Final Fantasy VII Remake: Nuisance in the Factory

Nuisance in the Factory is een side missie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Nuisance in the Factory Side Missie.

Nuisance in the Factory wordt beschikbaar wanneer je voor het eerst met Chadley hebt gesproken tijdens het hoofddoel ‘Problem Solving’.

Side Missie: Nuisance in the Factory
Hoofdstuk:
 3
Gebied:
 Sector 7 Slums Area – Woonwijk
Quest Gever: Junk Dealer
Vereiste: Automatische verhaal gerelateerd na tijdens de “Problem Solving” De hoofddoelstelling van het praten met Chadley voor de eerste keer.
Beloning: 500 Gil, HP en MP hersteld.
Missie-informatie: de schroothandelaar heeft iemand nodig om met de mindere woerds om te gaan. Praat met lid Narjin bij de verlaten fabriek.

Doelen:

  • Praat met lid Narjin
  • Versla de twee groepen drakes
  • Keer terug naar Junkdealer

Startlocatie: Overlast in de fabriek

Praat met lid Narjin

Ga ten oosten van de Junk Dealer naar het Pillar Plaza-gebied (het gebied dat naar het treinstation leidt) en praat met Narjin. Hij staat voor een hek, zie zijn locatie hieronder.

Versla de twee groepen woerds

Ga de Abandoned Talagger Factory binnen en versla de twee groepen woerds. Het meest noordelijke gebied heeft er maar één, terwijl het gebied in het zuiden er twee heeft. Ze zijn zwak voor de wind. Gebruik Aero (beloning voor het doen van gevechtsinformatierapport nr. 2 voor Chadley) om ze snel te spreiden en naar de grond te brengen, waarna ze vatbaar zijn voor je aanvallen. Als je op drukt , kun je omhoog springen en ze in de lucht aanvallen. De twee onderstaande kaarten tonen hun spawn-locaties.

Keer terug naar de Junkdealer

Nadat beide groepen zijn verslagen, selecteer je de optie om automatisch terug te keren naar de Junk Dealer of ga je op eigen gelegenheid terug en de gelukkige zal je belonen met 500 Gil en je HP en MP herstellen.

Hiermee is de side missie Nuisance in the Factory in Final Fantasy VII Remake voltooid. Nu komt de missie Just Flew in from the Graveyard beschikbaar.

Volgende: Just Flew In from the Graveyard

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Chadley’s Rapport
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoe krijg je alle Battle Intel Rapporten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here