Far Cry 6: The Emerald Skull Treasure Hunt

The Emerald Skull is een Treasure Hunt in Far Cry 6. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de The Emerald Skull speurtocht.

Regio: El Este
Subregio: Conuco
Vereiste: Zoek het startpunt van de Treasure Hunt in de open wereld en lees het briefje op de locatie
Beloning: 150 Guerrilla XP, Ida’s War Dance (Charm), 1200 Yaran Pesos
Missie informatie: Conquistadors. Vloeken. Mysterieuze verloren schatten. Dat klinkt als een goede afleiding!

Doelen:

  • Vind de schat

Vind de schat

  • Ga naar de missiemarkering in het midden van Conuco. Afhankelijk van hoe je er komt, moet je misschien enkele grijppunten en kabelbanen oversteken. Zodra je de markering bereikt, ben je bij de Ominosa grot.
  • Werk je een weg door de grot, je moet over een paar grijppunten gaan. Aan het einde van de grot vind je een groene schedel, raap deze op en een granaatvanger zal afgaan en een pad openen.
  • Ga verder naar buiten naar de volgende grot langs de rivier. Als je op enig moment van het pad valt, maak je geen zorgen, je kunt aan het einde van het pad op de brug komen. Steek de brug over om de tweede grot te bereiken, Turey Caves.
  • In de grot, maak gebruik van de grote schedel aan de rechterkant om de schatkluis te openen.
  • Er zal hier een stel krokodillen zijn, dus wees voorzichtig. Ga de trap aan de rechterkant op en grijp over de opening om te communiceren met een andere grote schedel. Ga terug naar de trap aan de rechterkant en interactie met de grote schedel daar om de deur aan het einde van de trap te openen.
  • Ga erdoorheen en klim omhoog, maar pas op voor struikelen. Breek de houten planken aan het einde en ga door om de schat te pakken.

Far Cry 6 – Treasure Hunts & Oplossingen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Parting Gifts Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6: The Last One To Leave Treasure Hunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here