Far Cry 6: Shock Therapy Walkthrough

Shock Therapy is een Yaran Story (Side Missie) in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de side missie Shock Therapy.

Regio: Valle De Oro (Centrale Regio)
Subregio: Cruz Del Salvador  
Opdrachtgever
: Dr. Yanny Dabolos
Vereiste: Vind de start van de zoektocht in de open wereld
Beloning: 100 XP
Missie informatie: Je bent gevaarlijk uit balans, guerrilla. Er bestaat een negatieve ongelijkheid binnen je krachtgebied onder je trillibubs. Volg mijn vijf-en-een-half programma naar kosmische eenheid.

Doelen:

  • Stap 1: Werp je lijn
  • Stap 2: Voer wat pelikanen
  • Stap 3: Mediteer in het Adelaarsnest
  • Stap 4: Krijg wat zendtijd
  • Stap 5: Vergeef je vijanden
  • Praat met Dr. Dabolos

Startlocatie: Schock Therapy

Stap 1: Werp je lijn

Eerst moet je 3 vissen vangen op het eiland waar de zoektocht begon. Op dit punt in het spel heb je de hengel al automatisch (ontgrendeld tijdens “Fuel the Revolution” op Isla Santuario). Je moet de hengel van het wapenwiel selecteren ,  ingedrukt houden en linksonder selecteren.

Houd nu vast om je aas uit te werpen. Houd vervolgens ingedrukt om het snel op te rollen. Blijf het zo snel mogelijk binnenhalen, u hoeft niet op de knop te tikken, houd gewoon de knop ingedrukt. De vissen moeten er dan door aangetrokken worden. Als je vissen ziet die het in het water volgen, stop dan met het binnenhalen en wacht tot ze bijten, haak ze dan vast met . Houd nu vast, gebruik je haspel om de lijn binnen te halen en gebruik de rechter joystick in de richting die op het scherm wordt weergegeven, zodat de lijn niet knapt. Als je de rechter joystick in de verkeerde richting duwt, kan de lijn breken en verlies je de vis. Als je nog niet eerder hebt gevist, kan het even duren voordat je eraan gewend bent, maar na het vangen van één vis zouden de volgende twee nog gemakkelijker moeten zijn.

Stap 2: Voer wat pelikanen

Nadat je 3 vissen hebt gevangen, zal de questgever je bellen om de vissen nu aan 3 pelikanen te voeren. Deze zullen willekeurig landen rond het eiland waar de zoektocht begon. Ze moeten op de grond zijn (niet in de lucht of in het water), zodat je ze kunt benaderen en met ze kunt communiceren om ze vis te voeren. Ren gewoon in cirkels rond het eiland en ga ook de brug af om te controleren of er pelikanen zijn geland. Kijk in de lucht en kijk uit voor Pelikanen en waar ze landen. Het kan even duren om er 3 te vinden, het kostte me ongeveer 5 minuten om in cirkels rond het eiland te rennen. Als je absoluut geen geluk hebt, kun je proberen snel weg te reizen en hier terug te komen, het is gewoon een beetje willekeurig, dus wees geduldig en kijk naar de lucht voor het landen van pelikanen.

Stap 3: Mediteer in het Adelaarsnest

Met 3 pelikanen gelukkig gevoed, wil de dokter nu dat je mediteert in een adelaarsnest. Ga naar de locatie van de quest marker iets verder naar het noorden in Valle De Oro. Je kunt ofwel direct op de top van de berg landen met een helikopter of wingsuit/parachute, of de nabijgelegen rotsen gebruiken om over te springen (3e afbeelding hieronder) en de gele richels op te klimmen (4e afbeelding hieronder).

Eenmaal boven sta je volledig stil in het adelaarsnest. Je kunt niet gehurkt zitten, je moet rechtop staan. Een timer van 30 seconden telt de tijd af als je het correct doet.

Stap 4: Krijg wat Lucht tijd

Nu moet je de wingsuit of parachute 30 seconden in de lucht gebruiken. De wingsuit wordt ontgrendeld door de ‘Hidden Network’-faciliteit te bouwen in een van de 3 hoofdkampen. De gemakkelijkste optie is om de “Air Drop” snelle reisoptie te gebruiken over elke schuilplaats of veroverde FND-basis, dus houd ingedrukt op een snelle reislocatie die de Airdrop optie biedt (werkt niet over hoofdkampen). Je kunt ook van een hoge berg springen, maar dat is ingewikkelder dan nodig is.

Stap 5: Vergeef je vijanden

De vijfde stap is om “je vijanden te vergeven” door ze in de rug te steken. Je moet vijanden van achteren benaderen en op drukken om een ​​melee take down uit te voeren. Dit is het gemakkelijkst te doen in stealth, maar het kan ook worden bereikt in gevechten zolang je achter de vijanden kunt komen (bijvoorbeeld als ze tegenover je Amigo staan). Herhaal dit bij 3 vijanden.

Praat met Dr. Dabolos

Ga ten slotte terug naar de quest gever waar de quest begon. Hiermee wordt de zoektocht voltooid.

Hiermee is het Shock Therapy Yaran Verhaal in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 – Alle Yaran Verhalen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: And the Beat Goes On… Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6 Death Warrant Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here