Final Fantasy VII Remake: Just Flew In from the Graveyard

Just Flew In from the Graveyard is een zijmissie in Final Fantasy VII Remake. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Just Flew In from the Graveyard Side Missie en waar je de Watch Security Key Locatie kunt vinden.

Just Flew In from the Graveyard komt beschikbaar in hoofdstuk 3 na het voltooien van de side missie ‘Nuisance in the Factory‘.

Side Missie: Net binnengevlogen vanaf het kerkhof
Hoofdstuk:
 3
Gebied:
 Sector 7 Slums Area – Pillar Plaza
Quest Gever: Gwen
Vereiste: Voltooi de side missie “Nuisance in the Factory” in hoofdstuk 3
Beloning: Star Bangle, HP en MP hersteld
Missie-informatie: De buurtwacht heeft iemand nodig die voor de Cerulean Drake in de verlaten fabriek zorgt. Er is een beveiligingssleutel nodig om binnen te komen, maar deze moet worden verborgen in een houten kist bij het gebouw. Vind de sleutel en versla de woerd.

Doelen:

  • Vind de locatie van de beveiligingssleutel van het horloge
  • Open de gesloten deur en dood de Cerulean Drake
  • Keer terug naar Gwen

Starting Locatie: Just Flew In from the Graveyard

Vind de locatie van de beveiligingssleutel van het horloge

Ga terug naar de Abandoned Talagger Factory waar we de drakes hebben verslagen in de vorige side missie, Nuisance in the Factory. De beveiligingssleutel van het horloge bevindt zich in een vaste kist ten westen van de fabriek. Zie de exacte locatie hieronder:

In de grote hal waar je met twee Gorgers vecht, ga niet de trap op maar ga in plaats daarvan naar het einde van deze kamer en houd vast om de luikdeur te openen. Dit onthult enkele kratten die verborgen zijn achter de sluiterdeur. Snijd de kratten in stukken om de Watch Security Location binnenin te vinden. Wanneer je het oppakt, zal Tifa zeggen “Is That The Key?”.

Open de gesloten deur en dood de Cerulean Drake

Ga naar het oosten, naar de kamer waar je een groep drakes hebt gedood in de vorige quest “Nuisance in the Factory“. Daar kunt u de vergrendelde deur openen met de beveiligingssleutel van het horloge (interactie met groen deurpaneel). Daarachter vind je de Cerulean Drake miniboss. Het is zwak voor Wind Magic. Gebruik Aero-spreuk als je hebt (beloning voor het doen van gevechtsinformatie repot #2 voor Chadley) en raak het met je krachtigste aanvallen om het te laten wankelen. Onthoud dat je kunt schakelen tussen Cloud en Tifa om hun spreuken snel achter elkaar te ontketenen, en zo snel de wankelbalk van de Cerulean Drake op te drijven. Als je weinig gezondheid hebt, gebruik dan Cure Spell of een Potion.

Keer terug naar Gwen

Zodra Cerulean Drake is verslagen, krijg je een pop-up om onmiddellijk terug te keren naar Gwen (questgever). Praat met haar en ze geeft je een Star Bangle-pantserstuk terwijl je je HP en MP aanvult.

Hiermee is Just Flew In from the Graveyard side mssie in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoe krijg je alle Battle Intel Rapporten
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Alle Materia Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here