Far Cry 6 The New Revolution Walkthrough

The New Revolution is een hoofd missie (operatie) in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de hoofd missie van The New Revolution.

Regio: El Este
Subregio: Sierra Perdida  
Opdrachtgever
: Jonron
Vereiste: Voltooi eerst de operatie “Take Your Medicine
Beloning: 150 Guerrilla XP
Missie informatie: Libertad moet de Legends of ’67 vergeten en samenwerken met La Moral. Wij zijn de mensen die El Este eigenlijk willen bevrijden van Castillo. De eerste stap is praten met mijn leider.

Doelen:

 • Ontmoet de leider van La Moral
 • Red de gijzelaars
 • Verdedig de La Moral-guerrilla’s

Startlocatie: The New Revolution

 • The New Revolution is een operatie die beschikbaar is in het Patriotas Peak-kamp in Sierra Perdida, El Este na het voltooien van “Take Your Medicine“. Het kan worden gestart door met Jonron te praten.

Ontmoet de leider van La Moral

 • Ga naar de missiemarkering bij Concepcion. Als je dichterbij komt, ontvang je een telefoontje van Jonron die je adviseert over de strikte avondklok van de stad. De hele stad Concepcion zal worden beperkt, dus je zult op zicht worden aangevallen, hoewel er hier gelukkig niet veel vijanden zijn.
 • Zodra je voet in de stad hebt gezet, zal Jonron opnieuw contact met je opnemen en je twee foto’s sturen van waar je de leider kunt vinden. Als je de stad bent binnengekomen via de westelijke poort, ga dan richting Concepcion Plaza en beklim de ladder vanaf de westkant. Ga naar beneden in een binnenplaats waar je de verborgen deur op de tweede foto zult vinden. Klop op de deur en ga naar beneden om de leider te ontmoeten.

Red de gijzelaars

 • Verlaat de La Moral-basis en volg de guerrilla naar de Carbonell Farm. Zodra je aankomt, praat met de boer om een ​​ritje in zijn helikopter te maken. Zodra je bij het schip bent aangekomen, spring je eruit en land je op het schip of in het water.
 • In het midden van het schip zal een transportkrat zijn die door een lier wordt opgetild, en in de buurt zal een hendel zijn die je kunt trekken. Als je hieraan trekt, zal de kist in de romp zakken, maar als je dit doet, gaan de alarmen af, dus neem gerust de tijd om stiekem zoveel mogelijk vijanden op het schip uit te schakelen voordat je dit doet. Als je het eenmaal hebt neergelaten, vecht je je een weg naar beneden in de romp en breek je het slot met je geweer of machete om de gijzelaars naar binnen te bevrijden.

Verdedig de La Moral-guerrilla’s

 • Admiraal Benitez zal bommenwerpers naar je sturen terwijl je wacht tot Yelena boten stuurt om te ontsnappen. De vliegtuigen moeten worden vernietigd voordat dit kan gebeuren, maar ze zullen voornamelijk worden vernietigd door je bondgenoten en de SAM-turrets. Als je wilt, kun je op een van de vele turrets in de omgeving springen om te helpen bij dit proces.
 • Zodra ze zijn vernietigd en de boten arriveren, ga je aan boord en ga je op de geschutstoren. Op je weg terug naar de kust schiet je alle zeemijnen in het water en de vijandelijke boten, en zodra je aan land bent aangemeerd, dood je de overgebleven vijanden.
 • Hiermee is de operatie The New Revolution in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 – Alle Hoofd Missies, Yaran Verhalen en Treasure Hunts
Far Cry Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6 Clear the Air Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6: Alle Mythische Dieren Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here