in een hoek naast de cijferkist erboven.

 • Schip verlaten 3/9.

66. Hacksilver –  een kleine richel op nabij de onderkant van de dalende helling naar het noorden.
67. Kleine kist een hoge richel helemaal onderaan de helling op.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

68. Suspended Bucket in de tunnel waar de wind van de hel is.

Grijp nu de Winds of Hel, gebruik het om de Nornir-kist te openen en breng het dan naar het dok

69. Nornir Chest je moet de winden van de hel gebruiken om deze te openen, zie de afbeeldingen hieronder, verwijder de boomwortels via de poort bij het dok.

 • Hoorn van Bloed Mede 7/9.
 

Begin.

 

ac0a82.png

 
 

1.  2e windval, net om de hoek van de 1e.
924b89.png

 
2. Dit is nog steeds de 2e windvanger, maar je moet omhoog klimmen nabij de Nornir-kist en deze van bovenaf oppakken.8249d7.png

 

 
 

3. Zorg er met behulp van de winden van de hel voor dat elk van de 3 windvangers rond de nornir-borst de afgebeelde zeehonden toont.
8dcca2.png

4. Zodra de zeehond is weergegeven, haal je de winden van de hel eruit om die zeehond neer te zetten en plaats je hem op de windval op de rotsen achter de Nornir-kist, klaar voor de volgende zeehond.
df7b44.png
 

70. Legendarische kist achter de winden van hel graf bij het dok, zie de afbeeldingen hieronder.

 • Grips van de vervloekte vlam.
Als je klaar bent met de nornir-kist, plaats je de winden van de hel in de windvanger in de linkerafbeelding hieronder en breng je deze naar de tombe op de kade.
1.
fc79ea.png
2.42a5eb.png 3.13ea7d.png

VERKENNING – ETAPPE 2

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). 

 

 

Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

 

Stenen watervallen

6d675e.png

Zodra u aanmeert

1.  Kleine kist achter wat hout in een muurspleet bij de kade.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Na het beklimmen van de eerste richel en het springen van de eerste opening door het midden van het inactieve waterrad

2. Kleine kist –  recht voor je uit, vlakbij de houten barricade waar de vijand vandaan komt.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

3. Hacksilver in de nis bij de kist waar de vijand uit barstte.
4. Doodskist ten zuidoosten van de kleine kist, over de 2e opening. Je moet het verbrijzelde kristal door het gat onder de richel van de kist schieten om het waterrad te starten, en dan een gebroken kristal door het gat schieten zoals het verschijnt, zodat het de wortels op de kist erboven vernietigt terwijl het wiel draait.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

Na het beklimmen van de 1e ketting

5. Doodskist schiet een versplinterend kristal op het draaiende wiel zodat het de wortels rond een nabijgelegen halfwielhendel vernietigt. Draai de halfwielhendel volledig totdat er een doodskist verschijnt die boven je uit rijst, schiet dan op het versplinterende kristal aan de noordkant en breng de doodskist terug naar de grond.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

6. Odin’s Raven 20/51 –  kijk naar het westen en je ziet het op de rotsen boven de waterval.
7ce7e2.png
7. Hammer Fall praat met de geest bij de getrokken brug.
8. Veithurgard Gate trek aan de halve wielhendel naast de eigenzinnige geest om deze te openen.

 

Ga over de brug ten westen van de Wayward Spirit, trek de kettinghendel naar beneden aan de rechterkant na het oversteken. Ga dan terug, neem de poort ten noorden van de Spirit en versla de vijanden

9. Kleine kist achter de poort in de noordelijke hoek zou de kettinghendel die je hebt getrokken deze hebben geopend.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

10. Legendarische kist – naast de kleine kist erboven. 

 • Gouden talisman van bescherming.

11. Artefact 28/45 –  de richel op in de oostelijke hoek van het vijandelijke hinderlaaggebied.

 • Schip verlaten 4/9.

12. Hacksilver naast het artefact hierboven.
13. Doodskist door het hacksilver hierboven, had het eerder op de kist beneden schieten van het verbrijzelde kristal de wortels op deze ook moeten vernietigen.

 • Frost Sigil of Runic (zeldzame betovering).

Ga terug over de brug

14. Schatkaart 4/12 bij de rots in het midden.

 • De sleutel van de kapitein.

15. Mystic Gateway achter de houten barricade in de muur.

 • Stenen watervallen.

Klim langs de ketting waar je de schatkaart vond

16. Hacksilver –  schiet het verbrijzelde kristal op het inactieve waterwiel naar het oosten om het te bevrijden, spring er dan doorheen naar de richel verderop wanneer een gebroken gedeelte in zicht komt, dit is naast een lijk op de richel.

Terug op de kade

17. Legendarische kist – nu zijn beide waterwielen actief, schiet gewoon een verbrijzeld kristal op de watermolen door de kist te dokken om de wortels te vernietigen. 

 • Dodelijke greep van woede.
 • Ongerepte stof van het rijk x 11.
 

Veithurgard-pas

f03978.png
 

Op weg naar het dok per boot

18. Yggdrasil’s Dew of Luck –  naast de grote deur op weg naar het dok waar we naartoe gaan.

 • Geluk + 2.

Zodra je aanmeert en de vijanden hebt verslagen

19. Lava Ancient slapend in de noordelijke hoek van het vijandelijke gebied, misschien moet je het eerst aanvallen.

 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.
 • Fire Sigil of Might (betovering).
 • Oud hart x 1.
 • Oud puin x 5.

20. Doodskist naast de muur moet je klimmen om verder te gaan.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

Beklim de muur en je zult Brok’s winkel tegenkomen

21. Lore Marker –  tegenover de winkel van Brok.

 • Ruïnes van Veithurgard.

Na zich door de nauwe doorgang achter Brok’s winkel te hebben gewurmd

22. Doodskist –  dit is achter wat hout links van de puntige valdeur.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

23. Doodskist achter de puntige valdeur.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

Na het passeren van de kruipruimte bij de puntige valdeur, maar voordat de rots wordt opgetild

24. Lore Marker recht tegenover de kruipruimte.

 • Een onbreekbare ketting.

25. Rune leest ten noorden van de lore marker hierboven.

 • Slechte opties.

Veithurgard

23b074.png
 

Eerste dok op het standbeeld van Thor-eiland in het midden (rode cirkel)

26. Kleine kist –  in de kleine tunnel onder het standbeeld.

27. Odin’s Raven 21/51 Vliegen rond het standbeeld van Thor.
bb6ecf.png
28.  Hammer Fall vernietig de kettingen op Thor’s lichaam om het standbeeld te vernietigen en de gunst bij te werken.

 

29.  Dig Spot aan de achterkant van Thor’s eiland, verschijnt na het vernietigen van het standbeeld.

 • Greep van Tanngiost.

Leg nu aan op het zuidelijke strand van Veithurgard in het zuiden (groene cirkel)

30. Mystic Gateway bij de kade.

 • Veithurgard.

31. Artefact 29/45 aan het einde van de pier, naast een lijk.

 • Hoorns van Veithurgard 1/6.

32. Doodskist onder een grote schuilplaats langs de oostelijke muur in het midden.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

33. Hacksilver –  onder een kleine schuilplaats aan de muur recht tegenover de kist erboven.
34. Lore Marker net ten westen van de onderkant van de trap die naar het zuiden leidt waar de draak is.

 • Kosten van de jacht.

35. Kettinghefboom –  volg de kustlijn naar het westen en spring over een omgevallen boomstam om dit te vinden. Het opent de poort langs de westelijke muur net ten noorden van de kleinere schuilplaats waar het hacksilver was.
5bf477.png
36. Realm Tear 4/18 ga de kleine kamer binnen waar de poort boven openging en klim de muur naar binnen om dit te bereiken.

 • Stof van rijken.

37. Artefact 30/45 vanuit de rijksscheur klim je de richel naar het zuiden af ​​om naar een andere richel beneden te vallen. Dit is achter een paar houten planken op de richel waarop je bent gevallen.

 • Hoorns van Veithurgard 2/6.

38.Zwevende emmer –  tussen de houten planken erboven en de richel die je naar beneden liet vallen.

Ga nu naar de top van de trap waar de Nornir-schrijn de draak bindt

40. Otr’s ​​gevangenschap – zodra je de nornir-schrijn bereikt waar de draak is, krijg je deze automatisch, kies ervoor om deze gunst te volgen wanneer je hem verkrijgt.
41. Odin’s Raven 22/51 achter de houten planken in de muur onder de draak.
0fe6e9.png
42. Dragon Shrine 1/3 beklim de richel in het noordwesten en je vindt deze aan het einde van het pad, vernietig deze om de gunst te bevorderen.
43. Artefact 31/45 Neem het oostelijke pad vanaf de draak en dit is achter enkele kratten aan de voet van de waterval die je aan de rechterkant zult zien.

 • Hoorns van Veithurgard 3/6.

44. Dragon Shrine 2/3 omhels de linkermuur terwijl je van de draak naar het oosten gaat en je gaat een helling op die uitkijkt over het havengebied. Het heiligdom zal aan het einde van dit pad zijn, vernietig het.

Zodra je het grote ronde gebied bereikt waar de vijanden de stenen structuur in het midden aanbidden, is er hier ook een ketting die terugleidt naar het dok

45. Doodskist vanaf de centrale rotsstructuur, dit is achter een paar houten planken de trap op naar het oosten.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

46. Nornir-kist door een kleine poort ten zuidwesten van de kistnis erboven, zie onderstaande afbeeldingen voor zeehondenlocaties.

 • Hoorn van Bloed Mede 8/9.
 

Verscholen tussen de rotsen bij het hek naast de kist.
f609b7.png

 

Achter de Nornir-kist kun je deze bereiken vanaf de benedenverdieping.
d7c372.png

Dit is ten westen van de hoge centrale stenen structuur in het aanbiddingsgebied, kijk tussen de structuur van het type Stonehenge.
00493c.png
 

Na het bereiken van de grote grote poort met het runenslot

47. Artefact 32/45Vernietig op de grote kapotte brug de rode vaas om het puin te verwijderen, spring dan over het kapotte gedeelte terug naar het westelijke gebied en dit is net aan de rechterkant bij een lijk.

 • Hoorns van Veithurgard 4/6.

48. Lore Marker ten noorden van de grote deur.

 • De doodgraver.

49. Dig Spot 3/12 in de buurt van enkele rotsen bij de overleveringsmarkering hierboven.

 • Jagers Koninkrijk.
  • Leiptr-legering x 1.
  • Sigil van de bijl (betovering).
  • Hackzilver.
  • Massief Svartalfheim-staal x 1.

89df7f.png
50. Odin’s Raven 23/51 – achter de opgravingsplek erboven, bij de grote deur.

5485b3.png
 
Runencode voor de grote deur
ceada1.png
 

Als je eenmaal door de grote deur bent

51. Jotnar-schrijn 8/11 recht voor je de trap op.

 • Meer dan mythe.

52. Artefact 33/45 Neem de trap aan de linkerkant (ten noorden) van het jotnar-heiligdom en dit is bovenaan bij een lijk.

 • Hoorns van Veithurgard 5/6.

53. Hacksilver –  ga door de gebroken muur bij het artefact erboven en dit zal aan de linkerkant bij een lijk zijn.
54. Doodskist –  klim de kleine richel af bij het hacksilver erboven en het zal leiden tot wat puin en een rode vaas. Vernietig deze om een ​​hendel te onthullen en trek eraan om de poort naar de kist verderop te openen.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

Ga door de zuidelijke gang om wat water en een hendel te bereiken.

55. Dragon Shrine 3/3 ga de westelijke tunnel in bij de hendel en deze zal hier naartoe leiden, doe dit voordat je interactie hebt met de hendel bij het water.
56. Artefact 34/45 als je het water eenmaal hebt afgevoerd, ligt dit op de vloer als een lijk net voordat je door de sluisdeur gaat.

 • Hoorns van Veithurgard 6/6.

57. Lore Marker –  langs het pad door de sluisdeur.

 • De jacht op de dood.

58. Kleine kist beklim de richel aan de linkerkant voordat je de deur opent.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

Nadat je de deur ten westen van de laatste Lore Marker hebt geopend

59. Daudi Hamaar  – gebruik woede als je gezondheid laag wordt.

 • Hoorn van Heimdall.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.
 • Vivarium Sleutelsteen x 1.

60. Legendarische kist door de deur ontgrendel je met de sleutel die de baas laat vallen.

 • Leviathan’s Wake (lichte runenaanval)
61. Otr’s ​​Gevangenis ga terug naar de draak en communiceer met het bindende heiligdom om dit te voltooien.
 • Brilliant Mark of the Dragon (betovering).
 • Drakenscheur x 1.

Stenen watervallen

Gebruik de Veithurgard mystieke poort en warp naar Stone Falls

62. Hammer Falls – Ga vanaf de poort naar het oosten over de brug en spreek met de eigenzinnige geest om dit te voltooien. .

 • Aanbieden aan Tyr x 1 (levert een nieuw recept op in de winkel).

VERKENNING – ETAPPE 3

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). 

 

 

Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

 

Alfheim-toren

f7429b.png

Neem de lift naar de top van de toren

1.  Artefact 35/45 –  bij het lijk bovenaan de lift.

 • Schip verlaten 5/9.

2.  Mystic Gateway op de top van de toren tegenover de lift.

 • Alfheim Rijkstoren.

3.  Realm Tear 5/18 op de top van de toren met uitzicht op het meer.

 • Stof van rijken.
 • Hackzilver.

4.  Light of the World 2/8 lees de runen op de 2 nabijgelegen braziers om ze aan te steken.

The Mason’s Channel (zuidoostelijke haven)

8863fd.png

Op de kade

5. Hacksilver achter de braamstruiken.

Na het vernietigen van het puin op het dok en het beklimmen van de muur

6. Odin’s Raven 24/51 als je eenmaal omhoog klimt, is dit bovenop het bootstandbeeld in het noordwesten.
55e2fb.png
7. Gullveig’s Bones 1/3 net voor waar je naar boven klom, nodig voor de gunst van ‘The Anatomy of Hope’.
8. Realm Tear 6/18  de helling op in de buurt van waar je naar boven bent geklommen. 

 • Stof van rijken.
 • Hackzilver.

9. Niflheim  Cipher Chest 2/7 achter het puin nabij de rijksscheur, moet je dit vanaf de verdieping erboven vernietigen.

 • The Realm of Fog 2/7 (gunst).
  • Niflheim cijferstuk x 1.

Ga door de deur bovenaan het gebied

10. De vlucht van Fafnir u verwerft dit automatisch.
11. Kleine kist recht voor de deur bij de rand.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

12. Hacksilver naast de deur.
13. Zwevende emmer boven de deur.

Nadat je bent gevallen naar het centrale deel van het gebied waar de draak is vastgebonden

14. Kleine kist bij het belangrijkste rune-heiligdom dat de draak bindt.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

15. Dragon Shrine 1/3  in de noordwestelijke hoek.
16. Hangende emmer x 2 –  zuidwestelijk van het heiligdom erboven.

Spring over het water in de zuidelijke hoek en beklim de muur

17. Dragon Shrine 2/3 in de hoek waar je omhoog klimt.
18. Reiziger deze vijand bevindt zich naast het heiligdom erboven.

 • Hackzilver.
 • Griezelige trofee van de reiziger x 9.
 • Reizigers pantserscherf x 2.

Ga terug naar het centrale gebied en ga de grot in de westelijke hoek binnen

19. Dragon Shrine 3/3 net binnen de grot bij een muur die je kunt beklimmen.
20. De vlucht van Fafnir.  ga terug naar het centrale gebied en communiceer met het hoofdanker dat de draak bindt om dit te voltooien.

 • Brilliant Scale of the Chained (betovering).
 • Drakenscheur x 1.

21. Lore Marker beklim de muur in de grot om dit te bereiken.

 • Fafnir’s staart.

22. Doodskist bij de lore marker hierboven.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

Ruïnes van het oude 

a6f93c.png
 

Op weg naar het dok per boot

23. Yggdrasil’s Dew of Cooldown weergegeven op de kaart hierboven, dit is de dichtstbijzijnde ‘Light Elf Outpost’.

 • Afkoelen + 2.

24. Yggdrasil’s Dew of Defense weergegeven op de kaart hierboven, dit is de dichtstbijzijnde Ruins of the Ancients.

 • Verdediging + 2.

Zodra u aanmeert

25. Mystic Gateway –  direct naast het dok.

 • Ruïnes van het oude.

26. Soul Devourer –  onderbaas valt weg.

 • Seidr Sigil van bescherming (betovering).
 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 5.

27. Schatkaart 5/12 op de vloer waar de zielenverslinder patrouilleert.

 • De historicus.

28.  Niflheim Cipher Chest 3/7 in het gebied waar de zielenverslinder patrouilleert.

 • The Realm of Fog 3/4 (gunst).
  • Niflheim cijferstuk x 1.

29. Odin’s Raven 25/51 bovenop de gebroken stenen deuropening bij het dok, kan moeilijk te zien zijn, afhankelijk van waar je staat.
70a485.png
30. Gullveig Bones 2/3 in de noordoostelijke hoek van het gebied bij de kustlijn tegenover de cijferkist.

Fafnir’s voorraadkamer

c98324.png

Gebruik de lift op het dok en rij ermee naar het bovenste gedeelte

31. Odin’s Raven 26/51 zat op het houten frame boven de lift.

5f3875.png
32. Hangende bak Bevestigd aan het liftondersteuningsframe.
33. Hacksilver net binnen de grot.
34. Kleine kist achter een paar planken aan de linkerkant, net nadat je de grot bent binnengegaan.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

Nadat u door de kruipruimte bent gegaan

35. Hacksilver –  op de lichtbrug.
36. Mystic Gateway vlak voor de winkel van Sindri.

 • Fafnir’s Opslagruimte Ingang.

37. Sindri’s Shop communiceer met het gunstpictogram om de onderstaande arbeid te voltooien.

 • Gerechtigheid en oorlog.

38. Sindri’s Shop open het winkelmenu en upgrade het volgende.

 • Talon boog.
  • Klauwboog Upgrade V.

39. Odin’s Raven 27/51 vliegend in een cirkel boven de winkel.
460d6b.png
40. Zwevende emmer boven de winkel.
41. Hacksilver net voorbij de winkel.
42. Zwevende emmer net boven de tunnelingang na de winkel.

Na het passeren van de kruipruimte achter de winkel

43. Odin’s Raven 28/51 op een kleine tak bij een kleine waterval die je kort na het verlaten van de winkel tegenkomt.
6192a3.png
44. Nornir Chest aan de noordwestkant van het grote bosgebied, net voor de grote grot, word je hier in een hinderlaag gelokt.

 • Hoorn van Bloed Mede 9/9.

c05ac8.png

 
 
 
45.Doodskist klim omhoog in de kleine nis ten zuidoosten van de Nornir-kist.
 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 1.

46. Odin’s Raven 29/51 zittend boven de stenen ingang van de grot aan de linkerkant van de waterval.
a4b9d2.png
47. Hacksilver bij de trappen van de grot onder de raaf.
48. Hacksilver bij de gesloten deur in de grot waar de raaf boven zat.
49. Dig Spot 4/12 bij de hacksilver erboven, bij dezelfde deur.

 • De historicus.
  • Eeuwige vorst.
  • Oog van runenmeesterschap.
  • Hackzilver.
  • Aegis Goud x 30.
 

50. Suspended Bucket net binnen de grot achter de waterval met de nornir-zeehond bovenaan.

Zodra u het voetstuk bereikt

51. Schatkaart 6/12 naast het voetstuk.

 • Knipper niet.

52. Odin’s Raven 30/51 vliegend in een cirkel boven het voetstuk.
7b532d.png
53. Fafnir’s Entry Stone x 1 je vindt deze in de kamer aan het einde van het westelijke vertakkende pad.
54. Fafnir’s Entry Stone x 1 je vindt deze 2e steen in de kamer aan het einde van het oostelijke pad wanneer hij verschijnt.
55. Fafnir’s Entry Stone x 1 je vindt deze 3e steen in de kamer aan het einde van het noordwestelijke pad wanneer deze verschijnt.
56. Doodskist je vindt deze in de kamer aan het einde van het zuidoostelijke pad wanneer deze verschijnt.

 • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 3.

57. Fafnir’s Entry Stone x 1 je vindt deze in dezelfde kamer als de kist hierboven.

Zodra je de laatste kamer bereikt aan het einde van het zuidwestelijke pad wanneer het verschijnt

58. Ogre x 2 onderbaas laat vallen.

 • Wereldslangenschaal x 36.
 • Hackzilver.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 10.

59. Legendarische kist – langs de westelijke muur.

 • Wrath of the Frost Ancient (lichte runenaanval).

Ga terug naar het bosgebied waar de Nornir Chest is

60. Forest Ancient dit dwaalt nu door het bosgebied, zorg ervoor dat je het verslaat voor de buit.

 • Ancient’s hart x 1.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 4.
 • Seidr Sigil van Taaiheid (betovering).
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Oud puin x 5.
 • Hackzilver.

Rapporteer terug aan Sindri in zijn winkel

61. Sindri’s winkel communiceer met het gunstpictogram aan zijn tafel om de volgende gunst te voltooien.

 • De schat van Fafnir.
  • Talisman van verraad.

62. Sindri’s winkel zodra Sindri klaar is met praten,communiceer je opnieuw met het gunstpictogram om zijn 2e gunst te verkrijgen. 

 • Familiebedrijf.
  • Northri ingangssteen x 1.

63. Sindri’s Shop open zijn winkelmenu en maak het volgende pantser nu je de benodigde materialen hebt.

 • Borst pantser.
  • Pauldron van de Ouden.
 • Pols pantser.
  • Handschoen van de Ouden.
 • Taille pantser.
  • Riem van de Ouden.
 
BELANGRIJKE NOTITIE
Misschien wil je dit pantser uitrusten, het lijkt misschien slechter dan wat je momenteel hebt qua statistieken, maar deze set biedt 85% weerstand tegen elementaire aanvallen en biedt elk een betoveringsslot.

Eenmaal klaar in de winkel van Sindri

64. Mystic Gateway  gebruik de nabijgelegen mystieke gateway en warp dan naar ‘Brok’s shop’, gebruik dan deRealm Travel Room en warp naar ‘Helheim’.

VERKENNING – ETAPPE 4

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies).

 

 

Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

Helheim

Ga helemaal naar het noorden over de brug, langs de dode zielen en door de kruipruimte

1.  Odin’s Raven 31/51 beklim de centrale richel recht voor je na het verlaten van de kruipruimte en vernietig het verbrijzelde kristal in het oosten.
952379.png
2.  Doodskist –  naast de raaf erboven.

 • Ingeschreven Crest of Bounty (betovering).

3.  Kleine kist naast de kist erboven.
4.  Legendarische kist klim via de ketting naar beneden bij de kist erboven en vernietig dan het verbrijzelde kristal in het westen.

 • De charme van oneindige stormen.

Ga terug naar de windvaldeur waar je de kruipruimte verliet en ga door de versplinterde kristallen barrière in de noordwestelijke hoek door de volgende richel naar het noorden te beklimmen

5. Artefact 36/45 –  in de deuropening waar de verbrijzelde kristallen barrière was.

 • Familie-erfstuk 4/5.

6. Odin’s Raven 32/51 zat op de muur bij het artefact.
819da5.png

 

Ga de Hidden Chamber binnen en ga met de lift naar beneden,   schakel de Valkyrie die je bereikt NIET in6760d6.png

 

7. Mystic Gateway vlakbij de lift.

 • Verborgen Kamer van Odin.

8. Doodskist –  de trap op bij de mystieke poort.

 • Gepolijste Crest of Tenacity x 1 (betovering).

9. Artefact 37/45 in de hoek bij de kist, achter de fakkel.

 • Familie-erfstuk 5/5.

10. Odin’s Raven 33/51 hoog boven de kist.
5c27b0.png
11. Mystic Gateway –  gebruik de mystieke gateway om terug te gaan naar ‘Brok’s shop’, gebruik dan deRealm Travel Roomen ga naar ‘Alfheim’.

Alfheim

6a8389.png
Ga eerst naar ‘ Light Elf Sanctuary‘ aan de zuidoostkant van het meer van licht.

Zodra je aanmeert, ga je vooruit en door de getimede poort

12.  Nornir Chest neem de zuidwestelijke doorgang naar een heiligdomachtig gebied.

 • Idunn Apple 9/9.
 
 

13. Realm Tear 7/18  ga naar het noordoosten om een ​​andere getimede poort te vinden, deze is er net voorbij met uitzicht op het meer.

 • Stof van rijken x 10.
 • Hackzilver.

14. Artefact 38/45 ga door de zuidoostelijke tunnel vanaf de rijksscheur en je vindt deze bij de richel die je naar beneden laat vallen om het havengebied te bereiken.  

 • Oorlogsbuit 5/6.

15. Legendarische kist door de nieuw onthulde tunnel aan de rechterkant nadat je bent teruggezakt naar het havengebied.

 • Amulet van Kvasir.
16. Light Elf Shore stap terug in de boot en vaar hier aan de noordoostkant van het meer.
 

Eenmaal op de kade

17.  Artefact 39/45 door een lijk in het midden van een gebroken stenen pad net ten noorden van de boot.

 • Oorlogsbuit 6/6.

18. Kleine kist door de tunnel naar het westen, rechts van de verborgen kamertunnel. De kist is bedekt met wortels net voordat je over een opening moet springen.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

19. Legendarische kist – volg het pad vanaf de kleine kist erboven om deze te bereiken.

 • Frost Giant’s Frenzy (zware runenaanval).

Terug bij het dok, neem nu de zuidoostelijke doorgang en je vindt 3 lichtkristallen in de vloer

20. Zwevend puin boven de lichtkristallen.
21. Odin’s Raven 34/51 ga naar het oosten vanaf de lichtkristallen om een ​​richel te bereiken die uitkijkt over het meer. Deze raaf bevindt zich op een kleine toren net ten noorden van je.
d777af.png
22.  Realm Tear 8/18 –  schiet op de 3 lichtkristallen om dit te laten verschijnen.

 • Pure essentie van rijken x 1.
 • Stof van rijken x 10.
 • Hackzilver.

Ga nu naar de Hidden Chamber tegenover het dok en neem de lift naar beneden, maar  schakel de Valkyrie NIET  in

23. Mystic Gateway onderaan de lift.

 • Verborgen Kamer van Odin.

24. Kleine kist vlakbij de mystieke poort.
25. Doodskist –  bovenaan de trap bij de mystieke poort.

 • Stevig Sigil van Volharding (betovering).

26. Kleine kist x 2 – in de kamer net voor de Valkyrie.
27.  Odin’s Raven 35/51 gelegen op de buitenmuur van de Valkyrie-arena.
974586.png

28. Mystic Gateway gebruik nu de mystieke gateway om terug te gaan naar ‘Brok’s shop’, gebruik dan deRealm Travel,ga terug naar ‘Midgard’ en ga verder met het hoofdverhaal.
 

Ga terug door de toren

Ga gewoon naar het zuidoosten en ga de toren aan het einde van Tyr’s brug binnen.

Reis terug naar de berg

Zodra je de winkel van Sindri bereikt na het verlaten van de toren

1. Ogre –  onderbaas dropt, ditpatrouilleert bij de lift.

 • Hackzilver.
 • Zacht Svartalfheim-staal x 5.

2. Doodskist –  ga voorbij de kapotte lift en neem de oostelijke helling er dichtbij, dit is de doodskist met het gebroken kristal erachter.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Symbool van standvastigheid.

3. Doodskist in de gifmist bij de kist erboven, bevindt de gifmistlamp zich in een braamstruik achter de kist.

 • Sigil van het wapen (betovering).

4. Hacksilver naast de 2 doodskisten erboven.

Na het beklimmen van de hoge muur ten zuiden van de winkel

5. Legendarische kist in de tombe van de windval net voorbij de eerste tunnel, zijn de winden van hel in het gifmistgebied net voor de tunnel.

 • Ontploffing van Hephaestus (lichte runenaanval).
 

Ga door de doorgang ten zuiden van de legendarische kist, ga de verborgen kamer binnen en ga met de lift naar beneden (  schakel de Valkyrie binnenin NIET in)

6. Mystic Gateway onderaan de lift.

 • Verborgen Kamer van Odin.

7. Doodskist de trap op bij de mystieke poort.

 • Stevig overblijfsel van doorzettingsvermogen (betovering).

8. Odin’s Raven 36/51 draai je om bij de kist en deze is op een richel verderop in het noordoosten.
f83e53.png
9. Kleine kist net voor het gat moet je springen om de Valkyrie-arena te bereiken.
10.Kleine kist –  ga de trap af net voor de Valkyrie-arena.

Verlaat nu de Verborgen Kamer zoals je gekomen bent, ga dan verder de berg op tot je door de grote rode deur gaat

11. Doodskist bedekt met braamstruiken in de rechterhoek net na het passeren van de deur.

 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.

12. Kleine kist –  bedekt met braamstruiken aan de voet van de tokkelbaan waar het pad zich kort splitst.

Nadat je de top van de trap hebt bereikt waar de rotsen naar beneden vallen

13. Doodskist vlakbij de top van de tokkelbaan bevindt het verbrijzelde kristal zich op de rotswand eronder.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

14. Hacksilver –  vlakbij de top van de tokkelbaan.

Als je eenmaal de muur bij de bovenkant van de tokkelbaan hebt beklommen

15. Dig Spot 5/12 aan de rand van de trap, net voordat je de grot binnengaat in de mond van de gebeeldhouwde kop.

 • Knipper niet.
  • Glaciale katalysator x 1.
  • Eye of Fury (betovering).
  • Massief Svartalfheim-staal x 2.
  • Hackzilver.

Na het betreden van de berg en het ontmoeten van Modi

16. Suspended Bucket door de noordelijke doorgang, net voor de verbrijzelde kristallen barrière.
17. Lore Marker –  aan de linkerkant net na de shatter crystal barrière, breng een lichtkristal van de bergingang.

 • Rituelen van Fjorgyn.

Zoek een nieuw pad naar de top

Terwijl je in de grote grot bent

18. Doodskist kijk naar de ingang waar je binnenkwam en deze is achter een verbrijzelde kristallen barrière aan de rechterkant, om de hoek van de ketting.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Symbool van Bounty (betovering).

19. Artefact 40/45 –  naast de kist erboven.

 • Bodems omhoog 5/6.

Ga de verborgen kamer binnen langs de zuidelijke muur van de grote grot en ga met de lift naar beneden (  schakel de Valkyrie NIET in).

20. Mystic Gateway onderaan de lift.

 • Verborgen Kamer van Odin.

21. Doodskist de trap op bij de mystieke poort.

 • Gekarteld teken van schaduwen (betovering).

22. Kleine kist naast de kist erboven.
23. Hacksilver –  naast de kist erboven.
24. Kleine kist net over de opening die naar de Valkyrie leidt.
25. Hacksilver –  bij de kleine kist erboven.
26. Odin’s Raven 37/51 –  op de buitenmuur van de Valkyrie-arena.
459830.png

Ga verder richting de top

In de liftruimte

28. Kleine kist achter de houten planken in de oostelijke muur.
29. Rune leest op een deur op de bovenste verdieping, stuur Atreus de muur in de zuidwestelijke hoek op en hij zal de ketting naar beneden trappen.

 • Slapende monsters.

30. Ogre –  onderbaas laat vallen.

 • Gehard Svartalfheim-staal x 2.
 • Hackzilver.
31.Legendarische kist in de tombe van de windvanger moet je de losse windvanger achter de braamstruik verplaatsen.
 • Hyperion Slam (zware runenaanval).

32. Hacksilver op de trappen net voor de doorgang langs de oostelijke rand van de lift.
33. Schatkaart 7/12 –  op de vloer in het midden van de oostelijke doorgang.

 • De laatste plek waar ze zouden kijken.

Na het passeren van de korte kruipruimte

34. Frost Ancient baas laat vallen.

 • Oud hart x 1.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 3.
 • Oud puin x 5.
 • Hackzilver.
 • Frost Sigil van Focus (betovering).

35. Hacksilver gebruik het verbrijzelde kristal op de rode barrière dichtbij waar je binnenkwam, trek dan de kar terug om een ​​kleine nis te onthullen.
36. Doodskist in de zuidwestelijke hoekl, je zult het op de doodskist moeten gebruiken.

 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.
 • Symbool van triomf (betovering).

Na het passeren van de zuidelijke doorgang en het beklimmen van de richel

37. Scroll –  op de vloer voor waar je de richel beklom.

 • Asgard verzegeld.

38. Artefact 41/45 naast de scroll hierboven.

 • Bodems omhoog 6/6.

39. Doodskist achter een braamstruik net nadat je langs de richel schuifelt.

 • Mythische Pauldrons van duidelijkheid.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.

40. Sindri’s Shop –  open het winkelmenu en koop/upgrade het volgende.

 • Atreus-harnas.
  • Legendarisch runenvest (rust dit uit).
 • Talon boog.
  • Talon Bow Upgrade VI (max).
 
 

Na het verlaten van de deur bij Sindri’s Shop weer naar buiten

41. Realm Tear 9/18 voor de deur.

 • Stof van rijken x 30.
 • Perfect Shard of the Realm (betovering).
 • Hackzilver.

42. Niflheim  Cipher Chest 4/7  naast de rijksscheur (verdere kisten bevatten nu een willekeurige betovering).

 • The Realm of Fog 4/4 (compleet).
  • Niflheim cijferstuk x 1.

9c5404.png

 
 

43.Doodskist als je eenmaal naar de bergkam klimt, is deze omwikkeld met braamstruiken langs het pad links van de laatste muur die je moet beklimmen om de top te bereiken.

 • Mythische Bracers van duidelijkheid.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.

Open de brug naar Jotunheim

Niets van belang.

Vang Baldur

Niets van belang.

*AANDACHT*
Het deel van Helheim dat je hier verkent ( Helheim Landing ), KAN na deze missie NIET opnieuw worden bezocht. Dus alles wat hier is gemist dat, hoewel het niet vereist is voor trofeeën, achteraf NIET kan worden verzameld. De runen die hier zijn verkregen, kunnen echter achteraf in de winkel worden gekocht als ze worden gemist.  

Vind een uitweg uit Helheim

Na het beklimmen van de eerste muur, maar voordat je Baldur hier tegenkomt

1. Kleine kist achter de braamstruik aan de rechterkant (zuid) na omhoog klimmen.

2. Reiziger –  sub-baas valt, je zult deze vijand tegenkomen zodra je de grote windvaldeur opent.

 • Chaos Vlam.
 • Reizigers pantserscherf x 2.
 • Hackzilver.
 • Griezelige trofee van de reiziger x 9.

3. Doodskist in de toren waar je de windvangpoort opende en de Reiziger je in een hinderlaag lokte, dit is achter een braamstruik aan de rechterkant. Je moet de kleine poort openen en langs de buitenkant van de toren gaan en het blok verplaatsen, dan kun je er naartoe springen vanuit de braamdoorgang terug in de toren.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Ingeschreven Sigli van Cunning (betovering).

Als je eenmaal het klimgedeelte hebt voltooid nadat je Baldur bent tegengekomen, maar voordat je naar de aanlegsteiger gaat

4. Doodskist –  als je eenmaal naar beneden klimt naar waar de standbeelden en wapenrekken zijn, is er een kleine kruipruimte erachter, dit is daar doorheen.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Sharp Sigil of Fortitude (betovering).

Eenmaal op het dok, maar voordat je de rots optilt en aan boord gaat

5. Nornir Chest duw het blok naar voren ten oosten van het dok om een ​​pad te onthullen dat hier naartoe leidt.

 • Symbool van Frenzy (betovering).

6. Kleine kist ga de richel op bij de Nornir-kist, gebruik het beweegbare blok om erbij te komen.

Gebruik het schip

Zodra het schip vast komt te zitten op de 1e toren

7. Doodskist –  in de zuidwestelijke hoek van waaruit je het schip verlaat.

 • Steen van Vuur Suprematie (betovering).

8. Legendarische kist als je eenmaal het platform omhoog moet bewegen door met je bijl op de hendel te slaan, blijf dan van het platform terwijl je het omhoog brengt en er zal een pad onder het platform naar het noorden worden onthuld.

 • Icarus Storm (lichte runenaanval).
9. Kleine kist laat het platform weer zakken als je de top bereikt, en dit kan worden bereikt door eroverheen te gaan.

Ontsnap uit Helheim

Als tijdens de scheepsvolgorde branden door de vijanden worden gedoofd, kun je ze opnieuw ontsteken met de messen.

10. Ogre –  onderbaas laat vallen.

 • Hackzilver.
 • Symbool van standvastigheid (betovering).
 • Gehard Svartalfheim-staal x 3.

Nadat je het schip hebt verlaten en in de tempel bent gevallen, maar voordat je de beiteldeur opent

11. Scroll in de kamer aan de rechterkant waar je landt, tegenover de beiteldeur

 • De ontbrekende toren.

12. Doodskist in dezelfde kamer als de scroll hierboven.

 • Eye of the Outer Realm (betovering).

Realm reist terug naar Midgard

Niets van belang.

Laat Tyrs belangrijkste plannen aan Brok zien

Niets van belang.

Zoek de mysterieuze deur van Tyr

Terwijl je in de winkel bent

1. Huldra Shop upgrade het volgende.

 • Messen van Chaos.
  • Bladws of Chaos Upgraden naar IV.
2. Boot Ga nu naar het meer en ga aan boord van je boot. Op dat moment zullen we het doel van de reis voor nu verlaten en verder gaan met een nieuwe verkenningsronde in het volgende gedeelte hieronder.

VERKENNING – ETAPPE 5

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). 

 

 

Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

 

Forgotten Caverns (zuiddok)

38b1fe.png

Zodra u aanmeert op het strand

1. Dead Freight  de eigenzinnige geest bij de grot bij het dok zal je dit geven.
2. Kleine kist net aan de binnenkant van de grot.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

3. Mystic Gateway net voorbij de kleine kist erboven.

 • Vergeten grotten.

4. Schatkaart 8/12 op de vloer om de hoek van de mystieke poort.

 • Vindersloon.

5. Kleine kist –  in de buurt van de schatkaart hierboven.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.

6. Zwevende emmer –  iets ten oosten van de mystieke poort.
7. Zwevende emmer –  vlakbij de muur die je moet beklimmen.

Na het beklimmen van de muur in de grot

8. Suspended Bucket net voordat je over het gat springt.
9. Gullveig’s Bone 3/3 nadat je over het gat bent gesprongen, kun je tegenover de muur klimmen.
10. Zwevende emmer –  boven het bot van de meeuwveig.

Na het beklimmen van de 2e muur in de grot

11. Muspelheim  Cipher Chest 7/7 westwaarts langs de muur waar je omhoog klom.

 • Willekeurige betovering.

12. Artefact 42/45 door een lijk bij de cijferkist erboven.

 • Verlaat Schip 6/9.
13. Dragon Tear x 1 op een opgravingsplek in de buurt van het artefact hierboven, dit is net onder het rode drakenkarkas dat over de klif hangt.

Na langs de ketting te zijn geklommen

14. Unfinished Business 2/4  communiceer met de vuurpot ten oosten van de keten, dood de vijanden en praat dan met de eigenzinnige geest.

 • Beschadigd overblijfsel x 1.

15. Nornir-kist in de hoek tegenover de vuurpot hierboven, zie Odin’s raafafbeelding hieronder voor de paal met de zegels.

 • Symbool van vasthoudendheid (betovering).

16. Odin’s Raven 38/51zit bovenop de zeehonden voor de nornir-borst.
0d642c.png

Isle of Death (1e bezoek)

f4195b.png

Zodra u op het eiland aanmeert

17. Hacksilver –  naast een lijk bij de kade.
18. Doodskist aan de noordoostkant van het dok, de rode explosieve vazen ​​​​erachter.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Symbool van triomf (betovering).
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

19. Hacksilver naast de kist.
20. Odin’s Raven 39/51 –  ten zuiden van de kist erboven, tussen de 2 kliffen en onder de boot.
a1a712.png
21. Dead Freight 1/3  dood de bemanning van de hel-walker langs het pad direct ten zuidwesten van je boot.
22. Doodskist in de arena van de hel-walker-strijd hierboven, raak de rode vaas boven de doodskist.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Symbool van de waarheid (betovering).
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Na het beklimmen van de richel in het hel-walker-gevechtsgebied

23. Hacksilver net voor je uitkijkend over het meer.
24. Scroll beklim de richel bij het hacksilver erboven. 

 • De straf van de Asen.

Nadat je over de opening bent gesprongen boven het pad dat je eerder nam en dat je naar een kleine grot leidt

25. Hacksilver vlak voor je.
26. Doodskist –  in de grot, de rode vaas staat er net achter, hij gaat op in de omgeving.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Als je eenmaal de muur in de kleine grot hebt beklommen en weer naar buiten komt,  beklim dan nog NIET  de richel die naar de top leidt

27. Hacksilver – vlak voor de uitgang van de grot.
28. Mystic Gateway  klim langs de richel bij de tokkelbaan naar de liften om deze te bereiken.

 • Eiland van de dood.
29. Realm Tear 10/18  dit is op de eerste lift, je moet naar de 2e lift gaan, deze omhoog brengen, deze laten zakken tot de realm tear-hoogte en dan met een zipline weer naar beneden.
 • Stof van rijken x 10.
 • Hackzilver.
 
De drievoudige liftpuzzel
Je moet ze allemaal laten zakken/heffen door je bijl naar de ronde platen op hun daken te gooien, dan kun je eroverheen springen, de hendel gebruiken om de lift en de tokkelbaan naar de volgende te heffen.
07880f.png
 
30. Volgende actie ga nu helemaal langs de 3 liften die je naar de Asgard-toren zullen leiden .

Asgard-toren

31. Reiziger –  onderbaas valt weg.

 • Hackzilver.
 • Griezelige reizigerstrofee x 12.
 • Reizigers pantserscherf x 4.

32. Light of the World 3/8 – steek de vuurpotten aan door ermee te communiceren.
33. Hacksilver ga met de noordelijke lift naar beneden en deze is beneden.
34. Boot Neem nu de boot terug naar het Isle of Death. 

Isle of Death (2e bezoek)

Klim nu naar de top van het eiland waar je een geestenkomfoor en een klein scheepswrak zult vinden

35.  Artefact 43/45 achter wat puin net ten oosten van waar je omhoog klom.

 • Schip verlaten 7/9.

36. Unfinished Business 3/4  communiceer met de vuurpot in de buurt van waar je naar boven bent geklommen, dood de vijanden en praat dan met de eigenzinnige geest.

 • Beschadigd overblijfsel x 1.

37. Legendarische kist –  bedekt met braamstruiken bij de vuurpot erboven.

 • Explosieve greep van vuur.

38. Dig Spot 6/12 –  in het donkere scheepswrak nabij de vuurpot erboven.

 • Vindersloon.
  • Leiptr-legering x 1.
  • Hackzilver.
  • Aegirs goud x 30.
  • Geëtst overblijfsel van doorzettingsvermogen x 1.

d9ddcb.png

39.  Doodskist –  dit is bovenop het wrak boven de opgravingslocatie op #39 , je moet een rode vaas laten ontploffen die je kunt zien door het gaas bij de tokkelbaan die is verbonden met het wrak.

 

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

40.  Legendarische kist op een kleine richel in de buurt van het dok, je moet de oostelijke tokkelbaan in het scheepswrak op 
# 39
 berijden om dit te bereiken.

 • Ymirs adem.
41. Volgende actie ga nu terug naar de top van het eiland en rijd de zuidelijke tokkelbaan in de hoek bij de spirit brazier helemaal naar beneden naar Iron Cove in het zuiden.

Iron Cove (zuidoostelijke haven)

Nadat je de eerste muur hebt beklommen, ga je langzaam naar het strand en negeer je de tweede beklimbare muur die je passeert

42. Doodskist –  deze is aan je rechterhand onder wat puin, je bereikt de rode vaas door het scheepswrak van achteren. De rode vaas voor het eerste puin hangt boven het midden van het schip.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Symbool van standvastigheid (betovering).
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

43. Hacksilver in de zuidelijke helft van het scheepswrak kun je de schuine gebroken vloer beklimmen.
44. Hacksilver op het noordelijke dek van het scheepswrak, de rode vaas staat net achter de gifmist, vlakbij waar je je bijl door het schip moest gooien om de kist te bevrijden. Vanaf de kant van de kist kun je de rode vaas beter zien.
45. Odin’s Raven 40/51 kijk vanaf de noordkant van het dek naar het westen en je ziet dit boven de bergen voor je vliegen.
9dc6f2.png
46. ​​Hacksilver –  aan de zuidkant van het scheepsdek.
47. Kleine kist dit is een stap omhoog net voorbij de volgende muur die je kunt beklimmen.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Eenmaal op het strand

48. Schatkaart 9/12 –  Je vindt deze op de vloer bij de top van het strand.
 • Creatie Eiland.

49. Dead Freight 2/3  versla de bemanning van de hel-walker op het strand.
50. Doodskist op het strand bedekt met wat puin.

 • Wereldslangenschaal x 3..
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

51. Fire Ancient baas valt, dit is op het strand bij de kist.

 • Oud puin x 5.
 • Ancient’s hart x 1.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Hackzilver.
 • Vuurteken van Focus (betovering).

52. Hacksilver –  op een opgravingsplek op het strand vlakbij waar de smalle stroom water die langs de berg naar beneden stroomt, eindigt.

 

Ga nu terug zoals je het strand op kwam en beklim de muur die je eerder passeerde

53. Hacksilver –  vlakbij waar je naar boven bent geklommen, dit kijkt uit over een Nornir-zeehond.
54. Nornirpoort direct tegenover de richel waar je vanaf bent geklommen. 

 

55. Legendarische kist door de Nornir-poort.

 • Mists of Helheim (zware runenaanval).
 • Ongerept erts van het rijk x 11.

56. Hacksilver bij de legendarische kist.
57. Unfinished Business 4/4 communiceer met de vuurpot ten zuidoosten van waar je omhoog klom, dood de vijanden en praat dan met de eigenzinnige geest om dit te voltooien.

 • Beschadigd overblijfsel x 1.

58. Doodskist klim het houten platform af net voorbij de spirit brazier erboven.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

Iron Cove (noordwestdok)

4b3408.png

In de boot op weg naar het noordelijke dok van Iron Cove 

59. Yggdrasil’s Dew of Runic Power  zie kaartafbeelding hierboven, het is het zuidelijke dauwpictogram.

 • Runen + 2.

60. Yggdrasil’s Dew of Vitality zie kaartafbeelding hierboven, de middelste dauw.

 • Vitaliteit + 2.

61. Yggdrasil’s Dew of Vitality zie kaartafbeelding hierboven, deze dauw bevindt zich ten noorden van het bestemmingsdok.  

 • Vitaliteit + 2.

Zodra u bent aangemeerd

62. Realm Tear 11/18  aan het einde van het pad.

 • Stof van rijken x 10.
 • Hackzilver.

VERKENNING – ETAPPE 6

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

Niflheim-toren

9999e8.png

Na het aanmeren gaat u de lift op

1. Dead Freight 3/3 versla de bemanning van de hel-walker op de toren. 
2. Mystic Gateway in de hoek ten zuidoosten van de lift.

Nilfheim Realm-toren.

3. Artefact 44/45  vlakbij de mystieke poort.

 • Verlaat Schip 8/9.

4. Light of the World 4/8  –  steek de vuurpotten aan door ermee te communiceren.
5. Realm Tear 12/18 tussen de 2 vuurpotten. 

 • Stof van rijken x 20.
 • Hackzilver.

Landsuther-mijnen

01596a.png

In de boot op weg naar de kade

6. Yggdrasil’s Dew of Strength zie kaartafbeelding hierboven, dit is de westelijke dauw. 

 • Kracht + 2.

7. Yggdrasil’s Dew of Defense zie kaartafbeelding hierboven, dit is de oostelijke dauw. 

 • Verdediging + 2.

Zodra je aanmeert

8. Zwevende emmer –  net boven de ingang van de grot.
9. Hacksilver –  door een lijk net binnen de ingang van de grot.

Na door de smalle opening tegen de planken te hebben geperst

10. Hacksilver –  voor je, net voordat je over het gat springt..

Zodra u Brok’s Shop bereikt

11.  Odin’s Raven 41/51 –  neergestreken op een houten frame boven de winkel.
ee6b3d.png
12. Mystic Gateway naast de winkel.

 • Landsuther-mijnen.

13. Brok’s winkel communiceer met het gunstpictogram aan zijn tafel.

 • Landsuther ingangssteen x 1.

14. Brok’s Shop open zijn winkelmenu en maak het volgende;

 • Borst pantser.
  • reastplate van de Traveller.
 • Pols pantser.
  • Handschoenen van de reiziger.
 • Taille pantser.
  • Oorlogsgordel van de reiziger.

Nadat je de mijnen bent binnengegaan en door de kruipruimte naar binnen bent gegaan

15. Hacksilver bij een lijk naast een houten steiger langs de noordelijke muur.
16. Suspended Bucket –  hoog boven het hacksilver erboven.
17. Doodskist –  als je eenmaal begint te klimmen naar het midden van de kapotte vloer, als je halverwege de ladder bent, schuifel je naar links of rechts om dit te bereiken.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

18. Doodskist als je eenmaal de onderkant van de ladder bereikt waar de vloer brak, bevindt deze zich achter een gloeiend sap op dezelfde muur waar je naar beneden valt.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

19. Hacksilver door een lijk in het water vlak voor de lift.
20. Zwevend puin –  vlakbij het hacksilver erboven.
21. Kleine kist –  verscholen achter een waterval net voor de lift.
22. Doodskist ga met de lift omhoog om dit te bereiken.

 • Wereldslangenschaal x 3.
 • Massief Svartalfheim-staal x 1.

23. Schatkaart 10/12 bij de kist erboven.

 • Kniel voor Thor!

24. Hacksilverga met de lift terug naar de bodem van de schacht en dit is de richel bij de lift.
25. Kleine kist –  achter een barricade met planken bij het hacksilver erboven.

 

Nadat je je door de muur hebt geperst en een grote grot bent binnengegaan waar je een reiziger en een zieleneter voor je ziet

26. Reiziger  druppels.

 • Hackzilver.
 • Reizigers pantserscherf x 4.
 • Griezelige reizigerstrofee x 12.

27. Hacksilver –  bij een lijk aan de kant van de rivier, vlakbij waar de reiziger neerknielde.
28. Kleine kist nadat je bij het zieleneter-lijk bent geklommen en over het gat bent gesprongen, bevindt dit zich achter een houten barricade verderop.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

29. Hangend puin vlakbij waar je naar beneden valt bij de kleine kist erboven.
30. Hacksilver ten oosten van het zwevende puin erboven, langs de rivier.
31. Coffin blijf naar het oosten gaan vanaf de hacksilver erboven om dit te bereiken.

 • Shard of the Elements (betovering).

Na het binnengaan van de tunnel net ten westen van de kleine kist op nummer 28 hierboven

32. Hacksilver in een hoek net voordat je over het gat springt om bij de hendel voor de vrachtlift te komen.
33. Dark Elf Lord  (drops)  – je zult deze vijand tegenkomen zodra je naar het hogere platform klimt nadat je de vrachtlift omhoog hebt gebracht.

 • Aegir’s bescherming (talisman).
 • Hackzilver.

34. Hangend puin hoog boven het hinderlaaggebied.
35. Odin’s Raven 42/51 ga bij de vrachtlift staan ​​en kijk naar het noordoosten, je ziet dit op een richel verderop.
7476c3.png

Na het openen van de poort in het hinderlaaggebied waar je Atreus een boost moet geven

36. Legendarische kist –  je ziet deze kort nadat je door de poort bent gegaan.

 • De hamer van Andvari.

37. Scroll net om de zuidoostelijke hoek van de legendarische kist.

 • De zieleneters.

Als je eenmaal terug bent in Brok’s Shop

38. Brok’s Shop communiceer met het gunstpictogram om de onderstaande zoektocht te voltooien.

 • Dues Ex Malachiet.
  • Andvari’s Soul (betovering).

39. Mystic Gateway warp naar de ‘Muspelheim Realm Tower -gateway.

Muspelheim-toren

40. Dig Spot 7/12  –  verlaat de toren via de deur en je vindt deze aan de zijkant van de jotnar-schrijn.
 • Kniel voor Thor!
  • Onstabiel erts x 1.
  • Eye of Rage (betovering).
  • Hackzilver.
  • Gehard Svartalfheim-staal x 3.

41. Mystic Gateway –  warp naar de  ‘Ruins of the Ancients‘- gateway.

Ruïnes van de Ouden

42. Familiebedrijf  volg deze gunst.
43. Aanleggenstap aan boord van de boot op het strand, klaar om naar het volgende gebied te varen.

Northri-bolwerk

d50bd6.png

Zodra u het eerste aanlegpunt bereikt waar u de deur ontgrendelt

44. Mystic Gateway –  bij de toegangsdeur. 

 • Northri-kloof.

Zodra u het dok bij de winkel van Sindri bereikt

45. Mystic Gateway bij de kade. 

 • Northri-bolwerk.

46. ​​Zwevende emmer –  boven de winkel.
47. Odin’s Raven 43/51 op een houten frame net boven de doorgang waar je doorheen zeilde.
32031c.png

Stap in je boot, vaar door de tunnel naar het noordoosten en leg aan bij het platform dat je bereikt

48. Hacksilver na het aanmeren, in de hoek net voor de kapotte brug is een beklimbare muur die hier naartoe leidt.
49. Dig Spot 8/12 naast de hacksilver hierboven.

 • Vindersloon.
  • Onverzettelijke sintels x 1.
  • Hackzilver.
  • Wereldslangenschaal x 9.
  • Geëtste Crest of Courage (betovering).
 

50. Zwevende emmer hoog naast het waterrad, aan dezelfde kant als de ontoegankelijke kist.
51. Kleine kist –  aan het einde van het pad over de brug het dichtst bij het waterrad, voorbij wat gifmist.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Na het openen van de poorten en het aanmeren bij het volgende dok waar een boeman patrouilleert

52. Ogre onderbaas laat vallen.

 • Massief Svartalfheim-staal x 4.
 • Hackzilver.
 • Symbool van vasthoudendheid (betovering).
 • Wereldslangenschaal x 18.

53. Hacksilver bij een lijk ten zuidwesten van de centrale brandende komfoor in de ogre-arena.
54. Suspended Bucket x 2 –  hoog boven de ogre-arena.
55. Lore Marker –  beklim de houten steiger in de noordwestelijke hoek om dit te bereiken.

 • De Hraezla Farmadr.

56. Kleine kist naast de lore marker hierboven.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Als je eenmaal de muur opklimt waar je de kist moet omverwerpen

57. Suspended Bucket net langs het pad naar het westen nadat je de top hebt bereikt.
58. Hacksilverga verder naar het westen om een ​​rode sapbarrière te bereiken, vernietig deze om wat gifmist te onthullen, dit is net binnen de kleine grot.
59. Doodskist volg het pad door de kleine grot en het zal hier naar toe leiden achter een rode sapbarrière.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

60. Hangende emmer vlak voor de kist.
61. Kleine kist nadat je weer naar het hoogste niveau bent geklommen, is er een smalle richel waar je overheen moet slingeren om deze te bereiken, dichtbij waar je de vijanden tegenkomt terwijl je naar het oosten gaat. Het is net voordat het pad naar beneden begint af te lopen naar het grote schip dat overblijft.

 • Hackzilver 
 • Wereldslangenschaal x 1.

62. Suspended Bucket net aan het einde van het platform waar je het schip bereikt, net voordat je de brug moet laten zakken.

Nadat je naar het Reaver-schip bent gedropt en een filmpje hebt ervaren

63. Reiziger –  onderbaas valt weg.

 • Verbrijzelde handschoen der eeuwen.
 • Griezelige reizigerstrofee x 15.
 • Hackzilver.
 • Reizigers pantserscherf x 4.

64. Legendarische kist achter een poort bij het schip kan Atreus door de rode sapwortels schieten om dit te raken.

 • Hackzilver.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.

65. Odin’s Raven 44/52 zat op een grote metalen poort ten westen van de boot.
1a6196.png
66. Hacksilver op de boot bij een lijk.
67. Schatkaart 11/12 zodra je de boot in de noordwestelijke hoek laat vallen, draai je om en sla je de zijkant van het schip kapot, dit bevindt zich op de bodem van het schip.

 • Njords roeiers.

b4375b.png
68. Rune leest op de binnenmuur van het schip achter de schatkaart.

 • Nog een verraad.

69. Kleine kist –  bij de schatkaart hierboven op #67.

 • Hamingja Essentie (betovering).

70. Doodskist –  er is kruipruimte in de oostelijke muur net na het verlaten van het scheepsinterieur.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

d7b5fd.png
71. Hacksilver naast de kist erboven.

Ga door de kruipruimte terug naar het scheepsgebied van de Reaver

72. Suspended Bucket x 2 boven het platform in de hoek waar de noordelijke waterpoort is die je kunt vernietigen, moet je over het water springen om dit kleine gebied te bereiken.
73. Hacksilver –  bij een lijk achter enkele kratten onder de hangende emmers erboven.
74. Scroll –  vernietig het rode sap dat een poort blokkeert in hetzelfde gebied als de 2 hangende emmers en dit is op de vloer door de poort.

 • De spijt van een zoon.

75. Time Heals All –  je verwerft deze gunst zodra je de scroll hierboven hebt verzameld.

Ga nu terug in je boot en ga naar het zuiden naar het volgende dok

76. Hacksilver achter de poort bij het dok.
77. Hacksilver klim omhoog en ga over de brug bij het dok en je zult dit bereiken net voor een houten barricade.
78. Doodskist –  net achter de houten barricade.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

79. Zwevende emmer boven de kist.

Ga terug naar het dok bij Sindri’s Shop

80. Sindri’s winkel communiceer met het gunstpictogram om de onderstaande gunst te voltooien.

 • Familiebedrijf.
  • De greep van Hraezla Farmadr.

81. Mystic Gateway ga nu naar de ‘Fafnir’s Storeroom Entrance’.

Fafnir’s voorraadkamer

Ga naar het uiteinde van de regio waar je eerder tegen de baas hebt gevochten en praat met de Wayward Spirit voor de legendarische kist;
82. Tijd heelt alles wordt voltooid na het gesprek.

 • Tyr’s Shard (betovering).

83. Mystic Gateway ga hierheen terug en warp nu naar de ‘ Home -gateway, dit is de gateway in de Wildwoods-regio.

VERKENNING – ETAPPE 7

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). 

 

Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.

Wilde bossen

Ga achter je huis en beklim de braamladder die je bereikt, blijf dan het pad volgen en ga de Verborgen Kamer aan je linkerhand binnen nadat je van een richel bent gevallen

1. Hacksilver –  maak een u-bocht onderaan de trap om dit te vinden.

Na gebruik van de lift naar binnen

2. Mystic Gateway vlakbij de lift.

 • Verborgen Kamer.

3. Doodskist –  de trap op bij de poort.

 • Ingeschreven Crest of Fortune (betovering).

4. Kleine kist x 2 –  neem de trap naar beneden net voor de realm tear arena.
5. Odin’s Raven 45/51  vliegend boven de arena van het rijk.
ad6da9.png
6. Realm Tear 13/18 in het midden van de verborgen kamerarena.

 • Perfect Brand of the Realm (Revenant-drop).
  • Pure essentie van de rijken.
  • Stof van rijken.
  • Hart van Svartalfheim (betovering).
  • Hackzilver.

7. Rollen tegen de buitenmuur in de arena van de rijksscheur.

 • Het getuigenis van een dief.

8. Mystic Gateway  – warp naar de ‘Brok’s Shop -gateway bij Tyr’s Temple.

Tyrs tempel

Zodra u de poort verlaat en het winkelgedeelte betreedt

9. Huldra Shop communiceer met het gunstpictogram aan de tafel.

 • Heil aan de koning.
  • Konunsgard ingangssteen x 1.

10. Light of the World 5/8 ga naar het einde van de brug en steek de vuurpotten aan bij de deur naar de berg.
11. Rune leest –  door de grote deur bij de komfoor, in de hoek van de ingang.

 • Het Vuurrijk.

12. Rune leest dezelfde locatie als de rune hierboven gelezen, maar in de tegenovergestelde hoek.

 • Het rijk van de mist.

13. Realm Tear 14/18  schiet de lichtkristallen hoog in de muren van het ingangsgebied om dit te laten verschijnen.

 • Geëtste relikwie van Bounty (Revenant-drop).
  • Stof van rijken.
  • Hackzilver.

Buri’s voorraadkamer

726f35.png
14. Dig Spot 9/12 –  aan de uiterste oostkant van het eiland bij het oostelijke dok dat je moet ontgrendelen.

 • Creatie Eiland.
  • Eeuwige vorst x 1.
  • Hackzilver.
  • Aegirs goud x 5.
  • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.

6bd1b1.png
15. Legendarische kist bedekt met braamstruiken nabij de opgravingsplek erboven.

 • Rage of the Titans (lichte runenaanval).

16. Odin’s Raven 46/51 – kijk naar het noordwesten vanaf de legendarische kist erboven en je ziet deze cirkelen over de kliffen verderop. Het is gemakkelijker om dit te raken als je de bijl op de rotswand laat en hem roept terwijl de raaf voorbij vliegt, nog lastiger, maar gemakkelijker.
13ffd0.png
17. Nornir Gate zie de afbeeldingen hieronder voor instructies over hoe je deze kunt openen.

Om het zegel aan de linkerkant te onthullen, moet je na het ontgrendelen naar het oostelijke dok varen, dan de poort aan de andere kant openen en dan terugvaren naar het westelijke dok.
3940d2.png
Om het oostelijke dok te onthullen, moet je aan de hendel bovenaan het eiland trekken. Het verbrijzelde kristal en het rode sap dat de hendel blokkeert, is van onderaf te zien bij het oostelijke aanlegpunt.6e421b.png
 

18. Legendarische kist In de Nornir-grot.

 • Glaive Storm (zware runenaanval).

19. Kleine kist x 2 –  in de Nornir-grot.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 2.

Mason’s Channel (noorddok)

1ab49d.png

Op het strand

20. The Anatomy of Hope praat met de eigenzinnige geest op het strand om dit te voltooien.

 • Gullveig baas laat vallen
  • Aanbieden aan Tyr x 1.
  • Hackzilver.

Mason’s Channel (zuidwestelijke dok)

e97752.png

Maak eerst de buit vrij van de haven en rijd dan met de westelijke lift naar de Helheim Tower.

21. Schatkaart 12/12 langs de kust bij het aanlegpunt.

 • Eiland van licht.

22. Mystic Gateway –  bij de kade.

 • Het kanaal van de vrijmetselaar.

23. Death Eater dit patrouilleert over het strand, drops zijn als volgt.

 • Zacht Svartalfheim-staal x 5.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Nemean Crush (lichte runenaanval).
 • Hackzilver.

Helheim-toren

24. Artefact 45/45  vlakbij de top van de lift.

 • Verlaat Schip 9/9.

25. Light of the World 6/8 steek de vuurpotten op de toren aan.

The Mason’s Channel (zuidwestelijke dok)

Ga terug naar het strand, beklim de muur bij het aanlegpunt, ga de grot in naar Sindri’s Shop en beklim de eerste richel in het winkelgebied

26. Dig Spot 10/12 je vindt deze door de doorgang aan de rechterkant nadat je de 1e richel bij Sindri’s winkel hebt beklommen.

 • Njords roeiers.
  • Glaciale katalysator x 1.
  • Stone of Frost Supremacy (betovering).
  • Wereldslangenschaal x 9.
  • Hackzilver.
 •  

  27. Hacksilver vlakbij de opgravingsplek hierboven.

  Zodra je de 2e richel in Sindri’s winkelgebied beklimt

  28. Kleine kist direct nadat je naar boven bent geklommen, aan je rechterkant.

  • Wereldslangenschaal x 1.
  • Hackzilver.

  29. Council of Valkyries ga door de grote deur bovenaan het winkelgebied om deze regio te bereiken.

  Raad van Valkyries

  Wanneer je voor het eerst door de poort de regio betreedt

  30. Doodskist wanneer je over het eerste gat springt, draai je om en kijk naar beneden om dit en de rode vaas erachter te zien die je moet vernietigen.

  • Wereldslangenschaal x 3.
  • Massief Svartalfheim-staal x 1.

  31. Kleine kist  – een kleine helling op net voor de ketting.

  • Hackzilver.
  • Wereldslangenschaal x 1.

  32. Mystic Gateway –  in het Valkyrie-troongebied.

  • Raad van Valkyries.
  33. Dig Spot 11/12 ten noordwesten van de poort, tussen twee tronen.
  • De laatste plek waar ze zouden kijken.
   • Onstabiel erts.
   • Eye of Runic Supremacy (betovering).
   • Gehard Svartalfheim-staal x 5.
   • Hackzilver.

  a1667f.png
  34. Mystic Gateway  warp naar de ‘ Forgotten Caverns ‘ gateway.

  Vergeten grotten

  Ga naar het dok en praat daar met de Wayward Spirit

  35. Dead Freight –  praten met de geest bij het dok maakt deze gunst af.

  • Aanbieden aan Tyr x 1.

Licht Elf Buitenpost

02e3e2.png

Door de boog bij het dok

36. Ogre –  onderbaas laat vallen.

 • Hackzilver.
 • Massief Svartalfheim-staal x 2.
 • Symbool van concentratie (betovering).
 • Wereldslangenschaal x 18.

37. Doodskist achter de beiteldeur waar je boven met de boeman vocht.

 • Massief Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

38. Zwevende emmer x 2 boven de ogre-arena.
39. Nornir-kist de 3 zegels zijn niet in de directe omgeving, zie onderstaande afbeeldingen en vernietig ze terwijl je de regio leegmaakt.

 • Symbool van vurigheid (betovering).
 

40. Suspended Bucket ten noorden van de Nornir-kist, je kunt dit later verkrijgen door een houten barricade te breken terwijl je een pad naar boven volgt aan de buitenkant van het eiland.
41. Suspended Bucket   volg het pad omhoog vanaf de Nornir-kist en dit is boven de ketting die je bereikt.

Als je eenmaal de Realm Tear hebt bereikt, klim dan nog niet op de muur in de buurt

42. Realm Tear 15/18 aan de basis van de ketting.

 • Stof van rijken.
 • Hackzilver.

43. Kleine kist aan het einde van het pad bij de rijksscheur.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

44. Kleine kist achter de houten barricade bij de rijksscheur.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 1.

Beklim nu de muur bij de Realm Tear

45. Zwevende emmer net boven waar je omhoog klimt.

Net voordat je de richel beklimt die naar de top van het eiland leidt, daal je eerst de nabijgelegen ketting af

46. Dig Spot 12/12 bij de richel met uitzicht op de zee, de nabijgelegen poort leidt terug naar de Nornir-kist.

 • Eiland van licht.
  • Onverzettelijke sintels.
  • Stevig teken van schaduwen (betovering).
  • Wereld Serpent Schaal Fragment x 7.
  • Aegirs goud x 5.

65a21e.png

Klim nu naar de top van het eiland

47. Hangende emmer boven de standaardpositie van het lichtkristal.
48. Legendarische kist  –  helemaal bovenaan het eiland.
 • Bittere eekhoorn (runenoproep).
 • Ongerepte schalen van het rijk.
49. Suspended Bucket x 2 bij de legendarische kist.
50. Suspended Bucket net buiten de poort die naar de legendarische kist leidt.
51. Realm Tear 16/18 –  steek de 3 kristallen in de buurt van de legendarische kist aan, de kristallen gleuf vereist het losse kristal rond de achterkant
 • Stof van rijken.
 • Perfect merk van het rijk x 1.
 • Hackzilver.
0891c2.png

Forgotten Caverns (noorddok)

ae4062.png

Op weg naar de kade

52. Yggdrasil’s Dew of Luck –  vlak bij het dok.
 • Geluk + 2.

Zodra je aanmeert, beklim je de hoge muur aan de voorkant, maar ga de toren bovenaan nog niet in

53. Odin’s Raven 47/51 zodra je omhoog klimt, kijk je weer naar beneden en naar links.
f55a20.png
54. Kleine kist net om de hoek van waar je naar boven bent geklommen.
 • Wereldslangenschaalfragment x 3.
 • Hackzilver.
55. Realm Tear 17/18 –  ga de andere kant op naar de kleine kist om dit te vinden.
 • Stof van rijken.
 • Hackzilver.
56. Svartalfheim-toren –  ga nu door de grote torendeur.

Svartalfheim-toren

Op de top van de Svartalfheim Realm-toren

57. Reiziger onderbaas valt weg.
 • Reizigers pantserscherf x 4.
 • Griezelige reizigerstrofee x 15.
 • Hackzilver.
58. Light of the World 7/8 steek de vuurpotten op de toren aan.
59. Mystic Gateway – bij de torenlift.
 • Svartalfheim Realm-toren
60. Hacksilver onderaan de lift.

VERKENNING – ETAPPE 8

Sectiedetails
(belangrijk)
Deze sectie gaat helemaal over aanvullende verkenning die niet direct verband houdt met het verhaal, dus er worden geen objectieve markeringen gebruikt, behalve gunsten (zijmissies). 
 
Zodra alles in elk gebied is gedaan, gaat u naar het volgende, er worden kaarten verstrekt zodat u weet hoe u elke locatie kunt bereiken. Als je aan het einde van de sectie bent gekomen, ga je zoals gewoonlijk naar de volgende.
 

Konunsgard

 
ae7102.png
 

Zodra u aanmeert

1. Mystic Gateway vlakbij het dok.

 • Koningshol.

Na het openen van de poort en het bereiken van de met bramen begroeide ketting

2. Hacksilver ten zuiden van de top van de keten bij een lijk.

Zodra je de eerste ketting naar beneden klimt

3. Hacksilver x 2 –  in de nis in de hoek.

Zodra je de eerste richel beklimt na het afdalen van de ketting

4. Lore Marker recht voor je nadat je naar boven bent geklommen.

 • Motsognirs troon.

5. Sindri’s Shop –  deze vind je kort na het passeren van de lore marker.

Na het verlaten van Sindri’s Shop, maar voordat je de brug overgaat

6. Doodskist aan het einde van het linkerpad wanneer het zich splitst, voorbij de gifmist. De vijand binnenin laat deze items vallen.

 • Gekarteld teken van ijver (betovering).
 • Gehard Svartalfheim-staal x 2.

7. Odin’s Raven 48/51 op de klif direct achter de kist erboven.
6b841f.png

Na het oversteken van de 1e brug na de winkel

8. Hacksilversla direct na de brug linksaf en dit is aan het einde.
9. Mystic Gateway –  net voor de 2e brug.

 • Konunsgard.

Zodra je de deur en het slot van Stronghold bereikt

10. Konunsgard Stronghold Entry Stone x 1 op de vloer bij het voetstuk.

Neem vanaf de Stronghold-deur het noordelijke pad

11. Doodskist vlak voor de 2e gevallen boomstam waar je overheen moet springen is een kleine plas water, breek de houten barricade in het water om deze kist te bereiken.

 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

f53249.png
12. Ogre dit is net nadat je de omgevallen boomstam langs de kist hebt gesprongen.

 • Hackzilver.
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Symbool van Overweging (betovering).
 • Gehard Svartalfheim-staal x 2.

Na het beklimmen van de muur na de Ogre

13. Hacksilver –  bij een lijk in het zuidoosten van waar je naar boven bent geklommen.
14. Doodskist op een richel ten noordoosten van waar je naar boven bent geklommen.

 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.
 • Wereldslangenschaal x 3.

15. Odin’s Raven 49/51 kijk vanuit de kist naar de klifzijde in het zuiden om dit te zien, je kunt dichterbij komen voor een betere hoek.
5c5f58.png

Zodra je de draak bereikt

16. The Fire of Reginn –  je krijgt deze gunst automatisch als je de draak bereikt.
17. Odin’s Raven 50/51  hoog op de klif onder de draak.
7ad8f7.png
18. Dragon Shrine 1/3 dit is net de heuvel af waar je de draak voor het eerst tegenkomt.

 • Dragon Shrine 2/3 – in de grot onder de draak, ten noordoosten van de 1e Dragon Shrine.

19. Nornirpoort ten noordwesten van het eerste drakenheiligdom, in hetzelfde gebied.

fc078f.png Plaats het verbrijzelde kristal tussen de 2 zegels aan de linkerkant, je kunt ze dan allebei met een enkele explosie raken. Eindig dan met het snel neerschieten van het vaste verbrijzelingskristal bij het zegel aan de rechterkant.

Na het passeren van de Nornirpoort

20. Odin’s Raven 51/51 –  op de muur bij de kleine brug moet je neerhalen.
b59d11.png

21. Lore Marker net om de hoek van de raaf erboven, net voor het gat waar je overheen moet springen.

 • Reginn van Konunsgard.

22. Konunsgard Stronghold Entry Stone x 1 aan het einde van het pad, op een voetstuk in het midden.
23. Dragon Shrine 3/3 aan het einde van het pad bij de ingangssteen erboven.
24. The Fire of Reginn om dit te voltooien, communiceer je met het anker nu alle drakenschrijnen zijn vernietigd.

 • Schaal van de Machtige (betovering).
 • Drakenscheur x 1.

Ga nu terug naar de deur van het bolwerk, maar neem deze keer het zuidelijke pad

25. Doodskist je zult uiteindelijk deze begroeide braam bereiken tussen enkele stenen pilaren in de buurt van een helse wind.

 • Symbool van triomf (betovering).

26. Soul Devourer in de buurt van de kist erboven, moet je deze aanvallen om hem wakker te maken.

 • Seidr Sigil of Runic Power (betovering).
 • Gehard Svartalfheim-staal x 3.
 • Gekarteld teken van overweging (betovering).
 • Wereldslangenschaal x 18.
 • Hackzilver.

27. Winds of Hel door –  zie de afbeeldingen hieronder, je moet het lichtkristal naar beneden slaan en het dan in de kristallen gleuf plaatsen die je eerder passeerde. Dit creëert een lichte brug erboven zodat je de windval kunt bereiken.

 

28. Hacksilver net langs de windvaldeur langs enkele kratten en lichamen.
29. Konunsgard Stronghold Entry Stone x 1  aan het einde van het pad.

Nadat je eenmaal de Stronghold bent binnengegaan, plaats je alle 3 de stenen

30. Jotnar-schrijn 9/11  neem het juiste pad nadat je het bolwerk bent binnengegaan.

 • Starkaor.

31. Hacksilver vlakbij het heiligdom erboven.
32. Doodskist een kleine richel op net voorbij het heiligdom erboven.

 • Mark of the Element (betovering).

33. Odin’s Raven 52/51 zat in de opening boven de kist (extra).
bc03b2.png

 
34. Hacksilver langs het tegenoverliggende pad naar het heiligdom, in een hoek naast een lijk.

35. Reiziger je zult dit uiteindelijk bereiken nadat je een andere deur hebt geopend.

 • Dodelijke grepen van vitaliteit.
 • Reizigers pantserscherf x 5.
 • Hackzilver.
 • Griezelige reizigerstrofee x 18.

Zodra je de geheime doorgang hebt onthuld

36. Verworven items je verkrijgt deze automatisch na het openen van de passage.

 • Ultieme opoffering x 1.
 • Schreeuwen van de onschuldigen x 1.
 • Drakenwoede x 1.

37. Scroll op de vloer bij de ingang van de geheime doorgang, precies waar je de controle overneemt.

 • De laatste woorden van een koning.

38. Legendarische kist vind je aan het einde van een pad naar rechts als je de heuvel oploopt.

 • Prometheus Flame (zware runenaanval).

39. Nornir Chest door een deuropening aan je linkerhand terwijl je het pad naar boven volgt.

 • Gepolijste top van veerkracht (betovering).
 

40.  Realm Tear 18/18 –  net voor de ketting aan het einde van het pad.

 • Pure essentie van de rijken.
 • Stof van rijken.
 • Hackzilver.
 • Perfect Aspect of the Realm (betovering).

41. Mystic Gateway  warp naar de Brok’s Shop gateway bij Tyr’s Temple.

Tyrs tempel

42. Heil aan de koning communiceer met het gunstpictogram in de Huldra-winkel om deze gunst te voltooien.

 • Fire Of Ares (zware runenaanval).

Zoek de mysterieuze deur van Tyr

Terwijl je in de winkel bent

1. Huldra Shop doe het volgende.
 • Koop het volgende, rust het uit en slot betoveringen.
  • Borst pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenborstplaat.
  • Pols pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenhandschoenen.
  • Taille pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenpolsbeschermer.
 • Upgrade de volgende betoveringen, uitrusting en slots.
  • Talisman.
   • Verbrijzelde handschoen der eeuwen.
    • Opwaarderen 1.
    • Upgrade 2 (maximaal).
 • Upgrade het volgende.
  • Talon boog.
   • Upgrade 6 (maximaal).

Verlaat nu de winkel, neem de trap naar beneden aan de rechterkant (zuid) en ga met de klok mee naar de deur bij de markering

2. Legendarische kist deze is bedekt met braamstruiken aan de westkant van het pad terwijl je naar de markering gaat.
 • Gewichtloze oorlogshandvatten.

Verken de verborgen kamer van Tyr

Niets van belang.

Breek de ketens

Nadat je met de lift bent afgedaald, neem je eerst de noordelijke deur

3. Jotnar-schrijn 10/11 –  dit is in de liftkamer langs de westelijke muur.
 • Bergelmir.
4. Legendarische kist –  wanneer je de winden van het helgraf bereikt, pak je een andere uit de vallen in de handschoenpassage.
 • Hyperion Grapple (zware runenaanval).
5. Niflheim Cipher Chest 5/7 in een kleine nis bij de ketting.
 • Ingeschreven Crest of Courage (betovering).
6. Rune leest –  op de muur bij de cijferkist.
 • Goede goden?
7. Ogre –  je komt dit tegen na het verwijderen van de ketting.
 • Symbool van dreiging (betovering).
 • Hackzilver.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 3.

Ga nu terug naar de liftkamer en neem de zuidelijke deur

8. Doodskist –  je vindt deze in een kleine nis voor de 2e handschoen.
 • Bracers van de wereldslang.
 • Gehard Svartalfheim-staal x 1.
9. Niflheim Cipher Chest 6/7 –  in een kleine nis bij de ketting.
 • Symbool van vasthoudendheid (betovering).
10.  Rune leest –  op de muur bij de cijferkist.
 • Laat ze met rust.
11. Traveller x 2 deze kom je tegen na het verwijderen van de ketting.
 • Symbool van dreiging (betovering).
 • Hackzilver.
 • Reizigers pantserscherf x 5.
 • Griezelige reizigerstrofee x 18.

Ga terug naar boven en draai de tempel om

Niets van belang.

Ga terug naar Tyr’s reiskamer

Niets van belang.

Verzamel het mysterieuze object van Tyr

Niets van belang.

HOOFDSTUK 14: TUSSEN DE RIJKEN

Verken het rijk tussen rijken
Niets van belang.

Breng de Unity Stone naar de afgrond

Niets van belang.

Onderzoek de Jotunheim-toren

Niets van belang.

Gebruik de Eenheidssteen

Niets van belang.

Overleef de handschoen van rijken

Baasgevecht tijdens de vijandelijke handschoen

1. Daudi Munr laat het volgende vallen.  
 • Wrath of Artemis (lichte runenaanval).

HOOFDSTUK 15: JOTUNHEIM IN REACH

BELANGRIJKE NOTITIE
Alles in dit gebied is te missen omdat je hier niet meer terug kunt komen als dit hoofdstuk eenmaal is voltooid.
 

Ga terug naar Tyr’s reiskamer

Zodra u de controle weer oppakt

1. Light of the World 8/8 steek de braziers aan in de buurt van waar je de controle hervat om dit eindelijk te voltooien.

 • Vakyrie’s Bane (betovering).

Rijksreizen naar Jotunheim

Niets van belang.

Praat met Brok en Sindri

Niets van belang.

Keer terug naar de hoorn van de slang in Midgard

Niets van belang.

Boot in de mond van de slang

Niets van belang.

Vind Mimir’s oog

Op weg naar het dok aan het einde

2. Kleine kist –  deze bevindt zich op een dok langs de zuidwestelijke muur, net voordat je het einddok bereikt.

Na aanmeren op het eindpunt bij de hamer

3. Nilfheim Cipher Chest 7/7 bovenaan het gebied.

 • Symbool van sluwheid (betovering).

4. Legendarische kist bij de cijferkist erboven.

 • Bevat een verhaalgerelateerd speciaal item.

Ga terug naar Tyr’s reiskamer

Niets van belang.

Versla Baldur

Niets van belang.

HOOFDSTUK 16: MOEDERS AS

Ga terug naar Tyr’s reiskamer
Niets van belang.

Open een doorgang naar Jotunheim

Niets van belang.

Zoek de hoogste berg van Jotunheim

Niets van belang.

Strooi haar as uit

Niets van belang.

HOOFDSTUK 17: DE REIS NAAR HUIS

Keer terug naar de tempel van Tyr
Niets van belang.
 

MUSPELHEIM

MUSPELHEIM
Dit rijk bevat arena’s met verschillende beproevingen die je moet voltooien om verder te komen en beloningen te krijgen. Elke proef heeft een nieuwe mystieke poort in de buurt die snelle toegang tot de Huldra-winkel en de Realm Travel-kamer mogelijk maakt. Je moet bijna alles in dit rijk voltooien voor een trofee.
 
Je bereikt dit rijk via de rijksreiskamer in Tyr’s Temple.
 
Let gewoon op het gedeelte over het bouwen van personages, want sommige materialen van hier zijn nodig om enkele van de belangrijkste bouwuitrustingen te upgraden.
 
 

Huldra winkel

Doe het volgende om ervoor te zorgen dat uw build klaar is voor de komende taken

1.  Koop het volgende.

 • Wederopstanding Stenen.
  • Berserker’s Resurrection Stone (heb er vanaf nu altijd een).

2. Upgrade van inventaris.

 • Atreus.
  • Runenoproep.
   • Bittere eekhoorn (dit wordt alleen gebruikt om woede / gezondheid te kweken buiten de strijd)
    • Niveau 2 – 3250xp.
    • Niveau 3 – 13000xp.
 

3. Rust het volgende uit op Kratos, als dat nog niet het geval is.

 • Borst pantser.
  • Sindri’s koninklijke dwergenborstplaat.
   • Betoveringen.
    • Geef de voorkeur aan runen/geluk/cooldown.
 • Pols pantser.
  • Sindri’s koninklijke dwergenhandschoenen.
   • Betoveringen.
    • Geef de voorkeur aan runen/geluk/cooldown.
 • Taille pantser.
  • Sindri’s koninklijke dwergenpolsbeschermer.
   • Betoveringen.
    • Geef de voorkeur aan runen/geluk/cooldown.
 • Bijl Lichte Runen.
  • Hel’s aanraking.
   • Upgrade als dat nog niet het geval is.
 • Bijl zware runen.
  • Thiazi’s klauw.
   • Upgrade als dat nog niet het geval is.
 • Bijl Pommel.
  • Verboden greep der eeuwen.
 • Bladen Licht Runen.
  • woede van Artemis.
   • Upgrade als dat nog niet het geval is.
 • Blades zware runen.
  • Hyperion-grijper.
   • Upgrade als dat nog niet het geval is.
 • Talisman.
  • Verbrijzelde handschoen der eeuwen.
   • Betoveringen.
    1. Andvari’s ziel.
    2. Oog van het buitenste rijk.
    3. Geef de voorkeur aan runen/geluk/cooldown.

4.  Rust het volgende uit op Atreus.

 • Runenoproep.
  • Zwijnen stormloop.
   • Upgrade als dat nog niet het geval is.
 • Schild.
  • Legendarisch runengewaad.

Arena 01

Baan je een weg naar de eerste arena en voltooi de proeven, ontdek onderweg het volgende

5. Mystic Gateway 01 –  net voor de arena.

6. Brok’s Shop –  naast de poort erboven.
7. Jotnar-schrijn 11/11 naast de poort hierboven.

 • Surtr.

8.  Doodskist –  als je eenmaal de eerste muur hebt beklommen, kun je naar beneden klimmen in een kleine nis aan de rechterkant net voordat je de lavaval oversteekt.

 • Smeulende Ember x 8.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 5.

Proef 1: Normaal

9. Dood vijanden voordat de tijd om is.

 • Beloningen (plunder de kist die daarna in een kleine nis verschijnt);
  • Smeulende Ember x 8.
  • Hackzilver.

Proef 1: Moeilijk

10. Dood vijanden snel achter elkaar.

 • Beloningen (plunder de kist die daarna in een kleine nis verschijnt);
  • Smeulende Ember x 12.
  • Hackzilver.

Arena 02

Ga nu naar de tweede arena en voltooi de proeven, ontdek onderweg het volgende

11. Mystic Gateway 02 –  net voor de arena.

Proef 2: Normaal

12. Overleef 5 minuten.

 • Smeulende Ember x 8.
 • Hackzilver.

Proef 2: Moeilijk

13. Vijanden herstellen snel gezondheid.

 • Smeulende Ember x 12.
 • Hackzilver.

Arena 03

Ga nu naar de derde arena en voltooi de proeven, ontdek onderweg het volgende

14. Mystic Gateway 03 –  voor de arena.

Proef 3: Normaal

15. Dood grunts om het schild van de Elite te breken.

 • Smeulende Ember x 12.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 3.

Proef 3: Moeilijk

Arena 04

Ga nu naar de vierde arena en voltooi de proeven, ontdek onderweg het volgende

17. Mystic Gateway 04 voor de arena.

Proef 4: Normaal

18. Versla 100 vijanden.

 • Smeulende Ember x 12.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 3.

Proef 4: Moeilijk

19. Laat vijanden Atreus niet vangen.

 • Smeulende Ember x 20.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 5

Arena 05

Ga nu naar de vijfde arena en voltooi de proeven, ontdek onderweg het volgende

20. Doodskist wanneer je begint te klimmen op weg naar de volgende arena, halverwege de muur, kun je naar links en om de hoek slingeren om dit te vinden.

 • Smeulende Ember x 12.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 5.

doodskist

21. Mystic Gateway 05 –  voor de arena.

Proef 5: Normaal

22. Dood vijanden om de tijd te verlengen.

 • Smeulende Ember x 12.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 3.

Proef 5: Moeilijk

23. Vermijd schade op te lopen.

 • Smeulende Ember x 20.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 5

Arena 06

Ga nu naar de zesde arena, ontdek de poort en ga terug naar de Huldra Shop. Kom dan terug en versla de Valkyrie

24. Mystic Gateway 06 in de arena.
25. Huldra Shop –  Koop, upgrade en rust het volgende uit.

 • Bladen Pommel.
  • Grips van de vergeten vlam.
   • Opwaarderen 1.

26. Valkyrie Gondul ga naar de slapende Valkyrie om het gevecht te beginnen, kijk in het gedeelte ‘karakteropbouw’ voor tips.

 • Gonduls helm.
 • Woedende Inferno van Muspelheim.
 • Leviathan’s Eye (betovering).
 • Handschoenen van de Valkyrie.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Legendarische kist x 2.
  • Hackzilver.
  • Smeulende Ember x 30.
  • Vuurtop x 12.
  • Grotere Crest of Flame x 3.
  • Wapen van Surtyr x 1.
 

27. Huldra Shop –  doe het volgende.

 • Koop het volgende.
  • Bronnen.
   • Chaos Vlam.
 • Upgrade het volgende.
  • Messen van Chaos.
   • Bladen Upgrade 5 (max).
  • Borst pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenborstplaat.
    • Opwaarderen 1.
BELANGRIJK
Je moet nu 3 van de eerdere proeven opnieuw bezoeken en hunonmogelijke‘  versie voltooien om 3 sleutels te verkrijgen. Het maakt niet uit welke, maar je moet 3 verschillende proeven voltooien en ga dan terug naar proef 06zodra je de 3 sleutels hebt. Hieronder vindt u korte details van elke onmogelijke poging, zodat u zelf kunt beslissen welke 3 het gemakkelijkst is, de 3 die hieronder zijn geselecteerd, zijn wat ik het eenvoudigst vond.
 
 • Proef 01 – onmogelijk.
  • Versla 20 vijanden zonder schade op te lopen.
 • Proef 02 – onmogelijk.
  • Dood vijanden voordat de tijd om is.
 • Proef 03 – onmogelijk.
  • Dood vijanden terwijl ze zich in de gouden ringen bevinden.
 • Proef 04 – onmogelijk.
  • Dood alle vijanden terwijl ze snel gezondheid herstellen.
 • Proef 05 – onmogelijk.
  • Dood vijanden om de tijd te verlengen.
b658da.png
 

Arena 02

Proef 2: onmogelijk

28. Dood vijanden voordat de tijd om is

 • Sleutel van de Tweede 1/3.
 • Smeulende Ember x 15.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 1.

Arena 03

Proef 3: onmogelijk

29. Dood vijanden terwijl ze zich in de gouden ringen bevinden.

 • Sleutel van de Derde 2/3.
 • Smeulende Ember x 15.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 2.

Arena 05

Proef 5: onmogelijk

30. Dood vijanden om de tijd te verlengen.

 • Sleutel van de Vijfde 3/3.
 • Smeulende Ember x 15.
 • Hackzilver.
 • Vuurtop x 2.

Arena 06 – Surtr’s verborgen beproevingen.

31. Time Attack: versla zoveel mogelijk vijanden voordat de tijdslimiet afloopt.

 • Goud – 70 doden.
  • Smeulende Ember x 37.
  • Hackzilver.
  • Onberispelijk teken van het rijk.
  • Vuurtop x 15.
  • Grotere Crest of Flame x 9.
  • Wapen van Surtyr x 3.
 • Zilver – 35.
 • Brons – 20.
32. Huldra Shop –  upgrade het volgende.
 • Bladen Pommel.
  • Grips van de vergeten vlam.
   • Upgrade 2 (maximaal).
33. Realm Travel Room –  warp naar Niflheim.

NIFLHEIM

Niflheim
Dit rijk bevat een grote landbouwarena met vallen, vijanden en kisten. Je moet bijna alles in dit rijk voltooien voor een trofee. De arena brengt vervloekte mistschade toe waardoor er een balk boven aan het scherm verschijnt waar het kompas is. Hoe langer je in de arena blijft, hoe verder hij uitgeput raakt en als hij eenmaal leeg is, verlies je je gezondheid en ga je dood.
 
Let gewoon op het gedeelte over het bouwen van personages, want sommige materialen van hier zijn nodig om enkele van de belangrijkste bouwuitrustingen te upgraden.
 

Apparatuur

Je kunt uitrusting kopen om langer mee te gaan, maar het meeste hiervan maakt gebruik van de valuta van de arena die bekend staat als Mist Echoes . Als je de uitrusting koopt, verdubbel je waarschijnlijk je tijd hier of meer, als je het op de laagste moeilijkheidsgraad hebt, kun je gewoon lang genoeg zonder. Er is een betovering die je hier op natuurlijke wijze zult opdoen en dit helpt een beetje met de vloekweerstand. Het openen van kisten vult ook een deel van je vervloekte mistbalk.
 

Arena vooruitgang

Om de arena tijdens elk bezoek te voltooien, moet je eenmaal ontgrendeld via deingang of de centrale kamer vertrekkenAls je sterft, verlies je ALLE voortgang tijdens die run, maar je kunt eerder vertrekken als je dat wilt en alles behouden wat je tot dan toe hebt verdiend.
 
f7a228.png
 

Landbouw

Wat het landbouwaspect betreft, hoe meer kisten je opent, hoe zeldzamer en grotere hoeveelheden buit je zult verwerven. Hoewel de zeldzamere materialen alleen in zeldzamere kisten zullen spawnen, zoals legendarisch of nornir, met enkele niet zo zeldzame matten die in doodskisten verschijnen. Idealiter zou je eerst de kleinere kisten openen, dan de doodskisten, dan de nornir-kisten en ten slotte de legendarische kisten voor maximale efficiëntie, maar vanwege de mistmeter is dit niet erg praktisch. Voor landbouwdoeleinden, doe één ronde en het opruimen van elke kamer terwijl je ze passeert, is de betere en meer praktische optie als je dit met minimale uitrusting wilt doen.
 
 

Kisten

Kijk goed in de muren terwijl je valhandschoenen passeert, want soms zijn er kisten verborgen in nissen in de muur. Wat de Nornir-kisten betreft, er zal er ALTIJD een zijn in een van de kamers AB , AC , BD of CD (zie kaart hieronder), de zeehonden zullen zich altijd op de kliffen in dezelfde kamer bevinden. Een tweede Nornir-kist zal uiteindelijk altijd verschijnen aan het begin van de arena (A) en de 3 x zegels hiervoor zijn elk te vinden op de kliffen vanB ,C en D.
 
 

Vijanden & Lay-out

Er is hier een Valkyrie en het wordt sterk aangeraden om deze zo snel mogelijk te doden, wat deze gids in ieder geval opdraagt. De lay-out van de arena verandert NOOIT, alleen de vijanden, kisten en vallen veranderen. Deze veranderen wanneer je de werkplaats verlaat door Sindri’s Shop te bereiken of de Center Chamber te bezoeken (deze gaat later open). Een bezoek aan de middelste kamer zal ALLEEN de kisten en vallen rollen, dus je kunt het gebruiken om dezelfde vijanden te houden als je dat wilt.
 

Centrale kamer

Dit kan pas worden geopend als je de eerste gunst hier hebt voltooid. Als je het eenmaal hebt geopend, vind je verschillende kisten en rijkstranen binnenin, je moet deze allemaal openen om het gebied te voltooien en de relevante trofee te bemachtigen. Het hele rijk draait om deze middelste kamer, je bewerkt het gebied gewoon in een poging materialen te bemachtigen om alles te openen.
 
Informatie over de strategie vindt u verderop na de kaarten.
 

De ingang

Zodra je Huldra’s Shop verlaat

1. Lore Marker –  Langs het hoofdpad, net na de eerste mist.

 • De vloek van Ivaldi.

2. Kleine kist x 2 naast de overleveringsfiche hierboven.

 • mist echo’s.

3. Doodskist –  in het midden van de 2e mist.

 • Ingelegd wapen van overweging.

4. Kleine kist verborgen achter een standbeeld bij de kist erboven.

Zodra u Sindri’s Shop bereikt

5. Ivaldi’s werkplaats communiceer met het gunstpictogram in de winkel.

Ivaldi’s werkplaats

Niflheim kaart
3dee3d.png bf09bb.png

Hoe

De meest efficiënte manier om dit rijk te voltooien, is door op easy te spelen, elke ronde met de klok mee of tegen de klok in te voltooien, ALLE kisten te openen en alle kamers te plunderen als je ze passeert. Dood de Valkyrie tijdens de eerste run, je hebt genoeg tijd als je snel bent en je moet alle kamers plunderen voor maximaal voordeel. Als je eenmaal de middelste kamer bent binnengegaan, zorg er dan voor dat je de betovering van de mistweerstand grijpt en gebruikt. Speel op easy en probeer snel te zijn, je kunt dit allemaal op tijd regelen voordat je mistmeter leeg is.
 
De kamers bij E  en F maken kans op een Anchor of Fog . Dit is een belangrijk item dat nodig is om de rijkstranen te openen en het is zeer zeldzaam, maar je moet meer dan de helft van de kisten in de werkplaats openen voordat je de kans hebt om dit te vinden. Gewoonlijk zal het opruimen van ELKE kamer als je er langs komt, inclusief de baaskamers, je meestal een anker van mist in de kist geven in de laatste subbaaskamer, dus net over de helft.
 
De snelheid waarmee je mistecho’s krijgt (ongeveer 8000 per run) is vrij traag en je hebt meer dan 70000 nodig om alles te openen. Sommige van de materialen die u hier aantreft, kunnen worden verkocht en dit kan u zelfs meer mistecho’s opleveren dan u heeft verkregen, dit is een ander voordeel om geen mistecho’s te verspillen aan mistreducerende apparatuur. Maar zorg er wel voor dat je wat materialen bewaart voor de uitrustingsupgrades, zie de sectie personage bouwen‘ om erachter te komen wat je later nodig hebt. Een ander voordeel van het behouden van de ‘aanbevolen build’ is dat je vijanden sneller verslaat en dus in die zin niet zoveel vervloekte mistschade oploopt.
 

Centrale kamer buit

Dit is wat je nodig hebt om de kisten en rijkstranen te openen, de rijkstranen zullen taaie vijanden voortbrengen.
ME mistecho’s, AoF = Anchor of Fog).
Legendarische kisten Rijke tranen
 • Legendarische kist  – 1000me.
  • Perfect artefact van de Blight.
 • Legendarische kist – 2500me  (open deze eerst en rust de betovering uit omdat het de opbouw van mist vermindert). 
  • Oog van Nilfheim.
  • Haze-weefsel x 3.
 • Legendarische kist –  5000me.
  • Huiveringwekkende nevelen van Nilfheim.
  • Nilfheim-legering x 1.
  • Haze-weefsel x 1.
  • Aesirbaan x 1.
 • Legendarische kist – 7500me.
  • Blightbringer.
 • Legendarische kist – 7500me.
  • Blightguard.
 • Rijk Tear 1/3 – 10000me, AoF x 1.
  • Geschenk van Apollo (zware runenaanval).
  • Stof van rijken.
  • Hackzilver.
 • Rijk Tear 2/3 – 15000me, AoF x 1.
  • Talisman van vervloekte kracht.
  • Stof van rijken.
  • Hackzilver.
 • Rijk Tear 3/3 – 20000me, AoF x 1.
  • mistbourne.
  • Stof van rijken.
  • Hackzilver.
 
 

Tijdens je eerste run

6. Valkyrie – Hildr

 • Hildr’s helm.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Kuras van de Valkyrie.
 • Vleugel van de gevallenen.
 • Hart van de Valkyrie.

Na je eerste run en je hebt 500 of meer mistecho’s verkregen

7.  Sindri’s Shop –  doe het volgende terwijl je hier bent.

 • Koop het volgende.
  • Bronnen.
   • Nilfheim toegangssteen.
 • Upgrade het volgende.
  • Borst pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenborstplaat.
    • Upgrade 2 (maximaal).
  • Pols pantser.
   • Sindri’s koninklijke dwergenhandschoenen.
    • Opwaarderen 1.
    • Upgrade 2 (maximaal).

Terug naar Ivaldi’s Workshop, gebruik de sleutel om de middelste kamer te openen

8. Ivaldi’s Workshop –  voltooid zodra je de deur naar de middelste kamer opent.
9. Ivaldi’s bescherming en  Ivaldi’s vloek –  je verkrijgt deze 2 gunsten zodra je de middelste kamer binnengaat.

Centrale kamer

10. Eerste doodskist  die je opent  in de middelste kamer. 

 • Ivaldi’s verroeste pantser x 9.

11. Legendarische kist ‘ 2500me’ zorg ervoor dat je eerst deze legendarische kist opent en de betovering uitrust.

 • Oog van Nilfheim.

12. Ivaldi’s Curse run nu de arena totdat je genoeg materiaal hebt om de middelste kamer te voltooien, die de onderstaande trofee zal opleveren.

Terug bij Sindri’s Shop

13. Ivaldi’s bescherming  voltooi dit door verslag uit te brengen aan Sindri zodra je het verroeste pantser hebt.
14. Ivaldi’s vloek –  dit vereist dat je de rijkstranen sluit, wat je al had moeten doen, dus dit zou moeten worden voltooid nadat je met Sindri hebt gesproken.
15. Koop het volgende –  zodra u het benodigde materiaal hebt verzameld. 

 • Bronnen.
  • Bevroren Vlam 5/5.

16. Upgrade en rust het volgende uit –  ervan uitgaande dat je over de materialen beschikt.

 • Leviathan bijl.
  • Upgrade 6 (maximaal).
 • Bijl Pommel.
  • Blightbringer.
   • Opwaarderen 1.
   • Upgrade 2 (maximaal).
Walkuren
Dit zou alles moeten zijn wat je nog hoeft te doen, sommigen zijn al gedood, dus dood de overgebleven Valkyries in de onderstaande volgorde. Pas je build gaandeweg aan en je zult uiteindelijk het platina en 100% verwerven door de Valkyrie Queen te verslaan.
 
Raadpleeg het gedeelte over personageopbouw voor de geoptimaliseerde set-up en strategie. Je kunt elk moment dat je ze tegenkomt in het spel daadwerkelijk betrekken, alleen als je ze helemaal aan het einde verslaat, zijn ze de gemakkelijkste die ze kunnen zijn vanwege de build.
 

Helheim

Valkyrie – Rota

Locatie Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • Drop na nederlaag.
  • Rota’s helm.
  • Asgardisch staal x 2.
  • Handvatten van de Valkyrie.
  • Asgard’s Shard of Existence (rust dit uit).

Alfheim

Valkyrie-Olrun

Locatie –  Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • Olruns helm.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Ivaldi’s Corrupted Mind  (rust dit uit).
 • Heupbeschermer van de Valkyrie (rust deze uit zodra je deze volledig hebt geüpgraded).

Middengaard

Valkyrie – Gunnr

Locatie –  Thamur’s Corpse , Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • Gunnr’s helm.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Perfect Asgardisch staal x 1.
 • Veren van de gevallen dienaar.

Valkyrie – Kara

Locatie –  River Pass , Witch’s Cave Lower Level, Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • Kara’s helm.
 • Talisman van de rijken.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Perfect Asgardisch staal x 1.
 • Hart van Midgaard.

Valkyrie – Geirdriful

Locatie –  Uitlopers , Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • Geirdrifuls helm.
 • Hart van Vanaheim.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Perfect Asgardisch staal x 1.

Valkyrie –  Eir

Locatie –  The Mountain, Hidden Chamber of Odin (gebruik gateway).

 • De helm van Eir.
 • Oog van de gevleugelde uitverkorene.
 • Valkyrie’s macht.
 • Asgardisch staal x 2.
 • Perfect Asgardisch staal x 1.

Valkyrie Koningin – Sigrun

Locatie –  Council of Valkyries  (gebruik gateway).

 • Sigruns helm.
 • Njord’s tijdelijke steen.
 • Vergelding.
 • Asgardisch staal x 12.
 • Perfect Asgardisch staal x 6.

Nu zou je de platina trofee in je bezit moeten hebben!!!! Je kan ook onze video guide volgen om het spel tot platina uit te spelen!

Check ook onze andere Wiki Guides
Chieck hier onze Trofee Roadmaps

 

 
Vorig artikelGod Of War Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Point Of Interest Locatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here