Final Fantasy VII Remake: Chocobo Search (Chocobo Locaties)

Chocobo Search is een side missie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Chocobo Search Side Missie.

Chocobo Search komt beschikbaar in hoofdstuk 14 na de eerste scène in Aerith’s House.

Side Quest: Chocobo Search
Hoofdstuk:
 14
Gebied:
 Sector 5 Slums – Station Way
Quest Gever: Stablehand
Vereiste: Begin van hoofdstuk 14 na het verlaten van Aerith’s huis
Beloning: Sam’s Delivery Lifetime Pass, HP en MP hersteld, Manuscript: Sharpshooter’s Companion Vol. XI (moeilijke moeilijkheid), Manuscript: Way of the Fist Vol. XI (alleen moeilijke moeilijkheidsgraad)
Missie-informatie: Cloud is gevraagd om drie weggelopen chocobo’s te vinden. Ze zullen zogenaamd stilletjes komen als ze Groenen krijgen. Vind ze allemaal en rapporteer dan aan Sam.

Doelen:

  • Vind de eerste chocobo
  • Vind de tweede chocobo
  • Vind de derde chocobo

Startlocatie: Chocobo Search

Vind de eerste chocobo

In deze zoektocht moet je drie chocobo’s vinden voor Sam’s Delivery Service, wat in wezen een aantal snelle reispunten is om je te helpen sneller rond te reizen. Je krijgt drie Gysahl Greens om de chocobo’s te voeren zodat ze naar huis terugkeren. Het lastige is om de chocobo-locaties te vinden. Op de snelle reiskaart kun je hun locaties zien, maar ze zijn niet erg exact.

Voor de eerste chocobo-locatie ga je noordwaarts langs het kerkhof naar het gebied waar je eerder in het verhaal over de apenstangen onder de pijp zwaaide. Het is aan de top van het Nuts N’ Bolts Hills-gebied.

Je ziet de chocobo in het volle zicht. Voordat je hem de Greens kunt geven, wordt je echter aangevallen door een Rust Drake, een krachtigere variant van de Drake-vijand. Dit vliegende beest heeft geen zwakheden voor magie, dus gebruik je krachtigste spreuken, of beter nog, gebruik Barret en zijn beste langeafstandsschietvaardigheden om het te laten wankelen.

Als het eenmaal beneden is, benader je de chocobo en druk je op om het de greens te voeren en naar huis te sturen.

Vind de tweede chocobo

De tweede chocobo-locatie is te vinden op het pad ten noorden van het treinstation, in Sanctuary Way. Gelukkig is er deze keer geen vijand om te doden. Benader de chocobo en druk op om hem het groene licht te geven.

Vind de derde chocobo

De derde en laatste chocobo-locatie bevindt zich in de sectie Sector 6 Slums: Collapsed Expressway – Old Bypass (de tunnel die je in het vorige hoofdstuk nam). Net als de eerste chocobo moet je vechten, dit keer drie Trypapolissen, een sterkere variant van de Varghidpolis. Ze zijn irritant bestand tegen zowel fysieke als magische aanvallen, dus het duurt even voordat ze naar beneden gaan, hoewel ze weinig aanvallende bedreiging voor je vormen. Voed de chocobo met en je bent klaar met deze zoektocht.

Je hebt de mogelijkheid om automatisch terug te keren naar Sam in Wall Market. Doe dit en je wordt beloond met een Sam’s Delivery Lifetime Pass waarmee je gratis snel naar chocobo kunt reizen.

Hiermee is de zijzoektocht Chocobo Search in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Volgende: Missing Children

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: The Angel of the Slums
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Burning Thighs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here