Final Fantasy VII Remake: Chadley’s Rapport

Chadley’s Report is een side missie in Final Fantasy VII Remake. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Chadley’s Report Side Missie.

Het rapport van Chadley komt beschikbaar wanneer je voor het eerst met Chadley hebt gesproken tijdens de hoofddoelstelling ‘Problem Solving’.

Side Quest: Chadley’s Report
Hoofdstuk: 3
Gebied: Sector 7 Slums Area – Residential Area
Quest Gever: Chadley
Vereiste: Automatisch verhaal gerelateerd na voor het eerst met Chadley gesproken te hebben tijdens het hoofddoel “Problem Solving”.
Beloning: 500 Gil
Missie-informatie:  De eigenzinnige, jonge geleerde Chadley heeft hulp nodig bij zijn onderzoek. Gebruik de Assess materia om informatie over duivels te verzamelen.

Doelen:

  • Beoordeel 2 soorten vijanden
  • Keer terug naar Chadley

Startlocatie: Chadley’s Report

Beoordeel 2 soorten vijanden

Chadley geeft je de Assess Materia, die in feite verwant is aan Scan in het originele spel. De Combat Analyzer die je de Assess-vaardigheid geeft, wordt automatisch in je inventaris geplaatst als een belangrijk item, je hoeft hem nergens handmatig uit te rusten.

Zoek eenvoudig 2 soorten vijanden en gebruik de Assess-vaardigheid (die 1 ATB-lading kost) voor meer informatie. Een goede plek om dit te krijgen is in het nabijgelegen Scrap Boulevard-gebied, waar u zowel Wererats als Gorgers kunt vinden. Het is de plek waar je naartoe ging tijdens de vorige Hoofdstuk 3 Hoofddoelen. Vijanden respawnen daar oneindig, zodat je niet hoeft te vertrouwen op vijanden van zijmissies. Val vijanden aan tot je 1 ATB-meter hebt en druk vervolgens op voor het commandomenu > Vaardigheden > Beoordelen. Doe dit met twee verschillende vijanden. Hieronder ziet u een afbeelding van de locatie van de Scrap Boulevard-kaart, evenals hoe het beoordelingsscherm eruitziet als het correct wordt uitgevoerd.

Keer terug naar Chadley

Zodra dit is gebeurd, ga je terug en praat je met Chadley (je moet er handmatig naartoe lopen) en hij zal je belonen met 500 Gil en de volgende 3 niveaus van Battle Intel zullen worden ontgrendeld.

Hiermee is de side missie van Chadley’s Report in Final Fantasy VII Remake voltooid.

Next Up: Nuisance in the Factory

Final Fantasy VII Remake Alle Hoofdstukken en Side Missies
Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Hoe je alle jurken krijgt (Bruidsoutfits)
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Nuisance in the Factory

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here