Final Fantasy VII Remake: The Party Never Stops

The Party Never Stops is een zijmissie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van The Party Never Stops Side Missie.

The Party Never Stops komt beschikbaar in hoofdstuk 9, nadat je het hoofddoel ‘Underground Colosseum’ hebt voltooid EN de keuzes hebt gemaakt die in de onderstaande vereisten worden vermeld.

Side Quest: The Party Never Stops
Hoofdstuk:
 9
Gebied:
 Sector 6 Slums – Wall Market
Quest Gever: Zoon van kledingwinkeleigenaar
Vereiste: Maak de volgende keuzes in Hoofdstuk 9:

 • Sam Dialogue (Chocobo Cowboy): Als je Tifa aan hem beschrijft, kies dan “She’s in great shape”.
 • Voltooi in Wall Market het Johnny Discovery Event (waar hij van je wegrent). Nadat hij hem betrapt heeft, kiest hij zijn eerste dialoog “Ja”.
 • Praat in Wall Market met de man die voor het hotel staat, selecteer dialoog “Hoeveel?” (terug bij de start van Wall Market)
 • Praat in Wall Market met de hotelreceptionist en selecteer de dialoog “Ja”.
 • Ga hierna naar het volgende hoofddoel in het landhuis van Corneo, waar je het Trio ontmoet.
 • Wanneer Sam de munt opgooit, kies je ‘Geen deal’.
 • Kies de goedkoopste massage “Poor Man’s Course – 100G”
 • Als Aerith vraagt ​​hoe je haar outfit leuk vindt “It’s alright”.
 • Voltooi het hoofddoel van ‘The Underground Colosseum’.

Beloning: Turbo Ether, HP en MP hersteld
Missie-informatie: Sleep de dronken vader van de kledingwinkelmedewerker uit Drunkard’s Den en terug naar de winkel.

Doelen:

 • Ga naar Drunkard’s Den en praat met de dronken vader
 • Ga naar de Materia Vendor om de ‘inspiratie’ van de dronken vader te vinden
 • Ga naar de herberg en gebruik Assess Materia op de automaat
 • Ga terug naar de Materia-verkoper
 • Ga naar het restaurant en geef de eigenaar advies
 • Ga naar de apotheker en ga akkoord met het afleveren van medicijnen
 • Vind de zieke mensen en geef ze medicijnen
 • Ga terug naar de apotheker en haal de VIP-kaart op
 • Ga terug naar de dronken vader en geef hem de VIP-kaart
 • Keer terug naar de zoon van de eigenaar van de kledingwinkel

Startlocatie: The Party Never Stops

Waarschuwing: deze Side Quest vereist specifieke keuzes in hoofdstuk 9, zie de vereisten hierboven vermeld en repliceer ze precies. Als je andere keuzes maakt, krijg je in plaats daarvan twee alternatieve speurtochten The Price of ThieveryShears’ Counterattack (klik erop voor hun vereisten). Deze optionele missies zijn ook nodig voor de “Best in the Business”-trofee, die je kunt doen nadat je het verhaal in hoofdstuk hebt geselecteerd. Omdat ze de alternatieve Chapter 9 missies annuleren, kun je de ene of de andere alleen doen tijdens de eerste playthrough.

Ga naar Drunkard’s Den en praat met de dronken vader

Zodra je de kledingwinkel verlaat, zal Johnny naar je toe rennen en opgewonden aanbieden om je naar de Drunkard’s Den te brengen. Volg hem en ga naar binnen om met de dronken vader te praten, die rechts van de bar op een kruk boven een tafel hangt.

Ga naar de Materia Vendor om de ‘inspiratie’ van de dronken vader te vinden

Ga naar de Materia Shop en praat met de Vendor, die ligt alsof hij getrokken wil worden als een van je Franse meisjes. Hij zal je vragen om een ​​item uit een automaat in de herberg te gaan halen.

Ga naar de herberg en gebruik Assess Materia op de automaat

Ga naar de herberg en gebruik de geheime automaat. Het spel vertelt je dat je je Assess Materia kunt gebruiken om geheime tijden te krijgen, en hoe hoger het is (dwz hoe meer vijanden je hebt beoordeeld), hoe meer geluk je hebt. Tot nu toe had ik het op elke vijand gebruikt die ik kon en had ik er in totaal 55, en bij meerdere herlaadbeurten kreeg ik elke keer dezelfde items.

De eerste keer dat je de automaat gebruikt, krijg je Vitalbrew, de tweede keer dat je Crimson Spike krijgt en dan tenslotte The Sauce.

Ga terug naar de Materia-verkoper

Ga terug naar de Materia Vendor en hij zal de drie items van je afpakken en je vertellen om naar het Restaurant te gaan.

Ga naar het restaurant en geef de eigenaar advies

Ga naar het restaurant en de eigenaar zal om advies vragen hoe hij zijn eten het beste kan klaarmaken. Hoe hoger je Fire, Lightning of Ice Materia is, hoe beter het item dat je krijgt. Kies het fornuis, de koelkast of de voeding, want het eindresultaat is precies hetzelfde (maakt niet uit welke dialoog je kiest). Als je hoogste Materia-niveau 2 is (Fira, Blizzara, Thundara), ontvang je een remedie. Als het 3 is (Firaga, Blizzaga, Thundaga) dan krijg je een Moogle Medal. Hoe dan ook, je krijgt ook een medicijnvoucher, waarvoor je hier echt bent gekomen.

Vind de apotheker en ga akkoord met het afleveren van medicijnen

Nadat Johnny met een zieke maag het restaurant uit is gerend, vind je hem net om de hoek op de vloer met een Apotheker over hem heen. Praat met de Apotheker en je wordt naar binnen gebracht en gevraagd om medicijnen te leveren, met hoe nuttig je zult worden bepaald door je Cleansing Materia-niveau. Als het niveau 1 is, moet je 1 persoon vinden, niveau 2 dan 2 mensen en niveau 3 alle 3 mensen.

Vind de zieke mensen en geef ze medicijnen

Nu moet je tot 3 zieke mensen vinden rond Wall Market. De apotheker geeft je tips over waar je heen moet. Je hoeft eigenlijk maar één persoon te vinden om de volgende stap van de zoektocht te starten, maar als je de anderen vindt, geven ze je items.

Zieke persoon Locatie #1:
Deze ongelukkige ziel knielt boven een toiletpot in de badkamer van de Drunkard’s Den (de bar waar je oorspronkelijk met de vader van de kledingwinkeleigenaar sprak).

Hint van de apotheker: als ik moest raden waar een zieke zou eindigen, zou ik het toilet zeggen. Misschien in een winkel in de buurt?

Zieke Persoon Locatie #2:  
De tweede persoon wordt tegen een muur van een steegje gegooid. De aanwijzing zegt dat hij achter de sportschool is, maar hij is eigenlijk achter de kledingwinkel (waar je deze zoektocht begon). De ingang van de steeg is aan de noordzijde van de winkel.

Hint van de apotheker: Misschien vindt u de tweede klant met de dronkaards die meestal flauwvalt achter de sportschool.

Zieke Persoon Locatie #3:  
De derde persoon zit voorovergebogen met zijn handen op zijn knieën in de steeg ten zuiden van de massagesalon (nogmaals, niet ‘recht achter’ – deze Apotheker zou nutteloos zijn als schatzoeker). Ga bij de splitsing naar rechts zodra je de steeg ingaat.

Apothekerstip: De derde liep door de verkeerde zijstraat, denk ik. Er is een heel smal steegje direct achter de massagesalon. Alleen de lokale bevolking lijkt te weten dat het er zelfs is.

Ga terug naar de apotheker en ontvang de VIP-kaart

Ga terug naar de Apotheker in de Item Shop en hij geeft je de VIP Card om aan de dronken vader te geven.

Ga terug naar de dronken vader bij Drunkard’s Den en geef hem de VIP Card

Keer terug naar de Drunkard’s Den en naar de dronken vader die nog steeds is waar hij was aan het begin van deze zoektocht. Hij neemt de VIP-kaart en zegt dat je terug moet naar zijn zoon.

Keer terug naar de eigenaar van de kledingwinkel

Ga terug naar de kledingwinkeleigenaar en eindelijk is deze zigzag-zoektocht ten einde. Hij zal je een Turbo Ether geven en je HP en MP herstellen.

Hiermee is de side-quest The Party Never Stops in Final Fantasy VII Remake voltooid. 
Nu komt de missie A Dynamite Body beschikbaar.

Belangrijk voor de Best in the Business trofee:  
om deze queeste te krijgen, moet je het Johnny Discovery-evenement in hoofdstuk 9 Wall Market voltooien, waardoor je geen toegang meer hebt tot de 2 alternatieve nevenmissies The Price of ThieveryShears’ Counterattack. Na het verhaal ontgrendel je Chapter Select en kun je deze 2 alternatieve speurtochten krijgen via Chapter Select zonder dat je het hele spel opnieuw hoeft te spelen. Zodra je alle 26 side missies hebt gedaan, krijg je de trofee “Best in the Business”. Je kunt niet alle 26 side missies in één playthrough krijgen.

Volgende: A Dynamite Body

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoofdstuk 18 – Destiny’s Crossroads
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: The Power of Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here