Final Fantasy VII Remake: Corneo’s Secret Stash

Corneo’s Secret Stash is een side missie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Corneo’s Secret Stash side missie en waar je alle Stash-locaties kunt vinden.

Corneo’s Secret Stash komt beschikbaar in hoofdstuk 14 na de eerste scène in het huis van Aerith.

Side Quest: Corneo’s Secret Stash
Hoofdstuk:
 14
Gebied: Sector 5 Slums – Sanctuary Way
Quest Gever: Damon
Vereiste: Beschikbaar vanaf het begin van Hoofdstuk 14
Beloning: The Art of Swordplay Vol. III, HP en MP hebben
Missie Info hersteld : de beschermengel heeft de sleutel van Corneo’s fortuin gestolen van een Shinra-medewerker. Een journalist wil de ware identiteit van de Angel ontdekken en vraagt ​​Cloud om haar schuilplaats te bekijken. Ga naar de schuilplaats van de engel op Lookout Point.

Doelen:

  • De Corneo Vault-sleutel verkrijgen
  • Vind de 3 geheime voorraadjes
  • Geef de tiara’s aan Marle

Startlocatie: Corneo’s Secret Stash

Startlocatie #1 (standaard) – Dit is de standaard startlocatie van de zoektocht aan het begin van hoofdstuk 14 nadat je Aeriths huis hebt verlaten.

Startlocatie #2 (Als je de Tomboy Bandit side missie al hebt geactiveerd ) – Als je al met Johnny op het treinstation hebt gepraat om zijn zoektocht Tomboy Bandit te accepteren , die je naar de kerk leidt, zal Damon voor je op je wachten van de kerk in plaats daarvan. Als hij niet op de eerste locatie is, controleer dan deze plek.

De Corneo Vault-sleutel verkrijgen

Voltooi de side missie Tomboy Bandit om de Corneo Vault Key van Kyrie en de Corneo Vault Note van de Guardian Angel of the Slums te verkrijgen.

Vind de 3 geheime voorraadjes

De geheime opslagplaatsen zijn achter de deuren afgesloten met uitgebreide versieringen die je misschien hebt gezien tijdens je reizen door het spel. Je moet ze allemaal volledig plunderen voordat de zoektocht kan registreren dat je hem hebt ontdekt, hoewel het belangrijkste item van de zoektocht een Ruby, Emerald en Diamond Tiara is, die elk in schatkisten op één locatie liggen.

Corneo’s geheime voorraadlocatie #1 – Steel Mountain: 
In het Steel Mountain-gebied, naast de chocobo fast travel-post in dat gebied. Open de rood/gouden drakenpoort en plunder de kist in de rechterachterhoek voor de Ruby Tiara.

Corneo’s Secret Secret Stash Location #2 – Collapsed Expressway:  
Reis snel naar de chocobopost op Collapsed Expressway, ga de tunnel in en neem het linkerpad bij de splitsing. Achter de rode drakenpoort vind je de Diamanten Tiara.

Corneo’s geheime voorraadlocatie #3 – Riolen:  
Je moet eigenlijk doorgaan met het verhaal van hoofdstuk 14 totdat je bij deze locatie bent. Als je deze deur vindt, is er water dat de trap naar de voorraadkast blokkeert. Laat het voor nu, en nadat je de Abzu Stoat eindelijk hebt gevangen en verslagen, ga je vooruit totdat het de bedoeling is dat je Leslie een ladder op moet volgen. Werk in plaats daarvan met de console aan de rechterkant om het water af te voeren en ga terug om je prijs (Emerald) te claimen.

Geef de tiara’s aan Marle

Nadat je je laatste Tiara hebt gekregen, krijg je de optie om automatisch terug te keren naar Marle, tenzij je laatste Tiara in het riool was. In dat geval verschijnt deze optie na de verhaalgebeurtenissen daar. Ze geeft je The Art of Swordplay Vol. III en herstel uw HP en MP.

Hiermee is Corneo’s Secret Stash side missie in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Volgende: Tomboy Bandit

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Missing Children
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Tomboy Bandit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here