Final Fantasy VII Remake: Alle Johnny Incidents Locaties

Final Fantasy VII Remake heeft 5 Johnny incidenten. Deze gids toont alle Johnny Incident locaties in Final Fantasy VII Remake voor de The Johnny Experience trofee.

Je kunt nog steeds alle Johnny Encounters krijgen via Chapter Select na het verslaan van het verhaal, dus er is niets te missen. De eerste is onmisbaar in het verhaal, de andere zijn gekoppeld aan Discovery Events en side missies.

Johnny Incident #1
Hoofdstuk 3 / Doelstelling: Een goed uitgevoerde klus / Gebied: Woonwijk
Nadat je klaar bent met de nevenmissies, leidt de volgende hoofddoelmarkering je terug naar Seventh Heaven Bar. Buiten vind je een grote menigte mensen, als je dicht bij hen komt speelt er een filmpje waarin je Johnny voor het eerst ziet. Dit is eigenlijk niet te missen omdat het een hoofddoelstelling is.

Johnny Incident #2
Hoofdstuk 9 / Doelstelling: Naar Corneo’s Mansion / Gebied: Wall Market
Ga de weg ten zuiden van Chadley in en je zult Johnny van je weg zien rennen (paars ontdekkingspictogram). Achtervolg hem en praat met hem (in de dialoog kies ik “Ja” om het met hem eens te zijn).

Johnny Incident #3
Hoofdstuk 9 / Side Missie: The Party Never Stops / Area: Wall Market
Voltooi Side Missie The Party Never Stops (klik op de questlink voor ontgrendelingsvereisten). Deze zoektocht zorgt ervoor dat je met Johnny rond de Wall Market rent. Ik sprak ook met hem voor elk missiedoel / missiegebouw (hoewel het waarschijnlijk geen invloed heeft op het tellen voor de trofee).

Johnny Incident #4
Hoofdstuk 14 / Side Missie: Tomboy Bandit / Gebied: Sector 5 Undercity Station
Accepteer en voltooi Johnny’s Side Missie Tomboy Bandit, die begint bij het treinstation.

Johnny Incident #5
Chapter 14 / Side Missie: Tomboy Bandit / Area: Sector 5 Undercity Station
Na het voltooien van Johnny’s Side Missie Tomboy Bandit, breng je zijn portemonnee terug. Dit is het laatste Johnny incident.

Dat zijn alle Johnny Incidents in Final Fantasy VII Remake. Nadat Johnny er vandoor is gegaan in het 5e incident krijg je meteen de trofee The Johnny Experience.

Final Fantasy VII Remake Wiki Guide

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake: Alle Wapen Locaties en Wapen vaardigheden
Volgend artikelFinal Fantasy VII Remake: Accessoires Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here