Final Fantasy VII Remake: Hoofdstuk 2: Fateful Encounters

Hoofdstuk 2: Fateful Encounters is de tweede verhaalmissie in Final Fantasy VII Remake. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Fateful Encounters missie.

Hoofdstuk 2: Fateful Encounters begint wanneer u hoofdstuk 1: The Destruction of Mako Reactor 1 voltooit.

Gebied: Sector 8 
Vereiste: Voltooi Hoofdstuk 1: The Destruction of Mako Reactor 1
Doelstellingen:  

  • Gebruik de vluchtroute
  • Bereik het Sector 8-station
  • Volg hem
  • Een omweg maken
  • Ontwijk achtervolgers
  • Vlucht door de stad
  • Klim naar het dak
  • Breek de blokkade
  • Laatste trein

Gebruik de vluchtroute

Onmiddellijk nadat hoofdstuk 1 is afgelopen, bevind je je in een tunnel met de groep die je ontsnapping uit het reactorgebied voortzet. Nadat je onder het ingestorte gedeelte bent gegaan voordat je naar rechts gaat, is er een kist die je kunt openen met 2 drankjes.

Nadat je de deur uit bent gegaan, blaast Jessie open en heb je nog een korte tussenfilmpje, waarna je wordt verteld om de groep weer te volgen. Aan de rechterkant voordat je de trap op gaat, is nog een kist met een Ether.

Ga verder langs het pad en na een dialoog krijg je Healing Materia en wordt je gevraagd om de tutorial om Materia in je wapens en bepantsering te steken om ze uit te rusten. Na het insteken kunt u afsluiten en verder gaan.

Bereik het Sector 8-station

Ga vooruit en naar links, recht voor het ARCADE-gebouw naast een voertuig zal een andere kist zijn met 2 Potions.

Ga vooruit langs het pad, nadat je de trap hebt beklommen voordat je naar het puin loopt, is er een kist met 3 granaten. Ga verder langs het lineaire pad totdat je een ander filmpje bereikt.

Volg hem

Volg het pad van het hoofdverhaal tot het einde van de tussenfilmpjes, je kunt in dit gedeelte niet afwijken of iets oppikken.

Een omweg maken

Na het filmpje kun je verder langs het lineaire pad. Nadat je het dak hebt bereikt waar het de reactor weer naar je wijst, zal er nog een kist zijn voordat je aan de andere kant naar beneden gaat, met 3 drankjes.

Ga de ladder af en ga naar het westen de straat af, je kunt niet naar het oosten gaan waar de soldaten zijn omdat het spel je momenteel blokkeert. Ga de andere kant op voor een filmpje waarin je een nieuw hoofdpersonage ontmoet. Reageer op haar met “Hoeveel?” en ze zal je een gele bloem geven. Na een maar meer tussenfilmpje zal een groep beveiligingsbeambten proberen je tegen te houden, en je moet nu met ze afrekenen.

Ontwijk achtervolgers

Ga eerst het oostelijke pad af waarvan je eerder gestopt was om naar beneden te gaan en versla de twee beveiligingsbeambten en de waakhond. Wanneer ze worden behandeld, pak je de nabijgelegen paarse bol om een HP Up Materia te krijgen.

Ga vervolgens het steegje in dat het meisje tijdens het filmpje naar beneden zag rennen. Het einde wordt geblokkeerd, maar je kunt een nabijgelegen kist openen om een Hi-Potion te krijgen.

Ga nu naar het zuiden richting de groep vijanden. Versla ze en pak dan een andere paarse bol op om een Deadly Dodge Materia te krijgen.

Ga nu de East Street af richting de Security Officer en de twee Guard Dogs. Nadat je ze hebt verslagen, is er een kist aan het einde met een paar Power Wristguards.

Ga verder naar het zuiden naar het gebied met de fontein, en je krijgt nu te maken met een paar golven vijanden. Eerst zullen het twee officieren en een hond zijn, dan vier officieren, gevolgd door twee Shock Troopers en ten slotte nog vier officieren.

Vlucht door de stad/klim naar het dak

Nadat ze allemaal zijn verslagen, moet je op zoek naar een alternatieve route. Een nabijgelegen ladder is gemarkeerd zodat u op het dak kunt komen. Voordat je erop klimt, open je de nabijgelegen kist om 2 granaten te krijgen.

Nadat je de ladder hebt beklommen, verschijnen er wat vijanden achter je en beginnen ze op je te schieten. Negeer ze en ga verder langs het dak.

Breek de blokkade

Nadat je via een ladder terug naar beneden bent geklommen, zal er een nabijgelegen kist zijn met een ijzeren armband. Dit is sterker dan je Bronze Bangle en heeft een Materia-slot erin, dus je moet ernaar wisselen en een van de Materia-slots erin steken die je eerder hebt opgepikt.

Ga verder langs de volgende twee ladders om terug te keren naar het grondniveau en ga dan verder langs het pad. In het volgende gebied zullen er nog drie vijanden zijn, met een nieuwe menselijke vijand genaamd Riot Trooper die verschijnt. Deze vijanden hebben een groot schild dat ze bij zich dragen, dus je moet ze van achteren proberen aan te vallen. Als je de voorkant van het schild raakt terwijl ze bewaken, zal het je even laten wankelen en je combo onderbreken. Ze zijn echter zwak voor vuur, dus als je een ATB-lading hebt, kun je ze raken met vuur om enorme schade aan te richten of ze zelfs meteen uit te schakelen.

Ga vooruit en je komt bij een lang stuk weg met nog drie oproerpolitie en een handvol officieren die je pad versperren. Zodra ze zijn afgehandeld, ga je naar het oosten en kun je een trap op naar het bovenste gedeelte. Achter een aantal tafels en stoelen vind je nog een kist met daarin een Ether.

Volg de weg verder en je vecht tegen nog een Riot Soldier en nog twee Guard Dogs. Net voorbij hen kun je een kort afgesloten stuk weg ingaan met een andere kist, die een Hi-Potion bevat.

Ga vooruit en je wordt geblokkeerd door een aantal voertuigen die een groot aantal troepen meer vervoeren. Met de groep die achter je spawnt, zal er een Riot Trooper zijn genaamd The Huntsman. Hij heeft veel meer gezondheid dan de normale Riot Troopers, maar kan op een vergelijkbare manier worden aangepakt. Val hem niet aan als zijn schild omhoog is, maar raak hem dan van achteren. Als je hem met vuur raakt, zal hij in de staat Druk vallen, waardoor je een grote hoeveelheid schade kunt aanrichten en hem in Stagger kunt krijgen. Zodra hij is afgehandeld, heb je een filmpje en verlaat je het gebied.

Laatste trein

Ga nu met de groep in de trein naar voren. Nadat je langs een paar houten kisten hebt geduwd, kun je je omdraaien om een ​​kist te vinden met 100 Gil erin. In de eerste auto met alle passagiers kun je stoppen en met elk van de groepsleden praten, en dan naar de volgende auto gaan voor een filmpje met Barret. Praat met hem als je wilt, ga dan naar voren en praat met Jessie om het hoofdstuk af te maken.

Hiermee is Hoofdstuk 2: Fateful Encounters in Final Fantasy VII Remake voltooid. Nu begint de missie Home Sweet Slum.

Volgende: Hoofdstuk 3: Home Sweet Slum

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoofdstuk 1 – The Destruction of Mako Reactor 1
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoofdstuk 3 – Home Sweet Slum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here