Far Cry 6: Parting Gifts Treasure Hunt

Parting Gifts is een schattenjacht in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de zoektocht van Parting Gifts.

Regio: El Este
Subregio: Conuco
Vereiste: Zoek het startpunt van de Treasure Hunt in de open wereld en lees het briefje op de locatie
Beloning: 150 Guerrilla XP, MGL-6 (Grenade Launcher), 1 Gun Powder (Resolver Material)
Mission Info: De eigenaar van de oven slaagde erin voorraden voor La M0ral te verbergen voordat het regime haar ontdekte. Ik zou ze moeten herstellen.

Doelen:

  • Bereik de voorraad in de kokosoven

Bereik de voorraad in de kokosoven

  • Om bij de cocooven te kunnen, moet je eerst het vuur binnen doven. Loop de schuur voor je in en koppel daar de twee machines los.
  • Ga terug naar buiten naar de blauwe vrachtwagen met de aanhanger en koppel de aanhanger los door deze te bedienen. Spring dan in de vrachtwagen en sluit deze aan op de oranje generator naast de schuur door er achteruit in te rijden.
  • Rijd de generator naar de open hut ten zuiden van de kokosoven en plaats de generator in de hut. Mogelijk moet je hem achteruit rijden of loskoppelen van de vrachtwagen en hem erin duwen. Zodra de generator in de hut staat, wordt deze automatisch aangesloten en van stroom voorzien voor de blauwe waterpomp.
  • Ga naar de blauwe waterpomp en draai aan de klep om het vuur in de kokosoven te doven, ga dan de oven in en kijk door de ventilator om een ​​slot op een dakluik te zien. Schiet er op.
  • Ga de ladder naar buiten op en laat je dan in het luik vallen dat je hebt geopend om toegang te krijgen tot de sleutel voor de kokosoven. Ga met de sleutel naar de tweede deur om toegang te krijgen tot de voorraad.

Far Cry 6 – Treasure Hunts & Oplossingen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6 Pecking Orders walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6: The Emerald Skull Treasure Hunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here