Final Fantasy VII Remake: Lost Friends (Katten locaties)

Lost Friends is een zijmissie in Final Fantasy 7 VII Remake. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Lost Friends Side Missie. Je moet alle kattenlocaties van Betty vinden.

Lost Friends komt beschikbaar wanneer je voor het eerst met Chadley hebt gesproken tijdens het hoofddoel ‘Problem Solving’.

Side Missie: Lost Friends
Hoofdstuk:
  3
Gebied:
  Woonwijk
Opdrachtgever:  Betty
Vereiste:  Automatisch verhaal gerelateerd na voor het eerst met Chadley gepraat te hebben tijdens het hoofddoel ‘ Problem Solving ‘.
Beloning:  1x A Maiden’s Kiss-drankje (verwijdert padgerelateerde vloeken), 1x HP en MP volledig hersteld
Missie-informatie:  Betty heeft iemand nodig om haar kattenvrienden te vinden. Zoek in de sloppenwijken naar de drie katten.

Doelen:

  • Vind Betty’s 3 kattenlocaties
  • Keer terug naar Betty

Startlocatie: Lost Friends

Vind Betty’s 3 kattenlocaties

Betty geeft je drie hints over de kattenlocaties als je de zoektocht van haar accepteert. Als je de hints nog een keer wilt horen, kun je herhaaldelijk met haar praten. De tips zijn ook hieronder uitgeschreven. Als je in de buurt van een kat komt, hoor je hem miauwen en Tifa maakt een opmerking dat een van Betty’s katten in de buurt is. Alle katten zijn wit gekleurd en je moet op drukken om met ze te communiceren.

Kattenlocatie #1: 
De eerste kat bevindt zich op de uitvalsweg van de woonwijk, degene die naar het oosten leidt naar de Pillar Plaza.

Betty’s Hint: Ze houden van drukke plaatsen, zoals de weg naar het station. Veel mensen stoppen daar om met ze te spelen.

Kattenlocatie #2: 
De tweede kat wordt gevonden voor Tifa’s bar “Seventh Heaven”. Het zit rechts van de toegangsdeur.

Betty’s Hint: Ze gaan ook overal naartoe waar gratis eten is. Marlene zegt dat ze ze altijd wat snacks geeft als ze naar de Zevende Hemel gaan.

Kattenlocatie #3:  
Om de derde kattenlocatie te vinden, gaat u naar uw appartement / rustplaats. Net ten oosten van je appartement staan ​​enkele huizen in een cirkel achter een hek. Een vrouw met een groen zoekpictogram daar zal in een donkere metalen buis kijken en zeggen: “Hé, wat doe je daarbinnen? Kom maar naar buiten”. Ga door die donkere metalen buis waar de vrouw naar buiten staart. Aan de andere kant vind je de laatste kattenlocatie op de binnenplaats, deze vrij goed verstopt.

Betty’s Hint: Ik zie ook veel katten rondhangen in de buurt van de Beginner’s Hall. Je kent de plek. Het is degene met alle huizen eromheen.

Keer terug naar Betty

Nadat je ermee hebt gewerkt, krijg je een prompt om onmiddellijk terug te keren naar Betty, wat je wat loopafstand bespaart. Je kunt ook teruglopen als je wilt. Praat met Betty, de speurster, en haar katten zullen naar haar terugrennen. Het kleine meisje is blij en beloont je met een Maiden’s Kiss-drankje (verwijdert padgerelateerde vloeken).

Hiermee is de side missie Lost Friends in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Volgende: Rat Problem

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Malicious Goons
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Wavering Heart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here