Final Fantasy VII Remake: Wavering Heart

Wavering Heart is een side missie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Waring Heart side missie en hoe je de Pull Up Challenge kunt voltooien.

Waring Heart komt beschikbaar in Chapter 14 na de eerste scène in Aerith’s House.

Side Quest: Wavering Heart
Hoofdstuk:
 14
Gebied:
 Sector 6 Slums – Wall Market
Quest Gever: Andrea/Jules
Vereiste: Begin van Hoofdstuk 14
Beloning: Way of the Fist Vol. III, HP en MP hebben
Missie Info hersteld : Jules dringt er bij Tifa op aan Andrea uit te dagen voor een pull-up-wedstrijd. Waarom zou je het niet eens proberen?

Doelen:

  • Versla Andrea in de pull-up wedstrijd

Startlocatie: Wavering Heart

Versla Andrea in de pull-up wedstrijd

Dit is vergelijkbaar met de squats-minigame uit hoofdstuk 9, behalve een beetje moeilijker qua mechanica. In plaats van de gezichtsknoppen in volgorde in te drukken, staan ​​ze nu elke ronde in een willekeurige volgorde (hoewel het ritme zich herhaalt). Je begint ze langzaam in volgorde in te drukken voordat je een sneller tempo opbouwt. Gelukkig is deze eerste ronde heel gemakkelijk als je de zoektocht gewoon wilt voltooien, aangezien Andrea steeds naar beneden valt, maar het kan wat oefening vergen voor de Peeress of Pull-Ups trofee.

Win de wedstrijd en je krijgt Way of the Fist Vol. III, wat Tifa wat SP geeft.

Hiermee is de Waring Heart side quest in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Belangrijk voor Best in the Business-trofee: 
dit is de laatste (24e) side missie die je kunt voltooien tijdens je eerste playthrough. De trofee voor alle side missies wordt nog niet ontgrendeld. Om de laatste twee side missies te krijgen, moet je hoofdstuk 9 opnieuw spelen en het alternatieve scenario doen dat je eerder niet deed. In hoofdstuk 9 negeert Wall Market het Johnny Discovery Event om de twee side missies te krijgen: The Price of ThieveryShears’ Counterattack. Of voltooi in hoofdstuk 9 Wall Market het Johnny Discovery-evenement en kies in de dialoog met hem “Yeah” om The Party Never StopsA Dynamite Body te krijgen.

Na het verhaal ontgrendel je Chapter Select en kun je deze 2 alternatieve speurtochten krijgen via Chapter Select zonder dat je het hele spel opnieuw hoeft te spelen. Zodra je alle 26 zijmissies hebt gedaan, krijg je de trofee “Best in the Business”.

Final Fantasy VII Remake – Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Lost Friends (Katten locaties)
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Rat Problem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here