Far Cry 6 Pecking Orders walkthrough

Pecking Orders is een Yaran Story (Side Missie) in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de side missie Pecking Orders.

Regio: El Este
Subregio: Sierra Perdida  
Opdrachtgever
: Reinaldo Alvarez
Vereiste: Voltooi eerst het Yaran verhaal “Man’s Best Enemy
Beloning: 100 Guerrilla XP
Missie informatie: Het regime heeft gevoelige bestanden en informatie over de guerrilla’s. Chicharron is hier niet blij mee. Hier moet je niet blij mee zijn.

Doelen:

  • Bescherm Chicharron
  • Beveilig het gebouw
  • Vernielen de banner op de gevel

Startlocatie: Pecking Orders

  • Pecking Orders is het tweede Yaran verhaal gerelateerd aan Chicharron, dat automatisch wordt ontgrendeld na het voltooien van het Yaran verhaal “Man’s Best Enemy“. Het kan worden gestart door met Reinaldo buiten de militaire kennels van Vacia Coast te praten.

Bescherm Chicharron

  • Je moet Chicharron de weg volgen terwijl hij een paar tussenstops maakt. Er zullen wat vijanden zijn bij een paar van deze haltes, dus zorg ervoor dat je ze helpt te doden, zodat Chicharron niet te gewond raakt. Zodra je aankomt bij de militaire archieven, zal Chicharron inbreken en beginnen met het vernietigen van de bestanden.
  • Terwijl hij bestanden vernietigt, zullen vijanden door de liften blijven spawnen en proberen jou en Chicharron aan te vallen. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Gelukkig kun je, als je gewoon boven op het balkon staat, zowat elke vijand neerschieten als ze bij de liften aankomen en zal er nooit echt veel gevaar zijn. Als je ooit munitie nodig hebt, is er wat in de kamer en kun je wat van de vele lichamen pakken.

Beveilig het gebouw

Zodra Chicharron klaar is met het vernietigen van de bestanden, krijg je een telefoontje. Luister naar de oproep van Reinaldo.

Vernielen de banner op de gevel

Volg Chicharron naar buiten naar de ladder en klim naar het dak. Eenmaal op het dak, pak je de banner vast om hem te vernielen.

Hiermee is het Pecking Orders Yaran Verhaal in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 – Alle Yaran Verhalen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Model Citizen Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6: Parting Gifts Treasure Hunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here